ExYu-fitness Galerija > ::ExYu Champions gallery::

Najbolja?

(1/3) > >>

Sandra:
S obzirom da se ovdje radi o ex YU forumu, mislim da je mozda ovo mjesto gdje bi mogla postaviti ovo pitanje. Nisam sigurna da li je odabir podforuma dobar (ali u tom slucaju moja isprika moderatorima).

Dakle koja je po vasm misljenju najboloja body builderica svih vremena bivse Jugoslavije. Ja se o kriterijma ocjenjivanja bodybuildinga ne znam puno, pa moje misljenje i nije znacajno. Da li se tu radi o Novosadjanki Biserki Sipki, koja je jedina od cura dospjela do samog vrha, naime sudjelovala je u izboru Miss Olympije? Ili je to motda Ptujanka Brigita Brezovac, koja nezadrzivo kroci prema vrhu? Ili je to po nekima masivna Ljubljancanka Eva Pogacnik? Milka Sudarevic nastupila je (koliko sam vidjela po slikama) na posljednjem prvenstvu Srbije u sjajnoj formi. Da li se natjecateljice iz Hrvatske Miljana Pavkovic i Inja Damjanovic mogu naci na tom popisu? Ili mozda Blazenka Jukic i Zeljka Tepes? Za Branislavu Jovanovic bi trebalo biti mjesta na ovoj temi, da li i za Ljubicu Bukinac koja je tijekom osamdesetih u par navrata odnjela naslov prvakinje bivse Jugoslavije? neki ce vjerojatno spomenuti i Irenu Celik, suprugu YU legende body buildinga Petra, koja je (koliko je meni poznato) prva od zena bu bivsoj Jugoslaviji pocela s tim sportom. Ako sam neku natjecateljicu zaboravila, oprostite mi. Znam da se radi o relativno dugom vremena, tijekom kojega su se standardi zenskog body buildinga, a i kriteriji sudjenja mijenjali, i da su takve usporedbe teskoe i komplicirane, ali mozda ipak mozemo preko toga preci.

Po mom sudu prvih 5 bi izgledalo

1. Biserka Sipka
2. Brigita Brezovac
3. Branislava Jovanovic
4. Miljana Pavkovic
5. Eva Pogacnik

Meni osobno Brigita najbolje izgleda, ali nastup na Miss Olimpie na prvo mjesto ipak stavlja Biserku Sipku.


Ted Arcidi:
mislim da si zaboravila ,ipak najbolju, Milku Sudarevic

Sandra:

--- Quote from: Ted Arcidi on August 02, 2007, 12:51:06 PM ---mislim da si zaboravila ,ipak najbolju, Milku Sudarevic

--- End quote ---

Nisam zaboravila, navela sam je u tekstu, ali ono sto sam vidjela od nje po mom sudu (koji naravno nije mjerodavan, jer se uopce ne razumijem u sudjenje i kriterije) su svih pet natjecateljica na mojoj ljestvici bolje od nje. Radi se ipak samo o mom misljenju.

Ted Arcidi:
pazi ovo je bio Milkin povretak posle porodjaja,tako da njena forma moze biti mnogo bolja, a recimo Branku je uvek pobedjivala kada su se sretale

Alex:
Slazem se sa Tedom da je Milka ipak najbolja.....Najzenstvenija,graciozna a tek sto ima poziranje...svaka joj cast

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version