Izvestaji sa takmicenja > [Arhiva]

Je li ovo normalno???

(1/11) > >>

N_e_z_n_a_l_i_c_a:
Dakle najbolji prijatelj je profesionalac u kosarci, odrastao sam sa njim, sve sam prosao sa njim od samog pocetka, kadete, juniore, sad i seniore i profesionalizam (znam kako to ide i kako ih se odgaja), upoznao sam dosta tih faca (kosarkasa), ali nikad nisam ( http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20070906_24934_69095.php ) očekivao ovako nešto u svijetu košarke... :crazy: :hitself: :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1: :crazy: :pullhair: :dunno: :nonono:

Lazic:
exyu  :evillaugh:

Tanor:

 Pa ne znam sta da ti kazem......sigurno je da je razocaran,ali ga ni to ne opravdava....... :nonono:

 Nemam reci......

Igy81:
starsno da je to sebi dozvolio..ali ko gleda sport zna da nas od rukometa pa preko kosarke sve sudije uzimale na zub..jedino nisu mogle od 1996-2002..kad nam niko nije mogao nista..pa nije vredelo ! pocevsi od pedersena..do Ojla i Hopsnera u rukometu!

N_e_z_n_a_l_i_c_a:
Ma stari moj ne znam sto mi sudac mora napravit da ja ovako nesto izgovorim javno, tj. u lice kamere, pa lik je ispao polu-retardirano-debilan...on ce njemu ovo ono...ajme majko dobro je netko napisao na index-u, da su ovo ljudi koji dobijaju milione...ajme majko... :crazy: :hitself: :wallbash1:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju