Trening > ::Ostali sportovi::

MMA Secutor Team - Novi Beograd

(1/18) > >>

MMA_Beograd:
MMA

MMA (Mixed Martial Arts) u nasoj zemlji poznatiji kao Ultimate Fight (sto je u stvari naziv za najprestizniji sampionat ovog sporta), nesumnjivo da je ovo sport 21. veka, koji je osvojio citavu planetu!

Srz modernog MMA, generalno sacinjavaju udaranje (boks, kick-box i muay thai), rvanje (slobodni stil, grcko-rimski i dzudo) i borba u parteru (brazilski dziu-dzicu i sambo). MMA je prvenstveno takmicarski sport, ali se moze trenirati i rekreativno, u kontrolisanim uslovima, bezbedno i bez povreda.




ISTORIJAT KLUBA

MMA "Sekutor" Team osnovao je Jovan Milicevic, 21.01.2007 godine. Avgusta 2006 godine, Jovan Milicevic zavrsava kurs za MMA trenere, koji vodi instruktor August Valen (osnivac Shooters MMA) i postaje licencirani trener MMA. Od tada, MMA "Sekutor" Team je clan Suters MMA organizacije, koja je jedna od najvecih svetskih MMA organizacija (www.shootersmma.com ).

Treninzi MMA "Sekutor" Team-a, zasnovani su na savremenim principima MMA borenja, gde se ne zapostavlja nijedan segment sistema, koji obuhvata udaracke, rvacke i BJJ parterne tehnike. Sve ove tehnike su prilagodjene MMA nacinu borenja, tako da su modifikovane i u izvesnom smislu "drugacije" od tehnika u bazicnim sportovima.

Skola MMA

 •        Ucenje rucnih i noznih tehnika udaranja, bacanja i rad u parteru (pozicije fiksiranja protivnika, udarci, poluge i tehnike davljenja). Kroz mnostvo vezbi, gimnastike i tehnika, MMA progresivno razvija telo, samopouzdanje i borbenost.
 
•        Program je posebno prilagodjen zenama i osobama slabijih fizickih predispozicija. Moguc je i rekreativni nivo vezbanja i tada se MMA sparing radi u kontrolisanim uslovima. Udaracki deo se tada ne radi jace od 10-20 % snage, cime se osigurava bezbednost clanova.

•        Kondiciono-tehnicko-takticka priprema boraca, za amateske i profesionalne meceve. Izlazak na takmicenja, na domacoj i internacionalnoj sceni.     
 
Individualni treninzi 
U vrhunskom sportu odavno se preslo na koncepciju »individualne pripreme« sportista. Svaki covek je specificna jedinka i kao takav zahteva individualni pristup nacinu treniranja i fizicke pripreme. Izrada programa kao i izvodjenje trenaznog procesa sportista i rekreativaca izvodi se na individualnom planu.

LOKACIJA

Treninzi "SEKUTOR" MMA Akademije odrzavaju se u kompleksu :
Paintball kluba Arena (zgrada "Garaza" izmedju Zelene pijace i Doma zdravlja u bloku 44),
Nehruova 51c,
Novi Beograd



Sala za treninge je povrsine 130 m2, pod stunjacama. Provetrenost i ventilacija prostorije su na optimalnom nivou (sala se nalazi na nivou I sprata, sa spoljasnjim prozorima i klimom). Posebne svlacionice za devojke i muskarce (svaka poseduje 4 tus kabine).


TERMINI TRENIRANJA

ponedeljak  od 18:00 – 19:00
sreda-petak od 19:00 – 20:00

KONTAKT

Jovan Milicevic

Mob. 063/314 552
E-mail : mmabeograd@gmail.com
Website: www.mmabeograd.org.rs

snoopy:
Oooo pa mi se znamo od negde hehehehehe

MMA_Beograd:
Pozdrav za JAKOG Snoopy-ja !!!

snoopy:
Hvala profesore  :lol:

MMA_Beograd:
JEDAN OD TRENINGA U KLUBU "MMA SECUTOR"

Trening uvek zapocinje laganim zagrevanjem da bi kasnije presao u napornije vezbe snage i koordinacije pokreta...









Nakon toga prelazi se na uvezbavanje tehnika, da bi se u drugoj polovini treninga radili kontrolisani sparinzi. Vezbaci sami biraju da li ce dalje sparingovati Grappling ili MMA, u okviru istog treninga...

GRAPPLING SPARING:










MMA SPARING:









Na kraju treninga rade se vezbe za stomak i ledja, nakon cega sledi istezanje i opustanje...

SVAKOME KO ZELI DA ISPROBA NAS NACIN TRENIRANJA DOZVOLJAVAMO JEDAN TRENING BESPALTO. NAKON TOGA ODLUCITE SE SAMI !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version