ovako,na masi sam tokom cele godine,unosim 2-2.5 gr proteina po kg. misicne mase,8 gr. uh po kg.,imam trenutno 80 kg.,sve podeljeno u 7 obroka...prosle godine mi se desilo slicno ali sad mnogo gore,naime treniram aktivno 11 meseci tokom godine,prosle godine pre letovanja jedno 6 meseci,znaci od januara sam stao sa napredkom sve do juna kada sam poceo po malo da padam,napravio pauzu mesec dana,smrsao na 59 i povecao na 70 za 3 meseca,nenormalno povecao kilaze i mnogo iznad onoga sto sam radio,isto mi se desava i ove godine,prva 3 meseca nakon odmora sam trenirao kao ludak nakon toga zastoj i na kraju katasrofalni pad na to d avis enmg. da uradim 6 serija nego samo 2 i to jedva...kada napravim odmor bukvalno kao da sam prvi put uhvatio teg u ruke nabacim po 10 kg. misica za 2 meseca,sala skoro da nemam...i osecam da mogu da izbacim teg a u stvari nmg.,osecaj u misicima kao da sam kopao dan i noc i dosao na trening nadrogiran,bez i trunke atp-a...sta moze da bude uzrok ovome,da li ima neko predlog,savet ili sumnja na nesto konkretno ?

i da li je dovoljno 5 nedelja da se telo potpuno odmori,msicna vlakna,zivcani sastav,srce itd... ?