Vesti i obavestenja > ::Obavestenja::

Pitanja vezano za Forum

(1/5) > >>

Deni:
Moguce je da ovu temu nije trebalo ja da postavim, i moguce da vec negde postoji, a da je ja nisam videla, ali u slucaju da ne postoji pretpostavljam da je korisno imati je. (U jeee, koliko ogradjivanja, neko ce jos pomisliti da se uvlacim  :bleh:)

Elem, imam dva pitanja:

1. Da li je moguce izvesti da kada odgovorimo na temu, da nas server automatski ne prebacuje na pocetnu stranicu vec da nas zadrzi na toj temi? razlog sto ovo pitam je da valjda po nekoj inerciji uvek kada napisem odgovor moram jos jednom da ga pregledam, a server me uvek prebaci na pocetnu stranicu odredjenog podforuma.

2. Videla sam da je dosta tema u podforumu Zanimljivosti povezano za zdravlje. Neki predlog bi bio da se otvori poseban podforum Zdravlje, jer teme koje su relevantne za tu oblast izgube se medju temama tipa Devojka od milion dolara, ili Evrovizija 2007. Pored toga, ne bi bilo lose da se taj forum sublimira sa nekim, uslovno receno, pitanjima iz 'lepote', jer dosta devojaka koje se ovde pojavljuju imaju problema sa strijama, celulitom, rasteglejnom kozom ...

Nadam se da ovo zvuci razumno?

Lazic:
1.to mogu ja da namestim svima da to tako bude ali je to treba da bude stvar izbora.

zato
ides u profil/izmeni profil/podesavanje izgleda/odcekiraj Vrati se na temu nakon slanja.

i to je to..

2.posto ja pricam i savetujem samo o necemu sto znam, tako i  da bi taj forum bio kvalitetan trebalo bi da ima odgovarujuceg moderatora a to bi bilo neki lekar ili iz te branse..sa malo vise znanja o ovoj problematici..
posto sada jos nemam mogucnosti za takvim necim, da dovedem takvu osobu, a ne zelim samo da bude copy/paste onda je to ovako kako je.

u svako slucaju hvala na sugestijama, kako bude ojacao forum tako cemo i pokrivati odredjene oblasti.
samo da jacamo, to je bitno

Deni:
1. Dogovoreno.

2. Zasto mislis da mora da bude lekar, niko ne ocekuje medicinsku pomoc na samom forumu, vec ako neko ima pitanje, zasto ga ne bi postavio, a svako od nas ko zna, moze da mu pomogne. Nekada su i licna iskustva dobra motivacija i usmerenje ka odredjenim stvarima. No ... naravno, odluka je tvoja.

sanky:
Ja bih samo voljela, da se makne citiranje u citiranja :)


Ako netko želi citirati više postova, neka stisne na "Umetanje citata" i to je to.

Hvala :boxed:

Tanja:
Postoji u pravilniku deo o nacinu pisanja poruka koji se odnosi na citiranje.

- ne citirajte bespotrebno ceo tekst, vec samo delove na koje zelite da
  odgovorite
- ne citirajte odgovor koji je postavljen neposredno pre vaseg

Na zalost, kao da ne postoji.   >:(  Ovim sto pominjes se dosta gubi na preglednosti stranice, tako da bih zamolila sve clanove da se sete ovoga kad zele nesto da citiraju.

Jedino sto mozemo je da idemo za clanovima i brisemo visak citata a to je cisto gubljenje vremena. Hvala sto si ukazala na ovo.

:flowers:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju