EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Čavić oborio Olimpijski rekord!  (Read 14303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fred Perry

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 885
  • Gender: Male
Odg: Cavic oborio Olimpijski rekord!
« Reply #20 on: August 16, 2008, 11:22:12 AM »
I za mene i nosi gotivnije majce od ovog amera  :blowkiss:

Offline *maLena*

  • Rekreativac
  • *
  • Posts: 17
  • Gender: Female
Odg: Cavic oborio Olimpijski rekord!
« Reply #21 on: August 16, 2008, 12:13:08 PM »
bas mi je zao sto nije zlato, ali mislim da je Cavic pokazao da moze da parira loodom ameru i da ce biti no 1!
a cula sam da Phelps unosi 12 000 kalorija dnevno!!!  :wow:

Offline Fred Perry

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 885
  • Gender: Male
Odg: Cavic oborio Olimpijski rekord!
« Reply #22 on: August 16, 2008, 12:50:35 PM »
a cula sam da Phelps unosi 12 000 kalorija dnevno!!!  :wow:

Ccccc.....narkoman  :innocent:

Offline Vojkan

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 444
  • Gender: Male
Odg: Cavic oborio Olimpijski rekord!
« Reply #23 on: August 16, 2008, 02:42:46 PM »
Felps je izjavio nesto u fazonu da on zavrsava sa OI a da za Cavica ima vremena..Svaka cast i ameru i Cavicu, :clap: za sad nam je jedini osvetlao obraz za razliku od ovih favorizovanih kvazi povredjenih sminkerki/manekenki i ostalo. :pullhair:
" Lisica mnoge varke zna, divlji vepar jednu, ali vrednu. "

Offline Fred Perry

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 885
  • Gender: Male
Odg: Cavic oborio Olimpijski rekord!
« Reply #24 on: August 17, 2008, 10:02:02 AM »
Gledao sam opet finis i pocinjem da verujem u teoriju zavere  :pullhair:

Offline Fred Perry

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 885
  • Gender: Male
Odg: Cavic oborio Olimpijski rekord!
« Reply #25 on: August 17, 2008, 11:25:22 AM »
ČAVIĆ: DOSTA S TIM ZAVERAMA
Srebrni delfin pozvao domaće i strane medije da prestanu sa senzacionalističkim pisanjem o trci s Majklom Felpsom
 

Prvi znak sumnje u regularnost poretka trke na 100 metara leptir stilom dali su navijači na tribinama plivališta u Pekingu. Niko nije verovao da su mašine pravilno izmerile da zlato ide na grudi Majkla Felpsa zbog razlike u odnosu na Milorada Čavića za samo jednu stotinku. Novinari svetskih medija brzo su namirisali senzaciju.

Italijanski izveštači, na primer, tvrdili su da Felps, koga je predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Žak Rog juče proglasio ikonom Igara, mora da pobedi, pa čak i ako ne stigne prvi. Ukrajinci su se prvo čudili zašto srpski olimpijski tim ne preduzme nešto, a zatim su, kad su čuli da je uložen zvaničan protest, konstatovali su da je to ionako uzalud, jer se radi o američkom sportisti, u čiji je nastup u Pekingu uložen ogroman novac.

Čavić je sve priče o nameštaljki razbio u ispovesti koja je objavljena na njegovom zvaničnom sajtu.

"Uspeo sam! Osvojio sam medalju! Izvinite što se hvalim, ali sam siguran da ćete mi oprostiti samo ovaj jedan put. Dozvolite mi da raščistim neke stvari: Nikada neće prestati da me začuđuje šta su sve u stanju neki reporteri da izmisle ne bi li imali priču. Ozbiljno. Svako ko me lično poznaje, zna da uvek imam poštovanja za druge. Priznajem da postoji loša krv u odnosima s jednom osobom na ovom svetu, ali to je to. Nikada ne bih pljuvao svoje suparnike niti ih umanjivao. Svako ko je bio na nekom mom predstavljanju medijima zna koliko poštovanje imam prema Majklu Felpsu.

Lako je provaliti iz kojih sve razloga mnogi novinari kupe zrna negativnosti i koriste ih da nahrane svoju maštu. Da li sam ja loš momak? Ne, ni blizu. Nemam kriminalni dosije, nikada nisam pravio probleme u školi, nikada se nisam potukao. Mogu da me mrze zbog protivljenja nekim stranim političkim potezima, ili zbog nekog vremena koje sam postigao, ali ja sam sve, samo ne buntovnik. Opušten sam sa svim svojim takmacima, čak i kad se sretnemo na sekund. Volim da mislim da sam vedar i komunikativan... ne mogu da shvatim koji bi razlog imali da me mrze.

Potpuno sam srećan i još uvek ne mogu da verujem da sam uspeo to da postignem. Ne šalim se... Težak je gubitak zlata, ali ja sam na sedmom nebu. Čestitam Felpsu i njegovom treneru Bobu Boumanu. Drago mi je da je trka bila zabavna za gledanje svima. A, meni je zaista bila zadovoljstvo.

Da, svi ste videli, malo mi je falilo da osvojim zlato, a ako mene pitate, sat ne laže. Nisam imao ništa s podnošenjem žalbe, niti je to uradio moj trener Majk Botom. To je samo još jedan napad na mog trenera, koji nikome u plivačkom sportu nije ništa zgrešio, osim što je trenirao strance (neamerikance) i dovodio ih do olimpijskih medalja. Moramo da razumemo da bi se svaki trener žalio ako postoji mogućnost greške, ali moram sve da razočaram, žalbu su podneli iz Olimpijskog komiteta i plivačkog udruženja. Nismo u fazonu "kiselo je grožđe" i nismo "popizdeli"... Ako me pitate, ovo treba prihvatiti i nastaviti dalje. Nema ničega loše izgubiti od najvećeg plivača koji je ikada postojao.

I šta sada? Ljudi, ovo je najveći trenutak u mom životu. Konačno sam postigao ono zbog čega sam tako naporno i dugo radio. Pustite me malo da uživam. Idem nazad u Beograd na godinu dana posle Olimpijade. Vreme je za pauzu i planiranje sledećeg izazova!"

Popov:  Mašina  nije žena

Slavni Rus Aleksandar Popov u razgovoru sa srpskim novinarima nije mogao da sakrije nevericu.
- Ljudi, molim vas da prenesete Čaviću moju poruku! Recite mu da ciljna ploča nije žena koju treba milovati. Neka je udari! Zaronio je, imao je predug finiš i nije dovoljno jako dotakao zid. Šta sada vredi što je bio brži - rekao je Popov.
Osvajač devet medalja na OI 1992. u Barseloni i u Atlanti 1996, od toga četiri zlatne i pet srebrnih, priznao je Čaviću da je odlično otplivao finale.
- Za mene je Čavić u ovoj trci bio jednako veliki kao Felps. Vodio je sve vreme, praktično ga je pobedio, ali u cilju moraš biti jednako dobar kao i tokom trke.

Nokat  od milion dolara

Senzacionalni pobednik trke sa Čavićem Majkl Felps bio je iznenađen ishodom u kojem nije bio poražen.
- Iskren da budem, uoči poslednjeg zamaha mislio sam da sam izgubio trku. Odlučio sam se na kratki zamah umesto "klizanja" ka cilju, i to mi je donelo pobedu. Da sam kojim slučajem odlučio da zaronim do cilja, bio bih poražen - rekao je Felps.
Felps je zahvaljujući nešto dužim prstima dobio nagradu od milion dolara od proizvođača sportske opreme "Spido".

„Omega“:  Čisto je!

Predsednik kompanije "Omega", zvaničnog merača vremena na plivačkom takmičenju, Stefen Urkhart pobio je spekulacije o zaveri koja je favorizovala Amerikanca.
- Prisustvovali smo veoma uzbudljivoj trci, ali mašina je bila tu da izmeri vremena. To pitanje ne rešavaju ljudsko oko ili kamera, pobednika određuje fizički kontakt s mašinom - izjavio je Urkhart.


CHAVA KRALJ  :clap: :clap: :clap: