...
Septembar 03, 2010, 12:35:47 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Info: Obavezno: Za sve posetioce-Pravilnik [info]
Novo: Za sve posetioce-Webshop [info]
Novo:  SportsArt Fitness Equipment - [info]
Extra: Akcije, rasprodaje,popusti [info]
wap  wap2  imode
   Početna   Pomoć Linkovi Kontakt Prijavljivanje Registracija  
ABB::All Max::BSN::Champion Nutrition::Dymatize Nutrition::EAS::Gaspari::InterActive::Labrada::MuscleTech::NOW:: Nx Labs::Optimum Nutrition::Ultimate Nutrition::Universal Nutrition::VPX::Kladionica
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 47   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Par stotina pitanja  (Pročitano 54690 puta)
0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Tikica
Global Moderator
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Starost: 26

Clan od: 14.01.07
Windows XP
Browser:
Firefox 2.0.0.6

« Odgovor #220 poslato: Avgust 21, 2007, 03:52:40 pm »

hvala generale na objasnjenju!   flowers02
Sačuvana

Pedja Petrovic
ExYu Sampion
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 37

Clan od: 27.01.07
www.ogistra-nutrition-shop.com

Windows XP
Browser:
Opera 9.20

« Odgovor #221 poslato: Avgust 21, 2007, 03:54:36 pm »

hvala generale na objasnjenju!   flowers02

uvek....
i nisam objanjsvao..samo sam momku dao mozda malo opsirniji odgovr....tako da se andam da ce da se snadje bez jebem ti...a obrcao sam se tebi jer si ti pitala da kazem..

ma mislim..prosto je hitself hitself hitself

da ne kvraim temu dalje
Sačuvana

Sponzor foruma
« Odgovor #221 poslato: Avgust 21, 2007, 03:54:36 pm »

Sačuvana
Pedja Petrovic
ExYu Sampion
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.20

« Odgovor #222 poslato: Avgust 21, 2007, 03:56:00 pm »

jbt da ne dodje to zabune pa da klinci ne pomisle da ne treba da jedu boraniju,i ostale dajnkonije...

nist lsujacno!!!!!!

u velikim kolicinma i sto vise takve vrste hrane......

ne skodi...a kada ne skodi..znaci da pomaze..
Sačuvana

DirectHit
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Clan od: 12.06.07
Windows XP
Browser:
Firefox 2.0.0.4

« Odgovor #223 poslato: Avgust 21, 2007, 06:12:44 pm »

Ok, posto ovih dana radim ovo je moj jelovnik, na poslu samo jedem u 10:00 ujutro i navecer oko 21 sati. Radim dvokratno.

Ali uglavnom ovo je bio moj jelovnik za jedan dan :

6:40

100 g zobenih, malo suhog voca s 0,9% m.m. mljekom.

10:00
posni sir 150 g pomjesan s malo voca iz kompota, nekad namazem taj sir na 2 snite crnog kruha ako nema kompota.

12:00
Neko voce, jabuka ili nesto

14: 00
Bijelo meso 150g - grasak-krumpir

17 : 00 - e tu varira, neznam sta mi je tu dobro ubacit nekad je ovaj obrok i u 18:00 znaci prije posla jer opet radim u 18:30.

21 : 00  - tu je najteze, znate...hotelska hrana... jedes sta ti daju ali ono, biram manje zlo uvijek..

Znam da je ovo mozda "pretanko" ali bilo bi ok da malo korigirate to i date mi jos neke ideje jer ostajem bez ideja, i nekad sam gladan ali trpim dok "mi ne dodje vrijeme za obrok" znaci ne udovoljavam unos kalorija posto sam gladan.

hvala!
Sačuvana

No pain , no gain

Pedja Petrovic
ExYu Sampion
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.20

« Odgovor #224 poslato: Avgust 21, 2007, 07:21:08 pm »

cek..jel ovako jedes svaki dan???
Sačuvana

DirectHit
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 2.0.0.4

« Odgovor #225 poslato: Avgust 21, 2007, 08:25:29 pm »

Da, vise manje.
Nekad naravno, ne jedem recimo krumpir i grasak nego pojedem kukuruz-grasak ili neki skrob.

Za veceru u hotelu kojem radim uvijek izaberem nekakvu piletinu i tako...

evo danas sam doma i upravo sam pojeo 150g bijelog mesa i kupus salatu...nisam bas toliko sit ono... mogao bi jos
Sačuvana

No pain , no gain

Leyla
Ponosni vlasnik
Van mreže Van mreže

Starost: 27

Clan od: 24.01.07
Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #226 poslato: Avgust 21, 2007, 08:56:32 pm »

ti imas 70 kg , moras da unosis vise proteina ..
u samo jednom obroku imas bijelo meso 150 gr i to je to ..to je premalo proteina , gdje je ostalo tune, oslic , bjelanca , ok unosis posni i to je to ..
ne znam kolko unosis uh i proteina , jel radis varijaciju il ne ..
ujutro uz ovsene ubaci par bjelanaca 
poslej uzmi neku vocku
ovaj posni pomijesan s vocem na sta to lici  rolleyes01 ubaci tu bjelanca ili mozes posni i tunu plus neki skrob npr integralna kifla da to umes kao sendvic napravis
ovo je dobro 150 pilece i skrob
oko 17 mozes  opet 150 gr pilece plus neko vlakno, salata
sad ne znam sta je dostupno u hotelu , mozes da nosis opet posni neku tunu , par bjelanaca to bi bilo idealno, smuckas sve zajedno i brzo je gotovo imas obrok za sekund pun proteina , uzimas li neki protein whey il sl ..premalo proteina unosis a imas oko 70 kg kolko se sjecam na pocetku radis masu znaci puno vise proteinske hrane
tolko od mene ako neko jos ima nek doda  blowkiss
Sačuvana

