EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Prekinut meč Cro Copa i Overeema  (Read 3137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mesozder

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 381
  • Gender: Male
Prekinut meč Cro Copa i Overeema
« on: September 23, 2008, 03:51:21 PM »
Filipović nije izgledao dobro u ringu. Nizozemac je bio bolji i razornim mu je udarcima raskrvario glavu. Borba je ipak završila bez pobjednika jer je Mirko dobio koljenom u genitalije.

Iako je to najavljivao na sva zvona, Mirko Filipović ipak nije uspio upisati drugu pobjedu u Dreamu. Doduše, nije ni izgubio, ali ono što je prikazao protiv Alistera Overeema daleko je od dobroga.

Cro Cop je od početka borbe bio u podređenom položaju, u defenzivi za koju je bio zaslužan i vrlo agresivni Nizozemac.

Overeem je već u prvoj minuti srušio Filipovića na parter u kojem ga je pogađao razornim čekićima u glavu i uslijed tih udaraca hrvatskom borcu je pukla arkada. Vidjevši krv sudac je nakratko prekinuo meč ne bi li vidio može li Cro Cop nastaviti.

I u nastavku dvoboja su borci uglavnom bili na podu, ali kada su treći put došli u stojeći položaj, dogodio se presudni trenutak. Nizozemac je koljenom dvaput udario Mirka u genitalije, prvi put je hrvatski borac nastavio obračun, no nakon drugoga nije mogao. U grču je napustio ring, dok je Overeem bio razočaran jer je bio vrlo blizu pobjedi.

"Žao mi je što borba završila na ovaj način. Htio sam pobijediti nokautom ili polugom. Žestoko sam trenirao jer želim postati prvak. Cro Cop mi je bio prvi na listi, ali ako ima još netko, nek' se javi i borit ću se s njim. Ja sam broj 1 u Dreamu i to ću dokazati sljedeći put", izjavio je Overeem nakon borbe.

Video

Izvor: net.hr