EXYU FITNESS FORUM

Author Topic: REDOVNO BRISANJE NEAKTIVNIH CLANOVA  (Read 37328 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline angelika

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 64
  • Gender: Female
Odg: REDOVNO BRISANJE NEAKTIVNIH CLANOVA
« Reply #60 on: December 27, 2010, 10:15:57 PM »
Pozdrav svim clanovima! :blowkiss: Ja sam ovde nova i jos se slabo snalazim po temamama,  :hitself: ali uklopit cu se, sve sto sam do sad procitala bas mi  :clap:........Zelela bi da razmenim iskustva s malo "zrelijim" damama, ako takve  uopste njuskaju ovakvim temamama ili sam ja uvek posebna  :wallbash1: "kobasica" :nonono: :lol: zelela bi savete kako i nakon 52 godine zadrzati misice u formi!  :help: Malcice se salim ali ozbiljno mislim. Ja sam izmedju ostalog operisala lumbalni deo kicme (bila dibidus  :wow:roknula u krevet) operacija uspela  :) :clap:, a ja plakala i uporno setala i odradjivala 2 godine redovno preporucene vezbe, a onda imala porodicnu tragediju i izgubila volju za sve pa i vezbe.....jedno vreme doduse radila ali onako preko volje, a to verujte nema svrhe....onda stala pa me zadesio i neki mali slogic ...........da ne duljim kad sam dosla sebi imala sam 70 kg,  a na mojih 159 visine to je  :wow: :pullhair: To je bio okidac da se "vratim" u "normalu"......Polakice skinula kilograme reduciranom i nisko kaloricnom hranom, ali one dosadne vezbe me smaraju pa se okrenula setnji, svakodnevnoj od 5 pa do 15 km dnevno. Setnju toplo  preporucujem!!!! Dobra za skidanje sala i za misice, verujte  :clap: Sada imam 57 kg :yes: i inace imam telo oblika 8 tako da obucena izgledam ok.......Samo nervira ovaj problem s butinama i nadlakticama.....Moze li se to resiti i kako? Znam da moze ali meni treba pametan savet da ne povredim kicmu! Za sad radim bezbedne vezbe stiskam kolenima jastucic pa pustam i tasirenih nogu dizem tegove onako iza ledja koliko mogu oslonjena na vrata prenjim delom tela i isto to oslonjena ledima na vrata i dizem tegove ispred u ravno, tegovi su od 1,5 kg. Radim to negde oko 25 dana i ne mogu reci da se ne pozna ali slabo..... :hitself: Jesam li previse nestrpljiva.... :yes:
ZATO SAM DOSADNA  :hitself: Nadam se da vas moj post nece rasterati! :wow:
Mozete me pitati za vezbe cvrstog stomaka ilibol u ledjima  imam to u malom prstu! :yes: :lol: Pozdrav svima!
ostao mi samo problem unutarnih bedrenih misica  :wallbash1: tu mi bas "pihtijasto" :nonono: i misic od lakta na gore  :wallbash1: isto "pihtijasto" :wallbash1:

Offline Lazic

  • Administrator
  • *
  • Posts: 21979
  • Gender: Male
    • EXYU FITNESS
Odg: REDOVNO BRISANJE NEAKTIVNIH CLANOVA
« Reply #61 on: December 27, 2010, 10:19:29 PM »
zasto si pisala bas ovde
Suplementi prodaja Srbija - link
Uz svaki kupljeni preparat besplatan ONLINE strucni savet i konsultacije - link
Najbolji popusti i pokloni na webu - link 
BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU PREKO 6000 din

EXYU FITNESS NA YOUTUBE-u - link
https://www.exyu-fitness.com/   forum sitemap  webshop sitemap

Offline angelika

  • Domacin foruma
  • *
  • Posts: 64
  • Gender: Female
Odg: REDOVNO BRISANJE NEAKTIVNIH CLANOVA
« Reply #62 on: January 07, 2011, 11:32:03 PM »
zasto si pisala bas ovde
Sory......nisam jos kapirala.......letela pred rudu..  :hitself: .. kako kaze nas narod!!!! Obrisi slobodno, a ja kad potpuno uklavirim.....otvorit cu temu! Retko dobar sajt  nikad ni na jednom nisam ovoliko "ubila vremena".......Jos jednom izvini sad vidim nije mu mesto ovde i vise necu da se javim dok ne ukapiram...gde sta ide! Vidis da sam malo fruli  :crazy:......."mlada i neukusna" :hitself: Pozdrav! Hristos se rodi!!!!