EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: LEKOVITIH 100 GRAMA UGLJENIH HIDRATA  (Read 3085 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
LEKOVITIH 100 GRAMA UGLJENIH HIDRATA
« on: December 24, 2012, 10:43:46 AM »
Trbušnjaci na nišanu

Dr. Mike Roussell i Chris Shugart sede sa povezom preko očiju, zavezani za stolice u sobi bez prozora. Automatska puška je uperena prema njima.

Začuo se grub muški glas “Kada izbrojim do tri, obojica ćete mi reći kako da rešimo problem epidemije gojaznosti od koje pati opšta populacija i kako da pomognemo sportistima i bodibilderima da skinu salo brzo.”

Začulo se repetiranje. Bezbednost Mike-a i Chris-a je bila ugrožena.

“Jedan, dva, tri!”

“Jedite oko 100 grama ugljenih hidrata dnevno!” povikali su istovremeno.

Tišina. Nisu više na nišanu. Kidnaper se nasmešio.

Zašto? Zato što je čak i nutricionistički zaluđenik spreman da ubije znao da jednostavno rešenje ima mnogo više smisla nego bilo koja dijeta koju ste ikada imali prilike da probate.

Moć 100 grama

Obojica preporučujemo ovaj besmisleno jednostavan, ali veoma moćan pristup ishrani već godinama. Uverili smo se da daje efekte bilo da se radi o hardcore bodibilderu, ili hardcore učiteljici.

Ne samo da skida salo, već i poboljšava zdravstveno stanje unapređujući kvalitet ishrane … a sve zahvaljujući ovoj jednostavnoj smernici:

Jedite oko 100 grama ugljenih hidrata dnevno.

Zašto je 100 grama tako magično

Ova količina ugljenih hidrata je nešto najbliže idealnom:

Unos je dovoljno nizak

Sa 100gr ugljenih hidrata dnevno nećete ući u ketozu, ali je unos dovoljno nizak da će vaše telo kao energiju koristiti prevashodno telesne i dijetetske masti, a ne ugljene hidrate. Uz to, većina neće imati osećaj mentalne zamagljenosti, nervoze ili nedostatka energije, koje često prate dijete sa veoma niskim unosom ugljenih hidrata.

Unos je dovoljno visok

Sa 100gr ugljenih hidrata i dalje ćete moći da unesete dovoljno brzoapsorbujućih ugljenih hidrata u periodu oko treninga.

Nikada ne postoji dobar razlog da preskočite taktičan unos ugljenih hidrata u periodu oko treninga sa tegovima. Ugljeni hidrati koje unesete u ovom periodu neće doprineti skladištenju sala i mogu čak i ubrzati njegovo sagorevanje. Sa ovim unosom možete se otarasiti abdominalnog sala i maksimizirati anabolički potencijal obroka oko treninga.

Uz to, kada vam je dozvoljeno da unosite 100gr ugljenih hidrata dnevno, nema potrebe da izbegavate voće, bobice i povrće koje je prepuno nutrijenata, kao što to morate kada ste na dijeti sa 20 do 30gr ugljenih hidrata. Ovo ne samo da vam omogućava da jedete hranu koja je dobra za vas, već vam pruža i veći izbor namirnica. Nema potrebe da živite na slanini i tvrdom siru 12 nedelja.

Suština: Ako imate pet obroka dnevno, plus napitak nakon treninga, 100gr ugljenih hidrata je idealna količina. U svakom obroku ćete uneti oko 10gr ugljenih hidrata iz povrća (najbolje zelenog i bogatog vlaknima) ili bobica, a u toku treninga možete uneti mericu Surge Recovery(prim prev. mix proteina u ugljenih hidrata) i boom … eto vam 100 grama ugljenih hidrata.

Autoregulacioni efekat

Sa 100gr ugljenih hidrata koje imate na raspolaganju svaki dan, prosečna osoba će osetiti moćan autoregulacioni efekat, čak i ako ne obraća previše pažnju na ostale makronutrijente. Pratite ovaj plan i sve ostalo će doći na svoje mesto:


vise na --- http://www.exyu-fitness.com/ishrana/lekovitih-100-grama-ugljenih-hidrata/
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap