ExYu-fitness Galerija > ::Galerija lepih i jakih forumasica i forumasa::

48kg 158cm 25god

(1/12) > >>

SenkaVuk:
evo su slike.. imala sam malo problema oko uploada.. u svakom slučaju, 10 meseci nisam prstom makla.. posednjih mesec dva sam se polako angažovala i napokon krenula u teretanu.. želim ozbiljno da joj se posvetim.. pa komentari su dobrodošli.. savet, podrška.. bilo šta..

Lazic:

kakvi su ti sad klopa i trening

SenkaVuk:
iskreno jedem kad mi se jede i šta mi se jede. To nikako ne mogu da korigujem.. Jedino što stoji da Meso i mlečne proizvode kidam  :yes:  i znam da moram da korigurjem sve, ali mi nekako deluje teško da kontrolišem ishranu. da jedem u isto vreme, da jedem određene namirnice.
 Razmišljam dosta o ishrani u poslednje vreme ..problem je da od jednom sve izmenim, ali recimo savet ''probaj da jedeš ovo više.. a ovo da smanjiš''... bi mi dobro došao.. kako bih vremenom sve sredila..  :blush: :help:
Čitala sam dosta toga na forumu, i mimo njega, ali možda bi bilo bolje ovako.. pa postepeno da menjam..
Ali što se tiče ishrane, zamislite svu hranu koja postoji.. e tako.. ja sve jedem.. svaki dan drugačije.. šta mi se jede to jedem  :clap:

SenkaVuk:
a da.. a što se tiče treninga, trenutno radim celo telo (kružne treninge) možda još par treninga tako.. posle ću krenuti da grupišem.. Trenutno radim sa manjim težinama dok ne uđem u malo bolji štos, Jer sam imala veliku pauzu. Svaki trening počinjem trčanjem 10-15 min od 7-9km/h

Lazic:
sipke, masine, bucice?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju