Vesti i obavestenja > ::Obavestenja::

Za sve posetioce i clanove

(1/1)

Lazic:
Sve sto se desava ovih dana, to da meni zuji telefon i dodatno me opterecuje, pored svih mojih obaveza, stvarno prevazilazi svaku meru i sada cu  napokon sve da  razresim.Nije lepo sto se sve ovo desava dok sam duze odsutan.
Tedu smo izasli u susret sto se tice njegovih zelja i prohteva  zbog  nekih nasih privatnih razloga, za sve ostale vazi.
Nemojte da pisete ako cete traziti da se to obrise, jer se nece obrisati.
Pravilnikom i zakonom o zastiti autorskih prava, sve sto ste pisali je nase vlasnistvo i zalite se na sudu ako vam nesto nije jasno.
Znaci, ovo sa Tedom zakljucujem, hvala mu za sve sto je pomogao ili sto nije odmogao, ostalim ucesnicima se nece, izlaziti u susret.
Svako ko ne zeli da ucestvuje u radu foruma, a ucestvovao je, neka kaze, otvoreno, meni na pm, kada dodjem ,kad tad, resicu njegov status, ostali nemaju tu mogucnost.
Ni jedna poruka ili tema nece biti obrisana.
Pa neka se trese nebo.
Cudno je, da mi uvek, svi na veoma los nacin vracaju sve sto sam im pomogao u zivotu, mozda sam trebao drugacije da postupam od pocetka, pa ne bi bilo sada ovih problema.Da sam ih odbijao kao mnogi mozda bi me vise cenili.
Ovo vazi od sada, na dalje i ubuduce.Nova pravila za nove clanove :link:Obavestenje za sve goste a buduce clanove :link:

Redovno brisanje neaktivnih clanova    :link:

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju