ExYu-fitness Galerija > ::Legende ostalih sportova::

Fedor Emelianenko

<< < (2/9) > >>

Antek:
ee i ja sam boksac i volim takve sportove Sandro sto mislis da to nije sport??

Sandra:

--- Citat: Antek  Januar 31, 2007, 02:20:22 posle podne ---ee i ja sam boksac i volim takve sportove Sandro sto mislis da to nije sport??

--- Kraj citata ---

Sve sam objasnila. Boks je ipak nesto drugo. Iako ne sasvim. Ja boks smatram sportom samo ako sudionici na glavi imaju kacige. Uostalom kao takav je i primljen u olimpijsku obitelj.

Lazic:
Dok je 100  ljudi,bice i 100 cudi.Mora da se pokriju sve oblasti "sporta".Verovatno jer je to neko odobrio,da se to naziva sportom.Ne smemo da budemo pristrasni zbog toga..
Uglavnom olimpijski sportovi budu oni koji privlace gledaoce ,a ne zbog cistote.
Naravno svi su u pravu  :yes:

Sandra:

--- Citat: Lazic  Januar 31, 2007, 02:30:05 posle podne ---Dok je 100  ljudi,bice i 100 cudi.Mora da se pokriju sve oblasti "sporta".Verovatno jer je to neko odobrio,da se to naziva sportom.Ne smemo da budemo pristrasni zbog toga..
Uglavnom olimpijski sportovi budu oni koji privlace gledaoce ,a ne zbog cistote.
Naravno svi su u pravu  :yes:

--- Kraj citata ---

Ne mogu se sloziti s vama. Nitko nije "odobrio" da se takvo nesto naziva sportom. Novine to trpaju u sportske rubrike, to je jedino po čemu to "spada" u sport. I ne mogu se sloziti da su olimpiski sportovi samo oni koji privlace gledateljstvo. Profi boks npr nije olimpijski sport, niti ce ikad biti zbog brutalnosti.

Lazic:
Znas kako sport je boks ,bilo da je amaterski ili profi,profi znaci da su placeni da se biju.Tako i ovo ovo je skup svih tih sportova i neko je platio da se biju.Samo to je razlika.
Fudbal je fudbal bio seoski  ili svetski,kao i kosarka,razlika je samo u placanju,ovi na nizim nivoima ili igraju za male pare ili bez para dok pro se zna sta je..
U sustinu, to je hmm, kako bih rekao dobra firma ne zivi od 1000 ljudi koji mogu da plate 1 e za nesto nego od jednog coveka koji placa 1000e za jednu stvar.
Tako je i ovo nastalo isto.Sta da radimo,neibezna stavka ovog sveta.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju