EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: CDS MMA - Gagi Tesanovic  (Read 19044 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rados_MMA

  • Rekreativac
  • *
  • Posts: 16
  • Gender: Male
Odg: CDS MMA - Gagi Tesanovic
« Reply #20 on: April 25, 2008, 04:55:13 PM »
Gagi je nas ultimate fight borac. Decko je veoma perspektivan, medjutim, kao i mnogima trebaju mu sponzori i bilo kakva promocija. Posto na forumu imamo podforum Ultimate fight, i verovatno dosta clanova i citalaca koje ovaj sport interesuje, zelimo da vam predstavimo ovog momka pred kojim je, sigurni smo, sjajna karijera.


________________________________________________________________________

Dragan Gagi Tesanovic, rodjen 02.09.1985 u Sarajevu, a trenutno zivi u Beogradu.
Borilackim vestinama poceo da se bavi 17.03.2006 godine u Brazilskom Jiu Jitsu klubu Dominator, kod trenera Jovana Manojlovica I Milana Poluge.

Prvo takmicenje na kome je ucestvovao je takmicenje u submission wrestlingu Belgrade Invitational, koje je odrzano 25.06.2006 gde je osvojio 1. mesto u kategoriji do 95
kg.

Nakon toga u septembru 2006 godine prelazi da trenira Shoot-fight u CDS MMA Team kod trenera Jovana Manojlovica I Mark Lajhnera. Tu otpocinje njegova karijera kao ultimate fight - borca.                                                         

Gagijev prvi nastup u ultimate fightu bio je 17.12.2006 godine u Hrvatskoj, Zagrebu, na prvom organizovanom Amaterskom takmicenju u Slobodnoj Borbi, Zagreb Challenge. U svom prvom nastupu na UF takmicenjima on osvaja 2. mesto u kategoriji do 95.kg, pobedivsi vrlo atraktivno do finala neke od poznatih Hrvatskih takmicara, a sigurno mnogo iskusnijih od njega. U finalu gubi od jednog od najboljih Hrvatskih profesionalaca Mare Peraka u veoma zanimljivoj borbi. Na tom takmicenju je ostao veoma zapazen njegov nastup.

Gagijev prvi nastup na nekom neamaterskom takmicenju se dogodio u Beogradu 31.03.2007 godine, na memorijalnom turniru Miodrag Gidra Stojanovic. Za protivnika je imao vrlo dobrog BJJ borca iz Novog Sada, koji je do tada vec imao jednu pobedu u UF-u kao i neke zapazene rezultate u BJJ-u. Gagi je u veoma zanimljivom mecu pobedio svog protivnika tehnickim nokautom krajem prve runde, I priredio jednu od najlepsih borbi te veceri.

Sledece takmicenje na kome je Dragan Gagi Tesanovic potvrdio svoje izuzetne kvalitete, je bilo nedavno odrzano drugo po redu Amatersko takmicenje u Slobodnim
Borbama Osijek Challenge odrzano 27.05.2007 godine u Osijeku.
Sada vec dosta iskusniji kao borac Gagi se prosetao kroz svoju kategoriju, zauzevsi na kraju 1. mesto u kategoriji do 95 kg., priredivsi nekoliko zanimljivih tehnickih nokauta. Po zavrsenom takmicenju je proglasen za najboljeg borca turnira.                                                   

Dragan Gagi Tesanovic je takmicar koji je za veoma kratko vreme postigao veoma zapazene rezultate i predstavlja buducnost naseg MMA sporta.Takmicar je koji poseduje izuzetan talenat i radnu disciplinu.

Trebalo bi naspomenuti da veliku ulogu u ostvarenju ovako dobrih Gagijevih rezultata zauzima i izuzetno kvalitetan trenerski rad u CDS MMA Teamu na celu sa Jovanom Manojlovicem i Mark Lajhnerom (takodje jednim od nasih najkvalitetnijih boraca)

U Srbiji jos nije razvijen MMA sport tako da je vrlo tesko naci dobrog sponzora koji svakako jako bitan radi daljeg razvoja ovog sportiste i svih njegovih buducuh uspeha.U slucaju da ima mogucnosti da se izdvoje sredstva za MMA sport i ovog sportistu to bi dalo visestruke rezultate.

S postovanjem,   
CDS MMA Team

_________________________________________________________________________



Treba dodati da je Gagi poboljsao svoj skor i sada je on 3-0 profi a amaterski posto vise ne radi idalje je 5-1 takodje je na Belgrade Invitational 2 osovjio prvo mesto u kategoriji -95 i u apsolutnoj
pobedio je madjara Dobrai koji je vrst borac i iskusniji od gagija imao je 2 pobede i 2 poraza, takodje je pobedio i Sasu Mitrovic decka iz Kragujevca mog dobrog poznanika i mog klubskog prijatelja iz Despot Stefana koji je inace radio MMA u nemackoj imao skor 3-1 i trenirao sa Martinom Zawadom, Cengiz Danom
http://www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?FighterID=8811
Svaka cast Gagiju sa njim sam se i pre druzio a posle mec na 5. Gidrinom Memorijalu sa Sasom Mitrovicem jos bolje smo se sprijateljili zelim mu sve najbolje u MMA i ostalom borilackim sportovima mada primarno da radi MMA  :clap: :clap: :clap:
1.Miodrag Petkovic Pele je najbolji MMA borac na svetu!
-Tesanovic/Mitrovic/Bakula/Mihajlovic/Taz/KBS
-W,A,A,T SilvaMinotaur/Arona/Shogun/Rampage/Belfort/Filho/Werdum/Jacare/Manhoef/JZ/ Kharitonov/ Mousasi/Soko/Professor X/Babene/Alves/Daley