a jel puno to masti , da ovsene s mljekom i uvecer pre spvanja 2-3 dcl mljeka:S jer sir ne jedem i sta je +dextrozu
ja pijem tocno ovaj preparat
http://www.xerses.ba/proizvod.aspx?id=40Pa ovsene pici samo ujutru, a pre spavanja ne znam, mozes ubaciti kazein ako imas kesha(oko 3000din-300kn 900g), a mleko uzimaj uvek sa sto manjim % masti, imas sa 0.9% masti
A dextroza ti je secer, imas ga kupit u prodavnicama suplemenata, kosta oko 120 dinara-12kn za 1 kg, to ti povisuje nivo secera u krvi jako brzo i onda ti proteini sto popijes uz to lete u misice da tako kazem

A taj protein sto pijes mi izgleda malko skupo 20evra za 500 g hmmm, sledeci put uzmi elite od dymatize-a ili slicno odluci sam
e ovako onda :DDDDD
ustanem u 10:00 casa ovsenih sa 2 dcl mljeka 0.9 posto masti
ok recimo, a na koliko grama ugljenih hidrata ides dnevno? Mislim da ce ti trebati malko vise mleka za to, (ja u ovsene ubacim i kasiku meda, cimet i kakao) mozes i crnu kafu uz dorucak takodje, da ne pisem sad sta je za sta
01:00 jedem kuhano meso (ponedjeljak i petak po 2 krompira kuhana) (utorak i cetvrtak po jedan krumpir kuhan) ostalim danima samo meso
ok, koliko grama mesa je to? I ubaci povrce!
od 3-4,30 trening gore sam napisao sta treniram i kako pa jel netko zna jel dosta kalorija
Zavisi koliko hoces da potrosis
u 4:30 popijem whey
u 5:00 jedem kuhano meso samo meso
Ubaci povrce

u 8:00 jedem 3-4 bjelanjka kuhana (uz ovo mrkva)
Nije dosta, ubaci jos barem pola konzerve tunjevine ili 100g belog
u 23:00 popijem 2-3 dcl mljeka 0.9 posto masti
Probaj progutati tu ellu bre xD
jel ovo bar na nesto lici samo meni se cini da cu previse masti i kalorija s ovakvim jelovnikom unijeti:DDDDD
Za masti i kalorije se ne brini, ako jedes puno proteina i smanjenu kolicinu uh, a masti nemas puno tu, mozes cak i ubaciti omegu 3 u kapsulama jedno 2 kapsule dnevno