Izvestaji sa takmicenja > [Arhiva]

Šampion poginuo, sin čudom preživio

(1/4) > >>

N_e_z_n_a_l_i_c_a:


Prvak Srbije u bodybuildingu Goran Kanazir (27) na mjestu mrtav, petogodišnji dječak zadobio lakše ozljede u raskomadanom Audiju

SLAVONSKI BROD - Državljanin Srbije Goran Kanazir (27), inače prvak Srbije u bodybuildingu, poginuo je u prometnoj nesreći u ponedjeljak u 8.30 sati na južnom kolničkom traku autoceste kod mjesta Staro Petrovo Selo nedaleko od Slavonskog Broda.

Kanazir je vozeći svoj Audi u jednom trenutku najvjerojatnije zaspao, sletio s ceste na travnatu površinu te se zbog velike brzine zabio u betonski stup nadvožnjaka doslovce prepilivši automobil.
Stravična slika mjesta nesreće i potpuno razmrskani i na dijelove presječeni Audi A4 njemačkih registracijskih oznaka dovoljno su govorili o jačini udara, tako da gotovo nevjerojatno zvuči činjenica da je Goranov petogodišnji sin u toj prometnoj nesreći zadobio samo lakše tjelesne ozljede.

Naime, Kanazir je vozeći svoj Audi u jednom trenutku najvjerojatnije zaspao, sletio s ceste na travnatu površinu te se zbog velike brzine zabio u betonski stup nadvožnjaka doslovce prepilivši automobil.

I dok je otac preminuo na mjestu nesreće, njegov petogodišnji sin, koji je bio vezan u autosjedalici, pravim je čudom preživio.

- Suprotnim trakom autoceste naišao je kombi Hitne pomoći koji je prevozio pacijente. Vidjevši nesreću, stali su i šokiranog dječaka prevezli u novogradišku bolnicu - rekao je istražni sudac Mirko Svirčević.

 Iz hrpe lima zvono telefona
Dok je trajao očevid u hrpi zgužvanog lima i plastike zazvonio je mobitel nesretnog vozača. Zvala ga je prijateljica iz Njemačke kojoj su policajci priopćili tragičnu vijest.

Od nje su doznali da je poginuli Goran sa sinom putovao u Beograd kod svoje rodbine. Goran Kanazir je postigao zapažene rezultate i na bodybuilding natjecanjima u Europi. Posljednjih godina živio je u Münchenu.     (A. P.)

N_e_z_n_a_l_i_c_a:
Znate li tko je ovaj momak!?  :sadbuai :cry1: :crybaby:

Laka mu zemlja...

R.I.P

Ted Arcidi:

--- Quote from: N_E_Z_N_A_L_I_C_A on September 10, 2007, 07:28:12 PM ---Znate li tko je ovaj momak!?  :sadbuai :cry1: :crybaby:

Laka mu zemlja...

R.I.P

--- End quote ---
ja nisam cuo za njega...ovo je strasno, hvala bogu sto je dete prezivelo....sampion ili ne laka mu crna zemlja

N_e_z_n_a_l_i_c_a:
Tragedija tko bio da bio, samo sam mislio da znate tko je momak...

Igy81:
Moje saucesce!...lepo sto je sin preziveo...ako iz neke nesrece moze da se izvuce sreca!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version