Sponzor foruma
« Odgovor #226 poslato: Avgust 21, 2007, 08:56:32 pm »

Sačuvana
DirectHit
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 2.0.0.4

« Odgovor #227 poslato: Avgust 21, 2007, 09:24:12 pm »

Neznam... nisam pametan jel me glad hvata nekad odma poslje "veceg obroka" zbog manjka UH, ili kolicinskog manjka ili zbog nemasne hrane...
Sačuvana

No pain , no gain

Leyla
Ponosni vlasnik
Van mreže Van mreže

Starost: 27

Clan od: 24.01.07
Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #228 poslato: Avgust 21, 2007, 09:56:59 pm »

probaj s ovim jelovnikom gore sigurna sam da neces biti gladan  yes
pa malo si unosio hrane kad pogledas generalno vidis da je premalo proteina na tvoju kilazu, mislim da uh unosis dovoljno , onaj dan kad ti je najmanje uh ili si na 0 uh , unosi 100gr bademi , ljesnjaci ili orasi to su ti zdrave masti znaci jednom sedmicno da bude ..
Sačuvana

DirectHit
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 2.0.0.4

« Odgovor #229 poslato: Avgust 21, 2007, 11:19:11 pm »

Mislio sam i crveno meso ubacit jednom na tjedan. Najbolje bi bilo kuhano ne? Junjetina,teletina i konjetina dolazi u obzir jelda?

Meni samo jos nije jasno ta razlika izmedju proteina - uh - masti. Znam da ako uh i masti ne potrosimo onda se taloze u salo, sta je s proteinima i zasto ih tako puno mozemo unosit ( 1-1,5g po kg) . Zasto zasto zasto, samo pitanja sorry imsad

hvala.
Sačuvana

No pain , no gain

Sponzor foruma

100% whey abb kreatin AdreNOline allmax creatine Allmax Glutamine 400 gr amino 2300 amino fuel api amino api whey protein bcaa powder beta k biotech kreatin Biotech mohohidrat Biotek kreatin champion glutamin clasik whey classic whey creaforce crealean creatin Creatine Powder 2x200 gr Creatine Powder 500 gr creatine powder 600 Daily Formula daily vits DrGreene Omega-3 dymaburn dymatize kreatin eas creatine eas kreatin eas whey Echinacea Root elasti elit12h elite 12h Elite Gourmet elite whey elit whey gaspari glukosamin sulfat 675 glutamine powder gold standard gurtne HeavyWeight Gainer Herbal horse power hypermass Immune Renew imunitet imuniteta interactive glutamine isobolic isolat whey iso xp jacanje imuniteta joint repair kais za vezbanje vrata liquid l carnitine liquid super amino mass factor methyl Methyl Ripped Hardcore methyl test MicroCreatine myofusion nitrotech now omega 3 Olive Leaf Extract Omega 3-6-9 on creatin opti-men optimum bcaa optimum creatin optimum glutamin optimum whey optimum whey gold optimum whey gold standard phosphagen PolythermeX Hardcore power glutamine prostar whey prov prov60 pure whey QuickMass rukavice Shark Liver Oil super amino 4800 Superior Amino super pump tecni l carnitin Thermo Stack ultimate whey ultra pro whey Unidyne universal creatine whey classic wheyshake whey supreme Xtend
 Sačuvana
Tagovi: ovsene pahuljice zobene pahuljice zdrava ishrana 
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 47   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

~Prijatelji foruma~
::IgreIgre ::Srbija Tip::Igre OnLine :: Art Galerija :: Smesni Snimci :: Divx titlovi :: Video Igrice :: Forum za igranje:: Opel Club Serbia :: CG primorje::
:: Crno-Beli Net :: Inter-Serbia :: Ljubavni Sastanak Upoznavanje :: Kovach :: Zdrava ishrana :: Mojtip.com :: Debilana.net :: Zabava, chat, forum ::
:: Zezancije Go-mrav.com :: Besplatne Stvari - Samo najbolje :: Zabava i download :: Net-cestitke :: Online poker pravila :: Zenski Portal :: Extra zabava ::
::Tip1X2:: Sanjalica :: Jevtic Zabavnik :: Ana-forum :: SmSManija::Video klipovi::Igre::Balkan Mobile::Upoznavanje - Dame biraju ::
::Viva cafe :: SerbiaBet:: Igrice::Smesni video i audio:: Vicevi::Domaci filmovi i klipovi:: Oglasi::Viva Radio::Hrvatske Zvijezde::Download Centar::SuperTip.Net::
::Operacija Trijumf::Video Klipovi::Smesni Snimci::Polovni Automobili::Smesne Slike::Farma Srbija::Zvezde Granda::Veliki Brat::
Resources - Link Exchange :: LinkPlacer ::ExYu Fitness Shop::
Sav sadrzaj ovog sajta je vlasnistvo ExYu Fitness Foruma i ne moze biti iskorisceno od strane drugih lica bez pismenog odobrenja.
Copyright © 2007-2009 "ExYu-Fitness",
sva Autorska prava zadrzana.
ExYu fitness Tagovi | Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Mapa foruma | Google Tagovi