EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: kardio-kada raditi?  (Read 13632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lokk1

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 2294
  • Gender: Male
Odg: kardio-kada raditi?
« Reply #20 on: May 01, 2011, 07:59:38 PM »
Kad je neko na definiciji i ima dan s 0 g UH, zar tada nece doci do katabolizma misica kad se radi kardio na prazan zeludac i taj dan jedu samo proteini i nesto nezasicenih masnoca?

Koliko puta sedmicno se moraa raditi kardio pri rotaciji UH?

nije bash intuitivno ali nece neshto znachajno ..iz vishe razloga ..kad kazem vishe mislim 10ak bar za koje ja znam (metabolichkih )... ti chim si u deficitu neshto misica MORA otici .. idealno bi bilo da se i to malo dodatno minimalizuje suplementima ali realno kalorijska potroshnja kardia nije ogromna njegove prednosti su neshto drugo .. a od toga ~80% je iz masti neshto vishe od 10% je iz UH i neshto manje od 10% je iz PRO .. 7-8% od par stotina kcal u najboljem sluchaju nije katastrofalno ..
i zashto bi unosio samo nezasicene masti na 0UH ?? shta fali ostalim mastima ?

na drugo pitanje nemash definitivan odgovor .. uvek je bolje da krenesh sa 1-2 x nedeljeno i da ti fokus bude dijeta prvenstveno je UPRAVO HRANA odnosno odsustvo hrane glavni izvor deficita , da se tako izrazim iako zvuchi retardirano .. i naravno tegovi .. a cardio prati i ubacuj tj pojachavaj u trenutcima kada imash gubitak masti stane .. bolje polako i kvalitetno gubiti mast nego za mesec dana izgubiti 5 kila mishica .. fora je svaki put izbacivati telo iz homeostaze kad god se privikne na odredjeni stimulans .. a za to imash brdo nachina .. promene u ishrani , promene u dijeti , sagorevachi itd ..
OATZ AND SQUATZ !

HATERS GONNA HATE!!