...
Septembar 03, 2010, 12:48:47 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Info: Obavezno: Za sve posetioce-Pravilnik [info]
Novo: Za sve posetioce-Webshop [info]
Novo:  SportsArt Fitness Equipment - [info]
Extra: Akcije, rasprodaje,popusti [info]
wap  wap2  imode
   Početna   Pomoć Linkovi Kontakt Prijavljivanje Registracija  
ABB::All Max::BSN::Champion Nutrition::Dymatize Nutrition::EAS::Gaspari::InterActive::Labrada::MuscleTech::NOW:: Nx Labs::Optimum Nutrition::Ultimate Nutrition::Universal Nutrition::VPX::Kladionica
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ne mogu da verujem  (Pročitano 4937 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
NightHawk
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Clan od: 18.09.09
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #30 poslato: Februar 08, 2010, 07:08:29 pm »

da niko nema sta da napise sinoc od  do sada.
svi zele nesto na gotovo, znaju da sline i kiritikuju, a kada treba da daju svoj doprinos, nema ih nigde..
strasno i strasno
Pre nego sto mi ikada neko posalje PM za savet , pitanje ili bilo sta, dobro promislite da li cete to da uradite.
Meni nisi ni odgovarao na molbe kad sam pitao preko pm  wink3
Sačuvana

Lazic
Administrator
*
Na mreži Na mreži

Starost: 33

Pokretač ove teme
Clan od: 14.01.07
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #31 poslato: Februar 08, 2010, 07:20:44 pm »

mora da je bilo nesto neresivo, cim nisam primetio..
bez ljutnje..dobijam mnogo poruka, nemam vremena da sve citam , uglavnom pregledam da li neko od saradnika pita nesto, kao i neko od takmicara..ako bas naidjem da nesto je neresivo ja odmah odgovorim
ako danas ne procitam poruku, ona zavrsi na 3 stranici za tih 24 h
tako da nema ljutis..vas je mnogo a ja sam..
Sačuvana

Online prodavnica prirodnih dodataka ishrani i opreme - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 5000 din

ExYu Fitness Shop na Facebooku - PRIDRUZI SE - link
Glasajte za Vase favorite - link
http://www.exyu-fitness.com/shop/

dekart
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Clan od: 15.09.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #32 poslato: Februar 08, 2010, 11:31:39 pm »

Ja bih prije rekao "sto nisam mogao naci u vec napisanom" ...  smile
Tadija, druze, mislim da je to stvar stila. No, nema sumnje da je to sto si ti naveo cesce u upotrebi, a i sam si rekao da bi TI tako prije rekao, i - ja to postujem. Izgleda da su te sugestije upucene tebi povodom cirilice navele da postanes veci katolik od pape, pa sada kritikujes i sam stil necijeg pisanja lol Mislim, ipak, da je najvaznije da se razumijemo - bez obzira na stil i pravopis wink3  No da ne idemo skroz van teme, eto- ja cu se osmjeliti i pisati;ako, pak, negdje suvise zastranim, udrite bez milosti wallbash1
Sačuvana

Tadija
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Clan od: 03.07.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #33 poslato: Februar 09, 2010, 12:51:49 pm »

Tadija, druze, mislim da je to stvar stila. No, nema sumnje da je to sto si ti naveo cesce u upotrebi, a i sam si rekao da bi TI tako prije rekao, i - ja to postujem. Izgleda da su te sugestije upucene tebi povodom cirilice navele da postanes veci katolik od pape, pa sada kritikujes i sam stil necijeg pisanja lol Mislim, ipak, da je najvaznije da se razumijemo - bez obzira na stil i pravopis wink3  No da ne idemo skroz van teme, eto- ja cu se osmjeliti i pisati;ako, pak, negdje suvise zastranim, udrite bez milosti wallbash1

Covjek ne moze ni da se nasali, a da ga ne poklope ironijom ...
Pa dobro si razumio ... rekao sam da bih JA prije onako rekao ... nema potrebe da mi i TI dodatno zatupljujes (vec zatupljeni) mozak time sto ces mi (i TI) porediti i vezivati cirilicu za pravoslavlje, a kritiku pisanja za katolicizam (da ne ulazimo ponovo u raspravu oko toga). Malo si ga (TI) ukakio konstatacijom, al nema veze ... bitno je da se JA i TI razumijemo oko onoga sto sam JA napisao da bih JA rekao ... a to je da 99% mojih pitanja vec ima odgovor na forumu, ali je Bogu hvala poprilicno opsiran, pa nekada i ne mogu da nadjem to sto pise ... smile wink3
Sačuvana

