ExYu-fitness Galerija > ::Galerija lepih i jakih forumasica i forumasa::

Marko27god. 189-91kg

(1/1)

MarkoMighty:
Zdravo svima!

Kao sto se vidi iz naslova, 27 godina, visnina 189, tezina konstantnih 90-92kg.
Pre vise godina posecivao sam ovaj forum ali uvek kao citalac.
Ipak je ovo i fitnes forum pa su i moje slike i gradja koja mi savrseno odgovara u nekom tom smeru.
Nemam mnogo slika i ova crno-bela je iz 2008 sa nekih 88kg, dok je druga sadasnja.
Recimo da sam ceo zivot u sportu, naravno amaterski.
Krenulo se sa karateom kao klinac i doguralo do crnog pojasa, daleka proslost :) Tek u 19-oj sam prvi put usao u teretanu ali samo na 3 meseca, sto i nije bilo lose, mlad i pun snage popravio sam se 5 kg i vec mogao da izbacim 135kg...
Kad ste klinac bitne su tezine, bench, dokazivanje u drustvu, tek kasnije sto vise znanja imate postaje manje bitno i cak suludo , bitna je tehnika...
To mi je i bio najduzi staz u teretani, tako da bih sebe vise mogao nazvati ,,street workerom''.
Zbog rada na brodu poslednje 3 godine je bilo vrlo tesko ostati u formi, tertana na osmom spratu koja se ljuja i 330+ radnih sati mesecno vam jednostavno ubijaju zelju da se dodatno umarate.Ali ipak se stizalo posle ponoci ili pauzama. Tada sam prvi put koristio suplemente i creatin samo da bih odrzao tezinu.
Tako da u teretanu udjem recimo u proseku jednom mesecno sve ostalo su treninzi sa sopstvenim tezinama, pod raznim uglovima, opterecenjima i dodatnim tezinama. Razne vrste sklekova, zgibova, cucenjeva... Sve sto koristim i imam od tegova su oko 50kg bench i bucica od 18kg  :lol:u kombinaciji sa vrlo ozbiljnom voznjom bicikla gde vozim kako na duze relacije od 100-150km pa do dana kad vozim 30-50km sa jakim tempom i sprintevima. Pre sam se vise bavio plivanjem i trcanjem umesto biciklizma ali ovo mi je lakse i pristupacnije. Tad koristim samo dextrozu kao dodatnu energiju.

Uvek sam se trudio da jedem zdravo i sto manje slatko, slano, a svakodnevo pijem sejk u kom pretvorim u prah: ovas, raz, jecam, soju, pomesam sa mlekom, 2 banane, oko 5 jaja, cimet, dodam lana... takodje meso, tunjevina. Nekad sam cak I kalkulisao gramaze i kalorije ali je besmisleno, nisam pro.
Malo se oduzila moja biografija i predstavljanje :)
Pokusacu i da izbacim jos neke slike posle treninga sa odredjenim grupama misica. Na ovoj sam isekao ramena, malo mi ogledalo :)

Lazic:
dobro dosao :)

MarkoMighty:
Hvala Veliki sefe :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju