|
Mackolina007
|
 |
« Odgovor #100 poslato: Februar 15, 2009, 01:22:56 pm » |
|
de mi kazite zasto je potrebno jesti manje obroke a cesce, sta se desava ako jedemo ujutru u 8 pa u 1 pa u 6 i vise ne jedemo do jutra samo ta tri obroka :D
usporavas metabolizam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #101 poslato: Februar 15, 2009, 02:41:39 pm » |
|
ok... a jel mi netko moze odgovorit na ova ostlaa pitanja i stolica mi je mala i zelena kaj to znaci*?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Becks
|
 |
« Odgovor #102 poslato: Februar 15, 2009, 04:30:35 pm » |
|
i stolica mi je mala i zelena kaj to znaci*?
Idi kod doktora  A ovo za ostalo povrce, sto ne jedes jos nesto osim sargarepe? A moces ti smrsati bez brige, samo sto vise povrca i bice lakse
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #103 poslato: Februar 15, 2009, 04:42:06 pm » |
|
a koje dvije vrste povrca su mi najbolje de mi recite pa da to silom jedem i to je to :D samo te 2 i to da mogu jesti da je dobro :D nemrem sve haha
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #104 poslato: Februar 15, 2009, 05:02:07 pm » |
|
kvazi 6 strana u tvojoj temi i sve neke gluposti i glupa pitanja ne moras jesti ni jednu vrstu povrca, jedi mrkvu, za govance idi kod lekara, i pocni malo da citas forum
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Love your Enemies .... It Fucks wit their Heads 
|
|
|
|
Lazy
|
 |
« Odgovor #105 poslato: Februar 15, 2009, 05:04:16 pm » |
|
To sto ti zelis da osvaris nije nimalo lak i za podcenjivanje posao. Da bi covek dosao do cilja mora se odreci nekih stvari, a u tvom slucaju bi morao da se primora na odredjene stvari, tj da unosis vise vlakana. Zar te samo stanje tvoje stolice ne zabrinjava??? Sta mislis sta se desava sa tvojim digestivnim traktom ako nema sta da ga "procisti". E zato pokusaj da se nateras da jedes povrce jer to zaista nije tako strasno, uvodi sebi polako jedno po jedno dok se ne naviknes. Probaj brokoli, karfiol, zelenu salatu, kupus...................itd, nemoguce da od tolikog izbora povrca ti mozes da tolerises samo mrkvu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #106 poslato: Februar 15, 2009, 05:08:26 pm » |
|
pa naravno da je nemoguce, nego nije dobio po turu, pa da vidis kako bi jeo povrce
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sponzor foruma
|
 |
« Odgovor #106 poslato: Februar 15, 2009, 05:08:26 pm » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Mackolina007
|
 |
« Odgovor #107 poslato: Februar 15, 2009, 05:15:22 pm » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #108 poslato: Februar 15, 2009, 05:17:56 pm » |
|
pa 6 strana nas zaje... da izvines
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #109 poslato: Februar 15, 2009, 05:27:11 pm » |
|
ne zajebajem ja nikog, vec jel ovo forum ili??? da sam mogao naci ova moja pitanja nebi ih postavljao... ti nemoras odgovarat ako te netko zajebaje...
za one kojima se odgovara...
jel vazno da je sveze ili moze i kuhano, npr,rastika kuhana valjal??
