EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: UFC 134 REZULTATI : NOKAUTI PRŠTALI NA SVE STRANE  (Read 3565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
UFC 134 REZULTATI : NOKAUTI PRŠTALI NA SVE STRANE
« on: August 29, 2011, 10:08:36 PM »
Silva obranio pojas, MINOTAURO nokautirao Schauba, Shogun ugasio Griffina
 
Sinoć je održana urnebesna priredba u Brazilu, zemlja je to odakle potječu mnogi veliki MMA talenti što se sinoć i potvrdilo.
 
 -Pred prepunom dvoranom domaći borci su imali teške zadatke no uspjeli su obradovati svoje navijače i pokazati im kako izgledaju prave uvjerljive pobjede.
 Anderson Silva obranio je svoj pojas srednje kategorije. Japanca Okamija svladao  je tehničkim nokautom u drugoj rundi čime je potvrdio da je još nedodirljiv u svojoj kategoriji u kojoj će vladati čini se još dugo.


Druga  najzanimljivija borba večeri svakako je bio okršaj između Antonia  Nogueire i Schauba. U ovom dvoboju moglo se očekivati svašta pa se  mišljenja bila podijeljena. Schaub je došao nakon pobjede nad legendarnim Filipovićem dok je Nogueira imao problema sa ozljedama koje su rezultirale operacijom. No stari lav Nogueira ipak se nije dao, u otvorenim izmjenama udaraca pogađala su oba borca no Schaub je na kraju izvukao deblji kraj.
 
-Da bi  večer bila potpuna pobrinuo se bivši prvak poluteške kategorije Mauricio  Rua. U borbi sa Griffinom nije bilo problema jer se dvojac već susretao  u oktagonu no ovaj puta su želje bile veće a time i borba žešća.  Legendarni Shogun sa serijom udaraca uzdrmao je Griffina koji je gubio  kontrolu i nije imao odgovor na silovite napade.
 
Autor: IVICA GARIĆ
www.mmaxion.com

Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap

Offline g.paganini

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 86
  • Gender: Male
Odg: UFC 134 REZULTATI : NOKAUTI PRŠTALI NA SVE STRANE
« Reply #1 on: August 30, 2011, 07:40:06 AM »
Gledao sam sve meceve.. odlicni su bili , ali ipak Silva je neverovatan.... :boxed: ... Yushira je dobio spustenim gardom  , totalno  :evillaugh: