...
Septembar 03, 2010, 12:42:04 am *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Info: Obavezno: Za sve posetioce-Pravilnik [info]
Novo: Posetite nas WebShop-Registruj se  [ovde]
Obavezno: Informacija za sve posetioce i clanove [info]
Extra: Akcije, rasprodaje,popusti [info]
wap  wap2  imode
   Početna   Pomoć Linkovi Kontakt Prijavljivanje Registracija  
ABB::All Max::BSN::Champion Nutrition::Dymatize Nutrition::EAS::Gaspari::InterActive::Labrada::MuscleTech::NOW:: Nx Labs::Optimum Nutrition::Ultimate Nutrition::Universal Nutrition::VPX::Kladionica
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pocelo je pocelo  (Pročitano 10785 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Raw
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Clan od: 04.04.07
Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #40 poslato: Februar 06, 2009, 12:02:32 am »

hvala
Sačuvana

Bare
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Clan od: 09.01.09
Windows Server 2003
Browser:
Firefox 3.0.6

« Odgovor #41 poslato: Februar 06, 2009, 12:05:23 am »

kupoholicarka, i jogurt ima mnogo laktoze (secera) za poslednji obrok pred spavanje. sir je bolja varijanta

Ne znas kolko ima secera u Elli?
Sačuvana

Raw
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Clan od: 04.04.07
Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #42 poslato: Februar 06, 2009, 12:06:55 am »

ne znam, ovde nema Elle, ne zivim u Srbiji
Sačuvana

kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Clan od: 01.11.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.6

« Odgovor #43 poslato: Februar 06, 2009, 02:32:17 pm »

do sad sve ide po uputama,
taman sam ruco pojeo sam jednu cijelu pastrvu kuhanu i 1 krumpir kuhani s jednom snitom domaceg kruha!! jel puno cijela pastrva i jel steti vele jedna snita kruha:S
Sačuvana

nenadns
Domacin foruma
*
Van mreže Van mreže

Starost: 20

Clan od: 23.09.08
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #44 poslato: Februar 06, 2009, 03:52:50 pm »

ako je pastrva = pastrmka? onda nije puno  : wink3 ja od toga ne mogu da se najedem...nekad mislim da bih mogao da pojedem 1000komada...

mada sve mi se cini da mozes i da pojacas malo te pastrmke  lol
Sačuvana

Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.

In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.

Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds and shall find me unafraid

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate:
I am the captain of my soul.

kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.6

« Odgovor #45 poslato: Februar 06, 2009, 05:16:24 pm »

ok volim se informirat:D zanima me jel smijem u 5:00 pojesti pecenu na malo maslinova ulja djzigaricu!!!

meni je taman 1 pastrnka i 1 krompiric samo me zanima jel velik baksuz ova jedna snitica domaceg kruha! sad cu dzigaricu jesti samu koja je pecena na malo maslinova ulja! hvala samo za sniticu kruha i dzigaricu odgovor pls
Sačuvana

Und3i2c0v3i2
Ponosni vlasnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Starost: 28

Clan od: 20.11.08
Think I'm Sarcastic? Watch Me Pretend To Care

Linux
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #46 poslato: Februar 06, 2009, 05:18:50 pm »

cek ja zaboravih ... ti si na dijeti?  smile
Sačuvana

Love your Enemies ....
It Fucks wit their Heads

Sponzor foruma
« Odgovor #46 poslato: Februar 06, 2009, 05:18:50 pm »

Sačuvana
kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.6

« Odgovor #47 poslato: Februar 06, 2009, 05:26:16 pm »

sta je sad :D reci samo sta je problem jel problem u rucku ili dzigarici?

to je pileca jetra!!!
Sačuvana

Und3i2c0v3i2
Ponosni vlasnik
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Starost: 28

Clan od: 20.11.08
Think I'm Sarcastic? Watch Me Pretend To Care

Linux
Browser:
Firefox 3.0.5

« Odgovor #48 poslato: Februar 06, 2009, 05:42:24 pm »

