|
kvazi
|
 |
« Odgovor #60 poslato: Februar 07, 2009, 05:44:27 pm » |
|
nista od tog ne jedem samo mrkvu:D 20 mi je godina :D
zanima me ovako ja cu gubiti kile ako budem unosio manje kalorija od svog BRM moj je BRM 2100, i jel si mogu dopustit jedan dan u tjednu da recimo pojedem jedan mali kolacic jel taj dan cu mozda umjesto inace unesem 1600kalorija unijeti 1800 ali opet sam manje i bolje jednom tjedno manje unijeti nego da puknemo nakon odredenog vremena:S i od povrca ljudi ne jedem nista osim mrkve :S ajde neka mi netko pomogne pls sta mogu umjesto toga neku drugu soluciju:S
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #61 poslato: Februar 07, 2009, 06:32:12 pm » |
|
pa mozes da dobijes 10 po turu pa da jedes i brokoli, i karfiol, i sve ostalo. eto ti solucije  sto se kolaca tice u principu mozes. ali nije sve u kalorijama. da su samo kalorije bitne ti bi mogao uzeti recimo 3 milke i to jesti ceo dan. kljucan je izvor tih kalorija! niko tebi ne mozes reci "e nemoj jesti kolac", al budi svestan da ti to cini vise stete nego koristi. bar na pocetku dok ne dostignes zeljenu tezinu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Love your Enemies .... It Fucks wit their Heads 
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #62 poslato: Februar 07, 2009, 07:48:22 pm » |
|
to znam ali recimo jedan dan nece bas nanijeti neku stetu:D a moze mi pomoci da izdrzim jer u pocetku je najteze pa nemozemo odjednom sve prekinut:D jednom tjedno jedan komadic kolaca mislim da nece bit prevelike stete a nije lako odjednom se svega okanit pa da nebi pukli nedjeljom je dan odmora ne treniram svim ostalim danima sam u teretani  samo me zanima jel mi dobar trening jer izgubim na bajku od 300-400 kalorija predem od 10-15 kilometara i radim jos neke vjezbe sa spravama! jel to dosta to me zanima :D i recimo kad se ide u grad ja popijem 1 ili 2 soka gusta od maerlice je to  tjedno jednom odem pa mislim da nije puno 2 soka tjedno:S inace po danu u kafani pijem vodu kupovnu :D kuci isto non stop pijem kupovnu vodu :D
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #63 poslato: Februar 07, 2009, 08:05:35 pm » |
|
pa nije bas dobro al kao sto rekoh ne moze ti niko reci "nemoj jesti/piti". ta 2 koraka napred koja ucinis u toku nedelje su spora i teska, pa onda za vikend odes jedan korak nazad sa kolacima/sokovima. al dobro ... u svakom slucaju i ovo ti je pomak. samo sto ja ne verujem u to "polako smanjuj/izbacuj", ta taktika nikad kod mene nije palila. ako ti budes razmisljao "jedan kolac nedeljno", p akad upadnes u krizu bice "gde je jedan tu je i drugi", ti vidi kako tebi odgovara, svi smo razliciti. a od jednog kolaca samo ce ti se vise jesti drugi. bolje drzi secer pod kontrolom tako sto ces unositi UH sa niskim GI. moje misljenje. al opet je sve na tebi  a sto se tice kalorija i bicikla ... ne znam sta da ti kazem, nije to jednostavno "toliko i toliko kalorija, pa sam toliko i toliko grama/kilograma laksi" pitanje je odakle poticu te kalorije, iz glikogena ili iz masti. imas podforum (ili temu, nisam sigurna) koji se odnosi na kardio pa mozda tu da procitas kako ti je najucinkovitije da vezbas. neki smatraju da je najbolje ostati u aerobnoj zoni (puls oko 70% ako se ne varam, ne drzi me za rec, procitaj negde o ovome da ne sirim dezinformacije) pa da radis oko 45 min- sat vremena, a neki smatraju da je HIIT bolji posto cini vecu stetu pa organizmu treba vise energije u toku dana da se oporavi bla bla bla. uzmi pa prelistaj malo, neces sve informacije dobiti u svojoj temi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nick
|
 |
« Odgovor #64 poslato: Februar 07, 2009, 11:37:55 pm » |
|
Mene zanima samo kako da jedem belanca......butana,pecena....shta?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #65 poslato: Februar 08, 2009, 01:26:13 am » |
|
kuhana 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #66 poslato: Februar 08, 2009, 09:53:53 pm » |
|
ja odkad pijem ovaj whey u licu se cesto crvenim!! jel netko zna zasto to i lice mi je pocelo da postaje sve losije i losije! jel moze biti do wheya ili? jel bilo slicnih slucajeva!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sponzor foruma
|
 |
« Odgovor #66 poslato: Februar 08, 2009, 09:53:53 pm » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #68 poslato: Februar 08, 2009, 10:48:48 pm » |
