EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: TESTOSTERON !!!  (Read 130442 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline sele137

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 1399
  • Gender: Male
  • ALPHA MALE
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #100 on: June 08, 2008, 11:05:16 AM »
Nisam bas nesto primejtio da se misljenja drasticno razlikuju naime ja u vecini situacija dajem misljenje tako da tu nema sta da se razlikuje  :evillaugh:

Nazalost moram reci da citanje knjiga dostupnih na nasem trzistu pogotovo ovih prevedenih neznaci nista i puna su dezinformacija koje su ODAVNO prestale da vaze.Anabolici 20054 je skup zastarjelih profila i vanserijskih ciklusa koji su tu samo da bi pisac napisao nesto drugo i u svjetu znalaca o steroidima ova knjiga i slicne je kao basna za djecu PRESMJESNA.
Da bi se znalo o steroidima mora se dugo istrazivati i potrositi dosta svog vremena svaki dan i procitati par knjiga NIJE dovoljno a osim toga glupo je procitati par dezinformacijskih knjiga i misliti da sve znas a pogotovo je glupo citati knjigu kao upustvo aha uzeti 250mg toga pmijesati sa 250mg ovoga i bubnuti sebi to u dupe samo zato sto je to neko procitao u knjizi.
Druga stvar kod tih knjiga je to sto su pisci uvijek morali unositi nesto revolucionarno u svoje knjige da bi se prodavale a sve to revolucionarno je bazirano na njihovom misljenju bez IJEDNOG dokaza a nazalost nasem narodu je dovoljno da pise u knjizi ili novinama da povjeruju u to i tu se zavrsava istrazivanje.

Dakle poenta ove price je da bi se znalo o temi svaki dan se mora procitati barem par redova texta o steroidima a ne procitati knjigu i misliti da je to sve sto se ima saznati jer tako nije.
Misljenja o steroidima se mjenjaju bukvalno svaki sat i ono sto ste procitali prije godinu dvije sad vise mozda nevazi a da negovorim o knjigama koje su stare 10 godina.

No da nebude samo prica evo par linkova za ozbiljno istrazivanje gdje sam ja najcesce kao i odlicna knjiga.
Nazalost vecina ovih stranica se placa ali kad si hmmmm kemicar onda imas stelu :evillaugh:

http://www.pubmed.com/
Developed by the National Center for Biotechnology Information (NCBI) at the National Library of Medicine (NLM), located at the U.S. National Institutes of Health (NIH). Publishers participating in PubMed electronically submit their citations to NCBI prior to or at the time of publication. If the publisher has a web site that offers full-text of its journals, PubMed provides links to that site as well as biological resources, consumer health information, research tools, and more. There may be a charge to access the text or information but the vast amount of clincal research available is well worth it.

Anabolic Steroids In Sport And Exercise (DOBRA KNJIGA)
http://www.amazon.com/Anabolic-Steroids-Exercise-Charles-Yesalis/dp/0880117869/
By Charles E. Yesalis (2000)
Charles Yesalis is a professor of health policy, administration, exercise and sports science at Penn State. His book is a collection of articles that examine anabolic-androgenic steroids, their effects and long-term medical prognosis of use. This academic book will appeal to serious AAS researchers. Yesalis offers the research findings and opinions of steroid advocates and detractors in an unbiased scientific document. The book includes chapters on drug testing, analysis of performance, health implications and the legal aspects of steroid possession and distribution; as well as a comprehensive history of steroid use in sports and exercise.

Anabolic Steroids & The Athlete (DOBRA KNJIGA)
http://www.amazon.com/Anabolic-Steroids-Athlete-William-Taylor/dp/0786411287/
By William N. Taylor (2002)
William Taylor carefully explores the chemistry and physiology of testosterone and its derivatives. This text is well researched and scientifically reliable. Read it once to gain knowledge; read it twice with a highlighter.

