...
Septembar 03, 2010, 12:52:25 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Info: Obavezno: Za sve posetioce-Pravilnik [info]
Novo: Posetite nas WebShop-Registruj se  [ovde]
Obavezno: Informacija za sve posetioce i clanove [info]
Extra: Akcije, rasprodaje,popusti [info]
wap  wap2  imode
   Početna   Pomoć Linkovi Kontakt Prijavljivanje Registracija  
ABB::All Max::BSN::Champion Nutrition::Dymatize Nutrition::EAS::Gaspari::InterActive::Labrada::MuscleTech::NOW:: Nx Labs::Optimum Nutrition::Ultimate Nutrition::Universal Nutrition::VPX::Kladionica
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 23   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pocelo je pocelo  (Pročitano 10789 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Pokretač ove teme
Clan od: 01.11.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #20 poslato: Februar 05, 2009, 11:13:42 pm »

koliko bih kalorija trebo u teretani izgubit jel netko zna ?

a jel moze umjesto ovsenih

vivera probavin se zove a ovako idu sastojci:

jedna porcija 25 grama proizvoda sa 150ml mlijeka (1,5) 139kcal ali cu ja jesti sa 0.9 pa ce samim time biti i manje kalorija

bjelanvecine 8,4g

ugljikohidrati 19,4 g
-od kojih seceri 16,8g

masti 3,1g
-od cega zasicene masne kiseline 1,6 g

dijetalna vlaka 6,3g

mineralne tvari 2,2g
-od cega natrij 27.3mg

valjal ovaj proizvod ista !! i jel netko provjerio whey sto pijem
Sačuvana

kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #21 poslato: Februar 05, 2009, 11:15:10 pm »

sir ne volim jel ima ikakva zamjena za sir? i vlaknasta vlakna su u povrcu od tog jedno mogu da jedem mrkvu:S valjal mrkva?
Sačuvana

Becks
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Starost: 21

Clan od: 25.01.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #22 poslato: Februar 05, 2009, 11:15:48 pm »

a jel puno to masti , da ovsene s mljekom i uvecer pre spvanja 2-3 dcl mljeka:S jer sir ne jedem i sta je +dextrozu
ja pijem tocno ovaj preparat http://www.xerses.ba/proizvod.aspx?id=40
Pa ovsene pici samo ujutru, a pre spavanja ne znam, mozes ubaciti kazein ako imas kesha(oko 3000din-300kn  900g), a mleko uzimaj uvek sa sto manjim % masti, imas sa 0.9% masti
A dextroza ti je secer, imas ga kupit u prodavnicama suplemenata, kosta oko 120 dinara-12kn  za 1 kg, to ti povisuje nivo secera u krvi jako brzo i onda ti proteini sto popijes uz to lete u misice da tako kazem smile  A taj protein sto pijes mi izgleda malko skupo 20evra za 500 g hmmm, sledeci put uzmi elite od dymatize-a ili slicno odluci sam

e ovako onda :DDDDD

ustanem u 10:00 casa ovsenih sa 2 dcl mljeka 0.9 posto masti
ok recimo, a na koliko grama ugljenih hidrata ides dnevno? Mislim da ce ti trebati malko vise mleka za to, (ja u ovsene ubacim i kasiku meda, cimet i kakao) mozes i crnu kafu uz dorucak takodje, da ne pisem sad sta je za sta

01:00 jedem kuhano meso (ponedjeljak i petak po 2 krompira kuhana) (utorak i cetvrtak po jedan krumpir kuhan) ostalim danima samo meso
ok, koliko grama mesa je to? I ubaci povrce!

od 3-4,30 trening gore sam napisao sta treniram i kako pa jel netko zna jel dosta kalorija
Zavisi koliko hoces da potrosis

u 4:30 popijem whey

u 5:00 jedem kuhano meso samo meso
Ubaci povrce smile

u 8:00 jedem 3-4 bjelanjka kuhana (uz ovo mrkva)
Nije dosta, ubaci jos barem pola konzerve tunjevine ili 100g belog

u 23:00 popijem 2-3 dcl mljeka 0.9 posto masti
Probaj progutati tu ellu bre xD

jel ovo bar na nesto lici samo meni se cini da cu previse masti i kalorija s ovakvim jelovnikom unijeti:DDDDD
Za masti i kalorije se ne brini, ako jedes puno proteina i smanjenu kolicinu uh, a masti nemas puno tu, mozes cak i ubaciti omegu 3 u kapsulama jedno 2 kapsule dnevno
Sačuvana

kupoholicarka
Iskusni rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Clan od: 02.02.09
Windows XP
Browser:
Opera 9.63

« Odgovor #23 poslato: Februar 05, 2009, 11:16:24 pm »

A uvece jel nije najpreporucljivije da se pije jogurt???
Sačuvana

Und3i2c0v3i2
Ponosni vlasnik
Van mreže Van mreže

Starost: 28

Clan od: 20.11.08
Think I'm Sarcastic? Watch Me Pretend To Care

Linux
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #24 poslato: Februar 05, 2009, 11:17:44 pm »

prekini da se opterecujes toliko kalorijama. kad brojis po jednu naravno da ih je previse  bored
aj ti promeni ishranu bar priblizno onome sto treba i videces rezulatate. a lako ces kasnije korigovati kad shvatis o cemu se radi.
dextroza ti je grozdjani secer koji ima visok GI a to je ono sto ti treba posle treninga. u kombinaciji sa proteinom naravno.
nije puno masti, vise te goje UH nego masti, pogotov one iz kostunjavog voca, maslinovo ulje, laneno ulje i jos 100 vrsta koje kakvih ulja, riblje i bla bla bla
masti su ti potrebne za sto sta u organizmu al to je totalno druga prica. poenta je da ne treba da ih se bojis.
naravno nemoj uzeti pa krljati majonez, margarin, przeno na masti/ulju isl. samo umereno i videces rezultate. a mislim da cces sa tim unosom UH brzo biti jako malaksao. ti probaj pa vidi, mislim i ja jedem vise od pola krompira dnevno.
a trening ako mozes (pogotovo taj bicikl) prebaci ujutru, pre dorucka.
aj ti lepo sutra pocni bilo sta po ovom pitanju (sem izgladnjivanja). pa vidi tri-cetiri dana kako ces se osecati. to ce ti biti najbolji pokazatelj
Sačuvana

Love your Enemies ....
It Fucks wit their Heads

Raw
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Clan od: 04.04.07
Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #25 poslato: Februar 05, 2009, 11:19:30 pm »

kupoholicarka, i jogurt ima mnogo laktoze (secera) za poslednji obrok pred spavanje. sir je bolja varijanta
Sačuvana

Und3i2c0v3i2
Ponosni vlasnik
Van mreže Van mreže

Starost: 28

Clan od: 20.11.08
Think I'm Sarcastic? Watch Me Pretend To Care

Linux
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #26 poslato: Februar 05, 2009, 11:19:45 pm »

A uvece jel nije najpreporucljivije da se pije jogurt???
pa nije bas ako zelis da smrsas
ima UH, malo proteina i masti vise ili manje (zavisi koji uzmes). sve u svemu kolicina proteina je suvise mala da bi se kompenzovalo ono "lose" tj. masti i UH
Sačuvana

Love your Enemies ....
It Fucks wit their Heads

Sponzor foruma
« Odgovor #26 poslato: Februar 05, 2009, 11:19:45 pm »

Sačuvana
Becks
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Starost: 21

Clan od: 25.01.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #27 poslato: Februar 05, 2009, 11:21:29 pm »

koliko bih kalorija trebo u teretani izgubit jel netko zna ?

a jel moze umjesto ovsenih

vivera probavin
Ma zajeb te stvari, samo ti idi do zdrave hrane po ovsene  smile  A to sto si ti napisao na 100g ima 16.8g secera...
Sačuvana

kupoholicarka
Iskusni rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Clan od: 02.02.09
Windows XP
Browser:
Opera 9.63

« Odgovor #28 poslato: Februar 05, 2009, 11:21:29 pm »

kupoholicarka, i jogurt ima mnogo laktoze (secera) za poslednji obrok pred spavanje. sir je bolja varijanta

Hvala na brzom odgovoru!  yes
Sačuvana

kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #29 poslato: Februar 05, 2009, 11:27:39 pm »

sutra cu poceti ovakav jelovnik koristiti pa cu vidjet, a jel mogu umjesto tog secera pojesti sakicu suhog grozda?

a za veceru neznam jedino da pojedem opet kuhano meso? nemogu sir nikako jesti!!!
Sačuvana

Sponzor foruma

100% whey abb kreatin AdreNOline allmax creatine Allmax Glutamine 400 gr amino 2300 amino fuel api amino api whey protein bcaa powder beta k biotech kreatin Biotech mohohidrat Biotek kreatin champion glutamin clasik whey classic whey creaforce crealean creatin Creatine Powder 2x200 gr Creatine Powder 500 gr creatine powder 600 Daily Formula daily vits DrGreene Omega-3 dymaburn dymatize kreatin eas creatine eas kreatin eas whey Echinacea Root elasti elit12h elite 12h Elite Gourmet elite whey elit whey gaspari glukosamin sulfat 675 glutamine powder gold standard gurtne HeavyWeight Gainer Herbal horse power hypermass Immune Renew imunitet imuniteta interactive glutamine isobolic isolat whey iso xp jacanje imuniteta joint repair kais za vezbanje vrata liquid l carnitine liquid super amino mass factor methyl Methyl Ripped Hardcore methyl test MicroCreatine myofusion nitrotech now omega 3 Olive Leaf Extract Omega 3-6-9 on creatin opti-men optimum bcaa optimum creatin optimum glutamin optimum whey optimum whey gold optimum whey gold standard phosphagen PolythermeX Hardcore power glutamine prostar whey prov prov60 pure whey QuickMass rukavice Shark Liver Oil super amino 4800 Superior Amino super pump tecni l carnitin Thermo Stack ultimate whey ultra pro whey Unidyne universal creatine whey classic wheyshake whey supreme Xtend
 Sačuvana
Tagovi:
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 23   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

~Prijatelji foruma~
::IgreIgre ::Srbija Tip::Igre OnLine :: Art Galerija :: Smesni Snimci :: Divx titlovi :: Video Igrice :: Forum za igranje:: Opel Club Serbia :: CG primorje::
:: Crno-Beli Net :: Inter-Serbia :: Ljubavni Sastanak Upoznavanje :: Kovach :: Zdrava ishrana :: Mojtip.com :: Debilana.net :: Zabava, chat, forum ::
:: Zezancije Go-mrav.com :: Besplatne Stvari - Samo najbolje :: Zabava i download :: Net-cestitke :: Online poker pravila :: Zenski Portal :: Extra zabava ::
::Tip1X2:: Sanjalica :: Jevtic Zabavnik :: Ana-forum :: SmSManija::Video klipovi::Igre::Balkan Mobile::Upoznavanje - Dame biraju ::
::Viva cafe :: SerbiaBet:: Igrice::Smesni video i audio:: Vicevi::Domaci filmovi i klipovi:: Oglasi::Viva Radio::Hrvatske Zvijezde::Download Centar::SuperTip.Net::
::Operacija Trijumf::Video Klipovi::Smesni Snimci::Polovni Automobili::Smesne Slike::Farma Srbija::Zvezde Granda::Veliki Brat::
Resources - Link Exchange :: LinkPlacer ::ExYu Fitness Shop::
Sav sadrzaj ovog sajta je vlasnistvo ExYu Fitness Foruma i ne moze biti iskorisceno od strane drugih lica bez pismenog odobrenja.
Copyright © 2007-2009 "ExYu-Fitness",
sva Autorska prava zadrzana.
ExYu fitness Tagovi | Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Mapa foruma | Google Tagovi