EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA  (Read 75123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Milos_Miletic

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 675
  • Gender: Male
  • "Im big because im strong" Levrone
Odg: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA
« Reply #60 on: March 11, 2009, 02:24:50 PM »
treba covek biti mnogo uskouman da bi uspeo da sebi ozbiljno naskodi njima

kada neki bilder umre, masa njih jedva doceka da kaze:e to mu je od steroida.Pretezno se umire zbog diuretika




Sta su diuretici?
"Unleash the beast within
I walk around with the strength of 100 men
You better run before I count to ten"

Offline Milan

  • Pocasni Clan
  • *
  • Posts: 7406
  • "Sloga bice poraz vragu"
Odg: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA
« Reply #61 on: March 11, 2009, 02:43:55 PM »
Sta su diuretici?

lekovi koji se koriste za izbacivanje vode pred takmicenje
koliko sam shvatio,pada se u stanje hiperkelamije sto izaziva zastoj srca u ekstremnijim slucajevima
Quote
Powerlifting,strongman,weightlifting su direktno povezani sa nasom urodjenom teznjom da budemo jaki i spremni i prevazidjemo sve poteskoce i kao takvi su daleko prirodniji ,jer izviru iz kolektivnog secanja celokupne civilizacije,znaci ,imaju veoma duboke korene u nasim istinskim teznjama.

sledeci cilj:SQ 400  BP 190 DL 380

Offline luka.l

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 286
  • Gender: Male
Odg: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA
« Reply #62 on: March 17, 2009, 03:35:50 AM »
Sta su diuretici?

Odnosno uglavnom lekovi izazivaju smanjenje krvnog pritiska izbacivanjem vezane vode mokrenjem...
Powerlifting seems to be one of the only sports that you can be attempting to break a record and the guy whose record you're breaking is screaming at you to get it.

Offline Kano

  • ExYu sampion-JUNIOR
  • *
  • Posts: 412
  • Gender: Male
Odg: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA
« Reply #63 on: March 30, 2009, 12:30:34 PM »
imam pitanje, problem nije licni vec mi je drugar  u frci, al cisto da se zna ne lazem vec je moguce da i na forumima neko pita za drugara..
Staz 7 godina, ishrana i trening vrhunski , da postavim slike iz tog natural(do prije mjesec dana) perioda ne biste vjerovali.
Uglavnom, na moj nagovor poceo je sa ciklusom sve sam mu slozio i prilagodio tako da se spremi za takmicenje da izadje u klasiku, prve nedelje je uzeo 750 mg testa, i nakon toga nastavio sa 500mg test enanthata. U drugoj nedelji ubacuje trenbolon acetat, 50mg EOD. I tada nastaju sranja, osjeca peckanje u grudima, i žalio se na to, dao sam mu nolvadex i poceo je piti 20mg na dan, ..sve isto..povecao na 30mg, malo manje, na 40mg i drzao 40mg isto malo manje pecka, ubacio je i proviron 50mg ED i nolvadex 30mg minimalno...citao sam nakon toga o prolaktinu, i da b6 utice na prolaktin pa sam mu rekao da uzme b6 i da pije uz svaki obrok kao ludak...

koje je sada rjesenje jer nakon 20ak dana na brdu nolve i provirona jos uvijek nije miran sto se tice gyno..ima li neki lijek koji je jaci supresor prolaktina kod nas u apotekama ako je do prolaktina u ovom slucaju..?
Insulin has been called "Anabolicus Maximus" by some gurus of the bodybuilding world. Insulin can give you greater gains than you have ever had using anabolics alone. Insulin, in combination with androgens and resistance exercise, may trigger maturation of satellite muscle cells (small, more or less useless cells that are held in reserve, which do not contribute to muscular strength) into mature muscle cells that do contribute to muscular size and strength. How freakin cool is that.

