EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Trenirao aktivno pa bolest i duga pauza  (Read 3631 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Milošgsf

  • Lenstina
  • *
  • Posts: 1
  • Gender: Male
Trenirao aktivno pa bolest i duga pauza
« on: January 15, 2011, 11:35:33 PM »
Pre dve godine sam aktivno trenirao otprilike oko 2 godine teretana a onda sam prešao na kik boks i to trenirao neko vreme. Nakon toga sam dobio mono nukleozu i imao sam teži oblik koji me unakazio totalno znači imao sam 86kg (194cm visina), imao sam malo salceta u struku i kod sisa ali sam imao i lepu mišićnu masu, bio sam lepo građen u odnosu na 80% momaka mojih godina.  Znači posle te mononukleoze koja me drmala oko 2 meseca (pod temperaturom tipa dve nedelje, ostatak u krevetu, nisam izašao iz kuće sem do lekara), nisam ništa jeo ni pio jer nisam mogao a bolest me pojela načisto i završio sam na 79kg ako ne i manje. Bio sam baš slab i tako sam se i osećao, sve me umaralo čak i obična stolica mi je bila teža za podići. Pokušavao sam da nastavim sa treniranjem (teretana 7-8 meseci pa nazad na kik boks) međutim to se sve završilo totalnim failovom prvo zato što nisam mogao da uradim jedan dobar trening a da ne počne da mi se vrti u glavi a drugo je to što sam se uvek razboljevao posle nedelju dana iako sam pazio na ishranu i gledao sam da ne odsečem kalorije da bi se telo naviklo na novi režim. 3 puta sam se tako razboleo i na kraju odustao. Od toga je prošlo godinu dana, sada se osećam odlično i spreman sam da krenem ponovo da treniram. Međutim u međuvremenu sam se neverovatno nagojio, realno gledajući nisam ni gledao šta jedem tj. jeo sam sve nezdravo pice, palačinke, pancerote, hrana iz meka, gazirani sokovi, obični sokovi, VIRŠLE, burek, pecivo..  dakle sve što ranije nisam pipao sem jednom nedeljno, u ovih godinu dana sam doktorirao. Dakle ubijao sam se od tih sr i rezultat je prava srpska stomačina i malo više salceta u grudima. Te dve tačke vuče cela porodica sa ćaletove strane i jednostavno samo se tu gojim. Skoro sve ode u struk i u sise, a 20% u ruke i butine. Ne znam koliko trenutno kilograma imam ali je cifra oko onih mojih starih 86kg samo umesto one mišićne mase to je sada buć buć masa.

Pre neki dan sam imao prvi trening i po savetu sam krenuo da radim kružni trening. Počeo da radim a ne znam ni kako se radi.
Dakle u petak sam radio sledeće:

1 serija lat mašina
1 serija trbušnjaci
1 serija biceps podizanje ka ramenu u stajaćem položaju
1 serija triceps guranje sajle na dole kada je lakat pod uglom od 90 stepeni
1 serija benč ravni
1 serija noge guranje u sedećem položaju
1 serija prednje rame sajla iz podruma do visine ramena

i sve to puta 3

Sutra ponovo idem na trening i opet želim da radim kružni jer mi prija.
Interesuje me sledeće:
kada radim kružni trening, da li treba da uradim celu mišićnu grupu npr rame (zadnje, prednje itd) ili samo npr. prednje? I ako može objašnjenje kružnog, koliko ponavljanja i serija..

hvala unapred  :)

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
Odg: Trenirao aktivno pa bolest i duga pauza
« Reply #1 on: January 16, 2011, 12:26:37 AM »
radis jednu ili mix dve vezbe za jednu misicnu partiju..stim da se trudis da sledeci trening bude drugi izbor vezbi i mozes slobodno 2-3 serije
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap