EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Crne vesti iz sporta  (Read 23789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tanor

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 4135
  • Gender: Male
Odg: Crne vesti iz sporta
« Reply #30 on: February 26, 2008, 09:23:53 PM »
Eduardo bar nikom nije pare ukrao  :lol:

Kad se setim slike sa terena,mucnina me hvata  :boxed: :boxed: :boxed:
Pajseras, de mi rec kad si ti zadnji pu upao u katabolizam :D !

Pre neki dan kad nisam imao ellu .. :/ jbg desi se ..
A inace, post Pajserasa u kome kaze da je pao u katabolizam kad nije pojeo ellu mi je ulepsala vece  :wow: :lol:
Jeste brate , ja kasno ustajem i ono , nisam jeo jedno 13 sati tad minimum...

a da,natural sam :rolleyes01: :rolleyes01: :rolleyes01:

pio sam bcaa posle sexa...bez zajebavanja  :lol:

Offline clown

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 241
  • Gender: Male
Odg: Crne vesti iz sporta
« Reply #31 on: February 26, 2008, 11:21:22 PM »
Terzić iz SAD na operaciju u London!
Utorak, 26. februar 2008. 23:13

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić neće se vratiti u zemlju 27. februara, kako je prvobitno najavio, nego će posle stručnog usavršavanja na univerzitetu u Finiksu produžiti za London, pišu "Večernje novosti" u izdanju od srede!

Razlog ove odluke leži u činjenici da će Terzić zbog teže povrede ramena, zarađene na skijanju, tokom nedavnog odmora u Francuskoj, morati na detaljan specijalistički pregled, a najverovatnije i na operaciju.

Sada je jasnije zašto je prošireni Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije u nedelju dao potpredsedniku Tomislavu Karadžiću mandat na 30 dana. Sa druge strane, nije jasno zašto se o Terzićevoj povredi ćutalo...

"Zadržaću se u Londonu nekoliko dana, kako bih sanirao ovu zaista neugodnu povredu", rekao je Terzić za "Novosti".

"Nisam hteo, a niko me nije ni pitao, da opterećujem javnost ovom pričom, iako od 5. februara nosim longetu i pijem tablete protiv bolova. Priklješten mi je nerv, a prijatelji koji su bili u blizini, rekli su mi da sam još dobro prošao, jer mi se i kaciga razbila. Ironija sudbine je da sam se povredio na dan kada je uhapšen Dragan Džajić", dodao je Terzić.

On je obećao srpskoj javnosti "skoro viđenje" i "razgovor o svemu".

"Sredinom narednog meseca očekuje nas dosta aktivnosti u FIFA i UEFA, a pred nama su i nove reprezentativne obaveze. Posle duže pauze kreće i liga. Radujmo se tome", lakonski je zaključio predsednik FSS.

Terzić je otkrio da će sednica Izvršnog odbora FSS 13. marta biti održana u Kosovskoj Mitrovici, čime će i fudbalska organizacija poručiti svetu "Kosovo je Srbija"!

Prvi čovek srpskog fudbala prethodno će se u Švajcarskoj sastati sa predsednicima FIFA i UEFA, Sepom Blaterom i Mišelom Platinijem.

P.S. A završio se i "Insajder" na B92...

(MONDO, foto: MN Press)
"My goal when I come in here everyday is to make sure that if someone beats me - its not because they outworked me!" - Layne Norton

Offline Igy81

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 5034
  • Gender: Male
Odg: Crne vesti iz sporta
« Reply #32 on: February 26, 2008, 11:28:11 PM »
Plasticna hirurgija! maenja opis!
"Strpljenje je cesto sve sto treba da znas o pobedi...."

Offline Tanor

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 4135
  • Gender: Male
Odg: Crne vesti iz sporta
« Reply #33 on: February 27, 2008, 12:22:26 PM »
Plasticna hirurgija! maenja opis!


Hhaha...koji lik  :lol: :lol: :lol:   a kao vraca se ovih dana u zemlju...ccc...i to nam je predsednik...  :hitself:
Pajseras, de mi rec kad si ti zadnji pu upao u katabolizam :D !

Pre neki dan kad nisam imao ellu .. :/ jbg desi se ..
A inace, post Pajserasa u kome kaze da je pao u katabolizam kad nije pojeo ellu mi je ulepsala vece  :wow: :lol:
Jeste brate , ja kasno ustajem i ono , nisam jeo jedno 13 sati tad minimum...

a da,natural sam :rolleyes01: :rolleyes01: :rolleyes01:

pio sam bcaa posle sexa...bez zajebavanja  :lol:

Offline Igy81

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 5034
  • Gender: Male
Odg: Crne vesti iz sporta
« Reply #34 on: February 28, 2008, 02:12:05 PM »
[float=left][/float]
Butorović od petka na slobodi?

Odluku da li će bivši predsednik Fudbalskog kluba "Vojvodina" Ratko Butorović i još četvorica optuženih za nameštanje rezultata utakmica, ostati u pritvoru ili će moći da se brane sa slobode doneće Vanraspravno veće Okružnog suda u Novom Sadu u petak, rekla je danas Tanjugu portparol Sofija Samardžija.

U petak ističe rok od 30 dana pritvora koji je odredila istražni sudija Ankica Kurjački, kako Butorović, direktor Sportskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku Milan Čabrić i fudbalske sudije Mihajlo Jeknić, Borislav Kašanski i Goran Kovačić, ne bi mogli da utiču na svedoke.

U medjuvremenu je saslušan veći broj svedoka, a prema rečima Samardžije, nije u sudskoj praksi da se saopštavaju njihova imena.

"Ukoliko Vanraspravno veće odluči da se osumnjičeni brane sa slobode, odmah će biti pušteni, mada će saopštenje biti napisano tek naknadno, najverovatnije u ponedeljak. U suprotnom, moguće je produženje pritvora, ali najviše za još 60 dana", dodala je Samardžija.

Butorović je osumnjičen da je potplatio fudbalskog sudiju Jeknića i time omogući da Vojvodina, u meču u Lučanima protiv Mladosti decembra prošle godine, osvoji sva tri boda.

Tokom saslušanja glavni fudbalski sudija na toj utakmici Jeknić je priznao da je od Butorovića dobio 3.000 evra, ali su obojica tvrdili da se radi o pozajmici namenjenoj lečenju jednog sudijinog rodjaka.
"Strpljenje je cesto sve sto treba da znas o pobedi...."

Offline Igy81

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 5034
  • Gender: Male
Odg: Crne vesti iz sporta
« Reply #35 on: February 28, 2008, 02:16:42 PM »
[float=left][/float]
NISAM STRPAO DŽAJU U ZATVOR

Zvezda mi duguje 1.022.000 evra, ali Džajić i ostali nisu uhapšeni zbog tog novca. Nemam nikakve veze sa računom koji je otvoren na moje ime. Tamo nisu moje pare. Dolazim da svedočim 14. marta

Trenutno najtraženiji srpski fudbaler Goran Drulić u ekskluzivnom intervjuu za Press tvrdi da nije smestio hapšenje Draganu Džajiću, Vladimiru Cvetkoviću i Miši Marinkoviću! On kaže da nema nikakve veze sa računom koji je u Komercijalnoj banci otvoren na njegovo ime, jer novac koji se tamo nalazio uopšte nije njegov! Fudbaler OFI-ja poručuje sa Krita da 14. marta dolazi u Beograd da svedoči i da će tada reći celu istinu!

Drulić, koji je prvi put progovorio za medije otkako je otvorena afera zbog mahinacija u njegovom transferu, tvrdi da mu Zvezda duguje 1.022.000 evra, ali da to nije novac zbog kojeg su Džajić i ostali uhapšeni. Takođe, uverava da tužba koju je podneo protiv svog bivšeg kluba zbog tog duga nije povod za pokretanje cele afere.

Gledao sam kako hapse Džajića

n Da li ste videli na televiziji snimak hapšenja Dragana Džajića? Kako ste se osećali kada ste čuli da je sve to zbog vašeg transfera?

- Video sam i nisam mogao da verujem da hapse jednog takvog velikana. Još manje bih mogao da poverujem da on ima veze sa mutnim radnjama. Ali, posebno mi je bilo teško kada su sve to povezali sa mojim imenom. Nije lako kada vas dovode u vezu sa nečim za šta zaista niste zaslužni.

n Mediji tvrde da su zahvaljujući vama Džajić, Cvetković i Marinković završili u zatvoru. Kako se osećate kao čovek koji je „uhapsio" najboljeg srpskog fudbalera svih vremena?

- Verujte, nemam nikakve veze sa hapšenjem Džajića, Cvetkovića i Marinkovića. Nijedan moj potez nije inicirao tako nešto, nisam im ja smestio zatvor. Tačno je da sam podneo tužbu protiv Crvene zvezde, jer mi duguje 1.022.000 evra, ali ta moja tužba i taj dug nemaju veze sa aferom koja je kasnije pokrenuta. Protiv Džajića i ostalih funkcionera nemam ništa, jer mi ne duguju novac oni, već klub.

n Čekajte, uhapšeni funkcioneri Zvezde otvorili su račun bez vašeg znanja, i na vaše ime, i sa njega skidali milione evra. Je li taj novac vaš ili nije?

- Ne, to nije moj novac. Nemam veze ni sa tim parama, ni sa tim računom. Ne znam ko ga je otvorio, prvi put sam čuo da takav račun postoji. Verovatno je to novac koji je Saragosa uplatila Zvezdi na ime obeštećenja, ali to ne želim da tvrdim, jer stvarno nisam upoznat.

n Ali, šta je onda sa novcem koji vam Zvezda duguje. Sa tih milion i kusur evra. Gde su te pare?

- To je, u stvari, novac koji meni duguje Saragosa, ali je, valjda zbog poreza, dogovoreno da mi pare budu uplaćene preko Crvene zvezde. Međutim, Zvezda mi nikada nije isplatila taj novac i zbog toga sam tužio klub. Džajić i ostali sa tim nemaju nikakve veze.

n Zašto onda ne dođete u Beograd i sve to lepo ispričate istražnim organima?

- Evo, upravo sam juče primio poziv na grčku adresu i dolazim u Srbiju da svedočim 13. marta ili što je još verovatnije, 14. marta. Tada ću reći sve što znam, celu istinu.

n Džajićev advokat Zdenko Tomanović tvrdi da vas je policija ispitivala u Atini.

- Da, bila je to srpska policija. Pozvali su me i dao sam iskaz.

n I, šta ste im rekli?

- Isto ovo što i vama. Da nemam ništa sa tim hapšenjem.

n Da li ste angažovali advokate kako biste zaštitili sebe u celom slučaju?

- Ja imam svoje advokate, ali nisam ih angažovao zbog toga. Ne treba oni da me štite u ovoj aferi. Jer ja sam čist, kao što rekoh, nikome nisam ništa smestio.

n Da li vam je neko pretio za sve ovo vreme?

- Ne, nisam dobijao nikakve pretnje.

n Kako je cela afera uticala na vaš privatni život. Sigurno vam nije svejedno?

- Pokušavam da živim normalno, mirno, jer znam da nisam ništa kriv. Trudim se da igram fudbal u OFI-ju kao da se ništa ne dešava. Ali, daleko od toga da mi je lako. Posebno me boli kada čujem da me proziva gospođa Branka Džajić i advokati bivšeg predsednika Zvezde. Nervira me kada pročitam kako sam ja kriv za hapšenja. Želim da stavim tačku na sve to i da dokažem da sa celom aferom nemam nikakve veze, osim što se igrom slučaja radi o mom transferu. Ako je neko pravio malverzacije služeći se mojim imenom, neka odgovara, ali, ponavljam sve je to bilo bez mog znanja.

www.pressonline.co.yu
"Strpljenje je cesto sve sto treba da znas o pobedi...."