|
kvazi
|
 |
« Odgovor #80 poslato: Februar 09, 2009, 06:28:29 pm » |
|
posto ne jedem nista od povrca osim mrkve , kupio sam vitamin C i multivitiamine multicomplex uomo man, 13 vitamine i 13 minerala, rekla mi je po 1 i vitamina c i multi na dan  kad da pijem ujutru? ili? piletece filete mi majka izreze tanko i stuce i ispecem na teflnoskoj tavi pa mi puste neki sok:S jeli dobro tako pripremati tanko izrezane i stucene ili i smije li se zasoliti? a ribu sam dosad jedo kuhanu zanima me dali smijem ribu praviti na teflnoskoj tavi al prije toga da je malo namazem maslinovim uljem jer mi mama kaze da je nemoze ispec na teflonskoj ako je ne namaze malo maslinovim uljem, ili moze tako ili moram kuhan imsad(( i mogul jest tako pripremljenu ribu u 01 i 05 sati po podne!! hvala volio bih nekoga kad bih mi mogao odgovorit ina citav post i hvala vam svima sto gubite vrijeme na mene :D
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Februar 09, 2009, 07:20:50 pm kvazi »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #81 poslato: Februar 09, 2009, 08:12:44 pm » |
|
nije sto gubimo vreme al moras malo sam da skontas oko namirnica, ne mozes za svaki obrok cekati neko da ti da odobrenje. znaci jedes proteine, izvor proteina znas sta su. meso gledas da bude sto manje masno. jasno ti je da svinjetina nije najbolja za dijetu UH znas sta su. znas sta su skrobasti. masti koje treba da unosis znas koje su. tu definitivno spada maslinovo ulje. pa sad ako mozes da jedes oslic, a mozes da unosis maslinovo ulje (naravno ne u velikim kolicinama) zasto ne bi smeo ribu da ispeces na ulju. naravno reci mami da ne sipa pola tiganja ulja. kombinuj. ako smes da jedes sir i smes da jedes tunjevinu, logicno je da smes da jedes sir+tunjevinu pomesano. i ne spremas se za takmicenje nemoj se toliko opterecivati. par kalorija gore dole nece nista da stete. a od vitamina neces imati zdravu probavu. ne znam kako ces ici u wc za par dana al dobro.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Love your Enemies .... It Fucks wit their Heads 
|
|
|
|
Vexxx
|
 |
« Odgovor #82 poslato: Februar 10, 2009, 02:18:53 pm » |
|
nije sto gubimo vreme al moras malo sam da skontas oko namirnica, ne mozes za svaki obrok cekati neko da ti da odobrenje. znaci jedes proteine, izvor proteina znas sta su. meso gledas da bude sto manje masno. jasno ti je da svinjetina nije najbolja za dijetu UH znas sta su. znas sta su skrobasti. masti koje treba da unosis znas koje su. tu definitivno spada maslinovo ulje. pa sad ako mozes da jedes oslic, a mozes da unosis maslinovo ulje (naravno ne u velikim kolicinama) zasto ne bi smeo ribu da ispeces na ulju. naravno reci mami da ne sipa pola tiganja ulja. kombinuj. ako smes da jedes sir i smes da jedes tunjevinu, logicno je da smes da jedes sir+tunjevinu pomesano. i ne spremas se za takmicenje nemoj se toliko opterecivati. par kalorija gore dole nece nista da stete. a od vitamina neces imati zdravu probavu. ne znam kako ces ici u wc za par dana al dobro.
>>> Odvali i ostade ziva... Odakle ti to majke ti? Pa nisu neki faktor za probavu vitamini vec VLAKNA... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #83 poslato: Februar 10, 2009, 02:21:51 pm » |
|
znam boze vex, nego on uzima vitamine zato shto ne jede povrce. pa zato mu kazem da mu treba salata nisam mislila da ce mu vitamini narusiti probavu vec da nece poboljsati. vidis da kaze da jede samo sargarepu jbt
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Love your Enemies .... It Fucks wit their Heads 
|
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #85 poslato: Februar 11, 2009, 11:44:59 pm » |
|
stomak mi je opo dosta:D samo mi nije jasno ne mrsam nimalo u nogama u u guzi  A SVE OSTALO JE OKE
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
borislav17
|
 |
« Odgovor #86 poslato: Februar 11, 2009, 11:57:32 pm » |
|
eeee najteze je guzu napraviti da bude kako treba... Skini program sto sam ja postovao u mom topiku tu imas vezbe za svaki misic.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sponzor foruma
|
 |
« Odgovor #86 poslato: Februar 11, 2009, 11:57:32 pm » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Tanor
|
 |
« Odgovor #87 poslato: Februar 12, 2009, 12:00:34 am » |
|
Kad se gojis,prvo ti naraste stomak ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
pio sam bcaa posle sexa...bez zajebavanja 
|
|
|
|
borislav17
|
 |
« Odgovor #88 poslato: Februar 12, 2009, 12:04:03 am » |
|
Kad se gojis,prvo ti naraste stomak ?
Uvek bilo i uvek ce biti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #89 poslato: Februar 12, 2009, 12:31:31 pm » |
|
a stomak mi je najlakse :D vec sta s nogama i guzom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #90 poslato: Februar 12, 2009, 04:04:36 pm » |
|
i prvih 7 dana smrso sam sa 99 na 95 kg, sada zadnjih 5 dana stagnira u pola kile :S
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Raw
|
 |
« Odgovor #91 poslato: Februar 12, 2009, 04:28:47 pm » |
|
odlicno, samo napred, sad ce salo da pocne da se topi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Who dares wins
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #92 poslato: Februar 12, 2009, 04:32:33 pm » |
|
sto vise i pase mi ova ishrana kuhano mi je ne u kusno sada mi majka samo izreze na tanko i bez ulja na teflonskoj tavi isprzi jedan dan 5 puta jedem pilece file tjedno , 1 ribu i jednom teletinu natakno i istuce i onda na teflonskoj tavi pa to malo zagori bude kao rostilj  kojom brzinom se salo topi za koliko bih mogao smrsati jedno 10 kila cilj mi je kranji da dodem ispod 80 kg onda na tom ostati ni gore ni dole umjerenim treningom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Raw
|
 |
« Odgovor #93 poslato: Februar 12, 2009, 08:39:43 pm » |
|
budi strpljiv i skroman, to je kod svakog drugacije, nema formule. a da je ova zdrava ishrana i ukusnija, tu se slazem!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Who dares wins
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #94 poslato: Februar 14, 2009, 06:44:07 pm » |
|
ok a kako se racuna protein iz vrece u mene ide 3 dc vode i 30g proteina=koliko je to g proteina 30 ili? da znam sracunati jer unesem oko 120g proteina iz hrane kako da racunam ovaj whey!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Becks
|
 |
« Odgovor #95 poslato: Februar 14, 2009, 08:04:14 pm » |
|
Pa pise ti na poledjini kutije sa whey-om koliko ima grama proteina po merici
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #96 poslato: Februar 14, 2009, 09:53:38 pm » |
|
de mi kazite zasto je potrebno jesti manje obroke a cesce, sta se desava ako jedemo ujutru u 8 pa u 1 pa u 6 i vise ne jedemo do jutra samo ta tri obroka :D
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #97 poslato: Februar 14, 2009, 10:22:39 pm » |
|
i meni su noge i listovi neverovatno veliki nije mi jasno da se ovo moze smanjiti listovi butine i guza imal ista da u tom pomaze da se smanji :S
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #98 poslato: Februar 14, 2009, 10:51:33 pm » |
|
a ja ne jedem nita od povrca osim mrkve mozda zato necu imat stolicu i necu moc smrsat ili???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|