EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Trening, faza 2  (Read 2368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Izabela

  • Lenstina
  • *
  • Posts: 1
  • Gender: Female
Trening, faza 2
« on: July 04, 2008, 02:45:10 AM »
Pozdrav svima!
Sve je vec receno, ali pohvala nikad dosta - odusevljavate me i veoma sam zahvalna sto sam imala mogucnost da se edukujem na ovu temu vec duze vremena, citajuci vas. Od neprocenjive ste vrednosti, zaista.  Hvala!  :blowkiss:

Moja situacija:
34. god., 172/71. Skinula sam 7 kg, cilj mi je jos 5 i da se zategnem.

Za 2 meseca sam skinula 7 kg, polako ali sigurno, bez dijeta i precica. Osecam se fenomenalno! Ishranu sam regulisala u potpunosti, ne vagam vise ali to je zato sto sam naucila od oka da ocenim koliko cega, pa otprilike uzmem.

Problema nemam sto se tice ishrane, barem tako mislim, cim kilaza ide na dole.
Mene zanima druga faza treninga, tj. kako da napravim raspored za dalje kad sam dostigla famoznih 30 min. trcanja na traci bez stajanja?
HIIT radim svaki drugi dan, posle tegova, 20 min. (1 min. brzo - 1/2 min laganije)
Orbitrek sam radila redovno jedno vreme i po 50-60 min, kao neki produzeni kardio sa upadima HIIT-a, ali sam vremenom vise koristila traku. Interesantnija mi je, i bolje mi lezi.
Kruzni radim 3x15, u proseku 40 min.
Cucnjevi sa tegovima (2x2 kg)
Ubacim cesto Pilates ruke i noge,
i uvek zavrsim sa trakom.

Upala nema odavno.

E sad, mozete li mi dati neki konkretni predlog kako da treniram ubuduce, s obzirom da osecam da mogu vise i da sam spremna na nesto drugo?
Obicno idem u teretanu svaki drugi dan (uvece kasno, ne mogu preko dana jer sam sama sa malim detetom, a i bioritam mi je takav - noc je moja), retko se desi pauza od 2 dana otkad su prestale upale.


 :respect: