...
Mart 12, 2010, 11:39:04 pm *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Info: Obavezno: Za sve posetioce-Pravilnik [info]
Novo: Posetite nas WebShop-Registruj se  [ovde]
Obavezno: Informacija za sve posetioce i clanove [info]
Extra: Akcije, rasprodaje,popusti [info]
wap  wap2  imode
   Početna   Pomoć Linkovi Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ne mogu da verujem  (Pročitano 4002 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
sele137
Ponosni vlasnik
Na mreži Na mreži

Pol: Muškarac

Clan od: 28.01.07
ALPHA MALE

Windows Vista
Browser:
Opera 9.27

« Odgovor #20 poslato: Februar 04, 2010, 12:16:19 am »

da niko nema sta da napise sinoc od  do sada.

lol lol lol
 blowkiss
Sačuvana

If I had it to do all over again, the only injectable I would ever use is Testosterone. I wouldn't waste one shot on anything else!!!

Natural

The pros are using good old-fashioned Testosterone, Deca, Dianabol, insulin in the off-season, and GH pre-contest. Nothing fancy. But they're the pros because they're gifted, dedicated, and have been at it a long freaking time. Anybody that tells you different is either full of shit or trying to sell you garbage.

My goals are very simple:

1. Break The Law
2. Look Good Naked

Steroids will cause your kidneys to explode, your heart to blow a ventricle, and your liver to squirt out of your arse, fly across the room, and knock the cat off the futon.

The most obvious symptom is death which would hardly be missed by even the most focused and intensive bodybuilder.

Lazic
Administrator
*
Na mreži Na mreži

Starost: 33

Pokretač ove teme
Clan od: 14.01.07
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #21 poslato: Februar 04, 2010, 12:21:54 am »

lol lol lol
 blowkiss
blush blush lol
Sačuvana

Od sada sve nase proizvode mozete poruciti preko naseg WebShopa.registracija je besplatna 
Povoljnosti u ExYu Fitness Shopu
Dostava na kucnu adresu
-Svaki proizvod koji porucite, dostavljamo na kucnu adresu.
-Za sve posetioce koji poruce preparate, preko naseg online shopa u vrednosti preko 5000 din , dostava na kucnu adresu je potpuno besplatna.
Ukoliko se registrujete na nasu online prodavnicu suplemenata, u ovom pripremnom periodu, sticete pravo na mnoge povoljnosti.
Ekstra popust: Za porucenu robu preko 6000 din-5 %, za porucenu robu preko 10000 din-10 %
EKSTRA PONUDA: Whey Shake- 4000 din-Dostava FREE
PROMO AKCIJA
: ISO XP-1 kg pakovanje cist izolat 90%- jeftiniji od bilo koje 80-to % mesavine koncentrata i izolata 2890 din-Dostava FREE

Pedja Petrovic
ExYu Sampion
Van mreže Van mreže

Starost: 37

Clan od: 27.01.07
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #22 poslato: Februar 04, 2010, 07:06:19 am »

Citat
BEGAVAJTE PISANJE BESMISLENIH PORUKA TIPA: "SLAZEM SE" , "POTPISUJEM" , "TAKO JE" ...

slazem se  evillaugh evillaugh evillaugh evillaugh lol lol lol lol
Sačuvana

THE AMINO WHEY 87% 3 kg - 50 eu..

THE GLUTAMINE 1kg-36 eu...

THE BCAA 1kg-45 eu...

www.predrag-petrovic.com

CRonaldo
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Starost: 18

Clan od: 04.09.07
Windows Vista
Browser:
Firefox 3.0.17

« Odgovor #23 poslato: Februar 04, 2010, 11:37:10 pm »

a jeli? cek jel se ljutis sto nema nikog da odgovara pocetnicima na pitanja koja su postavljena vec milion puta i da iznova i iznova mlati isto, ili se ljutis sto nema nikoga da pokrece diskusije i teme o necemu novom? iz licnog iskustva znam da ovo drugo bas i nije pozeljno ovde jer se popisaju po tebi tako da ti zaista dodje da procitas ovu Seletovu knjigu, a za ovo prvo mogu i da koriste search jer je to sve kao sto i sami kazete "vec stoput receno" zar ne  dunno
Sačuvana

"No man has a right to be an amateur in the matter of physical training....what a shame it is for a man to grow old without ever seeing the beauty and strength of which his body is capable." Socrates 470-399 B.C.

Lazic
Administrator
*
Na mreži Na mreži

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #24 poslato: Februar 04, 2010, 11:41:37 pm »

ne..
ljutim se sto pomognem svakome na private i javno i kada ne treba i kada treba,a samo inicijativa je ravna 0
kada nema vodecih ljudi, nema nikoga nista pametno da kaze..to sto neko otvori temu a pritom i dalje trazi odgovore od istih ljudi..cemu to..
moze li neko ovde nesto da napise a da pritom za uzvrat ne ocekuje neku nagradu ili neku pomoc.
Sačuvana

Od sada sve nase proizvode mozete poruciti preko naseg WebShopa.registracija je besplatna 
Dostava na kucnu adresu
-Za sve posetioce koji poruce preparate, preko naseg online shopa u vrednosti preko 5000 din , dostava na kucnu adresu je potpuno besplatna.
Ukoliko se registrujete na nasu online prodavnicu suplemenata, u ovom pripremnom periodu, sticete pravo na mnoge povoljnosti.
Ekstra popust: Za porucenu robu preko 6000 din-5 %, za porucenu robu preko 10000 din-10 %
PROMO AKCIJA
: ISO XP-1 kg pakovanje cist izolat 90%- jeftiniji od bilo koje 80-to % mesavine koncentrata i izolata 2890 din-Dostava FREE

CRonaldo
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Starost: 18

Clan od: 04.09.07
Windows Vista
Browser:
Firefox 3.0.17

« Odgovor #25 poslato: Februar 04, 2010, 11:49:01 pm »

pa problem je sto ima malo ljudi koji mogu da daju pomoc, a ti ljudi imaju neki posao neki skolu neki treniraju vise sportova i jbg nema se vremena... al ako pogledas ko je bio na forumu videces da svi ti ljudi redovno posecuju forum wink3 samo nemaju vremena da postuju, nego pregledaju forum i postuju negde gde bas vide da mogu da daju doprinos. Ja se zacudio kad sam video da Tikica posecuje forum cesto i ne znam jos koga sam video koga nisam cuo na forumu bas dugo.

bolje i da se kvalitetno a malo pise, nego da ljudi tipa "da ne nabrajam ko" daju savete sakom i kapom...
Sačuvana

"No man has a right to be an amateur in the matter of physical training....what a shame it is for a man to grow old without ever seeing the beauty and strength of which his body is capable." Socrates 470-399 B.C.

Lazic
Administrator
*
Na mreži Na mreži

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #26 poslato: Februar 04, 2010, 11:53:05 pm »

mislis da je to u pitanju,
neki od nas nemamo sta da radimo pa smo na gotovs  smile nemamo posao, zene , decu, ne vezbamo, ne jedemo ne spavamo
u pitanju je period kada je vecina tih ljudi bilo online..no nije ni bitno..
Sačuvana

Dostava na kucnu adresu
PROMO AKCIJA

Sponzor foruma
« Odgovor #26 poslato: Februar 04, 2010, 11:53:05 pm »

Sačuvana
slobabob
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Starost: 25

Clan od: 14.12.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.4

« Odgovor #27 poslato: Februar 05, 2010, 09:49:34 am »

onda bi bilo da napravimo sobu na skype-u  smile
postoji bolja opcija a to je irc. dosta je popularan opet cu reci na torrentima ali je tamo druga tematika. jednostavno vodi se on line diskusija na javnom i to je to. user name i password kao i sa foruma i dobijes pristup kanalu. znam da gotovo svi koriste : irc.p2p-network.net:6667 i onda soba recimo #exyu-fitness i molim lepo. mada forum bi mozda zamro ali isto tako mozda ga i olaksa nebitnih pitanja. sve u svemu lazic ubacuje novine kao sto je on line podrska za kupovinu suplemenata i to je za pohvalu
Sačuvana

dekart
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Clan od: 15.09.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #28 poslato: Februar 07, 2010, 12:32:54 pm »

Mogu govoriti samo u svoje ime, a moj stav je sljedeci:pisem rijetko jer jos ne mogu davati savjete drugima, a ne zelim da nekome dam,svojim pisanjem, pogresne smjernice. Kada otvorim temu u pitanju je nesto sto nisam mogao procitati u vec napisanom, a dosta toga je receno - pa mozda i nema svrhe zatrpavati forum ispricanim pricama. Vjerujem da prilican broj clanova razmislja na slican nacin. No, ako me ohrabrite :nonono:nemojte me poslje kritikovati innocent
Sačuvana

Tadija
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Clan od: 03.07.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #29 poslato: Februar 08, 2010, 08:55:04 am »

Kada otvorim temu u pitanju je nesto sto nisam mogao procitati u vec napisanom...

