EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Serbian Open  (Read 4038 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Igy81

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 5034
  • Gender: Male
Serbian Open
« on: February 18, 2008, 01:25:30 PM »
 Jujitsu Cro Team od  21. do 23. veljače nastupa na velikom turniru u Beogradu -  «Svjetskom kupu u jujitsu Serbian Open» na kojem će nastupiti preko 200 natjecatelja iz 18 država svijeta.

U sastavu Jujitsu Cro Teama osim trenera i selektora Hrvoja Znaora nastupiti će Pavo Hazdovac, Ivan Sumić, Marko Koljanin, Marko Perutović, Petar Jaman, Zdeslav Mišurac, Ivan Jovanović, Ivan Grubišić, Branimir Grginov Juričev i Salvatore Colecchi, pojačani sa članovima klubova iz Osijeka i Zagreba.

Jujitsu Cro Team će boraviti par dana prije u Beogradu radi završnih pripremnih borbi i treninga sa ostalim selekcijama i kako bi što bolje dočekali nikada jači turnir, na kojem će naime u svakoj kategoriji biti preko 16 boraca, tako da čak ima i onih koji moraju u kvalifikacije za turnir. Ipak zadnji rezultati ali i reputacija Jujitsu Cro Teama dovoljan su čimbenik da svi naši borci idu u borbe za medalje bez kvalifikacija.

Po prvi puta jezgra Jujitsu Cro Teama su članovi iz JJK Uragan što je dokazan izvrsnog rada i dobrih rezultata. Pripreme već traju duže od mjesec dana i svi su u iščekivanju predstojećih mečeva, a s obzirom na konkurenciju svaki ulazak u borbe za odličja biti će sjajan rezultat.

Pritajeni favoriti su Pave Hazdovac (jedan od najboljih europskih boraca) i Ivan Sumić , dok jedne od svojih zadnjih natjecateljskih borbi odraditi će i Hrvoje Znaor u sklopu priprema za predstojeći «World Grand Prix Dubai 2008» kojeg je izborio kao osvajač europskog Grand Prixa u Stuttgartu 2007.godine čime se oprašta od borbi.

Hrvatska selekcija odlazi nikada brojnija i jača na gostovanje i to baš u Beograd, te je za očekivati i nadati se pobjedničkom postolju i još jednom slušanju Lijepe naše, i to nakon nepunih 5 godina, koliko je prošlo otkada je Hrvatska tada u Novom Sadu osvojila svoja prva odličja (zlato: H.Znaor, P.Hazdovac i srebro: I.Sumić) na jednom međunarodnom natjecanju i kada je praktički krenuo uzlet članova JJK Uragan odnosno Jujitsu Cro Teama.

/www.profightstore.com
"Strpljenje je cesto sve sto treba da znas o pobedi...."