EXYU FITNESS FORUM

Trening => ::Bodybuilding & fitness:: => [Arhiva] => Topic started by: CHABI on July 08, 2007, 07:53:21 PM

Title: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 08, 2007, 07:53:21 PM
Cao svima ,ja sam Marko i imam 18 god. Na forum dolazim svakodnevno i citam vase postove i dosta znam stvari koje se ticu suplemenata i ishrane ali jos uvijek imam nedoumica oko nekih sitnica kod moje ishrane i treninga. Prvenstveno bih zelio da se obratim Lazicu pa onda i ostalim ucesnicima foruma.

Naime, trenirao sam kosarku sam kosarku do svoje 17 god i vjerovatno mi je to omogucilo da porastem do skoro 2 m ,kada sam prestao da treniram napravio sam pauzu nekih 4-5 mjeseci u fizickim aktivnostima , losa ishrana i nocni zivot su ucinili da ja nabacim dosta sala na svoje tijelo.
Tako sam ja odlucio da se latim treninga ,prvenstveno teretane ,poceo sam da treniram prije 9 mjeseci i kao i svaki pocetnik mislio sam da cu za pola god od sebe da napravim natprosjecnog bildera ,ali prevario sam se ,tek sad vidim koliko je stvari potrebno da bi se doslo do zeljenih rezultata. Za ovih 9 mjeseci treniranja ,iskreno ,sto se tice mog izgleda nije bilo promjene ,osim na bicepsu ,dobio sam dosta na snazi i masi ali sto se tice definicije nije bilo pomaka. Moja hrana u tih 9 mjeseci je bila vise nego losa ,iako imam uslova da se hranim kao profesionalni bb. Samo da naglasim da sam uzimao why za to vrijeme i dextrozu tako da sam jedno vrijeme bio dogurao i do 112 kg.
Sada je doslo ljeto ,zavrsila se skola i ja sada imam vremena na pretek tako da sam se bacio na zestok trening.

Svako jutro ustajanje u 6 i 30 ,uzmem jednu kesicu Animal Cuts (po Lazicevoj preporuci) i na trcanje ,ne trcim HIIT trening jer prosto koliko god da citam ne mogu da shvatim sta je to i kako da ja radim taj HIIT. Trcim 10 krugova po 600 metara ,sto je oko 40ak minuta.Posle trcanja radim sklekove i razboj i onda ponekad otplivam jedno 10ak minuta jer mi je odmah tu more  :yes: .
Od kad sam poceo sa Animal Cuts regulisao sam svoju ishranu ,naime svako jutro posle treninga pojedem po 5 kuvanih bjelanaca ,od 80 do 100 grama pilecih ili curecih prsa u omotu i neku salatu ,nekad taj dorucak zamijenim sa tunjevinom i jogurtom sa 0.5mm. Dorucak zavrsim do 10 sati i onda idem na posao do 3 sata. Kada se vratim sa posla rucam , piletinu sa pirincom ili tunjevinu ,ili neko kuvano meso uglavnom trudim se da sto kvalitetnije rucam. Posle rucka odmaram do 7 sati i onda pijem 2. Animala i idem u teretanu oko 8 sati. Grudi/biceps ,ledja/triceps ,ramena je moj trening po danima ,a cetvrti dan pravim pauzu i sve tako u krug. Moji treninzi u teretani su dobri i iscrpni ,po mom misljenju  :bored: Mene zanima koje bi vi elemente ubacili u moj trening ,a koje u ishranu. Cilj mi je skidanje sala sa stomaka i kukova i sto manji procenat bf. Za 10 dana koliko pijem Animal smrsao sam po vagi oko 7 kg, mada ja ne vidim to kad se pogledam u ogledalu. Zanima me i dali vi postizete savrsenstvo u ishrani ,desi li se ponekad da pojedete nesto sto nije dobro, ja prosto koliko god da se trudm sve mi se cini da nije to to ,da mogu jos bolje da se hranim.
Dakle pomozite ,preporucite mi jos neke suplemente ,samo da se otarasim bf a da mi ostanu ovi misici sto sam ih napravio za proteklih 9 mjeseci ,unaprijed sam svima zahvalan na odgovorima i da nije ovog foruma je nebih izdrzao ,kad god mi je tesko ja dodjem ovde i motivisem se ;)
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on July 08, 2007, 08:22:24 PM
pozdrav chabi,
nije lako znam, da bi dobro izgledao moras da zivis za to, nekome je to priroda dala, ali je to retkost.
nadam se da si shvatio poentu ishrane koju svi ovde koriste a to je varijacija UH, ne svidja mi se sto si sada uzeo animal i nisi dozvolio da ishrana odradi svoje, kada dodje do zastoja onda unacis animal.
no dobro sta je tu je.mozes li molim te da mi ispises u gram kako tacno jedes, npr juce sta si jeo po nekoj satnici
mislim da imas problem da ne unosis dovoljno kvalitetnih proteina , ali ispisi pa da vidimo.
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 08, 2007, 08:51:01 PM
I ja mislim da ne unosim dovoljno proteina ,ali jednostavno ne znam kako drugacije da unesem osim iz piletine i tunjevinje i oslica ,jos ne znam valja li ona tunjevina u maslinovom ulju iz konzerve ,mada ja ocijedim ulje. Nekada mi dodje kad mi je muka da spremam pa po cio dan jedem tunjevinu samo ,sokove uopste ne pijem ,samo vodu ,i to dosta vode ,nista gazirano ,nista slatko ,osim bonzitu (mozda 2 puta sedmicno). Jedem 3 -4 puta dnevno i mislim da je to malo ,npr juce sam za dorucak jeo 4 kuvana bjelanca ,100 gr curecih prsa (to su cureca prsa u omotu ,ne znam koliko je to dobro ,ali eto) paradajz ,sve sam to na komade isjekao i bez hleba pojeo. za rucak sam pojeo 2 vece pilece snicle  (koje su pecene u piza peci ali u ulju) i oko 150 gr bijelog pirinca. Popio sam i oko 400ml jogurta 0.5mm. Za veceru uzmem insalatisime rio mare ,165 gr tunjevine sa kukuruzom maslinama i krastavcem. E sad ,desi de da neki dan popijem 2 l mlijeka a nekada se desi da popijem 0.5l  ,ima dana da jedem bolje a ima i kad jedem gore ,a ima dana npr kada ne mogu da doruckujem (jednostavno ne mogu ,osim nazor). Sto se tice Animala to sam uzeo jer sam vidio da ga svi hvale na forumu ,pa rekoh i ja da uzmem. Imam mogucnosti i da suplemente kupim i hranu i sve ,samo mi je bitno da mi cardio da efekta ,jer ako bude da svako jutro ustajem u 6 za dzabe onda mogu da se ubijem  :crazy:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Tikica on July 08, 2007, 08:53:36 PM
Welcome !  :) :blowkiss:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on July 08, 2007, 09:00:33 PM
zadatak za sledece dane da kupis jedan komad pilecih grudi, napravis snicle i da ih skuvas ili spremis na teflonu,stavis u kutiju, pa u friz i da bude sremno kada zatreba. to ces jesti pored ovoga svega..
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: bebac on July 09, 2007, 12:13:14 PM
Zamolio bi nekog ko je koristio i ko zna da mi odgovori:
„Posle koliko vremena uzimanja Animal Cutsa se osete rezultati (obimi, kilaža, diuretičko dejstvo...)“, puno bi mi značilo kad bi mi neko odgovorio jer trenutno uzimam treći dan po jednu kesicu dnevno pa me zanima kad da se nadam nekom pomaku?
Da napomenem, kvalitetno se hranim-puno proteina, treniram :
Ujutru Tegovi+1h kardio
Popodne šetnja 3h
Uveče HIIT 30min (ili običan kardio 40min)
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 09, 2007, 03:21:01 PM
zadatak za sledece dane da kupis jedan komad pilecih grudi, napravis snicle i da ih skuvas ili spremis na teflonu,stavis u kutiju, pa u friz i da bude sremno kada zatreba. to ces jesti pored ovoga svega..
Kupio sam brdo pilecih grudi ,ispekao sam ih u pizza peci bez ulja ,na teflonu i evo ih u frizu i kad ogladnim da grickam ;)
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 09, 2007, 03:23:23 PM
Zamolio bi nekog ko je koristio i ko zna da mi odgovori:
„Posle koliko vremena uzimanja Animal Cutsa se osete rezultati (obimi, kilaza, diureticko dejstvo...)“, puno bi mi znacilo kad bi mi neko odgovorio jer trenutno uzimam treci dan po jednu kesicu dnevno pa me zanima kad da se nadam nekom pomaku?
Da napomenem, kvalitetno se hranim-puno proteina, treniram :
Ujutru Tegovi+1h kardio
Popodne setnja 3h
Uvece HIIT 30min (ili obican kardio 40min)

Ja uzimam Animal Cuts ,slobodno pocni da pijes po 2 kesice dnevno ,jer se bojim da ne izgubis efekat ako budes uzimao po 1 kesicu ,posle 10ak dana ces osjetiti promjenu ,prvo ces navagi vidjeti manje kila (slucaj kod mene ) pa ces i onda vidjeti da je masti svuda manje ,i nema cega da se bojis kao ja sto sam se bojao ,slobodno 2 kesice cepaj
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on July 09, 2007, 03:50:23 PM
idemo znaci narednih dana pored svega sto jedes da se naviknes na novu kolicinu proteina, pocni da jedes salate i vlaknasto povrce uz to meso..

hiit ti je kada trcis normalan tempo npr 100 m pa onda trcis sprint 100 m pa nastavis 100m normalno i tako npr za pocetak 1000m..
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 09, 2007, 09:58:32 PM
Ma jedem ja bas dosta voca i povrca ,ove snicle su mi wrh ,samo mi malo pojasni sta spada u vlaknasto povrce ,e da ,kupio sam i ovsane pahuljice . .  super su  :yes:  Dali bih mogao dok sam na defki da uzimam neki why ili izolat
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Leyla on July 09, 2007, 10:22:09 PM
helou ;)
Izvori vlaknastih uh: spargla, prokelj, kupus, karfiol, sargarepa, celer, boranija, tikvice i salate, voce(samo po jedno u toku dana)
whey uzimaj naravno  :yes:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on July 09, 2007, 11:35:33 PM
Ma jedem ja bas dosta voca i povrca ,ove snicle su mi wrh ,samo mi malo pojasni sta spada u vlaknasto povrce ,e da ,kupio sam i ovsane pahuljice . .  super su  :yes:  Dali bih mogao dok sam na defki da uzimam neki why ili izolat
znaci idemo par dana tako da se malo naviknes , pa ako istrajes pisemo dalje..mozes ovde da pises kao neki dnevnik sta si svaki dan jeo ili radio sto se treninga tice da svi prate..a ja cu se potruditi da te navodim da napravis to sto si zacrtao..
bitno je da ovde ima ko da ti pomogne i da znaju  sta da ti pomognu  ;)
naravno i da ti pruze podrsku u tome :clap:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 10, 2007, 10:29:26 PM
Probudio sam se u 7 i 30 ,uzeo Animal Cuts ,otisao da trcim ,istrcao oko 40 min jaci tempo.
Dosao kuci ,oko 9 i 30 doruckovao pilece snicle i jogurt sa ovsenim
Oko 15 h pojeo jednu bonzitu i oko 100 gr svjezeg grozdja
Spavao do 18h ,oko 18 i 30 pojeo 300 gr grozdja
20 h ,jos jedan Animal Cuts ,teretana ,grudi biceps ,odlican trening
21 i 30 ,vecera ,telece meso kuvano sa kuvanim kupusom i 2 paradajza.
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on July 10, 2007, 11:47:37 PM
Quote
Oko 15 h pojeo jednu bonzitu i oko 100 gr svjezeg grozdja
Spavao do 18h ,oko 18 i 30 pojeo 300 gr grozdja

idemo ovo da zamenimo sa pravom hranom..neki skrob i meso..jos jedan obrok minimum uz sve ovo..
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 11, 2007, 09:11:28 PM
Danas sam se pridrzavao jelovnika slicnog jucerasnjem ,samo sto sam zamijenio ono voce i bonzitu sa 2 pilece snicle i paradajzom i oko 200ml jogurta. Neposredno nakon treninga u teretani kupio sam 100gr badema i zaprepastio sam se kada sam vidio sta pise na njima ,naime energetska vrednost 623 Kcal -2606 KJ ,proteini 18.72gr  ,u.hidrati 9 gr a masnoca 54.1g pa me zanima sta je fora sa masnocom ?Valjaju li bademi ili ne
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Leyla on July 11, 2007, 09:46:50 PM
bademi,ljesnjaci, orasi- mozes da ubacis jednom nedjeljno
npr nedjeljom pojedes 100gr badema,  to su ti zdrave masti
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on July 11, 2007, 10:15:26 PM
te masti nemoj previse da koristis, mozda 1-2 puta nedeljno kada ti je nizak unos UH..
kako se osecas , sa ovolikom hranom , jel muskulatura dobija neke nove momente..
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 11, 2007, 10:51:30 PM
Osjecam se extra ,Animal mi ne pravi za sad nikakve probleme ,cardio odradim bez problema. Svi mi kazu da sam vidno smrsao mada ima tu jos dosta oko kukova i stomaka i po prsima ,mada napredak se vidi ,bench sam za mjesec dana sa 60 pomjerio na 90 ,biceps se vidno definise i povecava . .  toliko sam zapazio do sad ,mada je to tek pocetak ,samo polako
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 20, 2007, 03:50:41 PM
Evo ostalo mi je jos 4 dana do kraja ispijanja Animala ,naime ,vidi se da sam smrsao i vaga pokazuje ali jos uvijek imam veliki procenat bf ,ostalo je jos dosta da skidam sastomaka ,grudi i kukova,mada ruke su se dobro izdefinisale ali ja josnisam zadovoljan ,dali da kupujem i drugu kutiju animala ili da pokusam da to skinem bez njega ?
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on July 20, 2007, 08:17:08 PM
idemo ishranom, dokle si stigao sa kolicinom proteina i obrocima od poslednjeg puta kako smo se dogovorili..
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 21, 2007, 11:51:41 AM
A sta znam ,cini mi se da sve manje i manje jedem ,od animala nekako osjecam  sitost ,mogao bih 2 dana nista da ne jedem ,sada cu uzeti neke vitamine da mi apetit otvore da sto vise mogu proteina u sebe da unesem.
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on July 21, 2007, 11:59:52 AM
A sta znam ,cini mi se da sve manje i manje jedem ,od animala nekako osjecam  sitost ,mogao bih 2 dana nista da ne jedem ,sada cu uzeti neke vitamine da mi apetit otvore da sto vise mogu proteina u sebe da unesem.

