Defender - 500 gr

Defender - 500 gr
 
RSD.2,900.00
001421
Na lageru
+
listu želja
Image Image
Image

 

Kompleks za čistu mišićnu masu i definiciju.

 

Glutamin je uslovno esencijalna amino kiselina, koja se troši u organizmu prilikom jakih treninga. U svetu bodibildinga, glutamin je sinonim za oporavak, prevenciju gubitka mišićne mase i jačanje imuniteta. Peptidi glutamina su superioran oblik glutamina koji se odlično apsorbuje u organizmu. Peptidi glutamina su i mnogo stabilniji nego L-glutamin, te zahvaljujući stabilnosti koju imaju, mnogo su i iskoristiviji u organizmu nego L-glutamin.

 

Regularni L-glutamin je takođe poznat i kao „glutamin u slobodnoj formi“, što znači da ovaj oblik glutamina ne pravi vezu sa drugim amino kiselinama. Sa druge strane, peptidi glutamina nisu u slobodnoj formi. Naprotiv, oni se vezuju za druge amino kiseline i peptide, čime postaju stabilniji i brže se apsorbuju.

 

Peptidi glutamina ne mogu da se nađu u prirodi. Oni su projektovani tako da se apsorbuju otprilike duplo brže nego L-glutamin.

 

Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

 

Način upotrebe : Dodajte 7g u 100ml vode ili mleka, 2 puta na dan. Profesionalni sportisti: Uzmite 14 g pri svakom pojedinačnom serviranju.

 

Pakovanje: 500gr

 

 

 

NUTRITIVNE INFORMACIJE:

Broj  serviranja: 72
Serviranje: 7gr

Količina
Sastav 7gr 100gr PDU
Energetska vrednost 120,2 kJ / 28,2 kcal 1718 kJ / 404 kcal   -
Belančevine 5,60gr  80gr  -
Masti 0,42gr 6gr  -
- zasićene masti 0gr  0gr  -
Ugljeni hidrati 0,56gr  6gr  -
- šećeri 0gr  0gr  -
Vlakna 0,07gr 0,14gr  
Natrijum 0,15gr 0,0gr  -
GLUTAMIN PEPTID
2,57gr 60,5gr --
L- Leucin 375mg 5368mg **
L- Isoleucin 180mg
2584mg **
L - Valin
199mg 2848mg **

Spisak sastojaka: Rastvorljivi hidrolisat proteina pšenice

* PDU preporučen dnevni unos

** nema utvrđenih podataka o dnevno potrebnoj količini

† - odnosi se na dnevni kalorijski unos od 2000 kcal

Napomena: sastav može varirati u zavisnosti od ukusa

Upozorenje: Ovaj proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman, prevenciju ili lečenje bilo koje bolesti.Dodatke ishrani ne treba koristiti kao zamenu raznovrsnoj ishrani.Ne preporučuje se deci, trudnicama I dojiljama, ženama koje žele da ostanu u drugom stanju, kao ni osobama preosetljivim na sastojak preparata. Pre upotrebe bilo kog dijetetskog suplementa, treba konsultovati lekara.Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Podaci o alergenima: Proizvod može da sadrži u tragovima mleko, jaja, soju, pšenicu, kikiriki i lešnik.
Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na suvom I hladnom mestu. Zaštititi od direktnog delovanja sunca i vlage.Čuvati van domašaja dece. 

EXYU FITNESS nastoji da opisi i podaci  o proizvodima budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške i promene u sastavu kod proizvoda.Ukoliko primenite iste što pre nas kontaktirajte da to promenimo.

Nisu pronađeni članci

Napiši recenziju