...
Mart 12, 2010, 11:40:57 pm *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Info: Obavezno: Za sve posetioce-Pravilnik [info]
Novo: Za sve posetioce-Webshop [info]
Novo:  SportsArt Fitness Equipment - [info]
Extra: Akcije, rasprodaje,popusti [info]
wap  wap2  imode
   Početna   Pomoć Linkovi Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 10 11 [12]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pocelo je pocelo  (Pročitano 10186 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Becks
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 20

Clan od: 25.01.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.8

« Odgovor #220 poslato: Mart 29, 2009, 01:32:13 pm »

-150 gr bjelog mesa +180gr rize                                                     
180gr rize lol?? Ja nema shanse da bi mogao toliko pojesti u jednom obroku bored bolje raspodelis na vise obroka

drugi dan-cornfleks sa jogurtom 0,1 posto                                                       
Zameni cornfleks sa ovsenim pahuljicama

i da najvise me zanima zasto ta kava prije trcanja,ja je ne pijem ,sta mogu piti..ajde pucajte...... 
Niko te ne tera da je pijes lol, a to je zbog kofeina da ti da kick na treningu, ako bash hoces kofein pre treninga mozes uzeti ga u tabletama- 670 din 200 tableta
Sačuvana

mojca
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Clan od: 26.03.09
Windows Vista
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #221 poslato: Mart 29, 2009, 11:10:01 pm »

pa to mi je bilo pun tanjur,cinilo i se jako puno,nisam pojela ni pola yes,a sta se kofeina tice,smeta mi ,heklam rukama od njega i neosjecam se dobro.....
Sačuvana

Becks
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Starost: 20

Clan od: 25.01.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.8

« Odgovor #222 poslato: Mart 30, 2009, 10:55:34 am »

Onda ga nemoj pit wink3
Sačuvana

kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Clan od: 01.11.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.10

« Odgovor #223 poslato: Jun 05, 2009, 11:12:18 am »

evo nakon 4 mjeseca dosao sam na kakvu taku normalnu kilazu!!

visok sam 177cm, bio sam tezak 102 kg sad imam 75,5-76 ovisi kako kad smile a poceli su i misici pomalo da rastu:D ispocetka sam 100% drzao se prehrane to je jedno mjesec mjesec ipo dana, ali posle sam experimentiro i uspio sam, nekad sam znao i po cijelu cokoladu pojesti na dan, kad mi se jela pica napravim picu i jedem , i tako bronhi bombone, digot meze i sve pomalo, ali treba imat mjeru nemozes svaki dan tako smile sve u svemu neke stvari sam i odvas uzeo ali moze se tu malo i mjenjati a opet uspijeti :D
Sačuvana

Und3i2c0v3i2
Ponosni vlasnik
Na mreži Na mreži

Starost: 28

Clan od: 20.11.08
Think I'm Sarcastic? Watch Me Pretend To Care

Linux
Browser:
Firefox 3.0.8

« Odgovor #224 poslato: Jun 05, 2009, 11:39:13 am »

svaka cast
nemoj sad da se zapustis i da prestanes da treniras  smile
Sačuvana

Love your Enemies ....
It Fucks wit their Heads

kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.10

« Odgovor #225 poslato: Jun 05, 2009, 12:33:16 pm »

ma necu, sad mi je to na prvom mjestu, nakon nekog vremena svidi ti se  wink3
Sačuvana

kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.11

« Odgovor #226 poslato: Jul 05, 2009, 06:14:39 pm »

ja imam 177cm i trenutno 70kg! ali nisam zadovoljan izgledom cini mi se da mi nije salo otpalo vec sta ja znam pa mozete li prokomentirat slike! i zanima me kako provjerit koliki postotak je masnog tkiva!

evo slike:

http://img156.imageshack.us/i/dsc00404t.jpg/

http://img262.imageshack.us/i/dsc00405e.jpg/

http://img403.imageshack.us/i/dsc00408.jpg/
Sačuvana

Sponzor foruma
« Odgovor #226 poslato: Jul 05, 2009, 06:14:39 pm »

Sačuvana
Und3i2c0v3i2
Ponosni vlasnik
Na mreži Na mreži

Linux
Browser:
Firefox 3.0.11

« Odgovor #227 poslato: Jul 05, 2009, 06:19:48 pm »

ajmo opet jelovnik kvazi lol
i jel radis ti s tegovima? gde su misici
Sačuvana

Love your Enemies ....
It Fucks wit their Heads

kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.11

« Odgovor #228 poslato: Jul 08, 2009, 02:45:07 pm »

e ovako jdem svako 3 sata jbga nkad kad sam vanka prode 5 sati da ne jedem al sta cu nemres sve smile ujutru ustajem oko 10 PRVI OBROK 2 jajeta kuhana asmo bjelance, DRUGI OBROK jabuka ili neka druga vocka breskva,sljiva,lubenica, TRECI OBROK kako kad, nekad 2-3 jajeta kuhana, nekad pilece meso pohano na maslinovu ulju i iscjedeno,nekada krumpir izrezan na kockice posut kukurozom, CETVRTI OBROK Breskva,kajsija ili sljiva ili jabuka, PETI OBROK Mrkve svjeze, Sesti obrok Jaje kuhano + mrkva ili neka vocka, i digot pojedem nesto slatko ali izbjegavam to ali ne moze se bas 100% ni bez slatka zamantat cu smile
Sačuvana

Und3i2c0v3i2
Ponosni vlasnik
Na mreži Na mreži

Linux
Browser:
Firefox 3.0.11

« Odgovor #229 poslato: Jul 08, 2009, 02:57:36 pm »

uzas kvazi
premalo konkretnih stvari, ocigledno previse voca, slatkisa, slab rad sa tegovima
dzaba sto smo ti pricali od pocetka neke stvari, imas 10str u temi i slabo sta si uradio od tog sala
Sačuvana

Love your Enemies ....
It Fucks wit their Heads

Sponzor foruma

100% whey abb kreatin AdreNOline allmax creatine Allmax Glutamine 400 gr amino 2300 amino fuel api amino api whey protein bcaa powder beta k biotech kreatin Biotech mohohidrat Biotek kreatin champion glutamin clasik whey classic whey creaforce crealean creatin Creatine Powder 2x200 gr Creatine Powder 500 gr creatine powder 600 Daily Formula daily vits DrGreene Omega-3 dymaburn dymatize kreatin eas creatine eas kreatin eas whey Echinacea Root elasti elit12h elite 12h Elite Gourmet elite whey elit whey gaspari glukosamin sulfat 675 glutamine powder gold standard gurtne HeavyWeight Gainer Herbal horse power hypermass Immune Renew imunitet imuniteta interactive glutamine isobolic isolat whey iso xp jacanje imuniteta joint repair kais za vezbanje vrata liquid l carnitine liquid super amino mass factor methyl Methyl Ripped Hardcore methyl test MicroCreatine myofusion nitrotech now omega 3 Olive Leaf Extract Omega 3-6-9 on creatin opti-men optimum bcaa optimum creatin optimum glutamin optimum whey optimum whey gold optimum whey gold standard phosphagen PolythermeX Hardcore power glutamine prostar whey prov prov60 pure whey QuickMass rukavice Shark Liver Oil super amino 4800 Superior Amino super pump tecni l carnitin Thermo Stack ultimate whey ultra pro whey Unidyne universal creatine whey classic wheyshake whey supreme Xtend
 Sačuvana
Tagovi:
Stranice: 1 ... 10 11 [12]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

~Prijatelji foruma~
::IgreIgre ::Srbija Tip::Igre OnLine :: Art Galerija :: Smesni Snimci :: Divx titlovi :: Video Igrice :: Forum za igranje:: Opel Club Serbia :: CG primorje::
:: Crno-Beli Net :: Inter-Serbia :: Ljubavni Sastanak Upoznavanje :: Kovach :: Zdrava ishrana :: Mojtip.com :: Debilana.net :: Zabava, chat, forum ::
:: Zezancije Go-mrav.com :: Besplatne Stvari - Samo najbolje :: Zabava i download :: Net-cestitke :: Online poker pravila :: Zenski Portal :: Extra zabava ::
::Tip1X2:: Sanjalica :: Jevtic Zabavnik :: Ana-forum :: SmSManija::Video klipovi::Igre::Balkan Mobile::Upoznavanje - Dame biraju ::
::Viva cafe :: SerbiaBet:: Igrice::Smesni video i audio:: Vicevi::Domaci filmovi i klipovi:: Oglasi::Viva Radio::Hrvatske Zvijezde::Download Centar::SuperTip.Net::
::Operacija Trijumf::Video Klipovi::Smesni Snimci::Polovni Automobili::Smesne Slike::Farma Srbija::Zvezde Granda::Veliki Brat::
Resources - Link Exchange :: LinkPlacer ::ExYu Fitness Shop::
Sav sadrzaj ovog sajta je vlasnistvo ExYu Fitness Foruma i ne moze biti iskorisceno od strane drugih lica bez pismenog odobrenja.
Copyright © 2007-2009 "ExYu-Fitness",
sva Autorska prava zadrzana.
ExYu fitness Tagovi | Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Mapa foruma | Google Tagovi