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Mackolina007
|
 |
« Odgovor #110 poslato: Februar 15, 2009, 05:36:47 pm » |
|
bolje je sveze... sta je rastika? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #111 poslato: Februar 15, 2009, 06:04:41 pm » |
|
sad me ovo zanima imama 20 godina 95 kg i 177 cm sad me zanima dali su mi se kosti pogresn orazvile i kad smrsam da cu ostati sirok!!! to me zanima i kako listove butin ei guzu smanjit nije mi jasno sve ostalo ide ali to nikako :S
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Lazy
|
 |
« Odgovor #112 poslato: Februar 15, 2009, 06:08:21 pm » |
|
Kako mislis sirok? Gde u kom delu tela mislis da su ti kosti "presiroke"? I koliko dugo se bavis "mrsavljenjem"?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #113 poslato: Februar 15, 2009, 06:44:33 pm » |
|
2 tjedna sa 99 spustio sam na 95, ali to je sigurno voda, a stomak mi bio spao skroz sad opet koda je narasto, sutra cu se vagat, pa u kukovima i butine i guza ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Gagi
|
 |
« Odgovor #114 poslato: Februar 15, 2009, 07:35:10 pm » |
|
sad me ovo zanima imama 20 godina 95 kg i 177 cm sad me zanima dali su mi se kosti pogresn orazvile i kad smrsam da cu ostati sirok!!! to me zanima i kako listove butin ei guzu smanjit nije mi jasno sve ostalo ide ali to nikako :S
Kako da procenimo kad se ne vide ni kosti, nista se ne vidi od tog stita... imas neku drugu sliku?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #115 poslato: Februar 15, 2009, 07:37:20 pm » |
|
ne zajebajem ja nikog, vec jel ovo forum ili??? da sam mogao naci ova moja pitanja nebi ih postavljao... ti nemoras odgovarat ako te netko zajebaje...
naravno da ne moram odgovarati, i jeste ovo forum. samo forum ne znaci da zabijes nos u svoju temu i ne procitas nista drugo. kad se budes potrudio da otvoris 5 slicnih tema mozda i naucis nesto sad me ovo zanima imama 20 godina 95 kg i 177 cm sad me zanima dali su mi se kosti pogresn orazvile i kad smrsam da cu ostati sirok!!! to me zanima i kako listove butin ei guzu smanjit nije mi jasno sve ostalo ide ali to nikako :S
sramota od pitanja ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Jelica
|
 |
« Odgovor #116 poslato: Februar 15, 2009, 08:45:56 pm » |
|
 kosti se pogresno razvile? zasmeja me. Vidi ako hoces da se dovedes u red onda pod 1-promeni ishranu, uvedi zaboga povrce i ne kukaj da nemozes jednostavno neces lakse ti da kukas. Nisam ni ja bila ljubitelj pahuljica npr. pa su mi sa vise nego dobre. Stvar je u mozgu. Ako se n potrudis da pomognes sebi nema ti pomoci. A i sta mislis sto ti je govance takvo???? 2-vezbaj brate i budi uporan. Ne moze sve za dva dana. Ja sam tek posle par meseci pocela da primecujem promene. Pa nisi tih 95 skupio za tri dana. 3-bolje ti je da razmisljas o tome kako u stvari volis povrce i zelis da ga jedes nego o glupostima sa kostima. Kosti su kosti to sto ti imas u sirini je SALO kada ga skines i izgradis misice shvatices da nisi ko sifonjer  I ceo posao je bas posao ne mozes postici sve za dve nedelje ili mesec dana, moras da se potrudis a to veruj mi traje ali isplati s kada vidis rezultate. I ponavljam bez pravilne ishrane neces postici velike rezultate pa ti odluci. A ovde su ljudi vise nego spremni da pomognu samo treba da ih poslusas.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Gagi
|
 |
« Odgovor #117 poslato: Februar 15, 2009, 08:50:14 pm » |
|
Stvar je u mozgu.
O tome ce nam nesto vise reci Karleusa!
http://www.youtube.com/v/U92vhhyJHd4
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"There's no point trying to leave 'til you've learned all your Kung Fu."
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #118 poslato: Februar 15, 2009, 09:01:37 pm » |
|
jao gagi tema je zeleno govance a ne polni organi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #119 poslato: Februar 20, 2009, 09:48:56 pm » |
|
imo sam 100 kg sada 94 za 3 tjedna 6 kg manje, zanima me dali je malo ili puno 2 kg po tjednu i dali cu do 8 kg moci doci bez varijacija ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sponzor foruma