EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: HIIT + Teretana  (Read 8705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ritualx

  • Pocetnik
  • *
  • Posts: 7
Odg: HIIT + Teretana
« Reply #10 on: June 19, 2012, 03:00:24 PM »
ne kapiram, jel hoces da kazes da ako bude u deficitu 5 dana da ce da nabaci salo zato sto jede uh pre spavanja? kako je to moguce uopste?

evo malo korisnih linkova:
http://www.leangains.com/search/label/Diet%20Mythology
http://weightology.net/weightologyweekly/?page_id=319

inace kad se prica o pwm-u svima su puna usta glikogena i kako treba kupiti ovaj i onaj suplement da bi se on obnovio sto pre ali zato kad se prica o UH pre spavanja glikogen se zaboravlja odjednom i prica se da sve to ide direkt u salo  :lol:

Ritualx najolje bi bilo da radis hiit negde napolju, ne znam kako je moguce da se radi na traci ajde na bajsu moze ali je bezveze. inace mogao bi da pocnes sa 15 sekundi sprint i 45 sekundi lagano, tj da odnos bude 1:3 ili cak vise pa posle smanjujes kad nabijes kondiciju i radis 10-15 minuta koliko vec mozes. inace sprint znaci da trcis najbrze sto mozes kao da te jure pit bulovi, a ne da trcis malo brze kao sto pisu zene na njihovom delu foruma, sve rade hiit po pola sata minut brzo i minut sporo  :whistling

Aham,mada mislim da bih mogao i da izguram i 30sec 2min rest,jer sam pre owoga trcao/dzogirao,cini mi se da je owih 15 sec sprint 45 sec nekako lagano. :)