EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Srdjan Vukicevic-dzin iz Bara  (Read 4426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline POLOMAC

  • ExYu Sampion
  • *
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • http://miskopolomac.blogspot.com/
Srdjan Vukicevic-dzin iz Bara
« on: July 20, 2011, 01:23:36 PM »
Priredio:Misko Polomac
http://miskopolomac.blogspot.com/2011/07/srdjan-vukicevic-dzin-iz-bara.html
Na ovom linku mozete pogledati komplet fotose..

Kao i svaki put kada odem do Bara ne propustam priliku da se druzim i treniram kod mog sjajnog drugara crnogorskog sampiona ogromnog teskasa Srdjana Vukicevica.
Tako je bilo i ove godine.Na osnovu price sa Srdjom upoznacu vas sa njegovim pristupom izgradnji ogromne misicne mase..


Srdjo je bilder koji ovu pricu ne komplikuje previse i moglo bi se reci da je pripadnik stare skole.Njegov odgovor na pitanje kako biti velik ,bice-jedi mnogo kvalitenog mesa i treniraj osnovne vezbe i ako se toga drzis svaki dan u godini na putu si da budes veliki billder.Ako nakon toga ne bude rezultata onda jednostavno takav pojedinac nije u tom smislu za ovaj sport.

Dzin iz Bara i ovog leta 2011 izgleda impresivno sa svojih 120 i kusur kilograma,ogromnim ramenima,grudima kao cepelinima,ledjima koja prave hladovinu na plazi mnogima :) i rukama od oko 55 cm.Zamislite jedan njegov dan na plazama njegovog kraja,no Srki je na sve to navikao.
Na sve pomenuto u trenutnom stanju trbusni su mu u dobroj formi uz prilicno uzak struk.Krenuo je sa trenizima nogu nakon problema sa kolenima koje je imao zadnjih godina.On se nada da ce do maja ako sve bude islo po planu imati noge koje ce biti u skladu sa ogromnim torzom koji poseduje.

Kao sto rekoh,Vukicevic trenira uglavnom osnovne vezbe.Partiju najcesce trenira jednom u sedam dana.Grudi uvek radi kroz benc pres koji piramidalno kroz pet serija dize trenutno i preko 200 kg u zadnjoj,zatim 4 seta kosog benca i neko razvlacenje.Za njegova ogromna ledja kaze da su najzasluzniji zgibovi i mrtvo dizanje.Taj trening uvek zapocinje zgibovima na vratilu bez opterecenja prve serije,a kasnije dodaje i bucice oko struka.Prosle godine sam licno prisustvovao radu odlicnih serija gde su Srdjo i Erakovic radili sa bucicom od 40kg na njihovu telesnu kilazu.
Za mrtvo dizanje kaze da je takodje vezba bez koje on radi lednji trening jer pored punoce i snage koju izgradjuje tom vezbom on indirektno razvija velike trapeze i podlaktice.A zahvaljujuci mrtvom dizanju nema problema sa donjim delom ledja i takodje bolje radi cucnjeve sa teretima.

U treningu ramena preferira izvodjenje potiska i letenja,a za noge cucnjeve i presu.
Ruke su mu partija gde maximalno uziva u treningu i to mu je trening koji mu nikada nije isti jer radi bezbrojne varijacije pregiba i potisaka.



Da bi podrzao jake treninge u Barskim vrelim danima Srdjan se kao i uvek podupire velikim unosom mesa i velikim unosom tecnosti.Trenutnu formu izgradjuje svakodnevnim unosom najcesce sa kilogram i po belog mesa jer mu je trenutno povoljnija varijanta u odnosu na junetinu.Meso nabavlja na veliko uvek jer je tako ekonomicnije.Dorucak je obaveznih 10tak belanaca.Od ugljenih hidrata tokom ovog leta jede iskljucivo lubenicu u velikoj kolicini.
Uz sve ovo on dodaje suplemente.Ujutro uz belanca merica do dve isolat whey kako bi sto pre dobio brze aminokiseline u krvotok nakon nocnog odmora.Pre treninga uzima aminokiseline i glutamin u vecoj kolicini,a nakon treninga dve merice isolat wheya i opet dosta glutamina.
Povremeno Srdjo odstupi od svog nacina ishrane,pa tako primer je bilo dnevno druzenje koje smo imali Big Vlad Vladan Sljukic jedan od najboljih gurua,znalaca ove oblasti sporta na nasim prostorima i vlasnik perfektnog gyma i suplement shopa u Podgoricu,Barski dzin Srdjo i moja malenkost :)...Tom prilikom nestajale su silne kugle sladoleda,belog mesa,salate,pa i palacinki sa pudingom....