Ja bih prije rekao "sto nisam mogao naci u vec napisanom" ...  smile
Sačuvana

I suze i sline, isti salinitet ...

NightHawk
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Clan od: 18.09.09
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #30 poslato: Februar 08, 2010, 06:08:29 pm »

da niko nema sta da napise sinoc od  do sada.
svi zele nesto na gotovo, znaju da sline i kiritikuju, a kada treba da daju svoj doprinos, nema ih nigde..
strasno i strasno
Pre nego sto mi ikada neko posalje PM za savet , pitanje ili bilo sta, dobro promislite da li cete to da uradite.
Meni nisi ni odgovarao na molbe kad sam pitao preko pm  wink3
Sačuvana

Lazic
Administrator
*
Na mreži Na mreži

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #31 poslato: Februar 08, 2010, 06:20:44 pm »

mora da je bilo nesto neresivo, cim nisam primetio..
bez ljutnje..dobijam mnogo poruka, nemam vremena da sve citam , uglavnom pregledam da li neko od saradnika pita nesto, kao i neko od takmicara..ako bas naidjem da nesto je neresivo ja odmah odgovorim
ako danas ne procitam poruku, ona zavrsi na 3 stranici za tih 24 h
tako da nema ljutis..vas je mnogo a ja sam..
Sačuvana

Dostava na kucnu adresu
PROMO AKCIJA

dekart
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #32 poslato: Februar 08, 2010, 10:31:39 pm »

Ja bih prije rekao "sto nisam mogao naci u vec napisanom" ...  smile
Tadija, druze, mislim da je to stvar stila. No, nema sumnje da je to sto si ti naveo cesce u upotrebi, a i sam si rekao da bi TI tako prije rekao, i - ja to postujem. Izgleda da su te sugestije upucene tebi povodom cirilice navele da postanes veci katolik od pape, pa sada kritikujes i sam stil necijeg pisanja lol Mislim, ipak, da je najvaznije da se razumijemo - bez obzira na stil i pravopis wink3  No da ne idemo skroz van teme, eto- ja cu se osmjeliti i pisati;ako, pak, negdje suvise zastranim, udrite bez milosti wallbash1
Sačuvana

Tadija
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #33 poslato: Februar 09, 2010, 11:51:49 am »

Tadija, druze, mislim da je to stvar stila. No, nema sumnje da je to sto si ti naveo cesce u upotrebi, a i sam si rekao da bi TI tako prije rekao, i - ja to postujem. Izgleda da su te sugestije upucene tebi povodom cirilice navele da postanes veci katolik od pape, pa sada kritikujes i sam stil necijeg pisanja lol Mislim, ipak, da je najvaznije da se razumijemo - bez obzira na stil i pravopis wink3  No da ne idemo skroz van teme, eto- ja cu se osmjeliti i pisati;ako, pak, negdje suvise zastranim, udrite bez milosti wallbash1

Covjek ne moze ni da se nasali, a da ga ne poklope ironijom ...
Pa dobro si razumio ... rekao sam da bih JA prije onako rekao ... nema potrebe da mi i TI dodatno zatupljujes (vec zatupljeni) mozak time sto ces mi (i TI) porediti i vezivati cirilicu za pravoslavlje, a kritiku pisanja za katolicizam (da ne ulazimo ponovo u raspravu oko toga). Malo si ga (TI) ukakio konstatacijom, al nema veze ... bitno je da se JA i TI razumijemo oko onoga sto sam JA napisao da bih JA rekao ... a to je da 99% mojih pitanja vec ima odgovor na forumu, ali je Bogu hvala poprilicno opsiran, pa nekada i ne mogu da nadjem to sto pise ... smile wink3
Sačuvana

dekart
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #34 poslato: Februar 09, 2010, 01:12:59 pm »

Covjek ne moze ni da se nasali, a da ga ne poklope ironijom ...
Pa dobro si razumio ... rekao sam da bih JA prije onako rekao ... nema potrebe da mi i TI dodatno zatupljujes (vec zatupljeni) mozak time sto ces mi (i TI) porediti i vezivati cirilicu za pravoslavlje, a kritiku pisanja za katolicizam (da ne ulazimo ponovo u raspravu oko toga). Malo si ga (TI) ukakio konstatacijom, al nema veze ... bitno je da se JA i TI razumijemo oko onoga sto sam JA napisao da bih JA rekao ... a to je da 99% mojih pitanja vec ima odgovor na forumu, ali je Bogu hvala poprilicno opsiran, pa nekada i ne mogu da nadjem to sto pise ... smile wink3

1.Nemam losu namjeru
2.Ne zelim nikoma da "zatupljujem", naprotiv zelim da svi otvore nove horizonte - dijelom smo zbog toga ovdje. Ja bar jesam.
3.Cirilica i pravoslavlje nisu u nuznoj vezi (Rumuni npr, ali nebitan je konkretan primjer - hriscanstvo je univerzalno i ne trpi jeres etnofiletizma)
4.Cirilica jeste nase pismo, i ja nemam nikakav problem sa tim, sta vise, i sam je pisem. Vazno je da se razumijemo.
5.Nisam raspravlja o rikokatolicizmu, vec sam upotrijebio metaforu.
6. Rekao sam da si u pravu i da se sintagma koju si ti upotrijebio cesce koristi. Sto se mene tice svako moze da govori kako zeli, meni je vazno da ga razumijem.
7.Da katkad kakim - kakim
7.Ukoliko je posljednja recenica, koju nisam sasvim razumio, upucena meni - u smislu da otvaram glupe teme - to je vrlo moguce
8. Nisam zelio da ti povrijedim emocije smile
9. I ako ova polemika nije direktno vezana za temu, ipak smo, na neki nacin uklonili povod kojim je otvorena. Stoga mi smo na neki nacin partneri u jednom procesu dinamizacije komunikacije.
10. Kakim kako ti rece, zato bolje da se vratimo pametnijim temama
Sačuvana

Tadija
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #35 poslato: Februar 09, 2010, 01:21:46 pm »

1.Nemam losu namjeru
2.Ne zelim nikoma da "zatupljujem", naprotiv zelim da svi otvore nove horizonte - dijelom smo zbog toga ovdje. Ja bar jesam.
3.Cirilica i pravoslavlje nisu u nuznoj vezi (Rumuni npr, ali nebitan je konkretan primjer - hriscanstvo je univerzalno i ne trpi jeres etnofiletizma)
4.Cirilica jeste nase pismo, i ja nemam nikakav problem sa tim, sta vise, i sam je pisem. Vazno je da se razumijemo.
5.Nisam raspravlja o rikokatolicizmu, vec sam upotrijebio metaforu.
6. Rekao sam da si u pravu i da se sintagma koju si ti upotrijebio cesce koristi. Sto se mene tice svako moze da govori kako zeli, meni je vazno da ga razumijem.
7.Da katkad kakim - kakim
7.Ukoliko je posljednja recenica, koju nisam sasvim razumio, upucena meni - u smislu da otvaram glupe teme - to je vrlo moguce
8. Nisam zelio da ti povrijedim emocije smile
9. I ako ova polemika nije direktno vezana za temu, ipak smo, na neki nacin uklonili povod kojim je otvorena. Stoga mi smo na neki nacin partneri u jednom procesu dinamizacije komunikacije.
10. Kakim kako ti rece, zato bolje da se vratimo pametnijim temama

Slazem se ... povod otvaranja teme je definitivno uklonjen ... mada, sada bi neko mogao da "ne vjeruje" na kakvu glupost ja i ti (da ne pisem opet velikim slovima, znamo se) potrosismo prste i tastaturu...sto me navede na pomisao da moji bolovi u podlaktici koje sam nedavno imao (i koji nikada nisu 100% prosli) mogu biti i dijelom od tipkanja ... jer kada dugo kucam, osjetim umor u tom dijelu ruke ...

