Dostava

 

Dostavu vršimo brzom poštom po celoj Srbiji

Zbog bolje usluge, dostavu vršimo AKSOM, BEXOM i POSTEKSPRESOM

Za sada možemo ponuditi ove cene dostave, u nadi ako se bude povećavao obim posla da Vam omogućimo još bolje cenu za dostavu.Prilikom porudžbine do 6000 i za pakete koji sadrže artikle koji su na 14 posto popusta, možete odabrati kojom službom želite da pošaljemo i mi ćemo postupiti po Vašem nalogu.

Ukoliko mi plaćamo dostavu, mi prioritetno šaljemo AKS, sve ostale naloge realizujemo u zavisnosti od visine porudžbine i mogućnosti da cenovno ispoštujemo Vaš zahtev.

 

BESPLATNA DOSTAVA VAŽI SAMO AKO KUPUJETE PROIZVODE ČIJA VREDNOST ILI UKUPNA VREDNOST PRELAZI 6000 DIN ILI JE PROIZVOD SA BESPLATNOM DOSTAVOM.

Ova ponuda ne važi ako kupujete proizvode za koje je naznačeno da se dostava naplaćuje a vrednost prelazi 6000 din, u oba slučaja se naplaćuje 113 din za plaćanje pouzećem.

 

AKO SLUČAJNO SAJT NE OBRAČUNA DOSTAVU, I DALJE VAŽE PRAVILA O PLAĆANJU DOSTAVE ILI OBRNUTO.AKO SAJT PRIKAŽE DOSTAVU, A VI IMATE PRAVO NA BESPLATNU DOSTAVU, DOSTAVA NEĆE BITI OBRAČUNATA.

 

CENE DOSTAVE AKS

 

Po paketu do 1 kg 368 din
Po paketu do 2 kg 441 din
Po paketu do 5 kg 557 din

Uz ovu uslugu se naplaćuje 113 din trošak otkupa novca, kurirska služba zadržava pravo da promeni upisanu težinu dostave u odnosu na onu koju smo mi stavili.Rok isporuke je 1-3 radna dana od Vaše izvršene porudžbine(ne uključuje vikende i praznike)

Sve cene su sa PDVom.

 

CENE DOSTAVE BEX

 

Po paketu do 0.5 kg 315 din
Po paketu 0.51 do 2 kg 441 din
Po paketu 2.1 do 5 557 din

Uz ovu uslugu se naplaćuje 113 din trošak otkupa novca, kurirska služba zadržava pravo da promeni upisanu težinu dostave u odnosu na onu koju smo mi stavili.Za dostavu po Beogradu, naplaćuje se dodatnih 50 din, po isporučenom mestu. Za ruralna mesta se naplaćuje dodatnih 100 din.

Rok isporuke je 1-3 radna dana od Vaše izvršene porudžbine(ne uključuje vikende i praznike)

Sve cene su sa PDVom.