EXYU FITNESS FORUM

Trening => Problemi sa viskom kilograma => [Arhiva] => Topic started by: vesnanor on February 02, 2007, 12:59:02 PM

Title: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 02, 2007, 12:59:02 PM
Uh,ovde ce mi sigurno neko pomoci :help:
Evo ovako,u trudnoci dodala "finih" 30kg :crybaby:,bacila se na proteinsku dijetu(atkins) i za otprilike 3 ipo meseca skinula 11kg(nakon porodjaja odmah izgubila 12kg) dakle ostalo mi je jos nekih 10kg do cilja.Inace visoka sam 166 i uvek imala 60kg(i bila vrlo aktivna u teretani!).E moj problem je sto organizam vise ne reaguje na tu dijetu :crybaby:,unos karbo je na min,bukvalno vec danima jedem samo meso,ribu i jaja,ali vaga ne mrda :crybaby:,onda sam i kolicinu hrane smanjila,ali evo vec  3 nedelje nista  :crybaby:.Zasto? :blush:Da li nekom pada nesto na pamet?Sada u ovom trenutku nemam ni malo slobodnog vremena za vezbanje(osim trbusnjaka koje radim ujutru na prazan stomak).Odem PONEKAD u teretanu,ali to je toliko retko da nikakvog efekta nema.Dajte neki predlog da izgubim jos ovih 10kg.Inace do 1.aprila moram da ih skinem,uh,bas padam u depresiju  :pullhair: jer kile nece dole!HELP!
A da,kupila bih i neke sagorevace.Dajte predlog.Ranije sam koristila neke(citaj sve i svasta)fet blockere ali nisam bas primetila da imaju neki efekat.Na jedoj diskusiji sam  cula za animal cuts,ne znam da li bi to pomoglo.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Milan on February 02, 2007, 01:03:32 PM
http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php/topic,466.msg2372.html#msg2372
pogledaj malo sta se ovde pisalo za pocetak
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 02, 2007, 01:06:27 PM
Zdravo Vesna.
Odlican si ti rezultat napravila..Cak vise sobzirom da si lutajuci naisla na tako nesto super je..
Problem je to sto ne mozes da vezbas kada bi naravila u tvom planu da izvedes neki hiit od po 15 minut ujutru i 15 minuta uvece za pocetak,sve porbleme bi to resilo.

napisi mi sada kako jedes da bi znao sta da izbacim i sta da dodam,moras da radis varijacije protein uh ,posto si se navikla na proteinsku dijetu..

nista ne brini ovde mi je bar lakse da ti pisem a da ne upadaju koje kakvi sateliti koji pisu o pingvinima kao razlog za mrsavljenje..

bar je sve besplatno

animal cuts je dobar ali i dym-burn takodje ,samo sto mora da malo promenimo ishranu i da ubacimo neku fizicku aktivnost kada god ugrabis vremena..

Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 02, 2007, 01:54:26 PM
Uh,kako jedem...
Dorucak je uglavnom kafa,mada nekad pojedem i pakovanje (100gr) sunke
Rucak...ma obicno isprzim belo meso,pojedem 2-3 fileta za rucak(mada jedem i crveno meso i ribu)
Izmedju rucka i vecere pojedem ili jos sunke ili jos file-2 piletine
Vecera,uglavnom skuvam 2-3 jaja i sunku...
Ponekad ubacim i salatu,pecurke,masline,cottage cheese,zuti sir i sl.
Mogla bih uz te jutarnje trbusnjake da odradim jos koju vezbicu :-)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 02, 2007, 02:59:41 PM
da ovaj sistem moze i kod tebe da se primeni

Ponedeljak: 120gr proteina +120 gr UH-skrobastih/riza,krompir ili crni hleb
Utorak:ostani na istoj vrsti proteina +60 gr UH-skobastih
Sreda: proteinski dan...dakle..nista UH, samo unosi proteine preko 120 gr i  povrca..brokoli..sargarepa..kupus..itd
Cetvrtak:60 gr UH..proteini sve isto
Petak:120 gr UH..proteini sve isto..
Subota: 0%r UH..proteini sve isto.+gomile povrca
Nedelja: 0% ugljenih hidrata ali pored proteina pojacan unos masti ..recimo 100 gr..lesnik..badem..orah...

mora da mi kazes da li mozes da nabavis neki bajs.steper ili vijacu..bolje je od tih trbusnjaka da uradis hiit kakav takav ,napravicemo ti kako da radis..

moram da prepisujem svima sistem jela po danima ,samo sam ti smanjio unos proteina i uh..

sunku izbaci,ubaci jaja,kuvaj,peci hranu,izbaci slatko,,mozes da je malo solis.kafa je dobro pred kardio..
ako mozes da kupis whey pa to mozes i na poslu da pijes ako radis...
tako da ce to dodatno da te dopuni sto se tice unosa proteina..

Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 02, 2007, 04:37:16 PM
Bravo Vesna!
Samo naprijed,otici ce tih 10 kg.


Lazicu,prekopiraj taj jelovnik :blush: ;)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 02, 2007, 04:39:30 PM
Koji jelovnik??
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on February 02, 2007, 04:42:03 PM
to nije jelovnik...to je kolicina materija koji su u nekom zeljenom odnosu...a jelovnik se pravi po toj semi! :soccer_h4
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 02, 2007, 04:45:58 PM
Da,da :blush:,krivo se izrazila :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 02, 2007, 05:00:16 PM
Sistem je isti kada su tolike kilaze u pitanju,samo se rade varijacije sa kolicinom proteina i UH
glupo je sada da pisem nesto kada je ionako napisano ,samo da bi pisao.

Da ne dodje do zabune...  :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 02, 2007, 09:33:27 PM
Ok,od sutra nastavljam po ovom planu ishranu.
Sto se fizicke aktivnosti tice...hm,trenutno ne znam sta bih radila.Razmisljacu intezivno kako da resim taj problem.Sobni bickl mi je nekako najbolje resenje,pa cu gledati da ga nabavim.Ili onaj simulator skijaskog trcanja.Mada mi je za to trenutno problem prostor  :bored:
Hvala na savetima,ako bude bilo jos pitanja eto mene.
A da,citala sam ovu slicnu temu,i ohrabrujuce je procitati da za 8 nedelja moze da se resi problem od 20kg  :) predpostavljm da to ukljucuje stalne treninge  :showoff:
pozz
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 02, 2007, 10:14:01 PM
minimum 3-4 puta nedeljno ali ako ti radis te trbusnjake 20 minuta dnevno ,zamenicemo to efikasnijim programom,jer vezbanje trbusnjaka ne moze da istopi salo,to samo oblikuje misice ispod sala.
zato mi kazi koliko puta ti tako vezbas nedeljno i koliko minuta..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 03, 2007, 12:14:30 AM
Evo nakon intezivnog razmisljanja sta da radim kao kardio,i  kako vezbanje da uklopim u moj dnevni plan dodjoh do sledeceg.Najlakse bi mi bilo da imam sobni bickl,ali posto ga nemam,muz mi kaze da idem da lupam u dzak  :lol:.To mi bas ne izgleda zenstveno,ali imam tu mogucnost,pa cu sa tim da probam koliko vec ujutru.Eto imam ujutru 15 min slobodnog sigurno za tako nesto. Uvece-popodne bih mogla da uglavim teretanu svaki drugi-treci :dunno: dan(nadam se da cu uspeti u organizaciji).Spominjete i neki vecernji kardio.E to ne znam sta bi  :(.I sta bih radila u teretani od vezbi(mada imam i bucice kuci pa bih mogla sa njima nesto da iskombinujem).
Napomenula bih da sam skoroz oslabila  :),npr. pokusala sam iskorak da radim,bukvalno ga jedva radim bez ikakvog opterecenja  i to neki smesan broj ponavljanja.Inace,gornji deo tela mi je nakon dijete skoro normalan,dok su mi butine(pogotovo unutrasnje) i dupe KATASTROFAAAA :pullhair: :crybaby:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 03, 2007, 12:21:08 AM
Ma kakav dzak ,bolje da se kupi vijaca i da se preskace 15 minuta...sa promenom brzine preskakanja.Oko vezbi cemo se dogovoriti ,treba ici u teretanu i vidtei sta ima od rekvizita,
tamo ce da bude akcenata,a kuci ce da se doradjuje na neki nacin..U vecernji kardio moze isto da upadne to preskakanje konopca...jos bolje ako nije ograniceno vremenom..

Polako ce da se ulazi u program,samo da steknemo uvid u pravo stanje i mogucnosti..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 03, 2007, 12:28:28 AM
Od rekvizita ima skoro sve za noge,ne znam tacne nazive masina pa zato ne mogu da ih nabrajam.Za gornji deo tela je malo ogranicena ponuda  :).Ali ima ona kao kombinovana masina,sa jedne strane moze triceps,sa jedne ono kad vuces na ledja(znas sigurno na sta mislim),benc i bucice i mislim da je to sve.
Sto se vijace tice,mislim da od 15 minuta preskakanja nema nista :-),malo mi je to prenaporno t.j mislim da nisam bas u takvoj kondiciji :-).Al èto probacu ujutru pa cu da vidim rezultate.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 03, 2007, 12:33:58 AM
Ne bi preskakala odmah 15 minuta,krenula bi 15 sekundi pa 1 minut odmora,pa 30 sekundi pa 1 minut odmora pa 15 sekundi pa 1 minut odmora,pa 30 sekundi 45 odmora i tako se napravi program gde ti lagani ulazis u kondiciju i skidas kilograme..probaj koliko mozes da preskaces..
pa cemo napraviti nesto.zato je bajs idealna..sedis a treniras.... :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Pedja Petrovic on February 03, 2007, 08:02:44 AM
pozdrav vesna.

tipican primer sta etkins dijeta uradi.

na brzinu se rezlatti fenoemnalni i reklo bih se vidljvi..

i sta onda..sva sreca ako mogu tako da kazem sto si ostala na proteinskoj diejti..da si se poksuala vraiti na bilo kakvu "normlanu hranu" dobila bih 20 kg ....

problem je sada jer je metabolizma bukvalno zaustavljen..

ne mislim u smislu reci da ne radi..ali kao sto se zna da je kod zena metabolzima inace sporji sada je uradjen haos od te dijete i sada jednsotavno orgnizam se brani na taj nacin sto i kroz to malo hrane koju unosis uglavnom u vidu mesa i jaja pokusava da izvuce maxx energije iz svega toga a neznam koliko znas o celoj prici to sto ti jedes nije energetksa materija nego gradivna..

znaci..orgnizam crpi energiju tj pokusava da crpi energiju iz grdivne amterije koju unosis sto je prilicno losa opcija...bas iz tog razloga sto se dogodi to sto se tebi dogodilo...

jednostavno..da kazem metabolizma u strahu da ne  dodje do jos vecih i jacih restrkicja hrane i energ mateirija pouksava da iz toga sto se unosi izvuce maxx..

sva sreca pa nisi upala u zmaku da jos vise uskracujes hranu sto mnoge zene koje su buile na toj diejeti urade i onda su posledice katastrofalne..

ovo sto je laki napisao je odlicna varijatna za tebe sada..i aj mogu da ti garantujem da ces u dosta kratkom vremenu da pocmes da gubis kg jer tebi je sada u principu jednostavno potrebno samo malo da se metabolizam zbuni i da pocme da koristi preostale masnoce kao pogonsko gorivo a to jedino mozes da postignes  na nacin koji ti je rekao lakinjo
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 03, 2007, 11:19:44 AM
Odprilike sam i predpostavljala to sto pricas,razmisljala sam da pocnem sa UH ali me je bilo strah,da bas zasto sto je metabolizam sad jako spor,da on te Uh koje bih unela nebi odmah pretvarao u salo,zato sam uporno jela meso,meso,meso....ali bukvalno vaga ne mrda.No,evo spremam se za vijacu,danas cu uneti ti 60gr Uh u vidu krompira.
E sad me zanima u vezi mleka nesto,tamo pise 60gr uh skrobastih,mleko nije skrobas uh  :),jel smem mleko da pijem :blush:
U svakom slucaju hvala puno na savetima.Nadam se da ce mi pomoci.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 03, 2007, 11:34:04 AM
nemoj mleko ,mozes bezmasni sir, kada su proteinski dani..ajde probaj vijacu ,drzimo ti fige :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 03, 2007, 11:54:38 AM
Gotov kardio  :yahoo: ,10 min nisam mogla 15 :crybaby:.Crkoh :p.Uzasno me boli rame kad skacem,pa to ometa,videcu kako ce biti sutra.
I jos jedno pitanja u vezi hrane,voce?Jel se jede neko voce ili jok :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 03, 2007, 11:58:29 AM
znas kako nije problem jedna jabuka,narandza,banana,itd , dnevno kada su UH predvidjenji , vise je vec moze da bude problem...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on February 03, 2007, 12:00:01 PM
Odlicno Vesna...probaj da preskaces onako..dva puta skocis jednom zamahnes..i polako...odlicno je bilo...ne smes ni mnogo da se umras..Sve to treba dozirati pa postepeno! :showoff:  A rame te boli jer nisi opustena..aj samo polako...:)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 03, 2007, 02:59:03 PM
Danas se mnogo bolje osecam,ne znam da l zbog "treninga" ili zbog UH koje sam unela posle 2 nedelje.U svakom slucaju,jedva cekam da vidim kilo manje na vagi  :weight_lift1:.Dacu sve od sebe  :yahoo:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 03, 2007, 03:05:25 PM
Ah,da...ljudi super ste   :clap: THANKS    :p
MM mi je na nekom odmoru(duzem) pa mislim da cu moci od ponedeljka malo u teretanu....ma uklopicu ja sve to,samo da se "dokopam" prvo 65,pa posle polako do 60  :weight_li :weight_li :showoff: :strong:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Pedja Petrovic on February 03, 2007, 03:10:45 PM
Danas se mnogo bolje osecam,ne znam da l zbog "treninga" ili zbog UH koje sam unela posle 2 nedelje.U svakom slucaju,jedva cekam da vidim kilo manje na vagi  :weight_lift1:.Dacu sve od sebe  :yahoo:
..

NARAVNO DA SE BOLJE OSECAS..I SVAKI DAN CES SVE BOLJE DA SE OSECAS....SADA CES POKRENUTI METABILZIAM..VARANJE CE DA TI BUDE BOLJE..UREDNIJA STOLICA IS VE OSTALO..VIDETI CES.

KG IMA SAMI DA IDEU DOLE A DA I EN OSETIS...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Pedja Petrovic on February 03, 2007, 03:11:24 PM
Ah,da...ljudi super ste  :clap:THANKS   :p
MM mi je na nekom odmoru(duzem) pa mislim da cu moci od ponedeljka malo u teretanu....ma uklopicu ja sve to,samo da se "dokopam" prvo 65,pa posle polako do 60  :weight_li :weight_li :showoff: :strong:
..

MM???....TO TI NEKO BRANI DA IDES U GYM??
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 03, 2007, 08:02:01 PM
Hehe :lol:,ma ne brani,nego je beba mala,ima samo 5 meseci,a MM radi po celi dan pa nema ko bebu da pazi.Nemam je gde,ni za tih sat vremena.Probala sam da je vodim tamo sa sobom,ali ne ide.A sad posto je na odmoru,u smislu da ne ide na posao,ali je kuci,ja cu imati slobodno vreme  :groupwave1:.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 05, 2007, 03:35:53 PM
Ja cu veceras u teretanu.Ne znam bas kako da formulisem pitanje :nonono:....U sustini radicu noge  :weight_li e sad mene zanima kako da radim?Koliko ponavljanja,koliko serija,kruzni trening...koliko da traje taj trening minimalno...da l mozda da uradim jos nesto osim vezbe za noge... :dunno:
Eto to je valjda sve sto me zanima!
Inace,dobro mi  ide ovo sa vijacom :yahoo:..Nije bas najsrecnije resenje (skacem ispred kuce,i imam srecu sto ovih dana nema padavina :lol:),no bolje ista nego nista.Za sada imam taj kardio samo ujutru,koliko sam ukapirala treba i uvece da radim,osim u danima kad idem u teretanu,zar ne?
Kupila bi i neki sagorevac(ranije sam non-stop pila L-karnitin,nema pojma da li to deluje,ali je meni draze kad ga pijem),mozda i neki bloker...sta vi mislite  :p.
Proten takodje jos nisam nabavila,trazicu danas.Hocu da ga pijem posle treninga(bar sam tako ranije).Jel to ok?Najgore je sto moram sa vodom da ga pijem   :crybaby: :shocking: A kad ne idem u teretanu, jel cu i tada da ga pijem  :p
Puno glupih pitanja  :wow:,ali ja sam se bas nameracila da smrsam.Krajem marta se vracam kuci u Srbiju,i zaklela sam se da mi nema mrdanja odavde ako se ne vratim na kilazu sa kojom sam posla odavde  :yes: :yes:(ustvari ja sam zbog kilaze jos uvek ovde :dunno:).
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tanja on February 05, 2007, 05:48:15 PM
Imas u temi "Nasi treninzi" kako radim trening za noge, a i Jack je napisala svoj, pa pogledaj. Radi po tri serije od nekih 8 ponavljanja. Sto se tezina tice, to ces morati sama da odredis na licu mesta.
Cucanj mozes i na Smitu da radis, mada ja vise volim slobodni teg. Umesto njega mozes i iskorake (u mestu ili hodajuce). Mrtvo dizanje nemoj da radis jos uvek u slucaju da ti je slabiji donji deo ledja ili ga radi sa sipkom male tezine ili sa bucicama.