|
prije proteina zadnjih dana jeo sam suho grozde mozel od tog jer grodzani secer citao sam utjece na akne :S pomozite pls
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Becks
|
 |
« Odgovor #69 poslato: Februar 08, 2009, 11:13:36 pm » |
|
Tesko da je od whey-a, nema tu nikakvih nuspojava, a weider je dobra firma!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #70 poslato: Februar 09, 2009, 12:45:55 pm » |
|
da to i mene cudi ovo je kao neki prirodni protein :P a waider je dobra i skupa firma zato me i cudi :D ja placam 20€ 500g
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
tenssa
|
 |
« Odgovor #71 poslato: Februar 09, 2009, 12:48:47 pm » |
|
Jbg meni je nakon dijete izbilo dosta akni, nisam siguran od cega moze biti...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #72 poslato: Februar 09, 2009, 01:04:20 pm » |
|
od prljavstine i toxina sakupljenih u salu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #73 poslato: Februar 09, 2009, 02:38:32 pm » |
|
oceli proci kad smrsam ili???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Und3i2c0v3i2
|
 |
« Odgovor #74 poslato: Februar 09, 2009, 02:54:14 pm » |
|
pa ja sam totalno lupila. al verovatno ce proci i pre nego sto smrsas 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #75 poslato: Februar 09, 2009, 04:17:18 pm » |
|
vidjecu ali znaci nema nikog tko je ustanovio da je od wheya??? a de mi recite kakve vitamine da kupim posto povrca ne jedem samo mrkvu, ali dosad nisam prekrsio ni jednom samo jedem peceno pile na teflonskoj tavi i jedem kihanu ribu digot pojedem i malo kuhanoh krompira uz rucak u 13:00
ovako mi okorpilike izgleda dan:
utajem se 10:00 nekad jedem pahuljice i mljeko nekad samo vocku jer nemrem uvijek jesti odkad sam poceo trenirat i whey pit
01:00 rucak peceno meso pilece ili kuhana riba pastrva
3-4.15 trening pa pijem whey
05 jedem pilece meso
08 opet meso digot pojedem jaje kuhano
23:00 opet meso i spavanje !! izumedu 8 i 23 pojedem koju mrkvu
i ovako svaki dan ja mislim da mi fali vitamina pa sta bi mogao da pijem da kupim tablete vitamin c i multyvitamin!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Becks
|
 |
« Odgovor #76 poslato: Februar 09, 2009, 04:27:14 pm » |
|
Pa ok je jelovnik, gledaj da ubacis sto vise vlakana, i gledaj da pojedes te ovsene za dorucak, dugo vremena ti prodje od kako ustanes do rucka... A mozes opusteno uzeti vit C i multivitamin, ja pijem 2 tablete po 500mg vit C(ujutru i posle treninga), a za multi bi ti bilo dovoljno Daily Formula of Universala ili ako imas kesha uzmi Take One od Natrola
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Jelica
|
 |
« Odgovor #77 poslato: Februar 09, 2009, 04:37:59 pm » |
|
 a sta je sa ostalim povrcem??? Salata??? Bilo sta od toga??? Ela sir??? bilo bi lepo da pocnes da jedes nesto od toga. Malo po malo navikavaj se.  ni ja nisam mogla da zamislim da doruckujem pa sad ne izlazim iz kuce bez dorucka.  samo nemoj reci da ne mozes  iz vlastiog iskustva znam da se sve moze samo treba biti uporan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kvazi
|
 |
« Odgovor #78 poslato: Februar 09, 2009, 04:54:22 pm » |
|
i neznam jeli mi puno pola kila piletine dnevno!!! piletece filete mi majka izreze tanko i stuce i ispecem na teflnoskoj tavi pa mi puste neki sok:S jeli dobro tako pripremati tanko izrezane i stucene ili i smije li se zasoliti? a ribu sam dosad jedo kuhanu zanima me dali smijem ribu praviti na teflnoskoj tavi al prije toga da je malo namazem maslinovim uljem jer mi mama kaze da je nemoze ispec na teflonskoj ako je ne namaze malo maslinovim uljem, ili moze tako ili moram kuhan  (( i mogul jest tako pripremljenu ribu u 01 i 05 sati po podne!! hvala volio bih nekoga kad bih mi mogao odgovorit ina citav post i hvala vam svima sto gubite vrijeme na mene  visok sam 177 a imao sam 99 kg sad sam spao na 95,5 treniram tek jedna citav tjedan jos ovaj tjedna odlazi voda pa bi moglo i salo pomalo pocet 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Raw
|
 |
« Odgovor #79 poslato: Februar 09, 2009, 05:00:07 pm » |
|
nije puno pola kile belog pileceg, moze na teflonu piletina, a moze i riba. ne znam jel ima tu gde si onaj sprej (non stick)?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Who dares wins
|
|
|
|