Izvestaji sa takmicenja > ::Ostala desavanja u svetu sporta::

Srbija na svetskom prvenstvu u fudbalu

(1/28) > >>

Milan.vitalikum:
Nismo imali srece, jos 6 bodova je u igri, 1300 metara nadmorska visina, losa je lopta... Prelepi Pantelic sa divnom frizurom, mrtvi Milijas i fizicki najspremniji igrac na svetu Zigic tako vole da kazu!!! Ma mrs bre  kuci konji jedni borba i taktika su vam jednom izrekom definisane "plac majke bozije". :lol: Svabe ce ih pocistiti usranom motkom i posle nabij glavu u fijoku a ti narode deri kozu na siljak dok ih gledas.

CRonaldo:
Kad sam video kako paragvaj igra, kako trce kako se trude, na poluvremenu se skupili u krug svi, ono je ekipa i srce na teren. A zigic i pantelic su smesni ko pornic, trebao je odma lazovica da ubaci.

ssijak:
Antic je 90% kriv, on im je rekao tako da igraju...

Sekulla:
Antic je krenuo sa opcijom Zigic od starta, opcijom koju normalni treneri koriste u poslednjih 20 minuta kad je cupavo. I ako je krenuo sa Zigicem koji ce mu qraz Pantelic... Ma smesni su. kakav crni timski duh, to su sve same "zvezde", nemaju kome vise da se dokazuju. Cudi me da pored "teskih nogu", nadmorske visine, izuzetno zelene trave nisu kao razlog za poraz naveli i vuvuzele sa tribina!

bbb:
uuuu,al ste ih ispljuvali,dajte malo podrske,zahvaljujuci anticu su uopste stigli do ovde....sigurno je i njima bitno da se pokazu,ne bih rekao da su bas ravnodusni i da im se j*be. i nismo bas toliko slabi,i dalje postoje sanse,nikad se ne zna. onaj kuzmanovic jeste mentol :lol:,al jbg. ja im drzim palceve....i bodricu ih do kraja . SRBIJA!!!!! :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version