Offline sele137

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 1399
  • Gender: Male
  • ALPHA MALE
Odg: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA
« Reply #64 on: March 30, 2009, 09:10:46 PM »
A je li razmisljao o tome da prestane sa trenom koji mu ocigledno neodgovara ili ga bas mora uzimati  :rolleyes01:
Samo ga peckaju grudi ?
Je li ga bole bradavice na pritisak?

Stvar sa trenom i ginekomastijom nije bas posve jasna kao sto je slucaj sa estrogenom i ponekad nemozes samo uzeti neki antiprolaktinski  ljek da bi izbjegao problem.Ustvari postoje razni dokazi koji govore da ginekomastija izazvana prolaktinom nepostoji tj tacnije prolaktin samo uvecava negativno dejstvo estrogena na ginekomastiju.
Dakle stvari nisu totalno jasne kao sa estrogenom i gynom!!!

Po meni vi ste na dobrom putu jer po meni je rijesenje ovakvog problema kontrola estrogena,B6,dht derivat proviron/winstrol pa tek onda lijekovi za kontrolu prolaktina kao sto su Cabergolin (Dostinex) ili Bromokriptin (Bromergon,Lek ljubljana)
http://www.healthdesigns.com/rewardsref/index/refer/id/53104/

5$ Discount Code:4089008

If I had it to do all over again, the only injectable I would ever use is Testosterone. I wouldn't waste one shot on anything else!!!
__________________________________
TESTOSTERONE IS THE SPINAL CORD OF THE BODYBUILDER,,NO SYNTETIC TESTOSTERONE = NO BODYBUILDER
__________________________________


Natural





The pros are using good old-fashioned Testosterone, Deca, Dianabol, insulin in the off-season, and GH pre-contest. Nothing fancy. But they're the pros because they're gifted, dedicated, and have been at it a long freaking time. Anybody that tells you different is either full of shit or trying to sell you garbage.



My goals are very simple:

1. Break The Law
2. Look Good Naked

Steroids will cause your kidneys to explode, your heart to blow a ventricle, and your liver to squirt out of your arse, fly across the room, and knock the cat off the futon.

The most obvious symptom is death which would hardly be missed by even the most focused and intensive bodybuilder.

Offline Boki4

  • Iskusni rekreativac
  • *
  • Posts: 43
  • Gender: Male
Tren
« Reply #65 on: March 30, 2009, 11:48:29 PM »
Hvala puno,Sele!Ja sam inace taj Kanov drugar.Kano se nije dobro izrazio,ne peku me bradivice nego me bole na dodir.Trenbolon sam uzeo zbog njegovih karakteristika,a stvarno me ekstra radi(osjetio sam ga poslije 7 dana).Wins mislimo da ne bih trebao posto imam problema sa zglobovima,ramena mi iskacu,zglobovi po prirodi slabi.Stvarno ne znam sta bih drugo mogao ubaciti od predtakmicarskih steroida koji nece navuci vodu?!Znam da deka malo aromatizuje,da je 19 nor grupa(kao i tren) i da li bi to bilo dobra konbinacija sa winsom?Deka da podmaze zglobove i wins da rijesi vodu i da me zgusne.Da nastavim i dalje da se trujem sa 20mg nolve ili da spustim na 10mg?B6 2 tablete uz svaki obrok (6 obroka),proviron se podrazumjevaju.Sasa mi je prebacio malo winsa iz svojih zaliha,pa cu ubaciti 10mg prije treninga.Hvala unaprijed,rokanje je nauka sto bi Sasa rekao.

Offline sele137

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 1399
  • Gender: Male
  • ALPHA MALE
Odg: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA
« Reply #66 on: March 31, 2009, 10:05:41 AM »
Da tren je dobar steroid i radi svakome koga ja znam!!!
Prije svega ja bih probao da uvidim u cemu je problem  i pokusam to rijesiti sa postojecim sredstvima.
Bol bradavica na pritisak  je stanje koje je jos daleko od ginekomastije.Probaj sa 10mg nolve,b6 i/ili winstrol u dozi koju ti je dao kano  i proviron.
Bitno je da se bol ne povecava a sama bol bradavica na ciklusu se moze tolerisati i to neznaci ginekomastiju.S obzirom da ti je ovo prvi ciklus kako sam skontao iz kanovog posta mislim da ovdje dosta ima uticaj nagla navala steroida na koju tvoje tjelo nije naviklo i mislim da mozda i nebi imao ovolike nuspojave da si prije recimo uzimao koji ciklus ili da si nekada vec isprobao tren enanthat pa sad presao na acetat.

Bas ako vidis da stvari idu na gore onda potpuno ukini tren i probaj kombinaciju dece (Nandrolon Phenylpropionat bi bio puno bolji od standardne dece) u manjim dozama jer ce ti u vecim navuci previse vode osim ako nebudes koristio phenylpropionat verziju  i winsa sto je dobar ciklus u kombinaciji sa testom .Medutim moras znati da deca ima slicna dejstva kad je u pitanju progesteron kao i tren i vrlo je moguce da imas slican problem kao sa trenom ako si bas toliko osjetljiv.Naravno deca se nemoze porediti sa trenom kad je u pitanju izgled misica  i nije bolje rijesenje!!!
Takoder ako si bas ozbiljan sa tim takmicenjem i zelis postici 100% forme onda bi trebao bi ubaciti test propionat barem koju sedmicu prije takmicenja ili da smanjis na mimimum dozu i  dece i testa kako se priblizavas takmicenju.Masteron je odlican umjesto winstrola ali ta zamjena nije neophodna.
Tesko je biti previse voden i od steroida koji zadrzavaju vodu kad si u takmicarskoj formi i na takmicarskoj djeti ali ko zeli 100 % uradit ce to po pravilima.Naravno OVO JE INDIVIDUALNO kao i vecina stvari kad su u pitanju steroidi!!!
I na kraju ishrana moze uciniti puno vise za tvoj izgled od bilo kojeg steroida i treba puno vise da se konce. na taj dio a da steroide posmatras samo kao pomocno sredstvo!!!

Za tebe ovo su jedne od najboljih opcija za zadnje sedmice prije takmicenja :

Testosteron propionat
Trenbolon acetat
-----------------------------------
Testosteron propionat
Stanozolol
-----------------------------------
Testosteron propionat
Masteron
-----------------------------------

Naravno uz ovo moze ici proviron,clen,t3,nolva...ali nemoj mjenjati nista drasticno neposredno pred takmicenje.
Pred tobom je dosta testiranja na svom tjelu da bi skontao sta je najbolje za tebe jer ti svi mogu dati generalne upute ali tek kad ti savladas sta kako djeluje na tebe tek onda ces moci sastaviti najbolji ciklus za sebe.
http://www.healthdesigns.com/rewardsref/index/refer/id/53104/

5$ Discount Code:4089008

If I had it to do all over again, the only injectable I would ever use is Testosterone. I wouldn't waste one shot on anything else!!!
__________________________________
TESTOSTERONE IS THE SPINAL CORD OF THE BODYBUILDER,,NO SYNTETIC TESTOSTERONE = NO BODYBUILDER
__________________________________


Natural





The pros are using good old-fashioned Testosterone, Deca, Dianabol, insulin in the off-season, and GH pre-contest. Nothing fancy. But they're the pros because they're gifted, dedicated, and have been at it a long freaking time. Anybody that tells you different is either full of shit or trying to sell you garbage.



My goals are very simple:

1. Break The Law
2. Look Good Naked

Steroids will cause your kidneys to explode, your heart to blow a ventricle, and your liver to squirt out of your arse, fly across the room, and knock the cat off the futon.

The most obvious symptom is death which would hardly be missed by even the most focused and intensive bodybuilder.

