EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Otrov u ampulama? Analiza steroida koji se mogu naruciti putem interneta  (Read 2306 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BigBig

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 210
  • Gender: Male
  • Mr.BIGG
Otrov u ampulama? Analiza steroida koji se mogu naruciti putem interneta

Kao sto naslov teme kaze vrsene su sledece provere i dokazano sledece!!!!!!!


Na internetu vec godinama postoje stranice na kojima se mogu naruciti steroidi, to cine oni koji zele doci do „tih“ stvari ili bodybuilderi poduzetnickog duha, ali i oni koji su dovoljno naivni.Sastav tih steroida po mnogima je upitan. Nema dovoljnog broja izvrsenih detaljnih analiza o sadrzaju djelotvornih tvari u tim proizvodima, mada je lako doci do njih jer se mogu naruciti putem interneta ili su dostupni u trgovinama.
Americki casopis The Hartford Courant ucinio nam je uslugu i kupio malene kolicine putem poljskih, spanjolski i moldavskih web-stranica.Stovise napravili su potrebna ispitivanja/analize. Rezultati su fascinantni, s velkom dozom cinizma mogli bismo reci da su zabavni(Naravno zalosno je kako se beskrupolozni ljudi igraju sazdravljem drugih ljudi).
Testovi su radjeni u Northest Labaratories u Berlinu pod vodstvom Wiliama Ulmana, mjerenja su izvrsili pomocu plinskog kromatografa. “Dobra“ je vijest sto je u nekim mjerenjima iskazana prisutnost olova,sto je djelotvorni anabolik za povecanje misicne mase.


U jednoj ampuli nasli su tragove zabranjenog kancerogenog agensa koji se kod goveda koristi za veci prinos. Jedna ampula je, bodybuilderskim ocima gledano, na prvi pogled izgledala vise nego povoljna, jer je sadrzavalo dvaput vise djelotvornih tvari od onga sto je pisalo na etiketim, ali to onemogucuje tocno doziranje i rezultira unosom prevelikih kolicina koji prouzrokuju nus pojave.Neki su proizvodi sadrzavali nesto drugo od ong sto je bilo navedno na pakiranju to takoder moze biti riskantno zbog razlicitog doziranja i nuspojava. Stovise, bilo je medju uzrocima i takvih koji su u tragovima sadrzavali tvari koje se koriste u proizvodnji plastike.
Istrazivacka grupa je u uzroku Deca Durlabona( vipershop.org Spanjolska) nasla malu kolicinu arsena i kositra. Potonji nakon dugotrajne upotrebe izaziva glavobolju, vrtoglavicu i smetnje zivcanog sustava, dok arsenski kemijski spoj moze postati kancerogen.


Equipose ( vipershop.org Spanjolska) u maloj kolicini bio obogacen olovom, sto moze izazvati slicne simptome kao kod trovanja olovom, a vazna mu je osobina sto se talozi u organizmu. Benzil-klorida su pronasli u tragovima, nije to ni bezazleno mada pronadjena kolicina nie bila velika.
U testostoronu enantateu ( marssel4-bolex.com, Poljska) pronasli su dietilstilbestrol, koji se koristi kod goveda za povecanje prinosa,a koncentracija testosterona bila je niza od napisane na deklaraciji(istekao rok ili je razrjedjen!). Dietilstilbestrol sve se manje koristi kod zivotinja koje su predvidjene za ljudsku hranu,jer je kancerogen, stovise, sintetski je kemijski spoj esterogena ( ima slicno djelovanje kao zenski hormon esterogen)
Uzorak Bionabola ( vipershop.org Spanjolska) u tragovima je imao furfural, koji se koristi u proizvodnji plastike, a u organizmu ostecuje jetru i bubrege!
Winstrol ( vipershop.org Spanjolska) sadrzavao je 82% vise stanozolola nego je bilo navedeno na deklaraciji (umjesto 50 mg po tableti imao je 91 mg), cime je povecana opasnost od predoziranja.
Pretpostavlja se da je ispitanom Anabolu (marssel4bolex.com, Poljska) istekao rok trajanja(sadrzavao je smanjenu kolicinu agensa), a Sustanon (marssel4bolex.com, Poljska)je sadrzavao kortikosteroide prednizolon i betametazon.


Iz polskih ozvora naruceni Deca Durabolin (marssel4bolex.com, Poljska) sadrzavao je testosteronpropionat umjesto nandrolon-dekanota.
Moldavski uzroci glede koncentracije djelotvornih tvari pokazali su samo mala odstupanja u odnosu na naznacene kolicine na deklaraciji.
Po miseljenju strucnjaka, glavni jr problem steroida narucenih preko interneta ili drukcijeg podrijetla sto na pakiranju nije navedena kolicina koja se moze unijeti tijekom 24 sata , a sto moze dovesti do predoziranja.Nadalje, zbog neadekvatnioh uvjeta proizvodnje moze doci do oneciscenja proizvoda.Nisu svi steroidi preko interneta prevara , ali je njihova upotreba u svakom slucaju riskantna, ali rizik je veci nego kod upotrebe ljekarskih pripravaka .Proizvodjaci doduse stave djelotvorne tvari iako razrejdene u krivotvorine, jer ipak su dobri kupci vjerni kupci , ali od konstatacije bas i necemo postati mirniji....

Casopis Muscle
« Last Edit: July 28, 2010, 11:57:34 PM by BigBig »
Mr.BIGG

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
Odg:
« Reply #1 on: July 28, 2010, 11:43:27 PM »
Od koga si preuzeo tekst.ako nemas njihovu saglasnost nemoj da postavljas
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap

Offline BigBig

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 210
  • Gender: Male
  • Mr.BIGG
 :)Casopis Muscle
Mr.BIGG