I suze i sline, isti salinitet ...

dekart
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #34 poslato: Februar 09, 2010, 02:12:59 pm »

Covjek ne moze ni da se nasali, a da ga ne poklope ironijom ...
Pa dobro si razumio ... rekao sam da bih JA prije onako rekao ... nema potrebe da mi i TI dodatno zatupljujes (vec zatupljeni) mozak time sto ces mi (i TI) porediti i vezivati cirilicu za pravoslavlje, a kritiku pisanja za katolicizam (da ne ulazimo ponovo u raspravu oko toga). Malo si ga (TI) ukakio konstatacijom, al nema veze ... bitno je da se JA i TI razumijemo oko onoga sto sam JA napisao da bih JA rekao ... a to je da 99% mojih pitanja vec ima odgovor na forumu, ali je Bogu hvala poprilicno opsiran, pa nekada i ne mogu da nadjem to sto pise ... smile wink3

1.Nemam losu namjeru
2.Ne zelim nikoma da "zatupljujem", naprotiv zelim da svi otvore nove horizonte - dijelom smo zbog toga ovdje. Ja bar jesam.
3.Cirilica i pravoslavlje nisu u nuznoj vezi (Rumuni npr, ali nebitan je konkretan primjer - hriscanstvo je univerzalno i ne trpi jeres etnofiletizma)
4.Cirilica jeste nase pismo, i ja nemam nikakav problem sa tim, sta vise, i sam je pisem. Vazno je da se razumijemo.
5.Nisam raspravlja o rikokatolicizmu, vec sam upotrijebio metaforu.
6. Rekao sam da si u pravu i da se sintagma koju si ti upotrijebio cesce koristi. Sto se mene tice svako moze da govori kako zeli, meni je vazno da ga razumijem.
7.Da katkad kakim - kakim
7.Ukoliko je posljednja recenica, koju nisam sasvim razumio, upucena meni - u smislu da otvaram glupe teme - to je vrlo moguce
8. Nisam zelio da ti povrijedim emocije smile
9. I ako ova polemika nije direktno vezana za temu, ipak smo, na neki nacin uklonili povod kojim je otvorena. Stoga mi smo na neki nacin partneri u jednom procesu dinamizacije komunikacije.
10. Kakim kako ti rece, zato bolje da se vratimo pametnijim temama
Sačuvana

Tadija
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #35 poslato: Februar 09, 2010, 02:21:46 pm »

1.Nemam losu namjeru
2.Ne zelim nikoma da "zatupljujem", naprotiv zelim da svi otvore nove horizonte - dijelom smo zbog toga ovdje. Ja bar jesam.
3.Cirilica i pravoslavlje nisu u nuznoj vezi (Rumuni npr, ali nebitan je konkretan primjer - hriscanstvo je univerzalno i ne trpi jeres etnofiletizma)
4.Cirilica jeste nase pismo, i ja nemam nikakav problem sa tim, sta vise, i sam je pisem. Vazno je da se razumijemo.
5.Nisam raspravlja o rikokatolicizmu, vec sam upotrijebio metaforu.
6. Rekao sam da si u pravu i da se sintagma koju si ti upotrijebio cesce koristi. Sto se mene tice svako moze da govori kako zeli, meni je vazno da ga razumijem.
7.Da katkad kakim - kakim
7.Ukoliko je posljednja recenica, koju nisam sasvim razumio, upucena meni - u smislu da otvaram glupe teme - to je vrlo moguce
8. Nisam zelio da ti povrijedim emocije smile
9. I ako ova polemika nije direktno vezana za temu, ipak smo, na neki nacin uklonili povod kojim je otvorena. Stoga mi smo na neki nacin partneri u jednom procesu dinamizacije komunikacije.
10. Kakim kako ti rece, zato bolje da se vratimo pametnijim temama

Slazem se ... povod otvaranja teme je definitivno uklonjen ... mada, sada bi neko mogao da "ne vjeruje" na kakvu glupost ja i ti (da ne pisem opet velikim slovima, znamo se) potrosismo prste i tastaturu...sto me navede na pomisao da moji bolovi u podlaktici koje sam nedavno imao (i koji nikada nisu 100% prosli) mogu biti i dijelom od tipkanja ... jer kada dugo kucam, osjetim umor u tom dijelu ruke ...

I da ... koliko god da kakis, ja sam ipak jedan od sampiona u tome. wink3
Sačuvana

dekart
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #36 poslato: Februar 09, 2010, 02:40:27 pm »

Dobio si konkurenciju :yes:nema vise zezanja
ps probaj da mazes podlakticu konjskim balzamom (nije provokacija ). Ima da se kupi u skoro svakoj apoteci. No, to sigurno znas. Pozdrav
Sačuvana

Sponzor foruma
« Odgovor #36 poslato: Februar 09, 2010, 02:40:27 pm »

Sačuvana
Tadija
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #37 poslato: Februar 09, 2010, 04:16:12 pm »

Dobio si konkurenciju :yes:nema vise zezanja
ps probaj da mazes podlakticu konjskim balzamom (nije provokacija ). Ima da se kupi u skoro svakoj apoteci. No, to sigurno znas. Pozdrav

Znam znam ... nije na odmet probati, mozda ga i uzmem...ali kao sto mi je vec receno, bitnije je nahraniti tu tetivu ili zglob ... a kasnije ublazavati bolove.
Sačuvana

tenssa
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Starost: 28

Clan od: 27.01.09
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.3

« Odgovor #38 poslato: Mart 07, 2010, 09:30:56 am »

Od sinoc ni jednog odgovora...
Sačuvana

Sponzor foruma

100% whey abb kreatin AdreNOline allmax creatine Allmax Glutamine 400 gr amino 2300 amino fuel api amino api whey protein bcaa powder beta k biotech kreatin Biotech mohohidrat Biotek kreatin champion glutamin clasik whey classic whey creaforce crealean creatin Creatine Powder 2x200 gr Creatine Powder 500 gr creatine powder 600 Daily Formula daily vits DrGreene Omega-3 dymaburn dymatize kreatin eas creatine eas kreatin eas whey Echinacea Root elasti elit12h elite 12h Elite Gourmet elite whey elit whey gaspari glukosamin sulfat 675 glutamine powder gold standard gurtne HeavyWeight Gainer Herbal horse power hypermass Immune Renew imunitet imuniteta interactive glutamine isobolic isolat whey iso xp jacanje imuniteta joint repair kais za vezbanje vrata liquid l carnitine liquid super amino mass factor methyl Methyl Ripped Hardcore methyl test MicroCreatine myofusion nitrotech now omega 3 Olive Leaf Extract Omega 3-6-9 on creatin opti-men optimum bcaa optimum creatin optimum glutamin optimum whey optimum whey gold optimum whey gold standard phosphagen PolythermeX Hardcore power glutamine prostar whey prov prov60 pure whey QuickMass rukavice Shark Liver Oil super amino 4800 Superior Amino super pump tecni l carnitin Thermo Stack ultimate whey ultra pro whey Unidyne universal creatine whey classic wheyshake whey supreme Xtend
 Sačuvana
Tagovi:
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

~Prijatelji foruma~
::IgreIgre ::Srbija Tip::Igre OnLine :: Art Galerija :: Smesni Snimci :: Divx titlovi :: Video Igrice :: Forum za igranje:: Opel Club Serbia :: CG primorje::
:: Crno-Beli Net :: Inter-Serbia :: Ljubavni Sastanak Upoznavanje :: Kovach :: Zdrava ishrana :: Mojtip.com :: Debilana.net :: Zabava, chat, forum ::
:: Zezancije Go-mrav.com :: Besplatne Stvari - Samo najbolje :: Zabava i download :: Net-cestitke :: Online poker pravila :: Zenski Portal :: Extra zabava ::
::Tip1X2:: Sanjalica :: Jevtic Zabavnik :: Ana-forum :: SmSManija::Video klipovi::Igre::Balkan Mobile::Upoznavanje - Dame biraju ::
::Viva cafe :: SerbiaBet:: Igrice::Smesni video i audio:: Vicevi::Domaci filmovi i klipovi:: Oglasi::Viva Radio::Hrvatske Zvijezde::Download Centar::SuperTip.Net::
::Operacija Trijumf::Video Klipovi::Smesni Snimci::Polovni Automobili::Smesne Slike::Farma Srbija::Zvezde Granda::Veliki Brat::
Resources - Link Exchange :: LinkPlacer ::ExYu Fitness Shop::
Sav sadrzaj ovog sajta je vlasnistvo ExYu Fitness Foruma i ne moze biti iskorisceno od strane drugih lica bez pismenog odobrenja.
Copyright © 2007-2009 "ExYu-Fitness",
sva Autorska prava zadrzana.
ExYu fitness Tagovi | Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Mapa foruma | Google Tagovi