"mrtvo" sa bucicama

(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.exrx.net%2FAnimatedEx%2FHamstrings%2FDBStraightLegDeadlift.gif&hash=8bca0a3aa669becb59d51bd6a846fe2c641e3d87)

iskoraci

(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.exrx.net%2FAnimatedEx%2FQuadriceps%2FDBLunge.gif&hash=836aabf09225c0389a152409614b1c1d2ad67313)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 06, 2007, 11:01:32 AM
Thanks Tanja. :clap:
Smrsala sam 200 gr :yahoo: :yahoo: :yahoo: :weight_li :yahoo: :band:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Velja on February 06, 2007, 11:05:04 AM
Polako ali sigurno ;)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on February 06, 2007, 11:11:02 AM
Bravo..nemoj ni cesto da se meris..ali u isto vreme svaki put... :basketbal
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 06, 2007, 01:25:57 PM
evo ja mogu da ti predlozim jednu kardio varijantu, najjeftiniju. step na steperu. prostora ti treba kvadratni metar. ne moras ni da kupujes, mozes neku klupicu do 50cm visine, a da je stabilna, i simuliras penjanje uz stepenice. ja obozavam step aerobik i mogu ti reci da zna da bude bas super u drustvu i dobru muziku. a i kod kuce je totalno ok varijanta...mozes na bebu da pazis dok radis. eto to je moj predlog.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 06, 2007, 05:38:20 PM
Vesna,ne javljas se ;)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on February 06, 2007, 08:10:36 PM
radila je trening za noge..da nije dobila malu upalicu ;)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Velja on February 06, 2007, 08:14:09 PM
Mislis ne moze da dohoda do kompa??? he he he :) Nije valjda dotle doslo?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on February 06, 2007, 08:26:11 PM
haha nadamo se da nije salim se malo...mozda je zauzeta..kad dodje reci ce nam  ;)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 06, 2007, 10:06:15 PM
Hehe,nije tako strasno.Imam malu upalicu,(ocekivala sam puno goru situaciju). Danas nesto nije radio sajt.
Vlado,probacu i to. Isla sam na step-aerobik ali  mi je dosadan. Dok ne resimo pitanje prostora moram da se snalazim.Kombinovanje vijace i tog stepenika je ok.
Narucila sam juce proten,sa 1,4 karbo po porciji.Od sagorevaca nema nista jer je ovde sve zivo zabrznjeno :pullhair:.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on February 06, 2007, 10:13:08 PM
heh mi smo se vec zabrinuli gdje si sta si
nemoguce je ovde proci bez upale, to je dobra stvar znaci da je trening bio dobar..samo naprijed dont stop ;D
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 06, 2007, 10:25:49 PM
bas mi je drago da si lepo pocela s treninzima...mislio sam da je taj stepenik ok resenje bas zato sto ne moras da mrdas negde levo desno, mozes da gledas decu, a ne zauzima mnogo prostora. pozz ;)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 06, 2007, 10:28:25 PM
Danas nesto nije radio sajt.


Kako nije radio sajt??
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Velja on February 06, 2007, 10:40:00 PM
Vesna ziva si to je najbitnije!!! Proci ce upala ;) :soccer_h4
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 07, 2007, 12:26:44 AM
Danas nesto nije radio sajt.


Kako nije radio sajt??


Lepo nije radio :-), non-stop mi je izlazilo ono stranica se ne moze pokazati. druge stranice sam  normalno otvarala....
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 07, 2007, 12:36:54 AM
Jel zna neko koliko karbo ima u feti(feta siru)? Jel mogu fetu da jedem.Ustvari ja sam je vec jela,pa mi treba da sracunam koliko sam cega pojela.
p.s. evo,opet ne radi,ne mogu da postiram ovo.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Velja on February 07, 2007, 12:38:21 AM
Mozda zato sto si isuvise severno! He he he :mf_pcwhac :goofy: :goofy: :goofy:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 07, 2007, 12:46:28 AM
 :dunno: najverovatnije  :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 07, 2007, 12:47:28 AM
ne znam kolko ima carbsa, ali ima 45% masti...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Velja on February 07, 2007, 12:47:52 AM
Energetska vrednost: 273 kcal / 1132 kJ
Belancevine: 16,5 g
Ugljenikovi hidrati:0 g
Masti: 23 g   

Toliko ja znam o Feti! ;)


Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Velja on February 07, 2007, 12:48:49 AM
To ti je valjda u 200g!

Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 07, 2007, 12:55:52 AM
kad saberes 23 i 16,5...ne dobijes 200...sta je onda ostatak :vertag:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Velja on February 07, 2007, 12:58:39 AM
Evo vam link pa vi razmisljajte http://www.total.si/feta.html
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 07, 2007, 07:43:53 PM
Sta mislite o efedrinu  :blush:.

Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 07, 2007, 07:45:36 PM
Nista od toga..Samo ti spoj ovako kako smo ti rekli 14 dana..Ako ne budes zadovoljna...
nacicemo nacina..koji ti odgovara..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 07, 2007, 07:47:15 PM
Ja ga probala malopre pre treninga :dunno: :twisted:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 07, 2007, 07:51:15 PM
Nemoj to da radis,prvo neznas kako i kada i koliko se uzima..drugo za to sto ti hoces ne uzima se tako,trece prvo moras da krenes sa ishranom,jer nista nece da ti pomogne ako to ne resis..radi kardio.za 10 dana ti ispisujem hiit trening,ako nisi radila kako treba ,padaces u nesvest na trenigu ,zato se skoncentisi da ovaj pripremni deo odradis kako treba....
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 07, 2007, 07:54:29 PM
OK! :blush: :blush:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vuksa on February 07, 2007, 09:01:47 PM
efedrin nije za zezanje...ako si resila da ga uzimas prvo se raspitaj koliko se dozira,kad,sta moze da ti bude od njega...
inace po mom misljenju dobra stvar :twisted:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 08, 2007, 11:37:41 AM
ne dopada mi se to sto se svi pre odlucuju za neki vid hemije i oce cudo preko noci, nego li da malo zapnu na treningu i obuzdaju svoje lose navike :thumbdown
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 09, 2007, 10:22:42 PM
Hehe,nije tako strasno.Imam malu upalicu,(ocekivala sam puno goru situaciju). Danas nesto nije radio sajt.
Vlado,probacu i to. Isla sam na step-aerobik ali  mi je dosadan. Dok ne resimo pitanje prostora moram da se snalazim.Kombinovanje vijace i tog stepenika je ok.
Narucila sam juce proten,sa 1,4 karbo po porciji.Od sagorevaca nema nista jer je ovde sve zivo zabrznjeno :pullhair:.

Vesna,kako je zabranjeno :shocking:,kod mene ima...
Ja kupila neki prah,njega su preporucili,kao najboljeg :yes:,ja im vjerujem...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 09, 2007, 11:17:35 PM
ne dopada mi se to sto se svi pre odlucuju za neki vid hemije i oce cudo preko noci, nego li da malo zapnu na treningu i obuzdaju svoje lose navike :thumbdown

Pa ja bas i nisam takva...Nikad do sada nisam htela nista od hemije,samo trening i nesto malo reducirana ishrana i uvek tako sredjivala kilazu.A sad je malo frka, zuri mi se, 3 meseca sam na dijeti,a idalje ne mogu ni da zamislim da udjem u svoje farmerke :pullhair: :crybaby:.Do sad nisam mogla ni da zapnem na treningu jer sam imala carski i tek 6 meseci nakon carskog sam mogla da pocnem da vezbam(a to je upravo sad).
Inace,pridrzavam se svih saveta koje sam ovde dobila,i ide mi super! Vijacu preskcem svakog jutra i sve sam bolja i bolja i bolja....Ma sad ko od sale skacem 15-20 min  :clap1: Malo imam problem sa ishranom,Atkins je ucinio svoje :dunno:(kod mene iz krajnosti u krajnost) jedva unesem 100gr karbo.Najbolje je kad ih nemam. :nonono: :blush:. Doduse kad bi unosila iz secera to mi nebi bio problem  :zip: :shutup: ali se nedam :)
Organizovala se super svako vece vezbam,i super mi je.
A da,i NAPOKON :yahoo: :yahoo: :yahoo:  :director: sam otisla sa uzasnih 73kg.
pozz :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 09, 2007, 11:21:11 PM
Hehe,nije tako strasno.Imam malu upalicu,(ocekivala sam puno goru situaciju). Danas nesto nije radio sajt.
Vlado,probacu i to. Isla sam na step-aerobik ali  mi je dosadan. Dok ne resimo pitanje prostora moram da se snalazim.Kombinovanje vijace i tog stepenika je ok.
Narucila sam juce proten,sa 1,4 karbo po porciji.Od sagorevaca nema nista jer je ovde sve zivo zabrznjeno :pullhair:.

Vesna,kako je zabranjeno :shocking:,kod mene ima...
Ja kupila neki prah,njega su preporucili,kao najboljeg :yes:,ja im vjerujem...

Nasla sam spisak na netu,sta da se ne narucuje jer je ovde zabranjeno. Mislim da su norvezani najrigorozniji po tom pitanju.Npr.u swe ima red bula ovde je zabranjen,ma cak nema ni multivitamniskih sokova koji su iz uvoza da se deca ne predoziraju
L-karnitin sam htela da kupim,ali i on je zabranjen. :dunno:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 09, 2007, 11:23:56 PM
Vesna bravo!!!
Koliko sada imas kg?
Za cas posla ces ti u svoje stare farmerke :yes:.tebi sada samo jos par kg da skines :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 09, 2007, 11:49:18 PM
Sada vaga pokazuje 72,5 :clap1: :clap1:
Aha,cas posla :insane: :evil2:  :crybaby:.Proci ce jos puno vremena pre toga,ali...bolje i 100gr dole nego 100gr gore :yes: :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on February 09, 2007, 11:53:02 PM
Sta se stalno meris?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 09, 2007, 11:59:24 PM
Sta se stalno meris?
Pa moram da vidm kako napredujem.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 10, 2007, 01:11:21 AM
ma super :yes: :yes: :clap:

samo se pridrzavaj dijete, jer ako ne unosis sve sto treba, radost ce biti kratkog veka :( :crybaby: :nonono:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 10, 2007, 10:34:08 PM
Sta se stalno meris?
Pa moram da vidm kako napredujem.

 ;D i ja isto..a ne bih smjela...
Ja sada izbjegavam :yes:

Vesna,javljaj se..pishi kako ti ide,, mene zanima :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 11, 2007, 12:45:38 AM
Dobro je sto je vikend da malo odmorim, bas sam danas nesto mrtva.Nisam danas ni radila kardio,nisam mogla. Mozda ce me i neki gripic :crybaby:. Sutra idemo na skijanje, :clap1:tako da ce to kao da mi bude neki trening.
Pridrzavam se svega,sve kako pise  :yes:.
Nebi se ja merila stalno,al nema sanse da izdrzim,vuce me.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 11, 2007, 01:09:32 AM
konzumiraj vitamin C i fervex ako mozes da nadjes.meni je mnogo pomogao kada me je zgazilo za izbore u srbiji sada taj virus vlada..naravno i whey bez njega nista  :thumbup1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on February 11, 2007, 01:22:35 AM
Sto se tice gripa.. ne verujem da imas tu fervex ..
Vazno ti je da uzmes nesto na bazi paracetamola jer kada su virusne infekcije u pitanju-grip ne trebaju da se uzimaju antibiotici..iskljucivo velika koncentracija vit C 2-3g (+voce) a tablete ili lekovi na bazi paracetamola sluze da snizis tempereaturu i smanjih bolove koji prati svaki grip.
Uglavnom lekove na bazi paracetamola uzimas 3x u roku od 24 h, ali to ti na svakom leku pise!
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 11, 2007, 11:19:23 PM
ja sam uzimao coldrex i pomoglo mi je...plus 2-3g vit c i spavao sam po 10-12 sati i dosta tecnosti
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 12, 2007, 11:36:21 PM
Prva nedelja sa novom ishranom i  :weight_li :weight_lift1: je prosla  :clap1: :woot_jump. Super mi ide  :lol:.
Jel ima nekog pravila kad se sta jede  :lol: :lol: u smislu sta ide ujutru,sta pre treninga,sta posle  :p. Jel UH idu pre treninga ili posle,ili moze i pre i posle :-).
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 12, 2007, 11:40:54 PM
koliko ja znam idu pre treninga, a kako se dan bliizi kraju, smanjuje se unos uh, a unose se proteini.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on February 13, 2007, 09:14:10 AM
ja Uh jedem do 17 h  ;D
posle toga trening nakon kog odmah omlatim malo suvog grozdja pa ribu,piletinu...zavisi sta ima  ;D

a ti? kako ti kombinujes?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 13, 2007, 10:07:01 PM
Ma ja kako stignem. Organizacija mi nije jaca strana. Zato i nemam nizasta vremena :crybaby: :blush: :nonono:. Pa je tako i sa jelom...
Eto ujutru radim taj kardio,nakon kog trcim sa bebom napolje,ne stignem da jedem,samo popijem protein. Onda u podne jedem neku tunu,ili skuvam neku ribu(posto je to jedino gotovo za 15min). Onda stavim neki rucak,pa idem na trening pa taj rucak jedem nakon treninga....pa onda pre spavanja popijem protein. Eto to je moj raspored ishrane.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 13, 2007, 10:33:04 PM
cekaj...zar se ti ne pridrzavas onog rasporeda obroka? :nonono: :redcard:

znam da ti je tesko posto si mlada majka i muz ti radi, ali mora da vodis sad racuna o tome, ne bi trebalo da unosis uh u vecernjim casovima :yellowcard:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on February 13, 2007, 11:04:27 PM
protein,pa riba,pa nesto za rucak (krckano,zaprzno ili?)pa protein....
malo mnogo malo... :nonono:
i ja sam pravila greske u pocetku i to uzasne...
sad vec kontam neke stvari!
uvek mozes da imas neku vocku najbolje grejp ili ananas pojedes za uzinu to ti je 5 min posla za to imas vremena sigurno...
jel jedes povrce? i kad? voce i kad?
nateraj se...  :crazy: :yes:

mislim da ovo nije ono sto smo ti rekli na pocetku...ili gresim :dunno:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 13, 2007, 11:13:15 PM
evo jos jednom sto je lazic pisao...


Ponedeljak: 120gr proteina +120 gr UH-skrobastih/riza,krompir ili crni hleb
Utorak:ostani na istoj vrsti proteina +60 gr UH-skobastih
Sreda: proteinski dan...dakle..nista UH, samo unosi proteine preko 120 gr i  povrca..brokoli..sargarepa..kupus..itd
Cetvrtak:60 gr UH..proteini sve isto
Petak:120 gr UH..proteini sve isto..
Subota: 0%r UH..proteini sve isto.+gomile povrca
Nedelja: 0% ugljenih hidrata ali pored proteina pojacan unos masti ..recimo 100 gr..lesnik..badem..orah...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 14, 2007, 05:13:58 AM
Vesna!!Moras se pridrzavati ovog rezima ishrane..pa  ja imam blizance,pa ipak stignem.
Natjeraj se :yes:Ti to mozes:)...


Ja sam ranije znala pojesti recimo integralni dvopek  sa anansom :yes:,meni je to bilo super to je super

Prelijep ti je avatar :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 14, 2007, 11:12:25 AM
Ma pridrzavam se ja svega. Hehe izgleda to puno kad ja napisem ;.))),al ja jedva doguram do 120 gr proteina,a o 120gr karbo da ne govorim. Na silu jedem da dodje do 120 gr. Popijem ja protein, u prociji on ima 36gr proteina,ja umesto 4 stavim 2 kasike i to je 18 gr,jedna tuna ima 28 gr proteina ja pojedem ni pola, kuvana riba npr. losos u 100 gr ima 18 gr proteina, 200gr piletine ima 50 gr proteina .... i td., a treba pojesti pola kila krompira za sa 82 carbsa.

Svega se pridrazavam.... imam tabelu po danima i svaki dan striktno vodim racna. I zadovoljna sam kako ide,samo sto bi ja najvise volela da legnem i ustanem ujutru sa 60kg  :clap1: :clap1:.

Inace u ponedeljak nisam mogla da idem u teretanu, nije imao ko bebu da cuva, i uradim kuci neke vezbice,posto vec imam bucice(radila iskorak i cucanj) i gorinji deo tela. Tako me je sasila upala,noge me bole jedva stojim. jedva silazim niz stepenice  :lol: :lol:.

Dushe,kako je kod tebe.... :respect:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 14, 2007, 11:26:59 AM
Vesna super!!!Drago mi je sto ti lijepo ide!!

Ja sam se jucer shokirala,kada sam poslije treninga stala u hali na vagu(dodushe sa punom opremom/ patike,trenerka + gornji deo trenerke..) ,hej vaga je pokazala 74 ,5 kg :shocking:..ja se razlocarala...
Kada sam dosla kuci,sredila se malo..stala na vagu ,i moja vaga pokazuje 72.3 kg...
Ja sada ne znam koja je tacna :nonono:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tanja on February 14, 2007, 11:52:00 AM
Gledaj da se uvek meris na istoj vagi otprilike u isto vreme i u istim uslovima. Drugo, nemojte toliko da se opterecujete time sta vaga kaze. Santimetar u ruke i merite obime. Na vagu stanite jednom nedeljno. Isto merite obime jednom nedeljno.
Kod zena se desava i mali prividni porast telesne tezine nesto malo pre i u toku menstrualnog ciklusa. Peristatika creva se pre ciklusa malo usporava, a dolazi i do nesto veceg zadrzavanja vode u organizmu, pa uzmite i to u obzir. Telesna tezina varira i u toku dana, pa i o tome povedite racuna.
Znam da motivise cinjenica da je vaga pokazala manju cifru ali ako pokazuje istu tezinu par dana ili cak i nesto malo vecu, moze da vas demoralise. Zato na vagu jednom nedeljno, i najbolje je da budete samo u donjem vesu kada se merite.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 14, 2007, 12:22:12 PM
Tanja,u pravu si sto se tice menstrualnog ciklusa :( :crybaby:
A i pravu si sta se tice santimetra..to bi trebala pogledati :yes:..samo necu danas ni sutra

Hvala Tanja :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 14, 2007, 03:59:46 PM
Ma odavno sam se ja latila santimetra  :),ali nekako uvek drugacije merim,pa je zdnji put(iako se nisam merila 15ak dana) pokazivalo vise cm i to me s#ebalo skroz,pa sad cm zaobilazim. Vaga mi je pouzdana, po nekom mom planu merim se svakog ponedeljka kad ustanem(mada malo odstupam od plana pa znam da stanem i po nekoliko puta dnevno na vagu :evil2: :evil2:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 16, 2007, 08:56:54 AM
Vesna kako je pokazao vishe?
hehhehe i ja stanem puno puta na vagu(dnevno) ,pa mi je muz sakrio vagu,jedno vrijeme..
Molila sam ga da mi vrati ;D :evillaugh:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 16, 2007, 09:11:49 AM
Ma to su mm u pitanju,valjda metar pomerim ili ga vise stegnem,odkud znam :-). Imam idalje taj papir sa merama,ali ne zelim da se merim. Najbolja mera mi je to sto polako ulazim u stare stvari. Neke koje imaju puno elastina vec mogu da nosim,dok one koje su bas male,preko zadnjice ne mogu ni da pomislim da ih prevucem.Ali polako. :evil2: :evil2: :insane:,imam jos mesec dana. :yes: :yes:.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on February 16, 2007, 10:51:05 AM
Dajte sansu vremenu ..samo polako dame..:)   :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 17, 2007, 12:42:58 PM
Ma to su mm u pitanju,valjda metar pomerim ili ga vise stegnem,odkud znam :-). Imam idalje taj papir sa merama,ali ne zelim da se merim. Najbolja mera mi je to sto polako ulazim u stare stvari. Neke koje imaju puno elastina vec mogu da nosim,dok one koje su bas male,preko zadnjice ne mogu ni da pomislim da ih prevucem.Ali polako. :evil2: :evil2: :insane:,imam jos mesec dana. :yes: :yes:.

Sta meris obim struka kukova..Pazi moze da se desi da ne igubis ni cm u struku, to je ona faza, topis salo povecavas misice.Ovo se uglanom odnosi na sve obime.
Tako da ne treba da ocajavas.Nije isto imati struk 70 cm u misicima i 70 cm u salu.Ovo drugo izgleda deblje, zar ne..
Vaga ti je merodavna za sada, samo ti budi disciplinovana i u ponedeljak mi ispisi kako si i sta radila na treninzima predhodne nedelje..
Mislim da je vreme da pojacamo trening..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: ninaswe on February 17, 2007, 07:44:27 PM
Hahaha i ja imam isti problem, ali otvoricu sutra svoju temu. Nego mislim da se mi znamo poslala sam ti privatnu poruku da ne davim ovde.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 17, 2007, 10:19:00 PM
Hahaha i ja imam isti problem, ali otvoricu sutra svoju temu. Nego mislim da se mi znamo poslala sam ti privatnu poruku da ne davim ovde.
Ti si iz svedske? Pa jel moguce da smo samo mi iz skandinavije debele  :lol: :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 19, 2007, 02:30:42 AM
hehehe...sit gladnog ne razume ;D

niste samo vi debele...svet je pun gojaznih, a vama je mozda gore lakse da se ugojite jer je laaadno, pa nema nekih preteranih aktivnosti...mada je skijasko trcanje najzahvalnija aktivnost...a i standard vam je daleko veci nego nama ovde. ali sta moram da primetim...to je ono da vi imate scest o tome...mnogi ljudi su se pomirili s time a lose navike nikako da menjaju. znam ja da je tesko to, pogotovu kod nas, ali kako nama tako i drugima, nema izgovora...tesko je nije lako u pocetku, ali ako je zelja na mestu i volja na nivou...kad tad ce te doci do zeljenih rezultata(makar i priblizno). ima jedna izreka...covek koji hoce da zaradi milion dolara, zaradice bar sto hiljada...tumacite ovo po spstvenom nahodjenju, pozdrav :flex: :weight_li :mf_wink:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Nella on February 19, 2007, 04:17:48 AM
Hahaha i ja imam isti problem, ali otvoricu sutra svoju temu. Nego mislim da se mi znamo poslala sam ti privatnu poruku da ne davim ovde.
Ti si iz svedske? Pa jel moguce da smo samo mi iz skandinavije debele  :lol: :lol:

ma nismoooo....samo smo se malo opustile...  ;)
bdw bas mi drago da vidim da nas ima u skandinaviji...  :clap1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 19, 2007, 10:49:51 AM
hehehe...sit gladnog ne razume ;D

niste samo vi debele...svet je pun gojaznih, a vama je mozda gore lakse da se ugojite jer je laaadno, pa nema nekih preteranih aktivnosti...mada je skijasko trcanje najzahvalnija aktivnost...a i standard vam je daleko veci nego nama ovde. ali sta moram da primetim...to je ono da vi imate scest o tome...mnogi ljudi su se pomirili s time a lose navike nikako da menjaju. znam ja da je tesko to, pogotovu kod nas, ali kako nama tako i drugima, nema izgovora...tesko je nije lako u pocetku, ali ako je zelja na mestu i volja na nivou...kad tad ce te doci do zeljenih rezultata(makar i priblizno). ima jedna izreka...covek koji hoce da zaradi milion dolara, zaradice bar sto hiljada...tumacite ovo po spstvenom nahodjenju, pozdrav :flex: :weight_li :mf_wink:


Joj,samo mi skijasko trcanje ne spominji  :evil2:. Ovi norvezani su toliko naporni sa tim sportom da mi se OGADIO! Ne mogu opisati njihovo odusevljenje tim sportom. Kad nemaju sneg,izadju sa tim stapovima na ulicu pa hodaju bez skija......Mislim,sta reci  :lol: :lol:,fino je rekreirati se. ALi sto je mnogo mnogo je. Naporni su do zala boga. Mislim da im je najdraze kad pocnu one bale da im cure,tad im je super....fuj!!!
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 19, 2007, 10:56:36 AM
Hahaha i ja imam isti problem, ali otvoricu sutra svoju temu. Nego mislim da se mi znamo poslala sam ti privatnu poruku da ne davim ovde.
Ti si iz svedske? Pa jel moguce da smo samo mi iz skandinavije debele  :lol: :lol:

ma nismoooo....samo smo se malo opustile...  ;)
bdw bas mi drago da vidim da nas ima u skandinaviji...  :clap1:

E,Nella, gledali smo pre neki dan neke tvoje fotke, na jednom norveskom forumu. Ali nisam znala da si to ti  :) :). Tek sada sam po prezimenu videla.  :p Svaka cast,super izgledas.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 19, 2007, 01:53:33 PM
Quote from: vesnanor
Naporni su do zala boga. Mislim da im je najdraze kad pocnu one bale da im cure,tad im je super....fuj!!!
pa jel bolje da im vise bale..ili visak kg...mada sve sto je ekstremno...nije dobro, a sad ukusi su razliciti
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 19, 2007, 02:29:11 PM
Quote from: vesnanor
Naporni su do zala boga. Mislim da im je najdraze kad pocnu one bale da im cure,tad im je super....fuj!!!
pa jel bolje da im vise bale..ili visak kg...mada sve sto je ekstremno...nije dobro, a sad ukusi su razliciti

Jeste,bolji je bilo kakav vid rekreacije nego nikakva rekreacija. Mada su oni ovde ludi za tim,i idu mi na zivce sa tim njihovim hodanjem na skijama :-)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 19, 2007, 02:30:35 PM
pa pazi, meni je skijanje skroz super i nordijsko i alpsko. ako probas nesto novo mozda ces promeniti svoj stav.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Nella on February 19, 2007, 04:08:31 PM
Hahaha i ja imam isti problem, ali otvoricu sutra svoju temu. Nego mislim da se mi znamo poslala sam ti privatnu poruku da ne davim ovde.
Ti si iz svedske? Pa jel moguce da smo samo mi iz skandinavije debele  :lol: :lol:

ma nismoooo....samo smo se malo opustile...  ;)
bdw bas mi drago da vidim da nas ima u skandinaviji...  :clap1:

E,Nella, gledali smo pre neki dan neke tvoje fotke, na jednom norveskom forumu. Ali nisam znala da si to ti  :) :). Tek sada sam po prezimenu videla.  :p Svaka cast,super izgledas.

 ;)  :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 19, 2007, 05:57:07 PM
Quote from: Lazic
Sta meris obim struka kukova..Pazi moze da se desi da ne igubis ni cm u struku, to je ona faza, topis salo povecavas misice.Ovo se uglanom odnosi na sve obime.
Tako da ne treba da ocajavas.Nije isto imati struk 70 cm u misicima i 70 cm u salu.Ovo drugo izgleda deblje, zar ne..
Vaga ti je merodavna za sada, samo ti budi disciplinovana i u ponedeljak mi ispisi kako si i sta radila na treninzima predhodne nedelje..
Mislim da je vreme da pojacamo trening..

Evo ovako,dosao je ponedeljak :clap1:, ja se merila :-) i vaga pokazuje 70,8. To me je zaista obradovalo :yahoo: :yahoo: :yahoo:,ali ne dovoljno  :hmm: :hmm:. Moj muz predlaze da napravim parti kad ugledam privi broj 6 :pissed:.

A ovako sam trenirala  ;D
ujutru vijaca :lol: prve nedelje po 15min druge 20 skacem nekih 40-50sek pa pauza 10-15sek.

Uglavnom sam radila noge u teratani i to ovako- nozni pregib25kg 10x 4serije, nozna ekstenzija 15kgx10 4serij(sve je po 4 serije i po 10puta), nozna presa30kg,gluteus masina(mislim da se tako zove) 30kg, duboki cucanj sa sipkom od 10kg,i iskorak nazalost bez opterecenja :rolleyes01:. Kruzni trening.

Gornji deo tela sam manje radila. na lat masini (ono kad vuces na ledja :-)) 35kg 10x 4 serije, donji kotur (ne secam se kolika je tezina) :blush: :blush:, bench sipka od 20kg 8puta 4 serije,potisak na kosoj klupi sa buchicama od 3kg,naizmenicni pregib sa buchice 3kg.lat opruzanje 10-15kg, i sa buchicom iza vrata 3kg.

Eto tako sam trenirala. Znaci noge sam radila vise nego gornji deo tela. Zato sto su mi noge kriticne.Gore sam polu-normalana,a dole uzas.

Danas odmaram i ako je pon. jer juce nisam(isli na skijanje i crkal sam danas nisam imala snage).
Sad cekam instrukcije :yes:. Nadam se da cu do 20.marta da se unormalim :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 19, 2007, 05:57:54 PM
Ups, ovaj prvi pasus gore je Lazicev citat.  ;D
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on February 19, 2007, 06:01:08 PM
Bravo Vesna...vidis kako kilogrami beze kad ih pogledas u oci...moraju... :yes:   NASTAVI TAKO I UJEDNACENO RADI SVE DELOVE TELA   :flex: :weight_li :showoff:   :hockey:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 19, 2007, 06:14:21 PM
Moraces da pocnes u teretani da radis prvo hiit pa onda tegove..ako neznas kako napisacu ti intervale ,samo mi reci da li imas biciklu ,steper ili traku..vijacu nastavljas kuci da radis i dalje..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 19, 2007, 06:18:24 PM
Ima bicikla u teretani. Da,napisi mi intervale.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 19, 2007, 06:28:47 PM
npr. neka vodilja bude 20km h,opterecenje je da mozes da zavrtis 30 a da se ne zadises kada 10 sek vrtis tu brzinu..to neka ti bude parametar za ubuduce ili ako ima stepene to je na sredini..

zagrevanje 3 minuta x20 km/h

2 minuta x 25km/h
2 minuta x 20km/h

2 minuta x 25 km/h
2 minuta x 20 km/h

2 minut x 25 km/h
2 minuta x 20 km/h

1 minut x 25km/h
2 minuta x 20 km/h

1 minut x 25 km/h
1 minut x 20 km/h

1 minut x 25 km/h
1 minut x 20 km/h

1 minut 30 km/h
1 minut 25 km /h
1 minut 20km /h

to ti je to

ako je previse opterecenje umanji za 5 km/h za prvi trening..npr gde je 25 neka bude 20 km/h .

toliko..





Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 19, 2007, 06:48:03 PM
OK, jel to radim svaki dan pre treninga? A sto pre,a ne posle  :lol: :lol: tegova.
A sta sad mislis o efedrinu? ;D ;D
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 19, 2007, 07:02:52 PM
Pa pre da bi podstakla sagorevanje masti sa misicnih vlakana..Posle toga se nastavlja to sagorevanje ali ide u korist tegova..efedrin ne jos..ako ti je bas zapelo moze neki sagoravac..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 20, 2007, 10:58:27 AM
OK,hvala ti puno, sve ovo sto si mi do sada rekao super "radi" :clap1: :clap1:.  Od danas krecem sa hiit.
Procitala  sam na pocetnoj pod cardio da se hiit ne radi 2 dana za redom. A ovde mi ti kazes pre teretane, a ja idem svaki dan...jel se to za hiit podrazumeva da se ne radi svaki dan ili...... ;D. A vijacu idalje skacem svakog jutra,jel tako :lol:. Malo davim,al nebi da nesto pogresim.
I jos jedna stvar, mislim da ove bicikle u ovoj teretani nemaju "merace" brzine :hitself: :hitself:.  :crybaby:. Postoji li neki drugi nacin npr. neka "odokativna" metoda 2 min srednje 2 min brzo pa kad dodjem na ono 30km tu jos brze  :p :p.  :dunno: :dunno:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on February 20, 2007, 11:09:12 AM
mislim da je vaznije da pratis srcanu frekvenciju - otkucaje nego kojom brzinom vozis!
jel ta tvoja bicikla uopste nema displej? mozes da kupis pulsimetar za merenje otkucaja nije on skup..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 20, 2007, 11:51:15 AM
To je i meni palo na pamet,pulsimer,al bolje da cutim da ne lupnem nesto :-). Ok,kupujem ga.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 20, 2007, 11:55:19 AM
Ti radi kardio tj hiit  3x nedeljno,vijacu svaki dan i to obavezno na prazan stomak ujutru...Mada mozes ti i hiit da radis svaki dan jedan dan low jedan dan high,sistem ostaje isti samo smanjujes brzinu kada je low za 5 km..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on February 21, 2007, 12:00:57 PM
mislim da je bolje da pocnes prvo sa tri puta nedeljno, pa onda ako vidis da ne ide bas najbolje ubaci jos neki.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Antek on February 21, 2007, 09:10:04 PM
Hahaha i ja imam isti problem, ali otvoricu sutra svoju temu. Nego mislim da se mi znamo poslala sam ti privatnu poruku da ne davim ovde.
Ti si iz svedske? Pa jel moguce da smo samo mi iz skandinavije debele  :lol: :lol:


ma nisteeeee vi ste lijepee skandinavkeee :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: ninaswe on February 22, 2007, 02:56:14 PM
Hahaha i ja imam isti problem, ali otvoricu sutra svoju temu. Nego mislim da se mi znamo poslala sam ti privatnu poruku da ne davim ovde.
Ti si iz svedske? Pa jel moguce da smo samo mi iz skandinavije debele  :lol: :lol:


ma nisteeeee vi ste lijepee skandinavkeee :lol:
Jel nas ti to tesis? Ma lepe smo mi ali debele :lol:
Vesna bas mi je drago da je krenulo.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 25, 2007, 10:50:10 PM
Evo mene opet. :bored:
Od ponedeljka sam preskakala vijacu ujutru po 20min, onda hiit  u teretani pa vezba sa tegovima. Ja sam juce,blago receno, bila mrtva :(. Sinoc sam jedva odradila trening. Ujutru kad ustanem idalje me noge bole,bukvalno osecam kako mi se misici nisu odmorili,onda vec skacem vijacu i tako redom cele nedelje. Jel ovo OK? Nisam narucila glutamin(tek sam sada na drugim temam videla da sluzi za "odmaranje") ali vidim da u amino koje moj muz pije ima glutamina,pa da li mogu i ja to da pijem,ili treba da bude zasebno? Inace sto se kilaze tice,  jutros sam se merila i cak ima 100 gr vise. :pissed: :pissed:. A ja da radim jace treninge od ovog nema shanse! :crybaby: :crybaby:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 25, 2007, 10:57:35 PM
Onda se koncentrisi samo na hiit...vijacu kada se osecas odmornom..
sada ces imati fazu gde ces dobijati kvalitet u misicnoj konstrukciji tj da se ucvrscujes..
bitno je da ne dobijas salo ..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 25, 2007, 11:22:44 PM
Aha,ok! A jel mogu amino da pijem posto u njima ima glutamina ili mora posebno?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 25, 2007, 11:47:02 PM
Koji amino??
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 25, 2007, 11:56:05 PM
ma neki Liquid Amino  i tu vidim da ima glutaminsaure po porciji 856mg
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 25, 2007, 11:57:17 PM
Da ali on ima i secera vise je za energiju..glutamin je ipak glutamin, popijes i ne boli nista :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 26, 2007, 12:03:55 AM
:-) hehe ,ok
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 26, 2007, 05:43:05 PM
Jedno pitanje u vezi treninga.
Koliko serija mi preporucujete da radim. Ja radim 4 serije sa tezinama koja mogu da uradim 10 puta. Citam neke magazine i kazu da je 3 serije sasvim dovoljno. Sta vi mislite i preporucujete?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on February 26, 2007, 06:21:28 PM
2-3 serije savim dovoljno za misicnu grupu..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on February 27, 2007, 11:39:02 AM
Vesna :weight_li :showoff: :clap1:,bravo !!!!
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 01, 2007, 09:22:23 PM
Vesna,kako si ti?
Kako napredujes? :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 02, 2007, 12:00:10 PM
Vesna,kako si ti?
Kako napredujes? :blowkiss:

Evo pravo da ti kazem,od jutros sam jako lose. Placem, skroz me neko nezadovoljstvo uhvatilo zbog kilaze. Evo idem da preskacem vijacu,valjda ce da budem bolje posle.  :crybaby: :crybaby:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on March 02, 2007, 12:01:55 PM
Sta ti je Vesna???,,Plakanjem neces skinuti kilazu,vec dobrom voljom i upornoscu  :yes:....Ajde smesak na USTA I NAVALI  :blowkiss: :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 02, 2007, 12:08:30 PM
Vesna,zasto places?
Hej,pa nemoj tako.Vidi kako ti lijepo ide,jos ti je ostalo tako malo da skines.
Nemoj plakati,jer ce te to samo dotuci.
Budi uporna,razmisljaj o tome kada radis,kako ti to pomaze da skines vishak.
Kako ces na ljeto izgledati lijepo,zategnuto :yes:..Vesna,molim te budi uporna:)
Ti si vesela osoba,i nemoj dozvoliti da te par suzica sada muci.
Ta ce kriza proci.
Iskreno na tvom avataru sam vidjela da ti lijepo izgledas,te da je tebi dovoljno jos samo par kg da dodjes do savrsentva.
Glavu gore,i smijeh na lice :blowkiss: :thumbup1: :clap1: :respect: :yahoo:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 02, 2007, 12:13:52 PM
Vesna,kako si ti?
Kako napredujes? :blowkiss:

Evo pravo da ti kazem,od jutros sam jako lose. Placem, skroz me neko nezadovoljstvo uhvatilo zbog kilaze. Evo idem da preskacem vijacu,valjda ce da budem bolje posle.  :crybaby: :crybaby:

Nemoj da se opterecujes.Prvo sto si trebala da uradis je da se slikas sa ledja u pantalonama da ti salo preliva na bokovima..Pa da se slikas sada.Das mi te slike da stavim jednu pred druge da vidis razliku.Tako sam imao situaciju sa jednom drugaricom koja ne vidi razliku ,a svi vide..
Ona je tako gledala jednu pa drugu sliku i kaze nista se ne primecuje..
stavio sam jednu pored druge,hteo sam cak i linijama da obelezim da se vidi napredak..
Ono sto hocu da kazem ako tebi znaci da ta vaga pokazuje samo gubitak kilograma ja cu ti reci kako ces izgubiti 5 kh za dva dana.Ali mislim da ti je cilj da istopis salo a misicnu konstrukciju da ojacas..Znaci ako ti budes imala 60 kg u misicima bices mrsavija nego da imas 60 kg u salu..Da li me razumes..Sada se menja cela tvoja struktura konstitucije..
Zato vam vaga nije nikakav parametar..

Krajem nedelje mi ispisi sta si jela u  cetvrtak,petak,subotu,nedelju i kako si trenirala..da vidimo da li se dobro radi..Ajde glavu gore pa to su gluposti jer ste subjektivne zato su slike jedine merodavne da bi videle gde sta kao i vasa garderoba..
jer ako udjes u stare pantalone koje si nosila sa 75 kg interesuje me kako ti sada stoje..to su parametri ..A vodu iz tela da bi vaga pokazivala manje mozes da izbacis za 1 dan..To necemo jer je lazno. Zar ne..A i sada si plakala laksa si 100 gr sigurno..
Ajde pa cujemo se u nedelju sa svime sto si radila prethodnih dana.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 02, 2007, 12:33:41 PM
Bravo Lazicu!!!!
To je i  meni MM rekao,da je bolje da imam 65 kg i da budem zategnuta ,nego da imam 55 i da mi visi koza(salo)

Vesna,sreco samo ti nastaavi sa radom,i budi uporna.
Vec si napisala da si usla u stare hlace(pantalone) :yes:,zar to ne znaci puno.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on March 02, 2007, 12:34:52 PM

Vesniceeeeee  dodji da ti sapnem nesto :secret: (svi mi imamo krize..pogotovo zene..ne smes slatko , pms... sutra ce ti vec biti bolje, glavu gore, ne odustaj, lepo ti kaze laki ti to mozda ne primecujes ali da imas slike...ee..vec bi bila druga stvar...ja se kajem sto nisam ranije slikala stomak, nije bio veliki daleko od toga ali nisam vezbala pa nije ni bio lep, da imam slike od ranije i slike koje cu uskoro da uradim dala bi ti da uporedis )-ovo je ovako napisano da se ne bi video ipak sam joj sapnula to ....  : )  
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on March 02, 2007, 02:53:38 PM
ej vesnice kakve su to suze bez razloga  :vertag:
nemoj da si nezadovoljna pa razumije se da svi imamo krize da nije uvijek idealno al vrijeme i rad su pravi pokazatelji , nemoj slucajno da odustajes tek si na pocetku a rezultati ce se vidjeti , i nemoj da ti je vaga mjesrilo to ovdje ponavljamo iz dana u dan jer brojke nisu pravo mjerilo , nego kako ti sebe vidis u ogledalu , znaci treba da budes zategnuta da imas misice , a ne da je sve opusteno i da imas 55 kg pa sta ce ti to onda..samim tim sto radis znojis se rezultata mora da bude , slikas se prije kad krenes s treningom i nakon tri mjeseca tako sam i ja vjeruj mi i ima razlike.nemoj da se vagas i mjeris pusti sve to jedno vrijeme nemoj da se time opterecujes..
radi , vjezbaj , uzivaj  u tome sto radis jer radis nesto dobro za zdravlje za izgled, znaci za bolji osjecaj i zadovoljstvo unutrasnje  i vanjsko.svi smo tu da podrzimo jedni druge kad kriza naidje a na pocetku je najgore moras samo da imas jaku volju i zelju , nemoj da se sekiras i dodji javljaj nam se bit ce ti lakse da podijelis sa nama i kad napredujes i kad naleti neka mala kriza  :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 03, 2007, 12:24:01 AM
Hvala vam puno na podrsci. Vec milion puta to rekoh,ali zaista znaci :yahoo: :p
Necu vise da se merim, necu vise da pokusvam da oblacim stare stvari  :lol:. Ja sebi kad se pogledam stvarno izgledam normalno :lol: :lol:,u odnosu na to kakva sam bila.(bukvalno su mi zadnjica bila nekako do pola ledja  :lol: :lol:,slikovito receno),i sad kad se pogledam skroz sam sama sebi normalna, i onda tako samouvereno krenem da obucem farmerke(bez elastina) i  :crybaby: :crybaby: :crybaby: :nonono: :nonono:,totalno se sjebem. Ma ni da pomislim da ih obucem.
Naravno da nemam nameru da odustanem, ali Leyla, daleko sam ja od pocetka. Ja sam na dijeti od 20og otkrobra  :crybaby:. Tad sam imala 85kg. Sve je fino islo dok nisam stala na 73. Na 73 sam stajala sigurno vise od mesec dana,tek je od kad sam nasla ovaj sajt opet krenulo. Zato kriziram,nikao da se maknem sa 70  :wallbash1:. Ali, vec sam nakon jutrarnje vijace bila bolje. Uvece sam odradila i  :weight_li :weight_li :weight_lift1: :weight_lift1:, i super sam :super:. Prosla kriza.  :yahoo: :yahoo:  Thanks. :clap: :clap: :srce: :srce:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on March 03, 2007, 12:37:08 AM
To volim da cujem Vesna... idemo dalje...  :yes: :yes: :yes: :clap: :clap: :clap: :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on March 03, 2007, 10:16:52 AM
ok vecnice moje izvinjenje za ovaj pocetak  :blush:
ja sam mislila na ovaj pocetak sto se tice fizicke aktivnosti i treninga odkad si ovde , a dijeta je ipak druga stvar a to je mnogo i naporno , ovako ces sve da postignes bolje , treniras i pravilno se hranis i super izgledas  :yahoo:
drago mi je da si nam se vratila i da te prosla krizaaa :clap: :clap: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 04, 2007, 12:00:49 PM
Jedno pitanje u vezi proteina.
Evo tek sam sad videla da smo mi narucili pro-90  isolate protein, ne whey. Jel to ok? Kupili smo kantu od 5kg.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 04, 2007, 12:06:57 PM
Od cega je.sta pise..surutke..mleka..ako to pise to je whey..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 04, 2007, 12:13:09 PM
Aha, ja mislila da mora da pise na kutiji whey,jer na nekim tako pise  :p,
pise total milk protein isolate 80%
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 04, 2007, 12:14:41 PM
80% micellar casein 20% whey/myse
jel to to? jel dobro?  :) :) :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 04, 2007, 12:16:32 PM
Ok je ako nema bolji..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 04, 2007, 05:37:59 PM
Ja sam kupila 100% ,moj je nekako sladak,jel tu ima malo vishe secera?Zapravo,ovaj od cokolade(okusom) je bio sladak,dok ovaj od Vanile je puno bolji
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 04, 2007, 05:52:23 PM
Ako je 100 % onda ne moze da bude secera..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 04, 2007, 05:55:56 PM
 :dunno:..mozda mi je zbog okusa cokolade..ovaj od vanile je nekako pitkiji.
A sagorevac masti sam sada uzlela od cokolade...on je puno bolji. :yes:,prvi je bio od okusa jagode,i nije mi se dopalo.
Iskreno nsam citala sastav,jer si rekao da jej dobar..a zasto je onda sladak?...idem odmah provjeriti sta ima :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on March 04, 2007, 05:56:45 PM
i moj je kao 100% pa je sladak mnogo...to je trik marketinski ;)...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 04, 2007, 05:58:46 PM
Igy,da ,sigurno..da bi bio pitkiji :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 04, 2007, 06:23:13 PM
Moj uopste nije sladak. Uskoro cu u srbiju(i bicu tamo dugooooo :clap1: :clap1:) koji protein preporucujete(narvno meni ne smeta da bude dosta sladak  ;D)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 04, 2007, 06:26:32 PM
Hehe Vesna,ti bas volis slatko ;D,volim i ja,ali ne toliko :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 04, 2007, 06:47:33 PM
Hehe Vesna,ti bas volis slatko ;D,volim i ja,ali ne toliko :yes:
Pa ja u sustini uopste ne volim hranu :). volim samo secer  :) :). Ali stvarno menjam,iz korena, svoje navike u ishrani. Ne zelim vise nikad da mi se desi da imam ovoliki visak. A on je nastao bukvalno samo zbog slatkisa. Izbacujem svaki suvisni secer. A sa druge strane,hocu i svom detetu da budem dobar primer, da mu od malena stvorim neke normalne prehrambene navike. :yes: :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 04, 2007, 07:06:56 PM
Lazicu,evo od chetvrtka do danas, kako sam radila:
Svaki dan skacem vijacu. Otprilike 30ak min. Tu osecam napredak. U pocetku sam bila "mrtva" nakon 12min,sad bez problema 30min. Odprilike isto kao i prosli put,skacem 40-50 sek pauza 10-15-20sek.Zavisi.
Pre svakog treninga sa tegovima, radim hiit. Sad radim po 3 serije,posto ti kazes da je dovoljno :), samo sam tezine povecala, broj ponavljaja ostao isti.
Ishrana-kad imam Uh, ujutru jedem ovsenu kasu(mislim da je to ovas,ne stojim najbolje sa nazivima zitarica na norveskom :)). i jedem krompir ili pirinac za rucak, to su imi izvori uh. Uglavnom se drizim onog 120 i 60. Mozda ne bas u gram,ali tu je  :).
Za rucak jedem belo meso uz te uh. Vecera je tuna ili jaja. I pijem ovaj protein(po poriciji kazu ima 36gr proteina i 0,4carbs).
Kad ima proteine, retko jedem ono povrce koje si napisao da treba da se jede  :pissed:, ne stignem i zaboravim skroz na njega.
Eto,juce i ako je bio samo proteinski dan,uvece smo bili u gostima pa sam smlatila 3 krompria pecena :blush: :nonono: :nonono:. I juce sam imala samo vijacu ujutru,nisam isla uvece na trening.
Nedelja, samo protein. Ne mogu da jedem lesnik,badem,orah i sl. uzasno me boli zeludac od tih stvari. Prosle i predprosle nedelje sam jela i oba puta rekla vise nikad :bored:. Jutros sam skakala vijacu. Posto teretana danas ne radi,mozda veceras odradim opet kardio. Videcu.

U sustini, primecuje se na meni poboljsanje. Naziru mi se misici na nogama  :yes:, i dobijam neku normalnu formu. Ali vaga ne mrda. Stoji na 70,0-69,9 i to je to. Ne znam sto. Ja se uhvatila vage "ko pijan plota",al stvarno mi je cudno kako se telo menja,a vaga ne reaguje  :p.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 04, 2007, 07:14:20 PM
a peceni kikiriki ...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 04, 2007, 07:25:06 PM
Nemam pojma za kiriki. Probacu.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 04, 2007, 07:38:23 PM
znaci neslani peceni kikiriki..i da, ako imas vremena mnogo je bolje da sve te obroke ako imas 5 dnevno lupam ,bolje je da ih usitnis na sto vise dnevno...tako ces dodatno da ubrzavas metabolizam.bukvalno da stalno nesto zvaces na 2-3 sata..
kada si ti tacno krenula sa ovim sitemom rada i ishrane.mora da vodim racuna da se ne navikne organizam
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 04, 2007, 07:47:10 PM
Da,da, znam stalno sebi ponavljam da moram po malo ali cesto. Nekad mi prvi obrok bude tek u 15h  :nonono: :nonono:. Trudim se da to popravim.
Sto se ishrane tice, u ponedeljak ce 4ta nedelja.
Teratana isto
Vijaca,ne secam se da li sam i nju tad krenula,znaci vrlo verovatno da ce u ponedeljak 4ta
hiit u pon. ce druga nedelja.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 04, 2007, 08:17:34 PM
ok. podesti me oko 17.03 da sumiramo sve, pa da ako treba da se koriguje nesto da menjamo..
Ako ste zainteresovane za uporedjivanje mera, otvorite temu gde cete moci to da pratite ..forum pamti i trpi sve...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on March 04, 2007, 10:51:12 PM
vesna moras povrcke da mlatis, pod obavezno :vertag:

ih ja kikiriki obozavam :rolleyes01:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: ninaswe on March 05, 2007, 01:21:59 PM
Vesna kako si planirala da se organizujes sa ishranom i treningom kad odes dole? :dunno:
Ja idem polovinom maja i bicu dole dva i po meseca.
I bas me hvata strah, pogotovo sto cu mesec dana da budem samo u kuci i na fakultetu.Ishranu cu verovatno da ispostujem, ali sta sa vezbanjem,jel ce moci vijaca bar malo da izvuce stvar.
Mogla bi ja da idem i u gym, bar dole imam kome da ostavim dete, ali bi vise volela da to vreme provedem sa ljudima koje nisam videla godinu dana.
Ako Lazic ovo procita molim za pomoc.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 05, 2007, 01:29:56 PM
Kada smanjis aktivnosti smanjujes ishranu.Znaci nikako ne moze da se jede isto kao kada se aktivno nesto radi ili samo sedi, tako kada to dodje napravicemo nesto novo..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 05, 2007, 01:35:54 PM
Hehe, bas ja juce kazem muzu,sta cu ja bez vijace. Zivim u samom epicentru grada,haha, bilo bi cool da skacem ispred zgrade. Ovde mi je super za "zdrav zivot" zivim u malom mestu,cist vazduh, nema pushenja, nema smoga, ma milina. Dole sam bila aktivna u teretani,ali sve ostalo UZAS!! Nemam pojma kako cu sa ishranom dole. Muz kaze lakse je dole, svratis u restoran, uzmes samo belo meso, i mirna si. To bar ima na svakom koraku. Mozda je upravu. Ma moram nekako. Imam kuci sobni bajs, to ce da mi bude umesto vijace. Mama ce nekako da upada sa cuvanjem bebe,jer ce muz ovde da ostane. (ovde mogu bebu u teretanu sa sobom, dole bi me gledali ko svetsko cudo).
Lazicu, jel spining hiit trening?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 06, 2007, 05:20:56 PM
Ja samo da se ispravim, nije mi juce bila 4ta nego 5ta nedelja sa jutarnjim kardiom i onom ishranom.
I ja kad odradim hiit osecam da mogu jos toliko,u sustini se ne umorim.  Da mozda pojacam? Ovde samo ja ne mrdam sa kg. to me malo demoralise.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 06, 2007, 05:23:57 PM
zagrevanje

1 minuta x 25km/h
2 minuta x 20km/h

1 minuta x 25 km/h
2 minuta x 20 km/h

1 minut x 25 km/h
2 minuta x 20 km/h

1 minut x 25km/h
2 minuta x 20 km/h

1 minut x 25 km/h
1 minut x 20 km/h

1 minut x 25 km/h
1 minut x 20 km/h

1 minut x 25km/h
2 minuta x 20 km/h

1 minut x 25km/h
2 minuta x 20 km/h

1 minut x 25 km/h
1 minut x 20 km/h

1 minut x 25 km/h
1 minut x 20 km/h

1 minut 30 km/h
1 minut 25 km /h
1 minut 20km /h



pojacao sam ti tempo i dodao interval tako da duze traje trening sada, ali ono sto same trebate da radite je da oko sto je 25 km /h ako se ne umarate,tj puls vam da kazem bude normalan, onda idete vece brzine..to ne moram da vam pricam, to isto vazi ako
su vam velike brzine da na isti nacin umanjite...
ko radi kuci onda moze i da radi dva kardia..radi ovako pa sumiramo kako smo se dogovorili..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 06, 2007, 11:54:24 PM
Okey. Radim tako od sad. Vidim na nekim drugim temama da unose po 70 i 35 gr carbsa, da samanjim  i ja ili je 120 i 60 ok???  :p
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 07, 2007, 12:10:32 AM
Videcemo tebi ako ne pomogne ovaj kardio pravim novu semu..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 07, 2007, 10:35:46 AM
Videcemo tebi ako ne pomogne ovaj kardio pravim novu semu..

Meni nema pomoci  :yes: :yes:. Salim se naravno :respect:
No, da pitam nesto u vezi glutamina. Jos ga nisam narucila, jer u ovoj ludoj zemlji izgleda da ga nema.(nije zabranjen ali nalazim samo neke kombinacije gde ga ima po 2-3gr :protest1:) Pa sam isla na neke strane stranice, a kad tamo brdo glutamina jel mi dosta 500mg? Ili 1000 ili 1500?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 07, 2007, 11:10:14 AM
Ne znam sta je to..glutamin bi trebalo da bude 1gr praha = 1 gr glutamina...tako da samo izaberes pakovanje od 100,300,500 gr..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 07, 2007, 08:01:08 PM
Ne znam sta je to..glutamin bi trebalo da bude 1gr praha = 1 gr glutamina...tako da samo izaberes pakovanje od 100,300,500 gr..

Evo opet sam gledala, tablete su. pise tablets,capsules.... Gledam na amazonu jer tu mi izbaci u korpi da li za neki prozvod postoji geografska restrikcija. Inace danas sam obilazila neke radnje,ovde ne mogu da ga kupim bez lekarskog recepta!?

Upravo sam se vratila sa treninga. sednem na bajs, ma potåuna blokada misica. Vozim ja,ali ko neki grc uhvatio misice i ne pusta. vozila sam 15 min jeeeeedva i odustala,nije bilo sanse. Onda sam radila noge i tu me je malo popustilo. nadam se da nece da se ponovi :hm:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 07, 2007, 08:09:09 PM
Povrce povrce i povrce....Mora da se jede i odmara.Obavezno se malo istezi kada ti se to desi pa izvozi bajs po etapama..npr koliko ti to dozvoli telo..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 07, 2007, 08:17:43 PM
Povrce povrce i povrce....Mora da se jede i odmara.Obavezno se malo istezi kada ti se to desi pa izvozi bajs po etapama..npr koliko ti to dozvoli telo..

Uh, ja sam bas slaba sa povrcem.....ne volim ga, ma jedva ga jedem,ali ok, ajd i to cu da probam da menjam.... :wallbash1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on March 07, 2007, 08:21:01 PM
Minerali,minerali minerali  :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 08, 2007, 07:18:34 AM
Vesna ,probaj da jedes brokuli i kafiol kada su jos tvrdi..da nisu skuhani do kraja..puno su ukusniji..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mendota on March 08, 2007, 06:56:40 PM
Probaj i svjeze ja ih tako jedem, jela sam kuvane  :yuk: :yuk:ovako ili onako i ne ide, nekako mi je najlakse  svjeze sa puno vode. ;)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 09, 2007, 09:19:35 AM
Vesna,jesi presla na povrce :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: ninaswe on March 12, 2007, 09:40:33 AM
Vesna kako ide? Kad ides u Srbiju?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 12, 2007, 10:43:26 AM
Dobro ide,nije lose. Evo bas nameravam u temi moje mere da napisem svoje NOVe  mere  :yes:.  Malo sam u frci i trci(selimo se)pa nisam od cetvrtka isla u teretanu.(a bolela me rana od carskog pa sam se malo uplasila) . Mislim da krecemo sledece nedelje, ali kod nas se nikad ne zna mozda krenemo i nesto ranije.Uh, jedva cekam  :yahoo: :yahoo:, tacno godinu dana nisam isla dole :crybaby:(a i tad kad sam bila bila samo mesec) :nonono:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: ninaswe on March 12, 2007, 11:29:23 AM
Pozdravi mi Nis :clap1:
I ja jedva cekam da idem, jos malo, jos samo dva meseca, a ostajem 3meseca :yahoo: :yahoo:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 13, 2007, 11:56:23 PM
Evo ja da ugrabim vreme da se javnem i da postavim pitanje.
Putujemo u petak  :drew: :drew:. Od treniranja nema nista bar nekih 10ak dana. Putujem autom, dok stignem dok se organizujem, ma i ako 10og krenem bice dobro :protest1:. Bukvalno mi se ne ide,tako sam fino usla u neki trening  :pissed: :showoff:. Pitanje, kako cu sa ishranom. U putu (3dana :hmm: :shocking:) necu moci da vodim racuna,ali kad stignem vracam se na ovo. Jel cu da smanjim UH dok ne pocnem da treniram ili..... :help: :help:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 14, 2007, 12:03:36 AM
isto radi varijaciju .samo  prepolovi uh dok se ne stabilizujes..trudi se da ako jedes opet jedes sto kvalitenije..pripremi kuci sve sto ti treba da jedes uz put..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mendota on March 14, 2007, 12:32:41 AM
 Jos koji kg i eto  ti sredi liniju Vesna, :respect: bravo :clap:. Ja sam se zarekla sa slijedecom trudnocom nema sanse da se ovako udebljam :nonono:.Srecan put i da se fino odmoris i nauzivas :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 14, 2007, 07:36:19 AM
Vesna,srecan put draga :blowkiss:,uzivaj...i pazi na ishranu...ja se tamo prosle godine jos ugojila :blush:

Mendota,tako sam i ja rekla,sledeca trudnoca,samo 10 kg ;D,osim ako budu blizanci :lol: ;D
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 14, 2007, 10:04:01 AM
Hvala vam!! :blowkiss:
Nema sanse da se ugojim opet. Ma nema teoretske sanse,pa nije ovo bas tako lako :showoff: :weight_li. Samo tih nekoliko dana dok stignem i dok se odmorim nema treninga, nakon toga sve jovo-nanovo  :clap1:.
Nema sanse ni da spremam hranu za put, pored toga sto se pakujem za put, unajvece pakujem i stvari jer se selimo, do petka mormo da ispraznimo stan  :insane:,pa sam u frci nevidjenoj :crazy:.

I ja svaki dan kazem da u sledecoj trunoci necu da dobijem ni gram vise od 10kg....ali to ce malo da priceka  :p
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 14, 2007, 10:27:25 AM
Pa ljudi,ja vam ne kazem glavnu stvar  :clap1: usla sam u najmanje farmerke koje imam, zakopcala ih jeeeeeddddvvvvaaaaaaaa(ali sam ih zakopcala),ali sam usla u njih. Ne mogu jos da ih nosim,ali ovim tempom za 2 nedelje sam ko nova  :clap1:, ma mrzim sto bas sad moram da idem, kad je najsladje  :lol: :lol: :yes: :yes:. Inace, na meni se neverovatno punu vidi razlika :clap1: :clap1:. Mozda mi ovaj mali odmor dobro dodje, od vijace me uzasno bole kolena  :bored: :bored: :pissed:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Canga on March 14, 2007, 11:08:24 AM
Bravo, svaka ti cast na upornosti, a boga mi i na super rezultatima. samo napred.
Ja se nadam da cu i ja biti uporna kao ti i Dusce.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on March 14, 2007, 11:41:27 AM
Quote from: vesnanor
od vijace me uzasno bole kolena

probaj da skaces po mekoj podlozi, na travi ili meksoj zemlji ako radis napolju, a na nekoj vrsti strunjace ako radis unutra ;)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 14, 2007, 09:30:38 PM
Pa ljudi,ja vam ne kazem glavnu stvar  :clap1: usla sam u najmanje farmerke koje imam, zakopcala ih jeeeeeddddvvvvaaaaaaaa(ali sam ih zakopcala),ali sam usla u njih. Ne mogu jos da ih nosim,ali ovim tempom za 2 nedelje sam ko nova  :clap1:, ma mrzim sto bas sad moram da idem, kad je najsladje  :lol: :lol: :yes: :yes:. Inace, na meni se neverovatno punu vidi razlika :clap1: :clap1:. Mozda mi ovaj mali odmor dobro dodje, od vijace me uzasno bole kolena  :bored: :bored: :pissed:
Ti si kao i ja,usla sam u najmanje farmerke koje imam,i zakopcala,ali se salce preklopilo :lol: ;D

Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vuksa on March 14, 2007, 10:39:53 PM
polako nece jos dugo da kipi :thumbup1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 14, 2007, 10:57:01 PM
Vuksa,u pravu si...meni,kada skinem 5 kg,sigurno vishe nece biti preklopljenog salceta.


Vesna,da i mene su bolela koljena kada sam radila vijacu..
Super savjet Vlada :yes: :clap1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 22, 2007, 04:03:13 PM
Hei, evo mene opet na forumu. Krenuli u srbiju, al smo se vratili  :crybaby: :crybaby: :crybaby:. Samo sam se izmorila na tom pokusaju puta i trebalo mi je 4-5 dana da dodjem sebi. Naravno, nisam bas vodila racuna sta jedem  :hitself: :hitself:. NIsam se ni merila do jutros. Jutros se izmerila nisam dobila ni gram  :clap1: :clap1: :clap1:, ali nisam ni izgubila  :nonono: :blush:. Juce sam pocela ponovo sa treningom. Najgore od svega je sto cemo uskoro ponovo na put pa cu opet morati da pauziram.No,do tada cu svega da se pridrzavam. :showoff: :weight_li
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on March 22, 2007, 04:05:06 PM
Ne opustaj se  ;D
I ne meri se  ;D
I odbijaj slatkise  ;D
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 22, 2007, 08:12:22 PM
Vesna :yahoo: :blowkiss: :blowkiss: :blowkiss:
Sad ces ti  ponovo disciplinu uvesti :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mendota on March 22, 2007, 08:22:12 PM
Kako vratili Vesna :(, jeli beba dobro. Napuni baterije i ponovo pocni, jos malo i tu si ti :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 22, 2007, 10:11:36 PM
Kako vratili Vesna :(, jeli beba dobro. Napuni baterije i ponovo pocni, jos malo i tu si ti :blowkiss:

Sa ovog severa je tesko pobeci  :crybaby: :crybaby:. Natrpali stvari u auto, i krenuli za Dansku brodom(15sati voznje). Sa danske obale nas vrate nazad jer su talasi veliki ne mozemo da stanemo. Uzas.

Sa druge strane mi je drago  :yes:, jer cu moci da smrasam jos malo  :p :showoff: :weight_li, a razlog broj 2 je sto smo odlucili da sledeci put krenemo brodom za nemacku,a to je jedan od najvecih brodova  za krstarenje (koji prima i aute). :clap: :clap: :yahoo: . Ima i fitnes centar tako da cu moci da odradim kardio ujuturu   :p :p :lol:.

Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on March 22, 2007, 10:17:21 PM
pa to je ekstra...hocu i ja da se vozikam takvim brodom :(
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 22, 2007, 10:22:31 PM
Vesna,i mi smo jedne godine isli preko njemacke(sada idmeo preko baltickih zemalja:) ,brod putuje 24 sata,i to provedemo u jakuziju :yahoo: ;D,baru,shopu...ja nsaim vidjela da ima teretana :wow:,ali i tad me nije zanimalo :hitself:,imala sam 55 kg.

Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 22, 2007, 10:24:26 PM
pa to je ekstra...hocu i ja da se vozikam takvim brodom :(

Aha, ekstra je kad moras. Ja se plasim broda,vode, i svega slicnog(a sudbina me dovela da zivim ovde, da i do prvog veceg grada moram trajektom  :crybaby:). Dan nakon sto su nas vratili(i to je dosta veliki brod) na istom tom je izbio pozar pa su svi zavrsili u onim camcima za spasavanje  :shocking: :shocking:.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 22, 2007, 10:26:29 PM
Vesna,i mi smo jedne godine isli preko njemacke(sada idmeo preko baltickih zemalja:) ,brod putuje 24 sata,i to provedemo u jakuziju :yahoo: ;D,baru,shopu...ja nsaim vidjela da ima teretana :wow:,ali i tad me nije zanimalo :hitself:,imala sam 55 kg.



Da,da, dosta je bogat tim stvarcicama. Kad su nas vratili rekla sam nikad vise na brod.Ali dalek je put, pa vec kad ga kratimo, da se malo izluksuziram. :p
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 22, 2007, 10:29:35 PM
Vesna,tebi je blize ;D,zamisli ,ja moram napre do svedske,pa na trajekt..itd.
Sad nam je lakse,idemo proko baltika..malo blize :yes:
Mada ja nagovaram muza,da idemo preko njem,upravo brodom,da se malo odmorimo.
Mi cesto putujemo(krstarimo) takvim brodom do svedske..al tu ima alkosa..ljudi spavaju po podu :lol: :lol: :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on March 22, 2007, 10:36:52 PM
vesna...ti si bas imala srece :shocking:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 22, 2007, 10:47:47 PM
Vesna,tebi je blize ;D,zamisli ,ja moram napre do svedske,pa na trajekt..itd.
Sad nam je lakse,idemo proko baltika..malo blize :yes:
Mada ja nagovaram muza,da idemo preko njem,upravo brodom,da se malo odmorimo.
Mi cesto putujemo(krstarimo) takvim brodom do svedske..al tu ima alkosa..ljudi spavaju po podu :lol: :lol: :lol:
Ovaj do danske je tog tipa. Ide vikendom i norvezanima sluzi samo da se provozaju  :lol:. Joj kako su se radovali kad su culi da se vracamo nazad, a  tek kako su leteli po brodu jer su  talasi  bili veliki :lol:, mi smo umirali od smeha.  :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 22, 2007, 10:49:18 PM
Meni je ovo promaklo :blush:,izvini :blowkiss:.
Nisma cula za ovo..bas si imala srecu. :yahoo:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mendota on March 23, 2007, 12:13:06 AM
Joj sto se namuciste Vesna :nonono:, kako je bebce to podnijelo? Kad ponovo krecete? Sad mi se ova moja Canada ne cini tako dalekomo1
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mendota on March 23, 2007, 12:16:17 AM
Sorry, prekide me beba, gura se vise od mene da dodje do kompjutera. Vesna srecno u drugom pokusaju bar ce biti i malo luxuza a toga nikad dosta :blowkiss:.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 28, 2007, 12:33:29 AM
Uh,uzasno sam zauzeta u zadnje vreme :pissed: :pissed:, ali sam se disciplinovala sto se ishrane tice, sto je  meni i najbitnije. Ne stizem svakog dana da vezbam, ali svaki drugi-treci stignem. Pozz. :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vlada85 on March 28, 2007, 11:06:23 AM
siguran sam da mozes da odvojis petnaestak-dvadeset min dnevno, za vijacu/step ili sta vec mozes da uradis. to nije toliko zahtevno. :thumbup1: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Igy81 on March 28, 2007, 12:14:43 PM
Ajde Vesna  :weight_li :sport: :showoff:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 28, 2007, 11:15:41 PM
siguran sam da mozes da odvojis petnaestak-dvadeset min dnevno, za vijacu/step ili sta vec mozes da uradis. to nije toliko zahtevno. :thumbup1: :blowkiss:


Kad skacem samo vijacu, neko skraceno skakanje  ;) od 15ak min to i ne racunam  :).  Sredila sam sam se skroz  ;), vezbam fino, jedem fino, i sve je opet OK  :yes:. Bezim od slatkisa ko djavo od krsta  :p, mada mi dani kad jedem samo protein lakse padnu. Problem sa UH je taj sto kad pocnem da ih jedem moram "debelo" da kocim da nebi preterala  :lol:.
Ali skroz sam zadovoljna. Sve stvari NAPOKON  mogu da obucem. Jedini problem je sad stomak. Sada tu imam sto salo sto visak koze. Nikad nisam imala problem sa stomakom, ali sad valjda se od trudnoce rasirilo, nemam pojma,mada ne mogu ni da se pohvalim da nesto radim trbusnjake.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on March 28, 2007, 11:30:34 PM
bravo vesna :clap: :clap: :clap:
znaci lijepo se sve promjenilo ishrana treninzi  :lol:
e tu si u pravu sto se tice uh kad su dani ako je malo uh stvarno se mora "kociti"  ;D
ma samo radi kardio dobar  da se to salo istopi a onda fino trbusnjaci da dodju na svoje prije toga nista...
mada pokusaj malo da ubacis par serija na svakom treningu pa ce te stvari jos  ljepse da izgledaju na tebi kako vrijeme odmice :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 28, 2007, 11:39:30 PM
Ima dana kad stvarno ono kao da sam se rodila sa ovim nacinom ishrane, ali ima dana kad bih pojela brdo krompira  :).

Sad, bas sa uzivanjem mogu da vezbam, sad ne zurim. Do sad je bilo gusto, bas sam bila predebela, i morala sam da se trudim da dodjem do neceg sto sam nekad imala. A sad se trudim da izgledam sve bolje i bolje.  :clap1: :clap1: :clap1:.

Kad sam ja uspela da skinem oko 20 kg, moze svaka od vas. Zato samo se pridrzavajete pravila i navalite na  :bbzn: :bbzn:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on March 28, 2007, 11:49:26 PM
zar nije bilo zadnji 10kg a ne 20  :lol:

p aznas vesna kako , prvo krenes s ciljem i onda ti je vjezbanje ono nekako na pocetku samo daj da postignes to nesto i nekad se i tjeras na taj trening tesko je i mrsko i sve plus ta hrana sve novo , pridrzavanje fali ti staro i svasta nesto, a poslije toga to udje u tebe i stvarno pocinjes da zivis drugacije , drugacije se hranis, puno vise pazis i najbitnije odlazis na trening  s nekim gushtom , ono bas da uzivas e to je onda super  :yahoo::yes:

ma sve se moze samo treba jaka volja i zelja  i biti spreman da rezultati dolaze s vremenom :thumbup1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on March 29, 2007, 12:00:59 AM
Bravo Vesnice :)
i ja kocim i to debelooooooo  :yes: :yes: :yes:
Moras da radis i trbusnjake ide leto, more,....  :yahoo: :yahoo:
Skoncentrisi se kad ih radis ne vuci iz vrata i butina, vec ga zategni i oseti kako upravo njima izvlacis..i samo polako radi, sporo i stegni stomak kad ides "ka gore" :)  :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 29, 2007, 12:10:34 AM
zar nije bilo zadnji 10kg a ne 20  :lol:

p aznas vesna kako , prvo krenes s ciljem i onda ti je vjezbanje ono nekako na pocetku samo daj da postignes to nesto i nekad se i tjeras na taj trening tesko je i mrsko i sve plus ta hrana sve novo , pridrzavanje fali ti staro i svasta nesto, a poslije toga to udje u tebe i stvarno pocinjes da zivis drugacije , drugacije se hranis, puno vise pazis i najbitnije odlazis na trening  s nekim gushtom , ono bas da uzivas e to je onda super  :yahoo::yes:

ma sve se moze samo treba jaka volja i zelja  i biti spreman da rezultati dolaze s vremenom :thumbup1:

Pa jeste bilo  zadnjih 10, ali je pre toga bilo jos 10(sa proteinske ishrane sam se samo prebacila na ovu balansiranu,nikakav prekid u "dijeti" nisam imala). (mislim da sam vec negde napisala da sam na porodjaj stigla sa 96 kg !).


Uzasno sam lenja da radim trbusnjake, uh, ali cu morati.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Deni on March 29, 2007, 12:12:31 AM
Vesna, obozavam da citam tvoju i temu koju je postavila dushe. Svidja mi se sav entuzijazam koji sirite i nacin na koji ste pristupile svom telu. To je zaista retko -  :respect:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Alecita on March 29, 2007, 12:27:39 AM
I ja kazem:  :respect: :clap1: :respect: :thumbup1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 29, 2007, 12:40:40 AM
Vesna, obozavam da citam tvoju i temu koju je postavila dushe. Svidja mi se sav entuzijazam koji sirite i nacin na koji ste pristupile svom telu. To je zaista retko -  :respect:


Drago mi je da i ja mogu nekom svojim primerom da pomognem. :clap1: Nadam se da se iz mojih posova oseti da nije bas lako skiniti kg, i da ce svako  ko to cita i nadje se u njima sebi kaze Dosta vise, pre nego sto cifra na vagi bude velika :-))) A forum je super jer i ova virtuelna podrska zaista puno znaci! :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 29, 2007, 09:08:32 AM
Deni :blowkiss:,hvala :yes:

Vesna,draga..braavooo!!!! To draga,tako se to radi !! 67 kg!!!!!Super :yahoo: :yahoo: :yahoo: :respect: :clap1: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mendota on March 31, 2007, 06:10:11 AM
Vesna pa ti sitno brojis, jos samo 5 kg :yahoo:, bravo, skinuti 15 kg je za svaku pohvalu :respect:. Dok krenete sletice jos koji kg i eto te u nisu u ponom sjaju :thumbup1:. :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on March 31, 2007, 08:00:06 PM
Vesna,gde si? :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Filly on April 01, 2007, 04:04:04 PM
svaka cast Vesna, samo napred...Super je to sto si postigla i sto si uporna... :bow: :bow: :bow:
 :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on April 06, 2007, 02:01:44 PM
Vesna!!!!!!!!!!
66 kg :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Bravo-bravo-bravo draga!! :clap1: :clap1: :clap1: :yahoo: :respect:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on April 08, 2007, 12:35:13 PM
Da,da, 66 to je super! Jos ovih 6 da skinem do leta, i bice to super!

Inace, ne znam da li je neko imao slican problem. Juce zamalo da zaglavim u bolnicu. Na sopstvenu odgovornost sam izasla. Kad skacem vijacu, t.j. nakon skakanja me obicno malo bolucka stomak. I tako je to trajalo danima. I sad me boli na pritisak, kad pretisnem desnu stranu gde je slepo crevo, boli me otprilike mesto gde je zeludac. Dr. hoce da me smesti u bolnicu zbog slepog creva, a ja sam gotovo sigurna da mi nije slepo crevo. Uzas! Gde bas sad da me snadje to. Ne mogu da vezbam. Ne boli me nesto extra, al cekam da se malo smiri. Bas sam bakzus! :crybaby:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on April 08, 2007, 12:47:35 PM
Koliko je tebi proslo od carskog?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on April 08, 2007, 12:55:34 PM
vesna predji na bajs..pusti vijacu..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on April 08, 2007, 01:18:15 PM
Lazic je u pravu.Puno je lakse bajs,a masne naslage se tope.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on April 08, 2007, 01:53:47 PM
Koliko je tebi proslo od carskog?


Pa za koji dan ce beba 8 meseci. Rekli su od 6og  moze fizicka aktivnost. Mada danas moram kod lekara opet,pa cu da ih podsetim da sam imala relativno skoro carski.

Vijaca mi je jutarnji kardio iz razloga sto nemam sta drugo ujutru da radim.  Moracu da nadjem alternativu.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on April 11, 2007, 06:03:18 PM
Evo mene opet. Nisam vezbala od tog iznenadnog bola u stomaku, odmaram ovih dana. Malo sam zabusavala sa ishranom za praznike >:( :nonono:,ali to je tako kod mene. Ili crno ili belo nema sredne. Ili cu strogo da se pridrzavam svega, maltene extremno ili odo u drugu krajnost. Uzas.  :nonono:...

Sutra bi trebali OPET na put :driver: :driver:! Pokusacemo jos jednom da se dokopamo Srbije :yes: :), daj boze da vam se sledeci put javim "odozdo". Zahvaljujuci vama idem dole sa relativno dobrom kg  :yahoo: :yahoo: :clap1:. A onda se bacam na skidanje ovih 6kg, koji mi uzasno idu na zivce :showoff: :weight_li
Pozdrav :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on April 11, 2007, 11:55:29 PM
Vesna zamisljam te "extremne krajnosti"  ;D
aj pa se javi....  :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on April 12, 2007, 12:27:37 PM
Vesna,znam kako je ,tako i ja,ili se prdrzavam 100% ili nikako,uzas zivi.

Ja ti zelim srecan put,uzivajte i lijepo se odmorite :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on April 20, 2007, 11:54:22 PM
Ljudi evo mene :yes:! Stigli, sve je super, adaptiramo se! Odolela sam i bureku i pizzi i razno-raznim testastim stvarima i slatkisima, nakupovala tunu i elu  :). Moj problem je sledeci  :bored:, ja nemam vremena za vezbanje! Imala sam kuci sobni bajs, mama ga izbacila kao visak u stanu(gledam oglase da kupim neki polovni), mama radi non-stop ja bukvalno po celi dan sa bebom. Nemam bas kome da je ostavim! I bas sam nesrecna :crybaby: :crybaby:, a tako sam lepo krenula! Dobre vesti su da garderobu svu mogu da nosim. Izgubila sam jos koje kg mislim da imam 65 sad(odokativno po garderobi), cm cu uskoro da iskopam negde u stanu pa cu nove mere da napisem. Kako da se hranim sad?? :crybaby: :crybaby:, a da nastavim dole sa kg? Da li whey da pijem i bez vezbanja? Koji ovde preporucujete?
Inace, svi prijatelji koji su me videli kazu da se nista nisam promenila (jupiiiiiiii!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:), moj muz se na to nasmeje i kaze "sva sreca pa se nije puno ugojila u trudnoci  :yes: :yes:"
Pozdrav i  :help: :help:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on April 21, 2007, 12:03:18 AM
vesna pa gdje si tii :lol: :lol: :yahoo:

uuuu superiska vijesti znaci sad sva garderoba moze da se nosi  :clap:
najbolje da se hranis kao i dosad znaci pravilno nemoj sad sve da pokvaris  :yes:
ee sto je bas sad mama morala da izbaci taj bajs kaok bi dobro dosao  :crybaby:
a da se vratis na vijacu ponovo sta mislis o tom bolje ista nego nista  :rolleyes01: ishranu sprovodis kao i dosad i nema sanse da se ugojis ...a kolko ostajes tu kod mame  :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on April 21, 2007, 06:30:14 PM
Nema sanse ni vijaca, jer  nemam gde da je skacem. Malo mi je bezveze da skacem u nekom parku.  :blush:. Da da znam da je ista,ali da li da smanjim unos carbsa, jer sad nista ne treniram. Ne bojim se da cu se ugojiti, ali bi da izgubim jos koje kg. Organizovacu se uskoro nekako sto se treninga tice. Recimo, mama radi u skoli pa ce uskoro raspust pa cu onda moci(ali do tad ima jos 2 mesca, ali to mi je prvi izvesn termin  :pullhair: :crybaby: :crybaby:.) . Inace ostacu, do oktobra kako sada stvari stoje!
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on April 21, 2007, 08:19:16 PM
Ajde tolike pare zaradjujete ne mozes da kupis neki polovni bick za 50 e i to dobar..Mozes taj park da iskoristis za trcanje..Smanji UH ali ih variraj i dalje..po istom sistemu to ce ti omoguciti da se ne ugojis...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on April 23, 2007, 09:57:25 PM
Vesna!! :yahoo: :yahoo: Drago mi je sto ste dobro doputovali.
Odlicno!Srecna sam sto si usla u svoje stare stvari :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :respect:.
Dugo ostajete?Ostaje i TM?Kako tvoj sin?Jel uziva :yahoo:

Lazicu,ma vraga se zaradjuju pare :lol:,vishe se trosi nego zaradjue :nonono:.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on April 26, 2007, 11:49:11 PM
Ajde tolike pare zaradjujete ne mozes da kupis neki polovni bick za 50 e i to dobar..Mozes taj park da iskoristis za trcanje..Smanji UH ali ih variraj i dalje..po istom sistemu to ce ti omoguciti da se ne ugojis...

Hehe, sto bi se reklo, iz tvojih usta u bozje usi,sto se para tice  :yes:. Nema druge moracu neki bajs da nabavim(opet problem prostora mali stancic  :nonono:)

Dushe, ja imam devojcicu  :yes: :yes: :lol:, i zaista uziva u ovom lepom vremenu.Inace,ostajemo ja i beba same,bar do kraja leta.