I da ... koliko god da kakis, ja sam ipak jedan od sampiona u tome. wink3
Sačuvana

dekart
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #36 poslato: Februar 09, 2010, 01:40:27 pm »

Dobio si konkurenciju :yes:nema vise zezanja
ps probaj da mazes podlakticu konjskim balzamom (nije provokacija ). Ima da se kupi u skoro svakoj apoteci. No, to sigurno znas. Pozdrav
Sačuvana

Tadija
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #37 poslato: Februar 09, 2010, 03:16:12 pm »

Dobio si konkurenciju :yes:nema vise zezanja
ps probaj da mazes podlakticu konjskim balzamom (nije provokacija ). Ima da se kupi u skoro svakoj apoteci. No, to sigurno znas. Pozdrav

Znam znam ... nije na odmet probati, mozda ga i uzmem...ali kao sto mi je vec receno, bitnije je nahraniti tu tetivu ili zglob ... a kasnije ublazavati bolove.
Sačuvana

tenssa
Domacin foruma
*
Na mreži Na mreži

Starost: 27

Clan od: 27.01.09
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.3

« Odgovor #38 poslato: Mart 07, 2010, 08:30:56 am »

Od sinoc ni jednog odgovora...
Sačuvana

Sponzor foruma

100% whey abb kreatin AdreNOline allmax creatine Allmax Glutamine 400 gr amino 2300 amino fuel api amino api whey protein bcaa powder beta k biotech kreatin Biotech mohohidrat Biotek kreatin champion glutamin clasik whey classic whey creaforce crealean creatin Creatine Powder 2x200 gr Creatine Powder 500 gr creatine powder 600 Daily Formula daily vits DrGreene Omega-3 dymaburn dymatize kreatin eas creatine eas kreatin eas whey Echinacea Root elasti elit12h elite 12h Elite Gourmet elite whey elit whey gaspari glukosamin sulfat 675 glutamine powder gold standard gurtne HeavyWeight Gainer Herbal horse power hypermass Immune Renew imunitet imuniteta interactive glutamine isobolic isolat whey iso xp jacanje imuniteta joint repair kais za vezbanje vrata liquid l carnitine liquid super amino mass factor methyl Methyl Ripped Hardcore methyl test MicroCreatine myofusion nitrotech now omega 3 Olive Leaf Extract Omega 3-6-9 on creatin opti-men optimum bcaa optimum creatin optimum glutamin optimum whey optimum whey gold optimum whey gold standard phosphagen PolythermeX Hardcore power glutamine prostar whey prov prov60 pure whey QuickMass rukavice Shark Liver Oil super amino 4800 Superior Amino super pump tecni l carnitin Thermo Stack ultimate whey ultra pro whey Unidyne universal creatine whey classic wheyshake whey supreme Xtend
 Sačuvana
Tagovi:
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

~Prijatelji foruma~
::IgreIgre ::Srbija Tip::Igre OnLine :: Art Galerija :: Smesni Snimci :: Divx titlovi :: Video Igrice :: Forum za igranje:: Opel Club Serbia :: CG primorje::
:: Crno-Beli Net :: Inter-Serbia :: Ljubavni Sastanak Upoznavanje :: Kovach :: Zdrava ishrana :: Mojtip.com :: Debilana.net :: Zabava, chat, forum ::
:: Zezancije Go-mrav.com :: Besplatne Stvari - Samo najbolje :: Zabava i download :: Net-cestitke :: Online poker pravila :: Zenski Portal :: Extra zabava ::
::Tip1X2:: Sanjalica :: Jevtic Zabavnik :: Ana-forum :: SmSManija::Video klipovi::Igre::Balkan Mobile::Upoznavanje - Dame biraju ::
::Viva cafe :: SerbiaBet:: Igrice::Smesni video i audio:: Vicevi::Domaci filmovi i klipovi:: Oglasi::Viva Radio::Hrvatske Zvijezde::Download Centar::SuperTip.Net::
::Operacija Trijumf::Video Klipovi::Smesni Snimci::Polovni Automobili::Smesne Slike::Farma Srbija::Zvezde Granda::Veliki Brat::
Resources - Link Exchange :: LinkPlacer ::ExYu Fitness Shop::
Sav sadrzaj ovog sajta je vlasnistvo ExYu Fitness Foruma i ne moze biti iskorisceno od strane drugih lica bez pismenog odobrenja.
Copyright © 2007-2009 "ExYu-Fitness",
sva Autorska prava zadrzana.
ExYu fitness Tagovi | Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Mapa foruma | Google Tagovi