EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Kyani  (Read 4644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kyani balkan

  • Lenstina
  • *
  • Posts: 2
Kyani
« on: July 18, 2013, 09:38:51 PM »
Interesuje me vaše mišljenje o ovim proizvodima

KYANI je osnovan 2005. g. u Idaho Falls u državi Idaho, na sjeveru Amerike. Radi se proizvodima koji imaju klasifikaciju Super Food namirnice.

Što to znači i koja je razlika izmedju dodataka prehrani i super food namirnica.

Svi proizvodi koji imaju više od 90% apsorpciju u organizam spadaju u Super Food namirnice!!!

Mnogi dodaci prehrani, koji danas kolaju po medjunarodnom tržištu su dobri i korisni proizvodi, ali daleko ispod kvalifikacije KYANI proizvoda, jer se više od 97% apsorbira u naš organizam, što je nevjerojatan podatak.

Kyani je 100% prirodnog sastava i na Europskom tržištu jedini ima klasifikaciju Super Food!!! Ovaj podatak dovoljno govori o kvaliteti i snazi Kyanija i zašto je izazvao revoluciju, gdje god se pojavio!!!

Na jeziku plemena Inuiti sa Aljaske KYANI znači vrlo snažan lijek.

Pleme Inuiti živi u Aljaškim tundrama. U njihovom jeziku ne postoje riječi rak, dijabetes i bolesti srca. Pleme Inuiti se smatraju najzdravijim ljudima na planeti! Višegodišnjim ispitivanjima znanstvenici su ustanovili da pozitivni utjecaj na njihovo zdravlje ima divlja aljaška borovnica i losos biljojed sa Aljaske. Naime, plod ove borovnice i meso ovoga lososa imaju jedne od najboljih nutricionističkih vrijednosti u svijetu – borovnica je najmoćniji prirodni antioksidant, a losos je izvor najpotentnijih Omega 3 masnih kiselina na svijetu.

U modernom svijetu, prednost se daje onome što je zgodno, umjesto onome što je zdravo. Za mnoge ljude, samo je pitanje vremena kada će se neočekivano naći u bolnici.

Današnji užurbani način života doslovno ubija ljude. Stres, manjak sna, otrovi iz okoliša, te zemlja lišena minerala i enzima uzimaju danak od našeg zdravlja. Preradjenoj hrani nedostaju hranjive tvari koje su nam potrebne za prevenciju procesa oksidacije u tijelu. Ovo dovodi do oštećenja ćelija, tkiva i organa.


Vaše tijelo ima tri cilja: da se obnavlja, da održava optimalno zdravlje, te da se zaštiti od bolesti. Dijeta i vježba igraju ključnu ulogu u održavanju i poboljšavanju zdravlja. Fizički simptomi koje osjećamo su način na koji nam tijelo govori da mu ne pružamo ono što mu je potrebno. Kyani proizvodi daju dodatnu potporu osiguravajući nam hranjive tvari i minerale koji nedostaju u nmašoj ishrani.

Kako je kod sastojaka najbitnija kvaliteta, Kyäni je zaštitio samo najbolje za svoje proizvode. Ekskluzivnim pravom na ključne sastojke; divlje borovnice s Aljaske, divlje losose s Aljaske (omega-3), te proces obrade Nonia tako da potiče stvaranje dušikovog oksida (čija je korisnost u ljudskom organizmu nagradjena Nobelovom nagradom 1998 godine), osigurali su probijanje kvalitetom medju korisnicima s odličnim uspjehom.

Poznato je da stanovnici Aljaske (Eskimi) rijetko boluju od bolesti modernog doba. Znanstvenici su otkrili da dobrom zdravlju Eskima uvelike pomaže prehrana koja je bogata ribom (neobradjeni losos s Aljaske) i Aljaškom divljom borovnicom.

Na temelju tih otkrića, Kyäni je zasnovao paket od tri jedinstvenih proizvoda iz kvalitetnih, 100% prirodnih sastojaka, koji su proizvedeni kako bi poboljšali zdravlje i djeluju sinergijski kako bi tijelo prirodno i bez premca imalo izvor vitalnih hranjivih tvari, uključujući vitamine, minerale, omega-3 masne kiseline, dušikov oksid, i antioksidansnih spojeva.

Sve to može zaštititi tijelo na staničnoj razini i dovesti do optimalnog zdravlja. Zajedno, ova tri proizvoda, mogu biti smjer ka neutralizaciji slobodnih radikala i zaštiti naših stanica, smanjenju rizika od bolesti, te postizanju nove razine zdravlja.

Njihov trokut zdravlja sadrži:

-Kyäni Sunrise
-Kyäni NitroFX
-Kyäni Sunset

Kyäni "trokut" zdravlja sadrži divlje Aljaške borovnice, Omega 3 (od divljeg Aljaškogh lososa), Tocotrienols (najmoćniji oblik vitamina E) i Noni. Svaki od ovih sastojaka posebno su bili promatrani zbog svojih snažnih učinaka na ljudski organizam. Sastojci su široko proučavani od strane liječnika i znanstvenika širom svijeta, a rezultati su jednostavno čudesni.