razumem ja tebe i ove vrucine i sve, ali ako ne jedes automatski tvoj metabilizam nece raditi kako treba, neki procesi moraju da se odvijaju normalno..
znas kako kada si zdrava, osoba ti si taj koji sve kontrlise , znaci nemoj da stomak odlucuje umesto tebe, nego neka rutina, jesti toliko i toliko u to i to vreme i gotovo
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on July 29, 2007, 12:04:48 PM
Danas evo nedelja ,ne treniram. . . kako cu da se ubijem od oslica  :lol:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on August 02, 2007, 04:09:19 PM
Lazicu druze pomagaj  :help: :help: Mnogo sam smrsao za ovaj mjesec i po ,sa 106 kg sam spao na 92kg ,ostalo mi je jos masti ,narocito na stomaku kukovima i grudima  :nonono: ali sve farmerice sto sam imao sada su barem za 2 broja vece. Sada me zanima dali da prekinem sacardio treningom ili da njegovu ucestalost promijenim ,ima li drugog nacina za skidanje preostale masti ili je kardio jedino resenje. Trudim da se hranim sto bolje ali ne znam koliko uspijevam u tome ,unosim dosta proteina ali sa tim unesem i veliku kolicinu uh ,i nekoliko masti, Sta mi je cinjeti ?
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: vlada85 on August 02, 2007, 07:24:27 PM
regulisi ishranu malo po malo, ako zelis da smrsas to jest. ako ne zelis, onda jedi sine, sta drugo :dunno:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on August 02, 2007, 08:51:19 PM
Lazicu druze pomagaj  :help: :help: Mnogo sam smrsao za ovaj mjesec i po ,sa 106 kg sam spao na 92kg ,ostalo mi je jos masti ,narocito na stomaku kukovima i grudima  :nonono: ali sve farmerice sto sam imao sada su barem za 2 broja vece. Sada me zanima dali da prekinem sacardio treningom ili da njegovu ucestalost promijenim ,ima li drugog nacina za skidanje preostale masti ili je kardio jedino resenje. Trudim da se hranim sto bolje ali ne znam koliko uspijevam u tome ,unosim dosta proteina ali sa tim unesem i veliku kolicinu uh ,i nekoliko masti, Sta mi je cinjeti ?
to je tvoje realno stanje  :dunno: ..zato sam ti i reako da povecas drasticno unos proteina i bar zadrzis to sto imas misica ako ih je bilo..sada se dovedi potpuno na zdravu osnovu i onda od te osnove kreni u sta zelis..inace stomak se prvo nabacuje zadnje skida
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: NeWeN_Rs on August 04, 2007, 12:37:02 PM
hm, nazalos lazic je u pravu: ..inace stomak se prvo nabacuje zadnje skida .. :yes:
a to je i kod mene problem.... po celu telu sam sad definisana, a stomak osto i to donji dio, i na kukovima... da poludis...i nece da se skine...kvari mi simetriju... :pullhair:
moracu na liposukciju hehehehe :evillaugh: salim se...
bojim se samo da mi ne opadne jos ove jadne mase sto mi je ostsalo..... :wallbash1:
pojaco sam unos proteina, nadam se da nece...i da ce napokon otici ovo prokleto smece... ;)
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on August 07, 2007, 05:02:12 PM
A i meni je to problem .on se stvarno prepolovio ,otislo ga je vise nego pola ali ovo sto je ostalo kvari mi simetriju ,kazu da ce to trbusnjacima da se skine
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on August 07, 2007, 06:00:00 PM
A i meni je to problem .on se stvarno prepolovio ,otislo ga je vise nego pola ali ovo sto je ostalo kvari mi simetriju ,kazu da ce to trbusnjacima da se skine

sta se prepolovilo i sta ti kvari simetriju i jel jedes te proteine  :pullhair:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on August 07, 2007, 07:44:46 PM
sta se prepolovilo i sta ti kvari simetriju i jel jedes te proteine  :pullhair:
Stomak se bukvalno prepolovio ,sa tim sam zadovoljan ,jedem dosta proteina i treniram. Ne radim vise cardio samo radim jake treninge sa vise ponavljanja u teretani tako da se sav oznojim. Dosta sam zadovoljan napretkom u poslednja 2 mjeseca ,narocito rukama i ramenima jer su kao nikad prije. Sto se tice ledja nisam zadovoljan ,mada sam od skoro poceo da radim prave vjezbe za ledja tako da se nadam da ce biti rezultata. A simetriju mi kvare kukovi na kojima ima jos sala i grudi ,na grudima se nazire definicija narocito u tom dijelu gdje se spajaju sa ramenima ,ali ovaj ''donji'' dio grudi je bas bez veze jer na njemu imam sala tako da izgleda kao da visi i krijie mi tu stvarnu masu. To mi je bas bedak.  :pullhair:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on August 07, 2007, 09:08:49 PM
polako, sve ce doci na svoje vidis koliko malih sitnica promeni izgled..
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on August 18, 2007, 03:14:31 PM
Dragi Lazicu aj mi preporuci nesto od suplementacije pored wheya i glutamina. Koliko je vazan PWM ,sta znas o onim tabletama Tribulus (ultimate nutrition) i kakva je uloga taurina u onom ultimatovom crea maxu (creatin glutamin taurin)
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on August 18, 2007, 04:32:39 PM
Pwm je vazan za svakoga ko se ozbiljnije bavi ovim sportom, mada neces propasti bez njega.
slicno nesto odradis i sa hranom misici ce biti prehranjeni..

o tribulusu i slicnim stvarima imas ovde (http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php/topic,109.0.html), ovde (http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php/topic,1394.0.html), ovde (http://www.exyu-fitness.com/forum/index.php/topic,1439.0.html)

sta konkretno te zanima od suplementacije, koji cilj i svrha da bude??