U ovogodisnjim rekordnim temperaturama u CG,u Baru u Srdjovom MAXIMUS gym-u sam uradio sjajne treninge uz sjajno drustvo Vukicevicevih pulena koji vredno treniraju uz vise nego odlicne rezultate.

Na ovom linku mozete pogledati komplet fotose..
http://miskopolomac.blogspot.com/2011/07/srdjan-vukicevic-dzin-iz-bara.html

Offline Milan

  • Pocasni Clan
  • *
  • Posts: 7406
  • "Sloga bice poraz vragu"
Odg: Srdjan Vukicevic-dzin iz Bara
« Reply #1 on: July 20, 2011, 09:14:17 PM »
Tako se vezba-jednostavno  :clap:
Mislim da benc ide i 250..Steta sto noge ne prate gornji deo,koji je stvarno ogroman.Ima ona slika gde stoji pored Ronija..jeste vodeniji,ali ne zaostaje toliko u velicini ako uzmemo u obzir da je Roni zver svetske klase

Evo sa nekim mojim poznanicima



Ovi momci imaju po 100-110kg i visoki su oko 190cm..vidite kolicki su naspram njega.Rekose da je jako prijatan momak.Ne znam sto se ne takmici 
Quote
Powerlifting,strongman,weightlifting su direktno povezani sa nasom urodjenom teznjom da budemo jaki i spremni i prevazidjemo sve poteskoce i kao takvi su daleko prirodniji ,jer izviru iz kolektivnog secanja celokupne civilizacije,znaci ,imaju veoma duboke korene u nasim istinskim teznjama.

sledeci cilj:SQ 400  BP 190 DL 380

Offline slobabob

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 1467
  • Gender: Male
Odg: Srdjan Vukicevic-dzin iz Bara
« Reply #2 on: July 20, 2011, 09:32:46 PM »
cuva covek dete, nema kad.:)

Offline tenssa

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 2787
  • Gender: Male
    • www.flash-dizajn.com
Odg: Srdjan Vukicevic-dzin iz Bara
« Reply #3 on: July 20, 2011, 10:04:41 PM »
Ogroman je, ali zaista ogroman.
hmmm..dobro ..ipak wi znate mnogo wise od mene..poslusacu was..uradicu owako...sad ima da jedem swe ziwo cak cu i surutke i sok  od cvekle da kupim..tj svu zdravu hranu..za 1 mesec cu onda da uzmem metan..a posle metana cu jos wise da jedem.a onda cu stucem jos jednu turu pa posle toga cu 3 meseca da jedem kao stoka..a kasnije ako se wide rezultati nastawicu sta da  wam drugo kazem..uglawno hwala wam puno..pozdraw.

Offline POLOMAC

  • ExYu Sampion
  • *
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • http://miskopolomac.blogspot.com/
Odg: Srdjan Vukicevic-dzin iz Bara
« Reply #4 on: July 20, 2011, 11:14:57 PM »
Srdjo je sjajan drugar,vanserijski bilder,sve pozitivno.
Proslo je prilicno vremena od njegovog zadnjeg nastupa na bini.Planira ako sve bude islo kako treba
ponovni izlazak na binu u maju sledece godine,ali....
Kako i sam kaze,to zaista jako puno kosta.Srdjo je ogroman i da bi napravio formu koja ce biti u njegovom skladu
sa njegovom velicinom to iziskuje ogromna novcana sredstva koja je jako tesko obezbediti.