EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: 4 NEDELJE DA POSTANETE VEĆI, SUVLJI I JAČI  (Read 3476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
4 NEDELJE DA POSTANETE VEĆI, SUVLJI I JAČI
« on: January 12, 2013, 09:30:52 PM »
 4 Weeks 5 height=390

Verovatno neću previše pogrešiti ako zaključim da želite da budete veći, jači i “suvlji”.
Ali, uvek su vam govorili da se u datom momentu fokusirate samo na jedan cilj. Lovac koji pokušava da ulovi tri zeca odjednom, uglavnom se vrati kući praznih ruku razočaranoj ženi i činiji hladnih pahuljica, kako kaže izreka.
Ali šta ako ne morate da birate? Šta ako možete da ulovite sva tri zeca odjednom?
Imam rešenje za vas. Program koji sam opisao u ovom članku je pomogao sportistima i klijentima koje treniram da dostignu fizičko Sveto Trojstvo.
Takođe, kao dodatno obezbeđenje, stavio sam ovaj program na ultimativni test kada sam dobio priliku da učestvujem u specijalnom SEALFit Kokoro izazovu, uz neke velikane iz sveta fitnesa.
Imao sam 4 nedelje vremena da se pripremim za ovaj izazov. Savetovali su mi da povećam kardio i kondicioni trening i da smanjim težak rad sa tegovima.
Pošto volim rad sa velikim težinama, kao i bilo koji drugi čitalac T Nation-a, to jednostavno nije bilo moguće! I dalje sam želeo da postanem veći i jači, iako sam znao da moram da budem “suvlji” i poboljšam kondiciju.


Veći, jači & suvlji

Ova tri atributa zahtevaju specifičan trening. Drugim rečima, da biste postali jači, morate trenirati za to, tj. dizati velike težine. Isto važi i za hipertrofiju i skidanje masti.
Obrazac koji ću vam predstaviti podrazumeva rad sa tegovima 4 dana nedeljno i sastoji se iz 4 jednonedeljne faze. Svaka trening sesija kombinuje sve što je potrebno da postanete jači, veći i “suvlji” - istovremeno!


Jači

4 Weeks 2 height=360

Izgradnja snage zahteva visoku tenziju i stvaranje velike sile. Imajući to u vidu, svaku trening sesiju ćemo započeti sa aktivacijom ili eksplozivnim pokretima. Ovo pomaže vašem CNS-u i priprema vaše telo na optimalan rad.
Ove vežbe uključuju sve od skakanja na platformu (box jumps) i medicine ball throws do olimpijskih dizanja i njihovih varijacija. Te vežbe se uvek izvode eksplozivno sa malim brojem ponavljanja.
Nakon toga ćemo preći na vežbe sa visokom tenzijom. Svaki dan se vrti oko jednog od četiri osnovna pokreta: benč, čučanj, potisak iznad glave ili mrtvo dizanje.
Bilo koja varijacija ovih osnovnih pokreta će odgovarati, bilo da je board potisak, Zercher čučnjevi, prednji čučnjevi, potisci sa pinovima (osiguračima), push prese, rack povlačenja, šta god. Ograničeni ste samo sopstvenom kreativnošću.
Evo deo liste mogućih opcija. Odaberite jednu iz svake kategorije i radite je sve 4 nedelje.

vise na  http://www.exyu-fitness.com/trening/4-nedelje-da-postanete-veci-suvlji-i-jaci/
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap