EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: WellFit 2011 Beograd  (Read 2237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
WellFit 2011 Beograd
« on: August 29, 2011, 11:05:58 AM »
EXPO & CONVENTION WELLFIT 2011
16-18.09.2011,BELEXPOCENTAR,BEOGRAD



Ove godine, Belexpocentar će biti domaćin velikom broju izlagača i koji će nam prikazati novitete iz područja wellnessa i fitnessa. Sajam je namenjen kako onima koji već imaju svoje centre, tako i onima koji žele proširiti svoju delatnost u tom smeru. Fitness centar mora biti kvalitetno projektovan i opremljen, sa osmišljenim i raznolikim tretmanima, vođen sa dobro obučenim kadrovima, i u stalnom traganju za poboljšanjem i unapređenjem ponude. Za sve navedeno u Srbiji nećete naći bolje sagovornike i partnere od onih koji vas očekuju u Belexpocentru. Među njima, desetak je novih izlagača koji će se na ovom sajmu po prvi put predstaviti tržištu. Većina noviteta aktuelni su svetski hit proizvodi. Budite i vi među onima koji će prvi o svemu saznati i to iz prve ruke. Nemojte propustiti mogućnost da na jednom mestu pogledate najpotpuniju ponudu wellness i fitness opreme i proizvoda.

Sajam će predstaviti brojne mogućnosti simbioze medicine i fitness industrije vezano za prevenciju i očuvanje zdravlja. Tako će u posebnom delu sajamske hale, predviđenoj samo za susret fitness centara, zdravstvenog osiguranja, fizioterapije i medicine, izlagači će predstaviti proizvode i usluge kao rezultat saradnje između lekarske profesije i fitnessa: od opreme za dijagnostiku; trenažne opreme za oporavak i rehabilitaciju; kroz različite terapeutske tretmane, pa sve do profesionalnih zdravstvenih savetovanja. Osim toga, zdravstveno osiguranje će predstaviti poseban koncept povezivanja lekara i fitness centara. Sve gore navedeno omogućava još veću perspektivu razvoja fitnessa, jer sve više ljudi vežba kako bi unapredilo i poboljšalo svoje zdravlje.

Deo na sajmu čiji je cilj ponuditi: više izlagača, više mogućnosti i više akcije, odnosno sve vezano uz 'Music, Fun & Action'. Tako će svi izlagači, predstaviti asortiman proizvoda i veliki broj aktivnih i show programa za posetioce. Tako možete učestvovati na 'cycling festivalu' na kojem će u obliku aerobnog vežbanja na sobnim biciklima učestvovati oko 150 rekreativaca svih uzrasta i trenažnog iskustva. Takođe, tokom oba dana sajma, biće organizovana konvencija za aerobik i fitness  instruktore kao i za brojne posetioce. Iz tog razloga hala će biti opremljena poput dvorana za grupno vežbanje po teretanama, gde ćemo na stage - u demonstrirati: step, dance i latino aerobik; spinning, balance swing, zumbu, peak pilates chair, flowin..


http://www.wellfit2011.rs/
« Last Edit: September 06, 2011, 03:08:58 PM by Lazic »
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap

Offline Duba

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 56
  • Gender: Male
Odg: WellFit 2011 Beograd
« Reply #1 on: September 02, 2011, 12:48:01 PM »
Volio bih da prisustvujem al' nazalost to nije moguce :S