EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: Treci kongres o dijetetskim suplementima Beograd 2011  (Read 2766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
Treci kongres o dijetetskim suplementima Beograd 2011
« on: August 28, 2011, 08:17:22 PM »
Poštovane kolege,


zadovoljstvo nam je da vas pozovemo i poželimo dobrodošlicu na Treći Kongres o dijetetskim suplementima. Evo, već treći put u poslednje četiri godine okupićemo se da dva dana posvetimo razgovorima o novinama, najznačajnijim temama i rezultatima koje smo postigli u stručnom i naučnom radu u ovoj oblasti. Zahvaljujući vama i vašem interesovanju za dijetetske suplemente kao najznačajnijem motivu, ovaj kongres uspeva da, sad već tradicionalno, okuplja domaće stručnjake iz oblasti zdravstvene regulative, iz oblasti kontrole kvaliteta i bezbednosti suplemenata, naučne radnike koji proučavaju efekte primene suplemenata i biološki aktivnih supstanci, predstavnike pojedinih grupa potrošača, ali i predstavnike proizvođača i uvoznika suplemenata.

Ove godine važna tema Kongresa sigurno će biti i nova zakonska regulativa o dijetetskim suplementima i dijetetskim proizvodima koja je doneta sredinom 2010. godine i koja će početi u potpunosti da se primenjuje od 2012. godine. I pored brojnih pozitivnih rešenja koje je regulativa donela, postoji još prostora za poboljšanja i razgovore koji će se organizovati u okviru kongresnih sesija.

Pored domaćih stručnjaka, i ove godine sa nestrpljenjem očekujemo da čujemo predavanja kolega koji će nam preneti svoja iskustva i rezultate iz stranih institucija.

Kongres je takođe mesto susreta teorije i prakse, a u praktičnom delu svoj doprinos očekujemo da daju i sponzorske kuće koje će slušaocima predstaviti svoje proizvodne i uvozne programe.

Kraj novembra u Beogradu možda nije poznat po lepom vremenu, ali se nadamo da će vam u sećanju ostati po kvalitetnom naučnom i radnom programu, po novim korisnim informacijama koje ćete čuti, ali i po susretima i druženjima u lepom ambijentu Doma vojske Srbije.


Prof. dr Slađana Šobajić & Dr sci Nenad Dikić

 

Dodatne informacije o kongresu mogu se naci na sajtu www.suplementi.org.rs.
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap