pa ne znam, ne valja nista u principu
imas malo proteina (belo meso, riba, posni sir, belanca)
imas previse voca, dovoljna ti je jedna dnevno i to u pre podnevnim casovima recimo. i naravno ne banana. banana bi imala smisla eventualno posle treninga kad si se ispraznio al ako uzimas whey i dextrozu ne treba ti ni onda.
ujutru uzmi neki protein i recimo ovsene.i za rucak opet neki skrob sa mesom (ili nekim drugim izvorom proteina). ne treba ti ona cedjena narandza. i to 5 sati pijes samo to.

ti se izgladnjujes. jedino cega previse unosis i sto ti ne manjka je secer. sve ostalo ti je kriticno.
moras da jedes meso, meso, meso (ili neki drugi protein). malo skroba, puno vlaknastog povrca (to su ti te salate i zelenis) i da ogranicis voce na jednu do dve dnevno. whey ne moze da ti zamenjuje obrok. whey se uzima sa dextrozom kao PWM zato sto se brze apsorbuje i ugradjuje u misic nego neko meso recimo koje treba da prodje proces varenja, a nakon treninga misic mora da se obnovi da ga ne bi gubio. ili ako ne mozes da postignes potreban unos proteina kroz hranu dodas whey. ali to ne moze da ti bude zamena za obrok.
pre spavanja ide protein (moze sam, moze sa vlaknima, znaci neka salata recimo), ne banana ili jabuka.
a cokolada sa rizom je cak preporucljiva. bar jedna dnevno
nemoj me zezati