EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Fitness centar POKRENI SE  (Read 2986 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Petra007

  • Lenstina
  • *
  • Posts: 1
Fitness centar POKRENI SE
« on: November 23, 2013, 07:40:00 PM »
O nama
 Ženski Fitness Centar POKRENI SE osnovan je kao prostor održavanja fitness, rekreativnih i zabavnih aktivnosti. Naš cilj je da  pružimo svim članovima zadovoljstvo zdravog, snažnog i vitkog tela, zadovoljstvo sopstvenim odrazom ispred ogledala i zadovoljstvo opuštanja od svih životnih stresova!
[/left]
ZAŠTO ODABRATI POKRENI SE?
 Putem naših programa nudimo potpuno novo fitness iskustvo kroz ponudu grupnih treninga, masaži, korisnih saveta o zdravim napitcima i prehrambenim proizvodima. POKRENI SE  vam svakodnevno pruža solidno opremljen, klimatizovan i prijatan prostor sa ljubaznim osobljem i iskusnim trenerima kako bi se mogli baviti fitness aktivnostima po Vašem izboru.

Nudimo vam pristupačne cene, a prvi trening vam poklanjamo - besplatno! Sve što trebate napraviti je – doći.

POKRENI SE voli svoje članove! :) Slušamo vaše želje i potrebe pa vam periodično omogućujemo pogodnosti koje imaju samo naši članovi.

BOGATA PALETA PROGRAMA
 POKRENI SE u svojoj ponudi nudi raznolike programe među kojima ćete sigurno pronaći aktivnost koja će ispuniti vaše želje i potrebe. Od rekreativnih programa poput Aerobika, Zumbe, Yoge, preko masaži  do manikira i nadogradnje noktiju. Prateći svetske trendove na polju fitnessa pružamo vam pristup najnovijim programima. Naši programi odvijaju se u jutarnjim i večernjim terminima što će vam omogućiti da se ne poklapaju sa vašim obavezama i odredite vreme samo za sebe.
VRHUNSKI TRENERI
 POKRENI SE sarađuje isključivo sa iskusnim i pouzdanim trenerima koji su vrhunski u svom polju delovanja. Oni su tu da bi pazili na vaše zdravlje, sigurnost i ispravnost vežbanja i da vam pomognu da dostignete vaš puni potencijal i osećate se prijatno u sopstvenom telu! Komunikativni i pristupačni, svakome će pristupiti na odgovarajući način i omogućiti prijatno iskustvo rekreacije! Iza naših trenera stoje godine trenerskog i praktičnog iskustva i obrazovanja te kontinuirano usavršavanje i svetski priznate licence.
PROSTOR
 Centar se nalazi na Banovom Brdu u Žarkovačkoj br. 60, ulaz iz Petra Lekovića 97. Do nas je lako doći javnim prevozom, a ispred centra se nalazi parking koji se ne naplaćuje. POKRENI SE  je novootvoren centar u kojem se programi odvijaju u klimatizovanoj i lepo provetrenoj sali, prostorijama za masažu, beauty room-u,  a u okviru centra nalazi i  prostor za druženje i opuštanje nakon treninga. U slučaju da imate bilo kakvih pitanja slobodno nas možete kontaktirati na broj telefona 0644219936 ili mail adresu fit.in.rs@gmail.com.