lol
pa nisu ti iznutrice za dijetu  smile
uf kvazi  clap
recimo da ti po jedno kg telesne tezine treba oko 2,5-3gr proteina, oko 4-4,5 gr UH i oko 0,5gr masti. ako hoces da smrsas moras napraviti kalorijski deficit. to se uglavnom pravi smanjivanjem UH.
proteine uzimas iz mesa (belo meso, junetina, riba), znaci sve sto nije previse masno (tu ne spadaju iznutrice, kozurice, slaninice i ostale stvari), zatim belanca (poneko zumance), posni sirevi i onaj tvoj whey recimo. ovo su ti gradivne materije misica. misici su ti potrebni zato sto su u stanju mirovanja mnogo veci potrosaci od sala. sto bi reklo da sto imas vise misica vise sala topis sedeci (ovo je suvise uprosceno, nije dovoljno samo da sedis, al ne znam kako slikovito da ti objasnim)
od UH uzimas slozene UH tipa riza, krompir, grasak, pasulj u ogranicenim kolicinama
moze crni hleb ako bas moras. ja iskreno mogu hleb uopste da ne jedem pa mi nikad nije jasno zasto ne mozete da ga izbacite al dobro, ne funkcionisemo svi isto. s tim sto ove namirnice ne treba da mesas. znaci ne krompir i hleb, i riza i hleb i sve ostalo i hleb. ovo ti je energija. znaci da ne bi padao na dupe od umora, da ne bi bio nervozan, da ne bi bio malaksao, da ti se ne bi jelo slatko i jos stosta "da ne bi ..." moras da unosis odredjenu kolicinu UH dnevno. Lazic je u uputstvu objasnio kako funkcionisu varijacije sa UH da ti se metabolizam ne bi navikao i usporio ali to dolazi kasnije. za pocetak skontaj se sta treba da jedes, u koje vreme i priblizno u kojoj kolicini. proste UH izbegavaj, izuzev recimo u vocu. voce 1 do 2 dnevno u pre podnevnim casovima. ne preteruj sa vocem.
masti su ti takodje bitne, neki vitamini se prenose putem njih, gradivne su materije unutrasnjih organa, membrana bla bla bla. uzimas masti iz kostunjavih plodova (bademi, orasi), maslinovo ulje, laneno ili tako neko ulje. i plus sto ti sva ona mesa, kao i zumance recimo sadrze skrivene masti tako da nemoj po saku badema svaki dan.
vlaknasti UH su ti razne salate i zelenis (da ne nabrajam sad) i moras ih jesti zbog probave. nemoj ih mesati sa skrobom.
ovo ti je sve ako planiras da smrsas.
proteine jedes za svaki obrok. skrob jedes recimo do 16h. posle 16h samo proteini i vlakno.
aj valjda ce ti sad neke stvari biti malo jasnije.
Sačuvana

Love your Enemies ....
It Fucks wit their Heads

kvazi
Rekreativac
*
Van mreže Van mreže

Pokretač ove teme
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.6

« Odgovor #49 poslato: Februar 06, 2009, 05:51:30 pm »

shvacam shvacam pomalo nemre sve od 1 wink3 a znaci jetrica ne valja, a jel smijem npr jednom tjedno za rucak znaci u 01:00 pojesti pilece file przeno na malo maslinova ulja? ostalim danima jedem kuhano danas ribu sutra file i tako mjenjam non stop:)
Sačuvana

Sponzor foruma

100% whey abb kreatin AdreNOline allmax creatine Allmax Glutamine 400 gr amino 2300 amino fuel api amino api whey protein bcaa powder beta k biotech kreatin Biotech mohohidrat Biotek kreatin champion glutamin clasik whey classic whey creaforce crealean creatin Creatine Powder 2x200 gr Creatine Powder 500 gr creatine powder 600 Daily Formula daily vits DrGreene Omega-3 dymaburn dymatize kreatin eas creatine eas kreatin eas whey Echinacea Root elasti elit12h elite 12h Elite Gourmet elite whey elit whey gaspari glukosamin sulfat 675 glutamine powder gold standard gurtne HeavyWeight Gainer Herbal horse power hypermass Immune Renew imunitet imuniteta interactive glutamine isobolic isolat whey iso xp jacanje imuniteta joint repair kais za vezbanje vrata liquid l carnitine liquid super amino mass factor methyl Methyl Ripped Hardcore methyl test MicroCreatine myofusion nitrotech now omega 3 Olive Leaf Extract Omega 3-6-9 on creatin opti-men optimum bcaa optimum creatin optimum glutamin optimum whey optimum whey gold optimum whey gold standard phosphagen PolythermeX Hardcore power glutamine prostar whey prov prov60 pure whey QuickMass rukavice Shark Liver Oil super amino 4800 Superior Amino super pump tecni l carnitin Thermo Stack ultimate whey ultra pro whey Unidyne universal creatine whey classic wheyshake whey supreme Xtend
 Sačuvana
Tagovi:
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

~Prijatelji foruma~
::IgreIgre ::Srbija Tip::Igre OnLine :: Art Galerija :: Smesni Snimci :: Divx titlovi :: Video Igrice :: Forum za igranje:: Opel Club Serbia :: CG primorje::
:: Crno-Beli Net :: Inter-Serbia :: Ljubavni Sastanak Upoznavanje :: Kovach :: Zdrava ishrana :: Mojtip.com :: Debilana.net :: Zabava, chat, forum ::
:: Zezancije Go-mrav.com :: Besplatne Stvari - Samo najbolje :: Zabava i download :: Net-cestitke :: Online poker pravila :: Zenski Portal :: Extra zabava ::
::Tip1X2:: Sanjalica :: Jevtic Zabavnik :: Ana-forum :: SmSManija::Video klipovi::Igre::Balkan Mobile::Upoznavanje - Dame biraju ::
::Viva cafe :: SerbiaBet:: Igrice::Smesni video i audio:: Vicevi::Domaci filmovi i klipovi:: Oglasi::Viva Radio::Hrvatske Zvijezde::Download Centar::SuperTip.Net::
::Operacija Trijumf::Video Klipovi::Smesni Snimci::Polovni Automobili::Smesne Slike::Farma Srbija::Zvezde Granda::Veliki Brat::
Resources - Link Exchange :: LinkPlacer ::ExYu Fitness Shop::
Sav sadrzaj ovog sajta je vlasnistvo ExYu Fitness Foruma i ne moze biti iskorisceno od strane drugih lica bez pismenog odobrenja.
Copyright © 2007-2009 "ExYu-Fitness",
sva Autorska prava zadrzana.
ExYu fitness Tagovi | Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC | Mapa foruma | Google Tagovi