Trening > ::Ostali sportovi::

Ruski Sistem

(1/9) > >>

skimaniac-serbia:
Pozz drustvo,
Imao sam prilike da upoznam momka koji se bavi profesionalno ruskom borilackom vestinom "RUSKI SISTEM" ako znate nesto vise o njoj zamolio bih vas da napiste bar nesto, cak sam gledao i neke njegove treninge i meni izgleda bas zanimljvo.

pozz

Igy81:
Februar 2005:






Stari filmovi (2001/2002):






Ovo su neki treninzi

skimaniac-serbia:
da to se vec duze vreme vrti na netu ali poznavaoci ove vestine kazu da to i nema bas potpune veze sa pravim ruskim sistemom.
Evo link sajta momka koji drzi seminare i drzi treninge u bgd-u www.russianmartialart-serbia.com/index.php

Inace momak povremeno kad je u zemlji dolazi i na nase meceve u streljastvu.

drzare:


brate slep li si?!!!
 taj tvoj prijatelj koji ti je dao taj sajt trenira kod instruktora sa video klipova za koje ti kazes da i nisu pravi sistem??!!!

 klub se zove Vukovi, osnovao ga je instruktor sa klipova Aca Kostic....

skimaniac-serbia:

 "brate slep li si?!!!" sve to moze da se lepse kaze,slep nisam nebih mogao da se bavim streljastvom da jesam vec naprotiv odlicno vidim i mogu da prepoznam coveka na snimku sa kojim sam proveo dosta vremena na mecevima.

Nisam pogledao snimke koje je igi postavio kad sam pisao predhodni post jer po nazivu linkova slicni su snimcima koje sam vec gledao na drugm forumu ali nemaju veze sa acom kostic i vukovima ,ovom prilikom se ispravljam i nadam se da neces imati vise razloga da mi tako odgovaras jer ovo je ipak forum a ne srpski parlament.

Pozdrav svima

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version