Current concepts in anabolic-androgenic steroids

http://ajs.sagepub.com/cgi/content/abstract/32/2/534

By Nick A. Evans (2004)
The muscle-building effects of anabolic-androgenic steroids have been questioned for decades. Nick Evans shows recent scientific investigations into supraphysiologic doses that supports the efficacy of these regimens. Testosterone has potent anabolic effects on the musculoskeletal system. For athletes requiring speed and strength and men desiring a cosmetic muscle makeover, illegal steroids are a powerful lure, despite the risk of subjective side effects. Recent clinical studies have discovered novel therapeutic uses for physiologic doses of AAS, without any significant adverse effects in the short term.


A league of their own: demographics, motivations and patterns of use of 1,955 male adult non-medical anabolic steroid users in the United States

http://www.jissn.com/content/4/1/12

By Jason Cohen, Rick Collins, Jack Darkes and Daniel Gwartney (2007)
A survey of 1,995 men provides a comprehensive profile of non-medical anabolic-androgenic steroid users around the United States. The typical user was a highly-educated and gainfully employed, earning an above-average income. He was not active in organized sports; use was motivated by increases in skeletal muscle mass, strength, and physical attractiveness. The survey breaks several myths about the typical steroid-user.


http://www.medscape.com

http://www.amedeo.com

http://www.cspinet.org

http://chemfinder.cambridgesoft.com

http://www.worldhealthnews.harvard.edu

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus

http://cancerweb.ncl.ac.uk/omd

http://www.scirus.com

http://gateway.nlm.nih.gov/gw/Cmd

http://www.chemindustry.com/chemnames

http://www.newscientist.com/news

http://www.sportsci.org

http://highwire.stanford.edu/lists/largest.dtl

http://www.sportdiscus.com

http://www.jci.org

http://www.nap.edu


http://www.healthdesigns.com/rewardsref/index/refer/id/53104/

5$ Discount Code:4089008

If I had it to do all over again, the only injectable I would ever use is Testosterone. I wouldn't waste one shot on anything else!!!
__________________________________
TESTOSTERONE IS THE SPINAL CORD OF THE BODYBUILDER,,NO SYNTETIC TESTOSTERONE = NO BODYBUILDER
__________________________________


Natural





The pros are using good old-fashioned Testosterone, Deca, Dianabol, insulin in the off-season, and GH pre-contest. Nothing fancy. But they're the pros because they're gifted, dedicated, and have been at it a long freaking time. Anybody that tells you different is either full of shit or trying to sell you garbage.



My goals are very simple:

1. Break The Law
2. Look Good Naked

Steroids will cause your kidneys to explode, your heart to blow a ventricle, and your liver to squirt out of your arse, fly across the room, and knock the cat off the futon.

The most obvious symptom is death which would hardly be missed by even the most focused and intensive bodybuilder.

Offline Sinisa Privulovic

  • ExYu Sampion
  • *
  • Posts: 37
  • Gender: Male
  • ko nece kad moze, nece moci kad bude hteo
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #101 on: June 08, 2008, 11:12:02 AM »
Sadrzaj mog proslog posta namenjen je onima koji ne znaju jer ce im se sa dobrom literaturom sve razjasniti. Kad bih ja pocinjao sa svojim prvim ciklusom, ne bih znao da li da verujem Sinisi, sele137 ili nekom trecem ili cetvrtom. Druga stvar bi bila da svako od njih ima isto misljenje o onome o cemu je u temi bilo reci... Ipak u svemu tome ima mnogo stvari o kojima treba voditi racuna...

A za sele137 i ostale na forumu informacija... Meni omiljena knjiga koja tretira celokupnu problematiku zove se "Anabolici 2000", pisac William Llewellyn.

I ja bih voleo sele137 da nam i ti napises na kojoj literaturi baziras svoje znanje ili preciznije da nam preporucis jednu knjizicu o ovome. Svakako bi to najvise koristilo pocetnicima, da odluce hoce li se uopste uplitati u ovako nesto i ako da, na koji nacin...




Offline Sinisa Privulovic

  • ExYu Sampion
  • *
  • Posts: 37
  • Gender: Male
  • ko nece kad moze, nece moci kad bude hteo
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #102 on: June 08, 2008, 11:17:22 AM »
Extra. Ovo je prava stvar ne samo za pocetnike... Pa ko voli nek' izvoli...

Offline sele137

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 1399
  • Gender: Male
  • ALPHA MALE
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #103 on: June 08, 2008, 11:21:03 AM »


A za sele137 i ostale na forumu informacija... Meni omiljena knjiga koja tretira celokupnu problematiku zove se "Anabolici 2000", pisac William Llewellyn.



Izgleda da nisi stigao da procitas moj gornji odgovor  :rolleyes01:
Predpostavljao sam da je to knjiga tipa anabolici 20344 sto je vrlo lose ali recimo za osnovno znanje moze proci iako ce tokoom daljeg istrazivanja sigurno doci do zabuna jer kako taj pocetnik bude dalje istrazivao sto je kod na VRLO RIJETKO nailazit ce na brdo dezinformacija koje se neslazu.
Razlog je vrlo jednostavan knjige anabolici nisu nikakva referenca za realno stanje o steroidima nego skup stvari koje su osnovne i fundametalne kao profili steroida koji takoder nisu ok jer je sve ovo nauka i kao sto sam rekao nauka se mjenja svaki sat a ostatak knjige je vecinom pokusaj uvodenja inovacija da bi se knjiga prodavala.

Knjiga se moze procitati ali da to bude upustvo za koristenje i da se toga neko pridrzava je GLUPOST najblaze receno.

Nazalos kako razmisljaju nasi ljudi dovoljno je procitati u novinama i tu se stavlja tacka na istrazivanje a vjeru mi ako neprocitas nesto svaki dan promakne ti dosta stvari.

Procitaj (ti ili ti pocetnici) ako mozes kupiti ove dvije knjige koje sam gore naveo i to ce biti DALEKO bolja referenca za pocetnika nego ova spanska serija u 10000 nastavaka.
http://www.healthdesigns.com/rewardsref/index/refer/id/53104/

5$ Discount Code:4089008

If I had it to do all over again, the only injectable I would ever use is Testosterone. I wouldn't waste one shot on anything else!!!
__________________________________
TESTOSTERONE IS THE SPINAL CORD OF THE BODYBUILDER,,NO SYNTETIC TESTOSTERONE = NO BODYBUILDER
__________________________________


Natural





The pros are using good old-fashioned Testosterone, Deca, Dianabol, insulin in the off-season, and GH pre-contest. Nothing fancy. But they're the pros because they're gifted, dedicated, and have been at it a long freaking time. Anybody that tells you different is either full of shit or trying to sell you garbage.



My goals are very simple:

1. Break The Law
2. Look Good Naked

Steroids will cause your kidneys to explode, your heart to blow a ventricle, and your liver to squirt out of your arse, fly across the room, and knock the cat off the futon.

The most obvious symptom is death which would hardly be missed by even the most focused and intensive bodybuilder.

Offline Bildek-21

  • Pocasni clan
  • *
  • Posts: 776
  • Gender: Male
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #104 on: June 08, 2008, 05:52:45 PM »
Evo sele, iskopirao sam knjigu  Dorucak Sampiona, jos je samo trebam skenirat pa cu je stavit na forum....
Knjiga nije prevedena na hrvatski, vec ju je napisao Goran Tepsic u suradnji sa Ben Jonsonom...

Sve su te knjige slicne....
---------------------------------

mozes li ti skenirat jednu od one 2 knjige koje si kupio i preporucijes?? Ili ih imas u PDF formatu?
Volio bi ih procitat.