Offline lokk1

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 2294
  • Gender: Male
Odg: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA
« Reply #67 on: July 08, 2009, 11:15:45 AM »
Quote
Srcani problemi

Rizik da neko dobije srcano oboljenje se povecava sa upotrebom steroida.Koristenje steroida povecava nivo holesterola u sistemu koji uzrokuje zadebljanje arterijskih zidova koje naravno u najgoroj verziji moze biti opasno po zivot. Svim bilderima se preporucuje da prije upotrebe steroida konsultuju ljekara i provjere da vec nemaju povecan nivo holesterola. Dodatni faktori koji mogu da izazovu srcane probleme su stres, visok krvni pritisak i naglo povecanje tjelesne tezine. Poslje prestanka koristenja steroida nivo holesterola se vraca u normalu.


jel ovo sve shto je poznato od potencijalnih problema shto se tiche srca .. da li ima nekog uticaja na aritmije ?  trazio sam po netu nisam nashao puno materijala .. tnx
OATZ AND SQUATZ !

HATERS GONNA HATE!!

Offline sele137

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 1399
  • Gender: Male
  • ALPHA MALE
Odg: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA
« Reply #68 on: July 08, 2009, 08:23:50 PM »
Aritmija je proprilicno uobicajna nuspojava kod korisnika steroida tako da mislim da steroidi nisu preporucljivi za bilo koga ko ima bilo kakvih problema sa srcem ukljucujuci i aritmije!!!
Iako nigdje nema podatak koliko steroidi mogu pogorsati problem cinjenica je da se ova nuspojava desava mnogima korisnicima steroida  i zato mislim da je bolje biti siguran!!!
Ako imas problema sa aritmijama preporucujem ti da pripazis i na pojedine suplemente tipa sagorijevaca i no proizvoda i sl. !!!
http://www.healthdesigns.com/rewardsref/index/refer/id/53104/

5$ Discount Code:4089008

If I had it to do all over again, the only injectable I would ever use is Testosterone. I wouldn't waste one shot on anything else!!!
__________________________________
TESTOSTERONE IS THE SPINAL CORD OF THE BODYBUILDER,,NO SYNTETIC TESTOSTERONE = NO BODYBUILDER
__________________________________


Natural





The pros are using good old-fashioned Testosterone, Deca, Dianabol, insulin in the off-season, and GH pre-contest. Nothing fancy. But they're the pros because they're gifted, dedicated, and have been at it a long freaking time. Anybody that tells you different is either full of shit or trying to sell you garbage.



My goals are very simple:

1. Break The Law
2. Look Good Naked

Steroids will cause your kidneys to explode, your heart to blow a ventricle, and your liver to squirt out of your arse, fly across the room, and knock the cat off the futon.

The most obvious symptom is death which would hardly be missed by even the most focused and intensive bodybuilder.

Offline lokk1

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 2294
  • Gender: Male
Odg: SPOREDNI EFEKTI UPOTREBE STEROIDA
« Reply #69 on: July 09, 2009, 05:41:39 AM »
Aritmija je proprilicno uobicajna nuspojava kod korisnika steroida tako da mislim da steroidi nisu preporucljivi za bilo koga ko ima bilo kakvih problema sa srcem ukljucujuci i aritmije!!!
Iako nigdje nema podatak koliko steroidi mogu pogorsati problem cinjenica je da se ova nuspojava desava mnogima korisnicima steroida  i zato mislim da je bolje biti siguran!!!
Ako imas problema sa aritmijama preporucujem ti da pripazis i na pojedine suplemente tipa sagorijevaca i no proizvoda i sl. !!!

imao sam supraventrikularne tahikardije .. hvala Bogu daleka proshlost .. sve je ok sada .. aas sam tek uzeo u razmatranje pa malo edukacije ne bi shkodilo .. mada mi se chini da je ovo amin na celu prichu  :crybaby: :crybaby: ..  sagorevache neam potrebe da uzimam a za NO sam znao .. tnx sele
OATZ AND SQUATZ !

HATERS GONNA HATE!!