EXYU FITNESS FORUM

Trening => [Arhiva] => Problemi sa viskom kilograma => Graveyard => Topic started by: Brana on February 25, 2009, 04:23:32 PM

Title: Debela mama
Post by: Brana on February 25, 2009, 04:23:32 PM
Molim vas da mi pomognete. Znam da je dosta pisano na temu skidanja kilograma, procitala sam i onaj obavezni deo o visku kilograma, slika mi je sada mnogo jasnija ali mnogo bi mi pomoglo ako je neko slicne kilaze kao ja i ima vec sastavljen jelovnik da mi posalje. Nisam lenja i ne mrzi me da citam sa foruma, problem mi je vreme, ili cu vezbati ili sedeti za kompom jer imam dvoje male zahtevne dece a sama sam sa njima po ceo dan i nemam puno vremena za sebe.
Da predjemo na stvar: imam 31 godinu, 170 cm, 83 kg.U protekle tri godine imala sam dva carska reza a obzirom da je od poslednjeg proslo 6 meseci malo sam ogranicena sa vezbama. Kupila sam  neki orbitrek hammer na kome vec imaju odradjeni programi za vezbanje, na tome vezbam izmedju 20 i 40 min i to samo prepodne zavisno od toga koliko beba spava i uradim neke vezbe za guzu, ledja i malo za gornji stomak, isteglim se i to je sve. Kada se malo prolepsa vreme mogu u vecernjoj varijanti da obidjem krug oko Ade, za sada jos uvek nista od toga. Ne racunam dnevnu setnju sa decom jer tada ne mogu da hodam dovoljno brzo da od toga mogu da imam neke koristi u pogledu skidanja kilaze.Znaci u toku dana imam sigurno 30 min za vezbanje i to samo prepodne.
 Obzirom da svaki dan kuvam, spremanje hrane mi ne bi bio problem, samo mi treba pomoc oko jelovnika, barem za jednu nedelju pa da ga izvrtim jedno mesec dana.
Kilaza pre radjanja dece je bila izmedju 63 i 65 uvek je varirala zavisno od godisnjeg doba, nisam vodila nikada racuna o ishrani, jela sam dosta slatkisa, isla sam 3 puta nedeljno na malo jaci aerobik i 2 puta nedeljno na standardni i latinoamericki ples a radno vreme mi je bilo od 8 do 20h.
Kupila sam tone n tighten i liquid l carnitine 1100, ranije nikakve preparate nisam koristila.
Pre cetiri dana sam pocela da vezbam na spravi svako jutro a od juce sam dorucak menjala sa tone n tighten i popila carnitine.Osecam se pozitivnije ali se nisam merila a mislim i da je rano za to.