Quote
kakva je uloga taurina u onom ultimatovom crea maxu (creatin glutamin taurin)
kao povecava volumen misicnih stanica, i poboljsava transport hranljivih materija, porede ga da ima slicnan efekat kao insulin, kakva  je praksa sa kreatinom nemam pojma jer ne gotivim kreatin  :)
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on August 18, 2007, 05:59:03 PM


sta konkretno te zanima od suplementacije, koji cilj i svrha da bude??

Sad bih htio da nabacim dostva kvalitetne mase ,to se pretpostavljam radi ishranom + whey ,glutamin. Izolat se pije posle treninga u PWM ? Znaci do proljeca dostakvalitetne mase ,pa onda na proljece da uzmem nesto da se izrezem . E sad ja ne znam jeli moguce da je povecam misicnu masu a da izgubim ovo sala sto imam. Dakle pare mi nisu problem ,samo mi preporuci sta bi uzeo za pocetak ,kao da si ti na mom mjestu ;)
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on August 18, 2007, 07:12:56 PM
Quote
Dakle pare mi nisu problem ,samo mi preporuci sta bi uzeo za pocetak ,kao da si ti na mom mjestu

jaka klopa, bcaa, glutamin, whey isolat, animal pak, i mozda bi probao ovaj super charge uz svu tu kvalitenu klopu.
to najiskrenije, nista vise, nista manje, sve ostalo je bacanje para
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on August 29, 2007, 02:45:13 PM
evo jedna slicica dosadasnjeg rada . . .  ili ne rada  http://imageupload.com/~imageupl/show.php/18536_27082007203.jpg.html (http://imageupload.com/~imageupl/show.php/18536_27082007203.jpg.html)
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on August 29, 2007, 05:39:29 PM
imas li neku sliku od ranije, da vidim kako izgledaju ove grudi, jel su ti ovako od iz onog perioda puberteta ili si ranije bio bas debeo pa kada si smrsao one ostale ovako...
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on August 29, 2007, 06:41:43 PM
Nemam sliku od ranije ,a prije sam bio bas debeo  ,mada sam uvijek imao meke grudi ,a u pubertetu sam bio bas mrsav i onda sam se nagruvao 110 kg sala ,sad sam smrsao ,stomak spao ali grudi ostale iste ,ne znam sta sa njima da radim . . . morda na neku plasticnu operaciju da podjem ili uzmem neki winstrol ili nesto tako   :pullhair: :pullhair:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on August 29, 2007, 06:55:27 PM
pa dobro,nije strasno, ima tu jos sta da se stese, tj spasce pravilnom ishranom i trenigom, ne verujem da ce sve, ali ne predaj se..
samo ti pojacaj unos proteina, jedi dosta salata, treniraj do kraja septembra.

krajem septembra cemo izvrisiti presek stanja i da napravimo na osnovu toga konkretno sta i kako, dosta si i ovako uradio..
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on October 09, 2007, 07:24:47 PM
Dragi Lazicu evo dodje i kraj septembra i sad mi trebajiu neke informacije. Kao prvo za ovih mjesec dana sam bio 20 bolestan tako da nisam trenirao i nisam se pridrzavao pravilne ishrane ,sada se polako vracam u normalu. Poceo sam da treniram bas jakim tempom. Uzimam 86% why  ,dekstrozu i glutamin. Na svim se misicima vidi napredak ali na grudima nikako ,i dalje su debilne maximalno i meke  :pullhair: :pullhair: pa sam poceo da se tripujem na ginekomastiju. Koje poteze sad da uradim  :boxed:
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: Lazic on October 09, 2007, 07:40:26 PM
ne verujem da je gino, ovo su pre masti..
radi dalje,udji u normalan tempo treninga, treba vremena, mnogo moze da se skine, pa na kraju sta ostane
onda procenis da li je to masnoca koja ne moze da se skloni osim operacijom, onda na operaciju..
a to ces znati kada budes imao trbusnjake a ta masnoca  i dalje stoji
Title: Odg: Sta dalje ?
Post by: CHABI on October 09, 2007, 09:51:16 PM
Put do trbusnjaka je dug i naporan ,ali samo polako. A mozes li mi reci kolikav treba da mi je dnevni unos proteina ,uh ,masti kada zelim da dobijem na cistoj misicnoj masi a da istopim nesto sala.