Ljudi, ja se idalje pridrzavam rezima ishrane. Nema slatkisa, i ponosna sam sto ne posustajem. A sa druge strane, prokleta anoreksicna srbija  :lol:, ljudi kako ovde male farmerke prave, jedva nadjem broj za sebe. U kabini samo crvenim i vicem, male daj druge, a sa druge strane paravana se cuje nema vecih brojeva  :yes:. Dakle moracu jos dosta da se znojim  :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tanja on April 27, 2007, 08:58:29 AM
Hehe Vesna, nemaju vecih brojeva jer su rasprodali ;)
Inace, ja ovde primecujem bas dosta punijih devojcica, devojaka i zena. Imam u blizini gimnaziju i kada vidim on decu kad izadju iz skole, nekada se blago zgorzim na sta vecina lici.
Super sto si ostala na ovom rezimu, samo nastavi tako...isplatice se trud. :flowers:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on April 28, 2007, 10:24:21 AM
Kupljena vaga i pokazuje 64kg. NIkako da stignem metrom da se izmerim. Idalje nista ne vezbam,  :crybaby: :crybaby:, ali ko sto gore rekog od rezima ishrane ne odustajem. Pozzdrav :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on April 28, 2007, 11:11:30 AM
Sada je vreme da ubacis i neku fizicku aktivnost..moze npr setanje..ides 100 m normalnim hodom 100 m brzim hodom i tako nekih 20-ak minuta..bebu u kolica i raspali po nogama..
i sada mozes da spustis da cilj bude 60.kg..vidis kako ti varijacija ne dozvoljava da se ugojis.. i pored toga sto ne treniras..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on April 29, 2007, 10:47:12 AM
Vesna,izvini :blush:.Ljubni djevojcicu od nas :blowkiss:

Javi se kad stignes!!Bas sam srecna sto si dosla do cilja :yahoo: :yahoo: :yahoo:,nastavi tako jos malo :respect:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mendota on May 01, 2007, 07:51:18 AM
Bas mi je drago Vesna :yrthewmn: zasluzila si da se radujes. 64 je odlican rezultat sad mi cini tako daleko.Meni su godisnji i prehlada bas poremetili ritam nikako da izguram dan bez UH :wallbash1:, ne jedem ih puno mozda 20gr dnevno ne znam sta mi je, gdje nestade  ona odlucnost :redcard: a u teretani idem sad samo dva puta sedmicno, pocela sam raditi ma da dalje ne nabrajam da ti ne kvarim temu.Bravo jos jednom i uzivaj  ;)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on May 07, 2007, 01:35:52 PM
Ljudi 63! Nemam pojma kako! Kad sam se 100% pridrzavala svega i vezbala ko konj jedva je islo, sad samo od sebe  :yes:. Ne jedem slatkise, ne jedem hleb, ali to je bilo to u zadnjih 10ak dana. NIsam merila nista, ali se nisam ni prejedala, mislim da mi se zeludac smanjio. Kako god, ja vise nemam zelju da natrpam u sebe hranu i kad sam sita, od slatkog  mi je muka, tako da mi se i ne jede! Sad samo jos da vezbam. Ovde sam sa ovim detetom iscrpljena skroz. Pokusacu da nadjem nekog da mi je cuva 3 puta nedeljno pa cu to da koristim za vezbanje. I ako je 63 nisam zadovoljna jer ne vezbam. Svidja mi se kako je telo pocelo da se oblikuje i bas sam stala kad sam usla u stos. Cak sam htela da se vratim u Norway da nastavim sa vezbanjem, ali posto smo autom odustala sam  >:(.Thanks po milioniti put na podrsci, i cure samo napred sa vezbanjem  :yes: :yes:, i kad dodjete do cilja uvek moze bolje!!!
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on May 07, 2007, 01:46:29 PM
We are happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy  :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on May 07, 2007, 01:47:29 PM
Vesna to je prava stvar - kad ti vezbanje udje u krv ... TO JE TO  :yes: :clap: :strong: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on May 07, 2007, 06:22:45 PM
Vesna!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap1: :clap1: :clap1: :respect:
Jako,jako-jako sam srecna zbog tebe.
Ja te lagano pratim :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on June 05, 2007, 01:01:39 PM
Evo mene, da vam se javnem :-).Napredujem, polako ali sigurno. Ne stizem da vas pratim redovno, ali bacim pogled svremena na vreme. U sustini pridrzavam se rezema ishrane(doduse nekad vezem 3 proteinska dana, za svaki slucaj  :yes:),ostalo je sve isto.  Radim trbusnjake, jer mi je stomak u ocajnom stanju, i iskorak kuci, i to je to. Nadam se da cu uskoro da se nesto organizujem za neki jaci trening.

I jedno pitanje, ljudi sta vi pijete kad izadjete u grad. Od kafe mi je vise muka(nekad se pocastim hladnom nesicom :), mineralnu, i to je to. Pogotovo ako kasnije uvece sednem, grize me savest, popila bi mozda nekad jus, ali izbor uvek padne na mineralnu. Sta vi pijete??
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on June 05, 2007, 01:03:56 PM
Kafa, caj , voda -gazirana, negazirana, i coca cola light ! To mozes!
Ako mozes da iskuliras sokove bilo bi super!
A ako preko dana ides na pice mozes cedjeni grejp, pomorandzu .. secas se voce do 17 h !  :)

Samo se ti nama javljaj i uvek kad ti nesto nije jasno pitaj ! :)

 :blowkiss: :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on June 05, 2007, 01:07:33 PM
ti si smanjila na 61 kg..bitno je da variras UH..to si valjda shvatila..
ispijaj  sta hoces samo je poenta da imas granicu..
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on June 05, 2007, 06:02:35 PM
Vesna,e bas si me obradovala :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Drago mi je sto si skinula na 61kg :clap: :clap1: :clap1:
 :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on June 05, 2007, 10:15:27 PM
vesnaaa pa dugo te nije bilo  :lol:
bravooo :yahoo: :yahoo: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: dushe on June 22, 2007, 11:21:07 AM
Vesna,draga kako napredujes?
Jesi li stigla do cilja?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tiya on June 28, 2007, 01:07:33 PM
Dragi ljudi, prije dva dana krenula sam po ovom rezmu ishrane. Moram priznati da sam jedva skupila i volju i zelju da skinem 10ak kila. Kad bih promislila koliko puta moram da jedem tokom dana bilo bi mi lose. Da kucnem u drvo, nije mi lose. Inace treniram, ali sam po Tikicinom nalogu  :blowkiss: promjenila duzinu i nacin treninga. Procitala sam ovu temu u jednom dahu, ko neki roman i cekala da vidim kako ce serija o Vesni zavrsiti. Svaka joj cast :clap: :clap: :clap:, mene je inspirirala i motivirala. Isprintat cu ovo da mi da snage kad budem htjela odustat. Svima veliki pozdrav iz Splita....... :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on June 28, 2007, 02:33:00 PM
Evo tebi jedan  :blowkiss: !
Samo tako nastavi :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on July 01, 2007, 01:17:56 AM
Hehe serijal o Vesni nece tako brzo da se zavrsi. Trenutno(!?) tapkam u mestu. Ne mogu da se spustim ispod 61. Ishrana ne promenjena, u sirokom luku zaobilazim slatko i testa, ma toliko sam se navikla na ovaj rezim ishrane da ne  mogu da zamislim da se drugacije hranim. Od vezbanja ni V. Uzas. Planirala sam do mora da dojem do 57,ali nema sanse. Nazalost.
Nisam dugo dolazila ovde(nemam vremena od sve zahtevnije bebe) i sve pohvale za sajt. Svidja mi se jako. Super je promena. :blowkiss: :blowkiss: Pisemo se :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on July 01, 2007, 01:21:09 AM
tapkaj tapkaj...vazno je da se ne vracaju kile :)
to je upravo ono o cemu pricamo..varijacija..i nema da brines! :)
a sto se tice vezbanja...cim imas priliku hoooppp na vijacu ...  :lol: :lol: :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tiya on July 01, 2007, 02:51:45 PM
beba ti dođe ko trening, uzmeš je u ruke pa gore dole, pa trči za njom.... :lol: :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on July 01, 2007, 06:26:32 PM
daj da vidim sta jedes, gde si zapela..mora da zavrsimo posao.. :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: nijagara on July 08, 2007, 07:20:20 AM
super je ovako čuti da kilogrami idu dolje a još kad se to oržava ,,i ja sam nekad davno smršala,anism znala da je to neka vrsta dijete zahvalna ,jela sma tunu ,sardine morsku i riječnu ribu ,ne zato što se mora ,već zato što volim ...jedino što sam smatrala pod dijetom je izbacivanje slatkiša i hljeba..pomoglo je ...vraćam se tom režimu :blowkiss: :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Filly on December 14, 2007, 09:25:32 PM
Cao Vesna...Sto te nema? Kako napreduje tvoja dijeta. Jesi li dogurala do 57? Kako si inace? Da nas nisi zaboravila? javi se ponekad... :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 08, 2008, 12:57:13 AM
Ljudi, evo mene opet :-)) hehe, prigustilo opet. Dodala 3kg u zadnjih mesec-dva. I opet sam katastrofa. Ispala iz fazona vezbanja, ishrane, i sad sve izpocetka. Samo sto sad imam mnooogoooo manje volje nego prosli put.  :nonono:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: ceci on February 08, 2008, 01:19:50 AM
Nemoj tako, ti si nas idol.Iz tvoje teme smo mnogo naucile. :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on February 08, 2008, 08:01:23 AM
tebe bas dugo nije bilo  :rolleyes01:

nista sad idemo ponovo i iznova  :yes: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Filly on February 08, 2008, 04:32:17 PM
Stvarno nema smisla...setis nas se tek kad ti zatrebamo...Zasluzila si kaznu... :axe: :hiding: :hiding:

Salu na stranu...necu da cujem to za volju...pa ako si je ti izgubila sta drugi da ocekuju...ti si imala najvise volje i upornosti...Sta se desilo? gde si posustala?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 09, 2008, 11:01:30 PM
Kaznite me! Kriva sam  :wallbash1:
Ma nemam pojma sta mi je. Jedem sve i svasta, a nemam volju da odem na trening. Jednostavno nemam volju. Uzas :wallbash1:. Najgore je kad upadnes u stanje joj ne mogu da stignem, joj daj prvo ovo da uradim, joj nemam vremena, sad mi je ovo prioritet. Prosli put nisam imala tih problema trening i ishran No1 a sve ostalo moze nakon toga. Evo sedim i zaricem se da cu od sutra sve da menjam.
Znam sve, znam kako, samo da krenem.
pisemo se!
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tikica on February 09, 2008, 11:22:43 PM
ja necu da te krivim niti bilo sta negativno da ti kazem..
svakom od nas dodju bubice kad je volja za treningom mala..kad nam se jede sve i svasta.. imaj izlete nema veze..ali uskoro ja znam i verujem da ce se volja i zelja za ponovnim treningom javiti i da ces sve to istopiti i biti vesela.. samo polako ...  :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mrvica on February 10, 2008, 12:23:04 AM
Ćao bando,
učlanih se skoro na ovaj forum i mogu reći da sam jedino ovu temu  :blush: detaljno propratila od početka do kraja  (tj do poslednje poruke).Šta da se radi kad smo mi žene tako romantične pa sve što podseća na neku priču o princezama moramo pažljivo da pratimo.
Vesna, oduševila me je tvoja odlučnost i posvećenost. Ja sam skoro rešila da se uhvatim u koštac sa svojih 5-6 kg viška i znam da neće biti lak posao a sad kad sam videla da se jakom voljom može skinuti i 20kg prosto ne mogu da prihvatim NE kao odgovor. Nemoj molim te da odustaješ od svog cilja. Trgni se iz te letargije u koju si upala.Koliko vidim tvoja mala princezica sad vec ima skoro god i po pa dovoljno je velika da je ostavljaš sa nekim dok ti ides na trening bar na sat dva.Nemoj klonuti duhom. Vrati svoj stari life motiv pa da kupujemo one farmerke sitnog broja ;) :clap1:   
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 13, 2008, 11:37:26 PM
Evo mene opet  :clap:
Juce i danas radjen hiit ujutru popodne trcanje pa teretana. Dakle sve ide dobro,po planu. Sad imam 66kg :crybaby: :bash:. Moram do 1og aprila da imam 60kg. Zbog opklade. Muz se jako potreso zbog dobijanja kg  :yes: :yes: pa smo se kladili. On kaze nema sanse da smrsam , ja kazem  :yes: :yes:.
Mada bas imam problem sa stomakom.Ranije, pre trudnoce, zadnjica i butine su bile bas kriticne, sad tu  nije toliko strasno, koliko mi se sve lepi oko stomaka. Jos kako sam smrsala od porodjaja pa mi koza visi, stomak mi je bas katastrofa. Nadam se da ce trbusnjaci da poprave malo situaciju.
Pozz
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mrvica on February 14, 2008, 10:57:17 AM
 :clap: :clap: :clap: Drago mi je što si se vratila svojim starim navikama vežbanja i samo tako nastavi. Seti se oplade svaki put kad te jezik zasvrbi. Samo napred  :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on February 14, 2008, 03:20:08 PM
vesna is back  :)

bravo bravo ..trening je ok
ali i sama znas da je ishrana preko 50 % rezultata  :rolleyes01:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 15, 2008, 11:49:38 PM
Da li meni odgorvara 120gr kh i 120gr proteina
                              60gr kh i 120gr proteina
                             120gr kh i 120gr proteina
                             2dana samo proteini?
Tako sam ranije radila,ali bilo je reci o mnogo vecoj tezini za skidanje. Sad je 5-6kg upitanju pa bih mozda trebala kh da smanjim ili je ok?
Trening i danas odradjen. A posle treninga takav napad gladi, to mi se jos nije desilo, da sam toliko gladna bila. Popih topao caj sa natrenom pa je to malo stisalo glad(posle piletine)

Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on February 24, 2008, 01:36:20 AM
Ode kilo  :clap: to je dobro, trening ide super, ujutru hiit stara, dobra vijaca, popodne trcim, pa teretana
Lose, slabo mi idu varijacije :-).  Samo da prodje ovaj vikend pa cu valjda da se sredim od pondeljka.  :pullhair:
pozz :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mrvica on February 24, 2008, 07:56:29 AM
 :mf_wink:Ma samo tako kilo po kilo i da vidiš čuda ti se osuši i prepolovi :clap: :clap:Samo napred.
Evo ja se jutros izmerila čim sam ustala, onako k'o što je Lazić rekao na prazan stomak i vaga stade na 58. Ja ću još koje kilo dole da idem ali ovih 58 čuvam za tebe tako da znaš da ćeš ih sigurno dobiti samo ne posustaj :blowkiss: :blowkiss: :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 02, 2008, 10:53:51 PM
Da li meni neko moze da objasni sta znaci spor metabolizam. Posto sam ja ubedjena da niko nema sporiji metabolizam od mene.
Da li je normalno da neko ko radi varijacije uz to trenira svakodnevno ujutru hiit od 20min popidne hiit od 18min plus teretana, gubi nedeljno po 1kg. Da li je ovo normalno ili je sporo. Meni se cini ko sporo  :lol: :lol:
Citam kako ljudi kad skroz iskljuce uh, za nedelju dana izgube i po 5-6kg? Ja nikad vise od 1,5-2. Znaci ne zabusavam ni ucemu.
Pozz :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: maja88kg on March 02, 2008, 11:06:34 PM
Ja za sebe smatram da vrlo sporo skidam kg. Naredne dve nedelje se bacam na varijacije pa cemo videti. Kada samo pomislim na to koliko moj suprug jede dnevno :hitself: :hitself: :hitself:
a vita jela je. Deset puta vise jede od mene i nista mu se ne vidi, a njegova aktivnost je ravna 0.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tanor on March 02, 2008, 11:17:26 PM
Deset puta vise jede od mene i nista mu se ne vidi, a njegova aktivnost je ravna 0.

Genetika i metabolizam su cudo  :yes:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 02, 2008, 11:27:33 PM
Ma ja sve koje znam mnogo brze skidaju kg od mene. Dobra stvar je sto se meni ne vrate. Osim kad ga bas,bas preteram, opustim maksimalno, ali i tad mi treba vreme.
Evo da te obradujem necim, kad sam stala sa varijacijama i treningom letos, izgubila sam jos 2kg samo od sebe. Jednostavno valjda je telo naviklo da gubi kg :-).Potrudi se da izdrzis.  Jela sam sve, ali stvarno umereno. Nisam vagala hranu, ako bi mi se jeo sladoled pojela bi ga, ali bilo bi samo jedan sladoled, ne kasnije jos malo cokolade, pa cips... I nisam ni gram dodala. Dok se nisam vrtila u norvesku. Ovde jedem od dosade, i nigde ne izlazim, niti hodam, samo lezim i jedem pa se to ne racuna u normalnu okolnost  :crazy: :crazy: :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 03, 2008, 01:25:16 AM
(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fexyu-fitness.com%2Fupload%2Ffiles%2F5dzrgjvjnvgjub9bye85_thumb.jpg&hash=9dfe8b1d5201ccfc0eb76ac1d17a00fda9d9099e) (http://exyu-fitness.com/upload/viewer.php?file=5dzrgjvjnvgjub9bye85.jpg)

Evo slika, nekad i sada. Krecem od novembra 2006.
Valjda sam sve uradila kako treba sto se tice stavljanja slika...
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 03, 2008, 01:31:26 AM
Ok, cini mi se da je Ok. Dakle novembar 2006 oko 82kg :crazy:
Decembar
(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fexyu-fitness.com%2Fupload%2Ffiles%2Fgl1l1uc8a3chc8eta9ap_thumb.jpg&hash=7ba83e7731cbc7d5014bb5fc86dabb851a94df92) (http://exyu-fitness.com/upload/viewer.php?file=gl1l1uc8a3chc8eta9ap.jpg)
januar nemam sliku
februar
(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fexyu-fitness.com%2Fupload%2Ffiles%2Fcoe1ch2x4jafk0fil4bu_thumb.jpg&hash=067f907ff815c82db7effd8ace9e830bcb8b0d6a) (http://exyu-fitness.com/upload/viewer.php?file=coe1ch2x4jafk0fil4bu.jpg)
Ovo je najbolje od slika sto sam iskopala, izbegavala sam da se slikam, ili kad se slikam brisem ili je malo popravim :-))))
Mart(u februaru sam se prijavila na forum)
(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fexyu-fitness.com%2Fupload%2Ffiles%2Fdrwhf3aw07l3mf1gc05i_thumb.jpg&hash=b817522934e6a9839b08732b5416e76b4fa3d195) (http://exyu-fitness.com/upload/viewer.php?file=drwhf3aw07l3mf1gc05i.jpg)

April
(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fexyu-fitness.com%2Fupload%2Ffiles%2F9c81wcf9bv9gnzounf05_thumb.jpg&hash=f54d942e3517d300e8efaaf9be3458d122c3e2ce) (http://exyu-fitness.com/upload/viewer.php?file=9c81wcf9bv9gnzounf05.jpg)
Juli
(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fexyu-fitness.com%2Fupload%2Ffiles%2Fphnmgaqb3jhdjyhzeui7_thumb.jpg&hash=c859a9599f56e514dd66aaada325394a9b882d46) (http://exyu-fitness.com/upload/viewer.php?file=phnmgaqb3jhdjyhzeui7.jpg)

Oktobar 2007
(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fexyu-fitness.com%2Fupload%2Ffiles%2F35f5ch8k6iipomr2116x_thumb.jpg&hash=5a0bcf562664a56c9b64387b587766e990060641) (http://exyu-fitness.com/upload/viewer.php?file=35f5ch8k6iipomr2116x.jpg)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 03, 2008, 01:38:14 AM
Decembar 2007 idalje 5-6-7 kg viska :hitself:

(https://www.exyu-fitness.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fexyu-fitness.com%2Fupload%2Ffiles%2Fqu0jpy1hq6ghm5oe67vr_thumb.jpg&hash=151c577a6f8272cfb2da3538c3eca58873748e01) (http://exyu-fitness.com/upload/viewer.php?file=qu0jpy1hq6ghm5oe67vr.jpg)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Lazic on March 03, 2008, 01:56:46 AM
kada se gojis tebi ide sve u grudi,zadnjicu i butine..inace su ti butine krupnije..zar ne.?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: maja88kg on March 03, 2008, 08:45:05 AM
Gledala sam tvoje slike i mogu ti reci da smo potpuno isto gradjene! Neverovatno! Jos nisam nasla sebi toliko slicnu po gradji tela. Ti sa viskom kg imas za nijansu vise u bokovima od mene a taj visak se kod mene vidi u rukama. Ja imam punije ruke. I kada skidam skidam svuda ravnomerno...jedino malo kaskam sa gornjim delom ruku i  ramenima, a tu se nekako i osecam najslabijom kada vezbam :blush:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: maja88kg on March 03, 2008, 08:49:36 AM
na prvoj slici gde si u crnoj trenerci i crvenim patikama,  :lol: :lol:da nisi stavila glavu mislila bih da sam ja :lol: :lol: :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 03, 2008, 09:52:07 AM
kada se gojis tebi ide sve u grudi,zadnjicu i butine..inace su ti butine krupnije..zar ne.?

Ma butine su mi najveci problem.Uzas!
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mrvica on March 03, 2008, 11:38:15 AM
Pa da u pravu si butine ti jesu najveci problem. Meni su najveci problem kukovi i bokovi al jbg to je i genetika al mi zato svi kazu da cu se lako poroditi :yahoo: (ako se ikad i stvore uslovi da uvelicam svoju porodicu :pullhair:)  i na moju veliku zalost i na nesrecu mog jadnog supruga kad skinem neko kilo prosto mi se "ispuhaju" grudi, cak i ovo malo bede sto imam cisto da se zakunem... :wallbash1:

P.S. Jednog od ovih dana mozda skontam  :blush: kako se kace slike pa da nakacim i neku svoju :wow:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tiya on March 03, 2008, 12:28:48 PM
joj i meni su butine i najveći problem, a kad se debljam napuse mi se unutarnja strana bedra ...užas.
a bokovi...os sprijeda izgleda ok, a kad se okrenem u profil ko da mi je neko nakačio torbu na dupe mjesto na leđa
 :wallbash1:

Ženska građa...ha :bored:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: maja88kg on March 03, 2008, 12:35:45 PM
hahahaha bas tako i meni se butine debljaju ka unutrasnjosti a ne ka spolja. Tako da sve pantalone vrlo brzo iscepam izmedju butina i samo mogu da ih bacim, mrzimm toooo.
Kada sam pocela da vezbam prosle godine u januaru, butine su mi bile sastavljene malte ne do kolena a sada ne :yahoo: :yahoo:, tacno mi se od kolena tope na gore.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tiya on March 03, 2008, 12:42:05 PM
uf...meni se ne tope. imam osjecaj da su se samo stegnule, tako da su cvrste ali cm ne idu dole  :wallbash1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: maja88kg on March 03, 2008, 01:02:12 PM
E sad je sve stvar ukusa. Videla sam tvoje slike i ne bih volela da imam butine sa manjim obimom vec samo bas to sto ti postizes, da ih zategnem. Naravno, ja imam mnogo jos da radim na tome a tebi su butine bas ok.
Ne volim listove i butine istog obima fuj :nonono:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Tiya on March 03, 2008, 02:33:30 PM
ni ja...
Cijeli život imam fobiju od svojih bedara. u najmrsavijim fazama su mi se dodirivala kad skupim noge..to je stvar ukusa...ni meni se ne sviđa kad zenama može bojler da prođe između nogu koliku rupu imaju između bedara...ali mala rupica ....hm to mi se sviđa :)
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mrvica on March 03, 2008, 02:40:26 PM
Hmh, pa devojke mislim da je prirodno da zelimo neku rupicu medju bedrima  :lol: al ne za bojler ili ko kauboji.meni su sa unutrasnje strane butke tu i tamo imam rupicu al sa spoljne strane imam prave jastucice a isto tako i ne guzi kao da imam izbacene vazdusne jastuke posle nekog sudara i nikako da ih vratim na njihovo mesto. Ali tu opet presudnu ulogu igra biologija i genetika. Imam pozadinu na moju mamu veliku povrsinski i sto je najgore ravnu a ne trcastu pa da to bude onako malo sexy kao kod Jey Lo! E su vama poznate one vezbe za noge i guzu kad legnes na bok pa dizes jednu pa drugu nogu pa ovako pa onako... e pa Mrva kad legne na bok samo se klati kao upijac jer pod dodiruje samo u jednoj tacki - svojim enormno golemim BOKOM :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 03, 2008, 03:23:16 PM
hahahaha bas tako i meni se butine debljaju ka unutrasnjosti a ne ka spolja. Tako da sve pantalone vrlo brzo iscepam izmedju butina i samo mogu da ih bacim, mrzimm toooo.
Kada sam pocela da vezbam prosle godine u januaru, butine su mi bile sastavljene malte ne do kolena a sada ne :yahoo: :yahoo:, tacno mi se od kolena tope na gore.

Hahah, i kod mene tako nakon porodjaja :-)), a da me tek vidite u trudnoci, znaci prva slika pa +15kg. Menjala sam pantalone na po 10 dana, MM me stalno za to zajebava. Sad je kud i kamo bolja situacija, vise ne cepam pantalone, ali mi je uvek tak jedan deo unutrasnjih butina mlitav.

Nisam maja88kg bas pazljivo proprtila celu tvoju temu, na kojoj si ti kilazi sad? Koliko ti je jos ostalo?
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: maja88kg on March 03, 2008, 11:08:48 PM
Jos jako puno :blush: :blush:. Imala sam 98kg, skinula za godinu dana vezbanjem do 85 . Oko nove godine vratila na 90 i sada skinula ovom ishranom na 86. A skidacu ceo zivot izgleda (prvo mi je zelja bila do 67 ) sada kada se bavim fitnessom i gledam oko sebe devojke ja bih volela do 57.
Iskreno bila bih jako zadovoljna da do juna dodjem na 78kg.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mrvica on March 04, 2008, 10:12:09 AM
Ma Majce samo napred ja ti vec rekoh da 58-icu cuvam samo za tebe. Kisic draga  :blowkiss:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: maja88kg on March 04, 2008, 01:35:08 PM
Ma dacu sve od sebe :bored:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 07, 2008, 12:16:39 AM
Koliko mi se cini ja nema sanse da dobijem tu opkladu da cu do 1og da imam 60kg. Danas stanem na vagu 65,5! Uzas 1,5kg  vise, nekoliko puta proverila, i na drugoj vagi, ma kakvi ista kg. Uzas. Malo me demoralisalo. J#bem ti kilazu vis! :pullhair: :pullhair:. A tako sam isplanirala da kupim jedne dobre naocare za sunce  :yes:  :yes: :yes:
No, ne predajem se! Danas isla u teretanu PESAKA! Sneg zavejao, do teretana imam 5 brda da predjem :-)), crkoh, vozih bajs 20min, pa malo cucanj i iskorak, pa trbusnjaci pa kuci, opet pesaka!Svakog jutra vijaca! Pa cu valjda polako da skinem taj visak!  :pullhair:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: maja88kg on March 07, 2008, 12:25:18 PM
Naravno da ces skinuti. To demoralisanje je sastavni deo ove borbe i jedino sto treba da uradis da je da se izboris sa tim :blowkiss: :blowkiss:. Upravo sam dosla iz grada, do sada sam razgledala izloge i ludela sto ne mogu da kupim sebi ono sto mi se dopada jer mi je sve malo, a garderoba koju ja ne zelim mi je taman :wallbash1: :wallbash1: :wallbash1:. To mi je dalo jos vecu volju sada da istrajem i da se jednom obucem onako kako zelim a ne kako moram. Moracu cesce da razgledam i isprobavam po radnjama ;) ; :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 07, 2008, 03:49:06 PM
Nemam pojma sta se desilo, danas opet imam 64,3kg. Svasta! Znam da ne treba da se merimo svaki dan, ali svi imamo mane, moja je vaga :-))
To Majo, to, to je meni glavni motiv. Moj problem je sto zadnje 3 god zivim ovde gde zivim i ako mi verujes nikad nista nisam sebi kupila, jer mi se nikad nista nije dopalo. Uzasna je garderoba, a velicine su do xxxl u svim modelima, tako da mi to ovde nikakva motivacija nije. Al kad dodjem kuci, covece, dodje mi da se pojedem ko "lebac :lol: kad nesto probam, a preliva na sve strane. Ja nadjem velicinu, al problem je kako to meni stoji. Zato ja sad vredno :stairstepper: :exercisebike: :bbzn: i idem kuci za 19 dana, pa cu tamo da nastavim  :lol: :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Kosuta on March 07, 2008, 03:52:28 PM
meri se svake 2-3nedelje :) bolje ces videti rezultate
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: maja88kg on March 07, 2008, 07:58:10 PM
I ja moram prestati da se merim svakog dana. Znam da ne treba to da cinim al eto cim ustanem ja na vagu. Najlepse je jednom nedeljno , recimo od sada se merim samo ponedeljkom.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Leyla on March 07, 2008, 08:06:32 PM
I ja moram prestati da se merim svakog dana. Znam da ne treba to da cinim al eto cim ustanem ja na vagu. Najlepse je jednom nedeljno , recimo od sada se merim samo ponedeljkom.

kazem vam ja ne valja svaki dan .. :rolleyes01:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Kosuta on March 08, 2008, 05:00:43 AM
ma problem je kada merish svaki dan , jer ako se jednom izmerish na prazan stomak, sutra se nalijesh vodom+jedesh pa se izmerish chini ti se da nazadujesh, i onda opet se sutra izmerish pa ti se chini da extra brzo napredujesh i tako... zato radi neke realne situacije uvek meriti ujtru na prazan stomak, i ne chesto vec jedno u nedelju-dve
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Milan on March 08, 2008, 06:02:49 AM
a naucicete,polako,ima vremena..kada shvatite da vam svakodnevno merenje izaziva nervozu ako ste tezi 300grama ili nista spali ni malo u odnosu na jucerasnji dan  :innocent:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mrvica on March 08, 2008, 08:43:52 AM
Evo Mrva jos uvek ima vagu iz prosloga veka tj. analognu pa ne moze da proceni dal je 300 gr dole ili gore al se zato Mrva meri jednom nedeljno i to bas u nedelju i nekako mi brze prodje sedmica sve u iscekivanju rezultata. Evo i sad jedva cekam sutra ujutru da stanem na vagu koja ce mi saopstiti da imam bar istu kilazu kao i prosle nedelje, nikako vecu.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Pumpkin on March 08, 2008, 10:59:38 AM
Moja vaga je crkla i nemam nameru da u skorije vreme kupim drugu   :lol: svaka glupost se na njoj vidi...obichno u + kad to najmanje zelim!...pms-kilogrami u + , ms-takodje, post ms-opet, ovulacija, pretoplo vreme, kisha, pun mesec...  :crazy: katastrofa  :hitself: ...pa mi zene smo normalne 5 i po dana mesechno!  :lol: ...ja i manje!  :wallbash1:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 09, 2008, 12:31:00 AM
Necu ni ja majke mi vise!
Ljudi moji ja nemam sanse da izdrzim 7 dana na varijacijama, ma obavezno negde zgresim! Problem br.1 uzasno malo jedem,t.j. imam neki totalno glup raspored jela. Ustanem, pijem kafu, skacem vijacu, popijem glutamin, onda se tusiram, spremam sebe, spremam dete, da izadjemo,u toj trci, s`nogu uzmem 1-2kasike sira, smutim protein, popijem, bude mi muka jedno pola sata, valjda od te tekucine, onda dodjem kuci nakon setnje, vec mrtva gladna, frka panika, sta ce ko da jede, prvo detetu spremam nesto za rucak, pa sebi belo meso, pa opet trka po kuci, tamo vamo, hrani dete, vec bude 16h ja jos nisam jela. Tad jedem 1 nekad 2 fileta, i malo salate ili neki krompir, cekam sat, idem na trening, bajs + teretana, dodjem kuci, protein, onda malo jedem tunu. U zivotu nisam jela gadniju tunu nego ovde. Imaju od jednog jedinog proizvodjaca i to je tako gadno, da ja vama to ne umem da opisem. Uzas. Jedva, jedva nesto malo pojedem. Oslic ovde nema, ima losos i valjda je to bakalar sto imaju i neka bela valjda kineska nemam pojma. Oslic mi je omiljen,ovo ostalo mi je bljak, al ajde na ne kukam samo. I tako ja pojedem tu tunu. Prodje malo vremena i ja gladna. Nekad iskuliram situaciju skroz, stavim nesto u usta, popijem protein, ali nekad sta god da pojedem ja jos gladnija. I tako, nikako da se uvedem u neki red. Pa mi to onda ide na zivce, nekad budem toliko gladna, a nista nisam spremila za jelo, da moram da pojedem sendvic, ili padam u nesvest. Kad se setim mladja kad sam bila covece mogla sam sa mnogo manje hrane da funkcionisem, sad mi se odmah vrti u glavi, mucnine i sl.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: mrvica on March 09, 2008, 09:34:26 AM
Meni je bilo lose tako pre neki dan. Ceo dan k'o da sam bila na nekim drogama sve je bilo onako usporeno a zemlja koju gazim nekako nestabilna a noge male ko u mrava i sve nesto lelujam al rekloi mi da je to pad pritiska i pad secera pa sam iskulirala ali ipak nisam pojela nista slatko da nadoknadim taj secer vec sam malo vise udarila po vocu taj dan i evo preziveh.
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: Raw on March 11, 2008, 04:12:33 PM
 :lol:
vesna, zasto ne pokusas unapred da napravis raspored i da pokusas - testiras jedan dan da se pridrzavas sve u sat. ako ti se dani i obaveze dnevne uglavnom ponavljaju, mozda mozes da ustalis neki raspored?
pratila sam tvoju temu od pocetka i svaka ti cast na postignutim rezultatima!
a sto se vage tice, nema sanse da je kupim! :lol:
Title: Odg: Zadnjih 10kg :(
Post by: vesnanor on March 12, 2008, 01:13:57 AM
Zato sto sam lenja  :yes: :dunno:. Za sada kao mrvica, samo vodim racuna kolko-tolko sta jedem i kad. Znaci nemam dan sa 0carbs. Ali gledam da jedem sto redovinije, male kolicine, i tako to. Trenutno sam u velikoj frci, pa nisam bas za neku radikalniju metodu. I vezbam svaki dan.



zakljucano zbog neaktivnosti
ukoliko bude bilo potrebe da se tema nastavi nemojte otvarati novu nego kontaktirajte admina ili bilo kog moderatora