Activlab

ACTIVLAB proizvodi su hrana i dodaci ishrani za sportiste i aktivne ljude, kao i za sve one koji zele da unaprede fitness, zdravlje, lepotu i vitalnost.
Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima najvišeg kvaliteta koji su obezbedile najbolje svetske laboratorije, nasem dugogodišnjem iskustvu u tehnološkom sektoru za hranu, našem visoko obrazovanom i profesionalnom osoblju i našom bliskom saradnjom sa svetom nauke ACTIVLAB proizvodi su među najboljima na svetu.

Kako bismo stvorili naše jedinstvene proizvode koristimo rezultate naših sopstvenih istraživanja kao i dragocene sugestije iz najboljih istraživackih centara u Poljskoj i u USA sa kojima sarađujemo. Zbog toga naše mušterije mogu biti sigurne da dobijaju visoko kvalitetne proizvode koji su bezbedni i testirani, koji garantuju najbolje moguće rezultate. Zasnovano na potrebama tržišta i sugestijama mi konstantno proširujemo opseg naših proizvoda.

ACTIVLAB ima sveobuhvatan raspon za ljude koji žele da se brinu o svom zdravlju i figuri. Proizvodi su organizovani u ćetiri linije: MUSCLE & STRENGTH, ENERGY, SHAPE i HEALTH. Poetkom 2010. na trzistu smo pokrenuli smo dva nova revolucionarna brenda hrane sa funkcionalnim formulama – Novi brendovi su  FIT Soup i VITA Soup. Naši proizvodi su dostupni po izuzetno prihvatljivim cenama.

Nema proizvoda u ovom odeljku