Trening > [Arhiva]
smrsala sam 10kg, zelim da idem dalje
<< < (34/167) > >>
maja88kg:
Guram  :bored:, guram :bored: ne predajem se.
Prosle su sve proslave i svi praznici. Vodim racuna sta jedem i naravno ne prestajem da treniram. To nikako! Vozila sam biciklu jutros 30 min. Nekada sam jedva vozila na 1. stepenu i brzina od 26km/h mi je bila samo takvo opterecenje. Sada vizim na 4. stepenu brzinom 34-35km/h. Ipak je to napredak zar ne :yes:
Leeloo tacno znam o cemu govoris i hvala ti na podrsci. Mrvice ne predajem se, pa tek smo krenule u nove pobede zar ne? ;)
mrvica:
 :icq_online: :blowkiss: :blowkiss:
maja88kg:
Jutros sam skuvala ovsene pahuljice u vodi , prelila ih jogurtom i klopala takve. Nisu lose ;). Volim da ekperimentisem sa hranom tako da cu smisliti  kako jos da ih jedem. Mislila sam da ih skuvam u vodi , malo posolim i u gotove sipam izmrvljen mladi sir. Eto poparice  :lol: :lol: :lol:
Biciklu sam vozila jutros 20 minuta i odradila vezbe za ruke i ramena koje sam nasla ovde na forumu. 
Osecam se fantasticno! :clap:
mrvica:
Ustala sam rano i pojela sam integralnu kiflu sa 2dl jogurta 0.5% mm a onda sam otišla na pijacu i natovarila se kao mazga. :wallbash1: :wallbash1: Jedva sam se vratila kući. Usput mi pao šećer javila se drhtavica i kako ja to kažem "smanjile mi se noge" ,postale kratke k'o u mrava pa nikako do kuće da stignem.Onda poče da mi se mrači da mi pišti u ušima i nisam mogla da dišem. Sve u svemu grozno  :stretcher mi je bilo. Evo i sada posle skoro 2 sata "kućne nege" još uvek se osećam slabo, noge i ruke teške ko grobovi.Ima li neko neki savet kako da držim korak sa dijetom i kako da mi se noge ne smanjuju više? :faint01:
Lazic:
Majo vezba li se malo, da li je prosao taj pms  :wow:
Navigacija
Indeks poruka
Sledeća strana
Prethodna strana

Idi na punu verziju