Offline munja

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 294
  • Gender: Male
  • Live to ride-Ride to live
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #105 on: June 16, 2008, 01:24:02 PM »

  Znam da depo  pocima djelovati u 3 sedmici,a kada pocima djelovati opcenito?Mozda je malo glupo pitanje ali hocu da pitam kada dolazi do njegovog najjačeg efekta?hvala

Offline sele137

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 1399
  • Gender: Male
  • ALPHA MALE
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #106 on: June 16, 2008, 03:13:12 PM »
Svaki steroid pocinje odmah da "radi".Ti kad ubrizgas ster. on nestoji tu negdje i ceka da produ tri sedmice nego se odmah otpusta i konkretno recimo test je vec za 48-72 sata veci od prirodnog kad su u pitanju dugodjelujuci steroidi.Dakle steroidi odmah pocinju djelovati!!!

Kad je njegovo dejstvo najace zavis od toga da li si koristio orale frontloading i sl. ili si samo isao sa flat doziranjem.

Pocetnici cesto gubitak one pocetne efuorije tumace kao da ciklus prestaje da radi ali najcesce tako nije nego je upravo suprotno.
Dakle vecina misljenja koja ces cuti ovdje su subjektivna i dalekoooo od objektivnih.
http://www.healthdesigns.com/rewardsref/index/refer/id/53104/

5$ Discount Code:4089008

If I had it to do all over again, the only injectable I would ever use is Testosterone. I wouldn't waste one shot on anything else!!!
__________________________________
TESTOSTERONE IS THE SPINAL CORD OF THE BODYBUILDER,,NO SYNTETIC TESTOSTERONE = NO BODYBUILDER
__________________________________


Natural





The pros are using good old-fashioned Testosterone, Deca, Dianabol, insulin in the off-season, and GH pre-contest. Nothing fancy. But they're the pros because they're gifted, dedicated, and have been at it a long freaking time. Anybody that tells you different is either full of shit or trying to sell you garbage.



My goals are very simple:

1. Break The Law
2. Look Good Naked

Steroids will cause your kidneys to explode, your heart to blow a ventricle, and your liver to squirt out of your arse, fly across the room, and knock the cat off the futon.

The most obvious symptom is death which would hardly be missed by even the most focused and intensive bodybuilder.

Offline Kano

  • ExYu sampion-JUNIOR
  • *
  • Posts: 412
  • Gender: Male
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #107 on: July 15, 2008, 08:41:02 PM »
jedno pocetnicko pitanje

enanthat i propionat, koja je razlika osim onoga sto se moze procitati, mislim u praksi.. citao sam sa vise strana da depo nakupi dosta vode i sala i daje nekvalitetniji izgled cak i ako se vodi racuna o hrani...na drugoj strani da je to zabluda i da je svejedno mada vidim da se u predtakmicarskim ciklusima ubacuje propionat. Da li je moguce izgledati kvalitetno na masi, uz kvalitetnu ishranu, a ne kao balon bez ijedne linije ako se za ciklus uzme npr. depo i deca d.?
Insulin has been called "Anabolicus Maximus" by some gurus of the bodybuilding world. Insulin can give you greater gains than you have ever had using anabolics alone. Insulin, in combination with androgens and resistance exercise, may trigger maturation of satellite muscle cells (small, more or less useless cells that are held in reserve, which do not contribute to muscular strength) into mature muscle cells that do contribute to muscular size and strength. How freakin cool is that.

Offline Bildek-21

  • Pocasni clan
  • *
  • Posts: 776
  • Gender: Male
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #108 on: July 15, 2008, 09:56:38 PM »
jedno pocetnicko pitanje

enanthat i propionat, koja je razlika osim onoga sto se moze procitati, mislim u praksi.. citao sam sa vise strana da depo nakupi dosta vode i sala i daje nekvalitetniji izgled cak i ako se vodi racuna o hrani...na drugoj strani da je to zabluda i da je svejedno mada vidim da se u predtakmicarskim ciklusima ubacuje propionat. Da li je moguce izgledati kvalitetno na masi, uz kvalitetnu ishranu, a ne kao balon bez ijedne linije ako se za ciklus uzme npr. depo i deca d.?

Tesko  :boxed:
Enanthat nakuplja vodu sam po sebi... drugi mogu pricat sta oce...ali je tako...


Offline sele137

  • Ponosni vlasnik
  • *
  • Posts: 1399
  • Gender: Male
  • ALPHA MALE
Odg: TESTOSTERON !!!
« Reply #109 on: July 16, 2008, 09:32:19 AM »
Kao sto sam prije govorio opet ponavljam ni depo ni anadrol ZAJEDNO nemoraju navlaciti vodu ako se pravilno hrani koristi antiestrogene u malim dozama (10mg nolve) i ako osoba ima odgovarajuci %BF.
Koja je razlika izmedu depoa i propionata?
Samo ester a supstanca je ista!!!
Od estera se nenavlaci voda nego on sluzi da produzi dejstvo testosterona u tijelu!!!
Dakle u depou nema nikakva druga supstanca koja navlaci vodu a koje nema u propionatu.

Konkretno ja sada vec neko vrijeme radim definiciju i NIKADA nisam bio "odraniji" a pogodi sta koristim od steroida 1000mg depoa i 100mg anadrola.Na svakom djelu tijela jedva da mogu povuci kozu izmedu prstiju  :rolleyes01:

GDJE STE VI KOJI NAVLACITE NEKU VODU JAVITE SE!!!

Tacno je da ce vecina korisnika navuci vodu ali tu netreba kriviti depo nego NEZNANJE!!!

JKANO
Test sam od sebe nemoze navuci salo jer mu nije to funkcija cak sta vise totalno suprotno.
Problem je ili u ishrani ili u kontroli estrogena za vrijeme a pogotovo poslije ciklusa kada moze doci do debljanja,a za to opet nije kriv depo nego NEZNANJE!!!

Propionat pred takmicenje je ok jer se na takmicenju trazi 100% izgled i tu su u pitanju finese ali nazalost ovdje vecina nije ni blizu da izgledaju kao bilderi a kamoli da se takmice a boje se navlacenja vode a izgledaju ko svinje ili su premrsavi/djeca.
Razumijes o cemu pricam :rolleyes01:

Naravno da mozes kvalitetno izgledati na bilo kojem steroidu pod uslovom da se pravilno hranis i da pocnes sa dovoljno niskim BF-om i sto je najbitnije da shvatis sve kao veoma dug proces a ne kao sto vecina djecice misli da je dovoljno 10ciklusa da lice na bodybuildera  :evillaugh:

P.S.
Nemoj previse vjerovati svemu sto procitas jer su ti i forumi kao "mahala" jedan kaze i onda svi ponavljaju.
Potrudi se da uvijek nades konkretne/objektivne dokaze!!!
http://www.healthdesigns.com/rewardsref/index/refer/id/53104/

5$ Discount Code:4089008

If I had it to do all over again, the only injectable I would ever use is Testosterone. I wouldn't waste one shot on anything else!!!
__________________________________
TESTOSTERONE IS THE SPINAL CORD OF THE BODYBUILDER,,NO SYNTETIC TESTOSTERONE = NO BODYBUILDER
__________________________________


Natural





The pros are using good old-fashioned Testosterone, Deca, Dianabol, insulin in the off-season, and GH pre-contest. Nothing fancy. But they're the pros because they're gifted, dedicated, and have been at it a long freaking time. Anybody that tells you different is either full of shit or trying to sell you garbage.



My goals are very simple:

1. Break The Law
2. Look Good Naked

Steroids will cause your kidneys to explode, your heart to blow a ventricle, and your liver to squirt out of your arse, fly across the room, and knock the cat off the futon.

The most obvious symptom is death which would hardly be missed by even the most focused and intensive bodybuilder.