EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Studentica u borbi s kilama... :-)  (Read 69330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
Odg: Studentica u borbi s kilama... :-)
« Reply #220 on: May 16, 2012, 10:46:55 AM »
naravno da hoce, to je osnova kada se ulazi u dijetu i redukovani sistem ishrane
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap

Offline Sisley

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 106
  • Gender: Female
Odg: Studentica u borbi s kilama... :-)
« Reply #221 on: November 01, 2012, 05:56:38 PM »
Pozdrav svima... :blowkiss:
Gledam ovu moju temu od početka...do kraja.... pa čitam koliko čovjek ide gore-dolje... Prije nekoliko godina kada sam studentica bila, vodili ste me i uspjela sam postići ono savršenstvo... tanko, elegantno, čvrsto, mišićavo tijelo + ishrana 6 puta dnevno! U međuvremenu se stvari promjene, čas smo lošiji, čas bolji. Priznajem da nisam uspjela od tih vremena postići ondašnje stanje svoga tijela...što zbog financija, nedostatka vremena, povratka kući i života s roditeljima gdje se kuha.... pravo domaće :/ (sve vam je jasno, jel?!)
Situacija nije kritična.... ali sam pomalo umorna od tapkanja 2 koraka gore, 3 dolje i tako unedogled! :) Pokušala sam malo eksperimentirati, ubacila ZONA prehranu (ufff, komplicirano), pa tu i tamo još koji sistem nebi li lakše došla do oblika tijela otprije nekoliko godina! Ograničavajući faktor mi je taj što živim s velikom familijom, kuha se na veliko, 10 nas je za stolom :/ i uvijek nekako osjećam krivicu kad se stol postavi a ja brljavim po tanjuru, a već gotov obrok kuhan pripremljen imam, pa onda jedem ono što svi jedu. I  tako, to toleriranje svakakve hrane...od tijesta s mljevenm mesom do graha sa suhim mesom... dovodi me do toga da tapkam...i tapkam u mjestu... :crazy:
Dobra stvar je što sam u sportu i dalje, taj dio nije nikako prestao, nekad je manje , nekad više ovisno o vremenu! Redovno odradim nešto barem 4 puta tjedno! Bilo to teretana, bilo CARDIO - sat vremena bicikla ili nešto.... - po tom pitanju sam ostala redovna!  :)
Jako sam zauzeta i nemam baš puno vremena tako da u pauzi od posla trknem na ručak i jedem ono šta ima skuhano (imam barem tu sreću da to stignem, radim blizu), više student nisam, ali radim na 2 posla/mjesta + to što sam dalje upisala fakultet pa dodatno studiram i to isto zahtjeva obaveze i energiju! :yes:

E sad čitam neki link koji sam našla tu na forumu, radi se o također zauzetom studentu, i moram priznati da mi je puno pomogao i motivirao me:

http://www.exyu-fitness.com/forum/ishrana/pomoc-studentu/

Molila bih vas, kada biste me uputili, pružili ponovno podršku, nabacili koju ideju kako da dodjem do željenog cilja...kasnije će to biti lakše održavati!
Vidim teme, vidim da ću pomno morati planirati prehranu i nositi lastične posudice i pribor na posao. To nije problem, voljna sam to raditi!
Pisala bih vam prehranu,ako stignem, kad stignem, pa da me malo opet usmjeravate dok ne uvatim pravac.
Sad čekam odgovor...pa ću vidjeti što dalje....
Zahvaljujem vam na utrošenom vremenu koje posvećujete ovdje svima! Zaista ste divni  :blowkiss: